Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Élkefém/felrakó elektródák közül mi a faxa ami be is vállt az mg-ben ?????????
Én az O.K. 84.78.-at használom de nem valami frankó, bár az idei év különleges, eddig bírta 1 évig, most 2 nap.............
Olyan vastagot amilyet akartál,de legfőképp borjúkötelet és amíg szabadosan lett hozva a széna( bálázó híján )a pótkocsin a takarmányt is ezzel a kötelekkel kötöttük le.
Én még fontam is vele gyerekkoromban 3 részből állt az első úgy nézett ki mint egy kurbli erre akasztottad a madzagok egyik szálát a második egy fakúp benne 3 vagy 4 hosszanti horony ezzel állítottad a kötél sűrűségét a harmadik pedig egy fa panelbe 4 db fogaskerék 3 keréken kampó ezekre akasztottad a madzagok másik végét a 4. fogaskeréken meg hajtottad az egészet.Jó hosszú voltam de leírni nem nagyon lehet rövidebben.
valaki hallott vagy látott már kötélfonó gépet??? néha látok aprohirdetésekben és lehet befektetnék rá olcsó pénzért vagy otthon is meg lehetne csinálni?? csak épp a lényegét még nem fejtettem meg.... illetve nem tudom borjú kötél gyártásra jó e az ilyen ?? vagy milyenek vannak ?? hátha valaki tudja meg kérdezem! neten már keresgéltem de én nem találtam semmi lényegeset
Üdv!
Bocsánat az érdeklődésért,de engem érdekelne a készlet.Mi lenne az ára?Én most vettem 1 EAN-1000-est.Lenne még valami hozzá?Válaszát előre is köszönöm.
Csaby.
Ha tudsz venni élkefém pálcát akkor otthon is felheggeszthető!
DE! Én azt vettem észre, hogy ha síma pálcával is heggesztel fel ilyen kemény kopófelűleteket a hegesztésre úgy átdifundál az anyag hogy keményebb lesz mint a gyári kopóél volt!
Más helyzet de egyszer a Claas Ranger homlokrakodónk első kerékagyában összetörött a csapágy és megrágta a zegész csapágyházat felűletet mindent. Felhegeszttettem gépműhelyben síma szénacél huzalos CO géppel, aztán alig bírták lemunkálni, nemtudom milyen hiperszuper spéci kést kellett külön rendelniük hogy fogja, minden más csak csúszkált rajta szó szerint.
Pedig van annyi cuccuk meg minden a sok esztergához maróhoz mint az állat, de kifogott rajtuk majdnem.
Na ilyen kopófelűlet kell ez fogja bírni jobban mint a gyári.
Van aki kamion féderlapból csinál cuccokat meg ilyenek, igaz most az is kopik kegyetlenül az egyik gazda csinálta maszekba
Köszi a tippet!
Mennyire koszolódik, milyen gyakran kell cserélni? Nekem szerintem kb 30-40 liternyi menne bele a gépbe.
Ha szabad kérdezni, milyen árban van?
Ami még érdekes lehet számomra az az, hogy használtad-e már esetleg melegvizes mosóval, gőzborotvával?
Habzik? Mennyire agresszíven távolítja el az odagyógyult olajsarat? Mosás előtt kompresszorral fújod fel?
Mikor vettük a gőzborotvát kaptunk hozzá no name ballonban valami tisztítószert ami kezd elfogyni, helyette kellene valamit találnom. Az MTZ-k kivételével mindent lehet mosni szer nélkül és tiszta is lesz, a szergelyeken meg kilós méretekben gyűlik össze, két mosás (szerelés) között, az olajos trutymák.
Eddig mi is így mostunk. Csak szerintem ehhez drága a gázolaj. Pár mosás után annyira szennyezett lesz, hogy cserélni kell. Ráadásul, azon kívül, hogy eltüzelem nem tudok vele mit kezdeni. A mosófolyadék pedig viszonylag tiszta marad. A zsíros, olajos trutymó kiválik belőle, nem terheli a lötyit.
Azért érdekel a téma, mert szeretnék építeni egy mosót. Sajnos a pénztárcánkhoz mérve szerintem irreális az ára egy normális méretűnek.
A folyadéktartály egy 60 literes olajoshordó lesz, a mosókád 2,5mm-es lemezből kb 150 literes. A keringetést egy 12V-os benzinpumpa végzi. Rozsdamentes fém gégecső és átfolyós kefe pedig olcsón beszerezhető.
A mechanikai része fejben, papíron már összeállt. Mosó folyadékkal vagyok inkább bajban. Ezért érdekelnének a tapasztalatok, vagy ha akad egy-két ötlet, tanács azt is szívesen veszem.
Alkatrész mosót használtok?
Ha igen milyent, mik a tapasztalatok? Milyen mosó folyadékkal? Méretben mekkorát érdemes beüzemelni, hány literes tartállyal?
Minden tapasztalat, vélemény érdekelne a témával kapcsolatban!
5390 hozzászólás
Válasz #189. hozzászólásra
AMATRON, Amcsi !!!! Ezt keresd !!!! Minden termékük, No1 !!!!! Felénk üzletkötő jár, de lehet más fórumon is el lehet érni !!!!
Élkefém/felrakó elektródák közül mi a faxa ami be is vállt az mg-ben ?????????
Én az O.K. 84.78.-at használom de nem valami frankó, bár az idei év különleges, eddig bírta 1 évig, most 2 nap.............
Válasz #187. hozzászólásra
okés várom kíváncsian
Válasz #186. hozzászólásra
Bocsi,csak holnap lesznek képek!Nem kell itt fogaskerekekre sem gondolni.Majd meglátod!
Válasz #184. hozzászólásra
már kilestem méhtelepen elsőkerékhajtást ami a kerkenél van középen egy nagy fogaskerék körbe 3 kicsi csak kampót kell rátenni
Válasz #183. hozzászólásra
azt megköszönöm
Válasz #182. hozzászólásra
Olyan vastagot amilyet akartál,de legfőképp borjúkötelet és amíg szabadosan lett hozva a széna( bálázó híján )a pótkocsin a takarmányt is ezzel a kötelekkel kötöttük le.
Válasz #182. hozzászólásra
Hali!Nekünk is van kötélfonónk! Annyira egyszerű,hogy már szinte nevetséges.Ha kell este teszek fel képeket.
Válasz #181. hozzászólásra
aham ehhez hasonló képet én is találtam a neten! ezzel miket fontatok milyen kötelet milyen vastagot lehet vele max?
Válasz #180. hozzászólásra
Én még fontam is vele gyerekkoromban 3 részből állt az első úgy nézett ki mint egy kurbli erre akasztottad a madzagok egyik szálát a második egy fakúp benne 3 vagy 4 hosszanti horony ezzel állítottad a kötél sűrűségét a harmadik pedig egy fa panelbe 4 db fogaskerék 3 keréken kampó ezekre akasztottad a madzagok másik végét a 4. fogaskeréken meg hajtottad az egészet.Jó hosszú voltam de leírni nem nagyon lehet rövidebben.
valaki hallott vagy látott már kötélfonó gépet??? néha látok aprohirdetésekben és lehet befektetnék rá olcsó pénzért vagy otthon is meg lehetne csinálni?? csak épp a lényegét még nem fejtettem meg.... illetve nem tudom borjú kötél gyártásra jó e az ilyen ?? vagy milyenek vannak ?? hátha valaki tudja meg kérdezem! neten már keresgéltem de én nem találtam semmi lényegeset
Válasz #100. hozzászólásra
Üdv!
Bocsánat az érdeklődésért,de engem érdekelne a készlet.Mi lenne az ára?Én most vettem 1 EAN-1000-est.Lenne még valami hozzá?Válaszát előre is köszönöm.
Csaby.
Válasz #170. hozzászólásra
Élfém elektróda minden jobb hegesztéstechnikai boltban van.
Tapasztalat: az ELGA Hard 100 tűnik a legtartósabbnak.
Válasz #173. hozzászólásra
Nem .
Csak nem tom van e ott erre lehetőség , elektróda , idő , stb...
Válasz #172. hozzászólásra
Hát röges ...
De talán még így is jobb mint a tárcsa és nem lesz mindig ilyen kemény a föld.
Válasz #170. hozzászólásra
Valami hasznalt targonca federlapbol hegesztettem orrot az ekevasra...kb 20 hektar alatt 2 centit kopott...
Válasz #171. hozzászólásra
Van rá jó minőségű utángyártott!
Messze laksz netán VISONTÁTóL????
és drágálljátok a sok xar kopóellem csereberéjét mi!?!
legalább jó fődet hagy maga után?
vagy az egész csak egy úri mulatság
Válasz #169. hozzászólásra
Centaur késeit .
Kissé szárazság van.
Mintha kb a földutakat csinálnánk , és kopik.
Ha tudsz venni élkefém pálcát akkor otthon is felheggeszthető!
DE! Én azt vettem észre, hogy ha síma pálcával is heggesztel fel ilyen kemény kopófelűleteket a hegesztésre úgy átdifundál az anyag hogy keményebb lesz mint a gyári kopóél volt!
Más helyzet de egyszer a Claas Ranger homlokrakodónk első kerékagyában összetörött a csapágy és megrágta a zegész csapágyházat felűletet mindent. Felhegeszttettem gépműhelyben síma szénacél huzalos CO géppel, aztán alig bírták lemunkálni, nemtudom milyen hiperszuper spéci kést kellett külön rendelniük hogy fogja, minden más csak csúszkált rajta szó szerint.
Pedig van annyi cuccuk meg minden a sok esztergához maróhoz mint az állat, de kifogott rajtuk majdnem.
Na ilyen kopófelűlet kell ez fogja bírni jobban mint a gyári.
Van aki kamion féderlapból csinál cuccokat meg ilyenek, igaz most az is kopik kegyetlenül az egyik gazda csinálta maszekba
Válasz #168. hozzászólásra
Mit akartok élfémeztetni?
Válasz #167. hozzászólásra
Na ez már jól hangzik.
Válasz #163. hozzászólásra
itt is lehet futni 1 kört
Válasz #165. hozzászólásra
Remélem tudtam segíteni sok szerencsét
Válasz #164. hozzászólásra
Kösz.
Válasz #163. hozzászólásra
A Helti KFT nagyon komoly élfelrakó üzemet csinált igaz szántóvasakt csinálnak de lehet megtudnak oldani mást is .
Tudtok valami komoly céget aki kultivátor kések éleit profi felhegeszti ?
-és nem ilyen Jóska bácsi megcsinálja a garázsba olcsón-ra gondolok ...
Aki tényleg tartós élfelrakást csinál ?
Válasz #147. hozzászólásra
Köszi a tippet!
Mennyire koszolódik, milyen gyakran kell cserélni? Nekem szerintem kb 30-40 liternyi menne bele a gépbe.
Ha szabad kérdezni, milyen árban van?
Ami még érdekes lehet számomra az az, hogy használtad-e már esetleg melegvizes mosóval, gőzborotvával?
Habzik? Mennyire agresszíven távolítja el az odagyógyult olajsarat? Mosás előtt kompresszorral fújod fel?
Mikor vettük a gőzborotvát kaptunk hozzá no name ballonban valami tisztítószert ami kezd elfogyni, helyette kellene valamit találnom. Az MTZ-k kivételével mindent lehet mosni szer nélkül és tiszta is lesz, a szergelyeken meg kilós méretekben gyűlik össze, két mosás (szerelés) között, az olajos trutymák.
Válasz #146. hozzászólásra
Eddig mi is így mostunk. Csak szerintem ehhez drága a gázolaj. Pár mosás után annyira szennyezett lesz, hogy cserélni kell. Ráadásul, azon kívül, hogy eltüzelem nem tudok vele mit kezdeni. A mosófolyadék pedig viszonylag tiszta marad. A zsíros, olajos trutymó kiválik belőle, nem terheli a lötyit.
Azért érdekel a téma, mert szeretnék építeni egy mosót. Sajnos a pénztárcánkhoz mérve szerintem irreális az ára egy normális méretűnek.
A folyadéktartály egy 60 literes olajoshordó lesz, a mosókád 2,5mm-es lemezből kb 150 literes. A keringetést egy 12V-os benzinpumpa végzi. Rozsdamentes fém gégecső és átfolyós kefe pedig olcsón beszerezhető.
A mechanikai része fejben, papíron már összeállt. Mosó folyadékkal vagyok inkább bajban. Ezért érdekelnének a tapasztalatok, vagy ha akad egy-két ötlet, tanács azt is szívesen veszem.
Válasz #159. hozzászólásra
De mindkét irányba használható, azon kívül erős, s hosszú nyéllel.
Válasz #158. hozzászólásra
Szerintem a gazdájával 1korú
Válasz #157. hozzászólásra
Kölcsön van egy 78/ 60 1-2-nek néz ki/ éves bácsitól, különben még mindig variátort szerelnék.+ 3 fütött fóliát csinál.
Válasz #156. hozzászólásra
Utánnanézek majd vlhol, Te ezt a socioart kövületet hol szerezted?
Válasz #155. hozzászólásra
Válasz #154. hozzászólásra
Bammeg, én meg a cikkszámokat olvasom, oda-vissza, hátha pászol vlmelyik
Válasz #153. hozzászólásra
Igen 112 hozzászólás, egy variátoron ott a fogó.
Válasz #152. hozzászólásra
Biztos jó cikkszámot irtál???
Válasz #151. hozzászólásra
Számolni sem tudok 112. Bocsánat.
Válasz #150. hozzászólásra
Olyan sieger fogó érdekelne mint ami a 111 alatt van Madein Csehszlovákia.Mindkét irányba dolgozik, +cserélhető fej.
Válasz #149. hozzászólásra
Nocsak bővebben...............
Válasz #144. hozzászólásra
MTZ traktor széthúzó padot keresek ! Ha valakinek van eladó hívjon a 06 30 3498133 számon !Farkas Gyula
Én ezt használom alkatrész és gép mosáshoz .
Válasz #145. hozzászólásra
Hogyne!Nagyanyáink lavortartó álványát,és egy zománcoslavórral.Folyadék gázolaj.
Alkatrész mosót használtok?
Ha igen milyent, mik a tapasztalatok? Milyen mosó folyadékkal? Méretben mekkorát érdemes beüzemelni, hány literes tartállyal?
Minden tapasztalat, vélemény érdekelne a témával kapcsolatban!
Adorex! Véletlenül ha látsz olyan fogó ami a 111 alatt van érdekelne.Előre is köszönöm.
Válasz #140. hozzászólásra
látszik bmeg h. keletiek vagytok.........
10es kulcsra 2méterest mikor teszi rá?????
Valaki esetleg ismeri az Everest nevű szerszám készleteket ? Estleg hol tudok ilyet beszerezni ?
Válasz #137. hozzászólásra
ja akkó jóvanmáalszokfélig