Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD402.41 FtCHF443.07 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az pedig sokkal jobb.Mikor a haver rátette a 24-es villás kulcsra a másfél méteres csövet,a nyakam tettem volna rá,h.eltörik,v.átfordul.Meg se pisszent!!pedig fogott rajta olyat,h.én a csillag kulcsot is sajnáltam volna úgy tesztelni.
Fejet tehetsz bele vékonyabbat, a nyelét meg ha forgatod lehet külső, vagy belső, hosszú nyéllel könnyen dolgozol, de ez ami a képen van amit feltettem.
köszi!De nekem is megvan az egész garnitura!! Engem csak lapka érdekelne!Tetszik a morzsolod nekem is van az enyém még eredeti feliratozással rendelkezik
minden taktoros tudja,h mindig olykor adja meg magat a teknik mikor semmi bot nincs nyitvaigy hat magadnak kell megodani ezé jo ha van mihez nyulni(szerszam anyag aklatrész pija)
Alkalmazottam esztergályos, én is tanulgatok, szoktunk vakerálni különféle dolgokat.
A legjobb, hogy Ő a másik kombájnos is ígyhát ha bajvan csak hazaugrik és kiesztergál egy jó kombájnt
CNC-s műhely meg van itt a településen, 4 nagy maró van plusz egy csomó kicsi, cnc esztergák, szikraforgácsolók, síkköszörük, hagyományos marók, esztergák minden...
Németbe dolgoznak leginkább a Bosch-nak, bármit, és ha kell akkor éjfélkor kezdik a melót reggelre meg készen van, profi csapat.
Kajak hely, csak pislogok amikor odajutok néha hozzájuk.
.....el tudom képzelni.
Ide is elég lenne egy ilyen....a java részét megoldaná az ilyen irányú gondjainknak.
Mennyiért lehet egy ilyenhez hozzájutni mostanában?
5390 hozzászólás
Válasz #138. hozzászólásra
Az pedig sokkal jobb.Mikor a haver rátette a 24-es villás kulcsra a másfél méteres csövet,a nyakam tettem volna rá,h.eltörik,v.átfordul.Meg se pisszent!!pedig fogott rajta olyat,h.én a csillag kulcsot is sajnáltam volna úgy tesztelni.
Válasz #137. hozzászólásra
gondótam
Válasz #136. hozzászólásra
Nekem eddig nem volt vele gondom,bár nem régóta használom
Beta jobb lenne,de ahhoz lé is kéne
1 db 10-es kulcsért ki ad ki 2-3 e ft-t
Válasz #133. hozzászólásra
ja bocsánat
a csavar fejérül beszélek nem a csavarróóó
Válasz #128. hozzászólásra
Az Orosz kulcsoktól egy kicsit jobbak,de a következő készletem már biztos nem ilyen lesz
azért megtudom különböztetni a kettes és a két és feles menetemelkedést
a 16-os és a 18-as csavart...
elhiszem ám háháhá
nem is gondoltam mást s mellé héhéhé
Válasz #131. hozzászólásra
A csavart kérdi nem a kúcccsot.
Válasz #131. hozzászólásra
A DDR csinálta a 12-es csavarokat 18-as fejjel az oroszoknál ugyanez 17-es de a csehek 7-es csavarja se kutya
Válasz #130. hozzászólásra
bazmeg nem nézem ám mindet
csak kungfuzok a kulccsal mikor váltogatom 19 rü 18 ra
Válasz #129. hozzászólásra
Há mi van Ráírva???
CSIV 5.6
Válasz #128. hozzászólásra
mittudomén...... biztos van mindenfajta amikkel má kínlódtam
Válasz #127. hozzászólásra
Oszt milyen az a 16 18 as csavar???
10.9-es vagy valami lágyabb biliacél???
Én most a(kingh tonit) szerszámokat próbálgatom!
Válasz #126. hozzászólásra
vettem én is ilyet idén párat
a 16 17... 18 19es kulcsok a kedvencek
mellesleg ki a F találta ki a 16 18 as csavarokat???
http://www.proxxon.hu/index.php?page=start
Én ilyen szerszámokat használok.Nagyon erösek és törésgaranciásak.
Fogókat,csavarhúzókat pedig HANS márkájút.
Válasz #124. hozzászólásra
Igen.
Ettől jobb zégerfogót még nem láttam.Nem kell erőlködni ..stb
Válasz #123. hozzászólásra
szoci cseszkó cucc lenne?
jobb talán ha van kéznél spéci szerszám mindenre több
mint ilyen univerzális 1
Válasz #122. hozzászólásra
Ma láttam ilyent először, de már kellene is.
Válasz #121. hozzászólásra
ja a képeden
az tuti akkor bezony
Válasz #120. hozzászólásra
Fejet tehetsz bele vékonyabbat, a nyelét meg ha forgatod lehet külső, vagy belső, hosszú nyéllel könnyen dolgozol, de ez ami a képen van amit feltettem.
Válasz #119. hozzászólásra
mi állitható azon meg mi cserélhető?????????
Válasz #118. hozzászólásra
A 3 .sorban az 5., de annak nem olyan a nyele. Egy eredeti rendel majd megyek érte /ez vicc/, de egy érdekelne.
Válasz #117. hozzászólásra
MLL ik???????
Válasz #116. hozzászólásra
A 3 sorban az 5.,?Ilyen jóval még nem találkoztam, állítható cserélhető fej.
Válasz #115. hozzászólásra
ezek gyártanak mondjuk
http://www.zbirovia.cz/products.php?lang=cze
Válasz #114. hozzászólásra
Kölcsön van, de nagyon jó.
Válasz #113. hozzászólásra
kéne új mi elhajlitottad a nyeleit....
Válasz #112. hozzászólásra
Nem jártok boltba?
Válasz #111. hozzászólásra
lemaradt.
Skandináviában lehet ilyen fogót még kapni?Madein Csehszlovákia
Traktor, tehergépkocsi ülések (grammer,isri,stb)javítását megkezte vállalkozásom!Rövid határidővel vállalom:üléshuzatolás,mechanikai részek felujítása,javítása.Rövid határidővel.
Valaki próbált már generátor segítségével hegeszteni?
Egy 100 Ah heggesztést lehetne végezni 3 kWh-s áramfejlesztővel?
Válasz #107. hozzászólásra
Magamnak !
Itthon !
Berner !
Kiváló
Válasz #104. hozzászólásra
miféléket?
hol?
mikor?
minek?
kinek?
................................
Válasz #105. hozzászólásra
az a gumis doga!!
Válasz #104. hozzászólásra
(+ pumpafej......)
Válasz #102. hozzászólásra
Igen,Én!!!
Légkulcs, fúrógép ,emelő!!!!!!!
Pneumatikus csapágylehúzó!!!!!
Válasz #102. hozzászólásra
Levegős ollót vissza vágáshoz
hajtat meg vlk.
levegőre működő szerszámokat traktorról????????
Válasz #100. hozzászólásra
köszi!De nekem is megvan az egész garnitura!! Engem csak lapka érdekelne!Tetszik a morzsolod nekem is van az enyém még eredeti feliratozással rendelkezik
Válasz #98. hozzászólásra
Helló Attis:ha érdekel EAN-hoz van egy csomó cserekerék mind újak régóta kerülgetem őket de sajnálom kidobni,a méhbe .
Válasz #92. hozzászólásra
Hát én szólok!
Nagyon nagy szükségem volna cnc-megmunkálásra!
Kérlek írj nekem
trotilex@gmail.com.
hiaba mar nem az atkosba vagyunk egyszerü munka kettö deci bonyolult meg félityi
sajna lapkát nem tudok,csak munkát végzek.
Szanberg,nálunk szinte minden nap 24 órát mennek a gépek...
minden taktoros tudja,h mindig olykor adja meg magat a teknik mikor semmi bot nincs nyitvaigy hat magadnak kell megodani ezé jo ha van mihez nyulni(szerszam anyag aklatrész pija)
nekem csak lapka kéne alákőszörült 04 08 radiusszal knux p 50 p35 minösegben ean 1000-em van jo kis tmk gép
Alkalmazottam esztergályos, én is tanulgatok, szoktunk vakerálni különféle dolgokat.
A legjobb, hogy Ő a másik kombájnos is ígyhát ha bajvan csak hazaugrik és kiesztergál egy jó kombájnt
CNC-s műhely meg van itt a településen, 4 nagy maró van plusz egy csomó kicsi, cnc esztergák, szikraforgácsolók, síkköszörük, hagyományos marók, esztergák minden...
Németbe dolgoznak leginkább a Bosch-nak, bármit, és ha kell akkor éjfélkor kezdik a melót reggelre meg készen van, profi csapat.
Kajak hely, csak pislogok amikor odajutok néha hozzájuk.
Én jutányosan vettem rokontól 100-ért.Amugy 150-től indul.
Én meg CNC esztergán dolgozok!
Ha valakinek szüksége van nagy pontosságú fémmegmunkálásra / esztergálás,3D marás CNC gépeken,az szóljon!!
Válasz #89. hozzászólásra
.....el tudom képzelni.
Ide is elég lenne egy ilyen....a java részét megoldaná az ilyen irányú gondjainknak.
Mennyiért lehet egy ilyenhez hozzájutni mostanában?