Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.11 FtUSD403.06 FtCHF442.48 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
embereknek kisflex BD ocsó és elég jó van 4db ,nekem bosch(kék) kisfleko,nagy flex makita strapagép ,hegesztő nagyhetra nemtom a számát egyenirányított bikázni is lehet vele,160-as inverter,és oxigénhegesztőnk van még,fúró: makita 1030w-os és kék bosch(750) és egy peugeot furó még a tsz világból és még megy,sok egyébb elektromos kütyü,most van axiálban makita csavarozó akcióban vettem is egyet,és egy akkus ledes lámpát
jaaa! kihagytam a titkos fegyveremet!
Hűtőszekrény benne pájinkával murcival!
időnként sörrel és dinnyével.
Így ha netán gyorsan learatunk és lövünk disznót vagy szarvast a gazunkban, akkor csapunk banketet mint minden évben és akkor van mit inni.
de egyszerűen ha nagyon fáj a munka akkoris.
Pl szombat este két autóról vettem le a futóművet és raktam össze őket. Komplett hátsó téma, hát megsúgom legurúlt egykétháromnégy sör
A műhely legfontosabb felszerelése 1 két lábon álló épeszű állat...... legyen mondjuk a faja: MŰHELYFŐNÖK ÜRGE...
Aki tisztességesen ért az ócskavasak buherálásához...
Meg persze a nem túlságosan épeszű többi műhelylakó állat-nevezzük őket mondjuk SZÉTCSAVAROZGATÓ CSÓKÁKnak- szerelgetési terelgetéséhez is ért....
A MF.ÜRGE nem árt ha a szerszámát mindig bevetésre készen tartja a műhelyében......
Akartam is írni, hogy elvetitek azért fogy.............tovább olvastam és igaz lett !!!!!!!!
Képzeld ha egyszer ezek kikelnek és az mf benyalja....hamm-hamm !!!!!!
Megtudnátok ha 65éves lakatosotok "szerelőtök" lenne meg 50-es tsz-es traktorosok...
Én annyi szerszámot megvettem már hogy ihajj, de mindig csak fogy. Persze eleinte otthon is feltöltötték a készleteket ez még nem is bántott annyira. De amikor a drága crovát szántottam ki a táblán akkor felverte a vízemet. Figyelmetlenek, széthagynak minden nincs rend, de aki hasonlóban doglozik tudja,hogy nem is lehet. talán majd ha kinyúgdíjazódnak a mostkövetkezők és a fiatal generációt betudom tanítani majd.
Szerszámból egyébként mi helyben szoktuk venni a vasbótból a cuccokat. Fortum kulcsok crovák szemek lehúzók stb. Van minden polcon évek óta nagyon jól bírják a kiképzést, én nagyon megelégedtem velük, pedig itt a méteres csövet akármikor ráteszik egy 13-as kulcsra...
Ezekre azthiszem 10év garancia van a crovaszemekre meg örök garancia.
Persze nekem otthon a saját műhelyemben van Beta készlet, Force készlet-nyomatékkulcs, nagyobból Hans nyomatékkulcs, Fortum torx készletek crovára kézi... de van egy kicsit olcsóbb Extol-os crovám is sőt ebből kettő készlet is jut eszembe. Motorszereléshez még túl jók is, bár a nagyobbat a kombájnomnál használom évekóta, de azért nem egy beta vagy force...
vannak törött csavar kiszedőim Force cuccok furatból,meg csonk kiszedős készletek...
A telepen egyébként inverter heggesztőből Ergus van, nomeg a jóöreg dinamó
plusz oxigén vágópistóléval, kovács satu, mindenféle nagy cső, nyomatéksokszorozó kulcs, úgyhogy nincs ellenfél a nagy csavaroknál.
Kompresszor behalt, most a fergák a kompresszorok
egy nagy bitangot akarnék,hogy bírja és ne menjen egész nap. az a baj,hogy a két kombájnt meg a traktorokat rendesen kipucolni folyamatos üzemet kívánt a kisebb kéthengeres téma be is adta a kulcsot két évesen sajnos.
Melyik kompresszort ajánlanátok????
A betát mivel karcsú finom helyekre használom vagy a hans-t. a genius-t kicsit (durung gedóre )hasonlósága van és még bírja is a gyepát,durvább helyekre. A tony-t ahova csak lehet. A beta-hans inkább autó ipari szerszám szerintem.
Úgy van ! Az unior vékony(vágja a kezem) és ebből adódóan nyúlik is. A king tony az nagyon ott van, az is örök garis. Légkompi meg asszem 800 l/p, 10bar. Amíg a fúvató pisztollyal nyomom a szűrőket meg a hűtőt folyamatosan akkor lemegy úgy 6-6,3 ra.
Kicsit sokallom a szűröknél hátha szétbaxxa.
én meg csak olcsó obi-st hobbi cuccot nem akarok sokat szerelni azt meg hagyom a szervizesnek,
a mosó meg ilyesmi legyen normális. a kompresszorom meg van má vagy 9 éve mondjuk fújásra nem nagyon használom.
Max a légszűrőt,
A würti jó légkulcs a nagyból beta volt már a kezem ügyében ! De sajna sokszor a nyomaték sokszorozó (kurblis) kellet segítségül. leginkább a Chicago pneumatik kis kulcsot használom a kedvencem (ereklye). Régóta meg van. Sajna egy normális (fogaskerekes) kompresszor kb 600-900 ezer ft. Kicsi de ellát egy egész műhelyt. Álandó légmenyiség egy akkora gépből mint egy mosógép,légtartály nélkül.(Finni Betta) drága műszerek. Kézi szerszámok pedig ,Beta,genius,hans,makita,king tony, az utolsót nagyon kedvelem ár érték strapabíróság.Ezekkel dolgozom vegyesen.Az unior kicsit nyúlós legalább is én úgy tapasztaltam.
Hát az már egész ipari gép.Rengeteg olyan csavar van ami nehezen indul, s a légkulcs nem csak megkímél az erőfeszítéstől, hanem a csavarnak bizonyosméretű ütést is ad, könnyebben tágul.Nem kell kalapácsal odaütni neki.
5390 hozzászólás
Válasz #39. hozzászólásra
Szóval nem csak felénk hívják így.
Válasz #38. hozzászólásra
Samuk
Válasz #36. hozzászólásra
A nagysamu meg a sarokban?
Válasz #36. hozzászólásra
Az a berner led-es ????
Válasz #33. hozzászólásra
embereknek kisflex BD ocsó és elég jó van 4db ,nekem bosch(kék) kisfleko,nagy flex makita strapagép ,hegesztő nagyhetra nemtom a számát egyenirányított bikázni is lehet vele,160-as inverter,és oxigénhegesztőnk van még,fúró: makita 1030w-os és kék bosch(750) és egy peugeot furó még a tsz világból és még megy,sok egyébb elektromos kütyü,most van axiálban makita csavarozó akcióban vettem is egyet,és egy akkus ledes lámpát
Válasz #34. hozzászólásra
Bosch az nekem is fekszik.
Metabo-k is jól teljesítenek.
Válasz #33. hozzászólásra
Csak hobbi gépek, mert jó gépekhez nem kell szerszám!
Bosch, Einhell,stb meghát a nagysamu...!
Válasz #32. hozzászólásra
Gondolom !!!
Márkák ?
Teljesítmények ?
Elégedettség ??
Észrevétel ?
Válasz #31. hozzászólásra
jól
Flex,fúró,hegesztő,Co, stb. ilyen kisgépekkel hogy álltok ??????
Válasz #28. hozzászólásra
És egy kiírást! "A LEHETLENT AZONNAL MEGOLDJUK, DE A CSODÁRA 5 PERCET VÁRNI KELL!"
jaaa! kihagytam a titkos fegyveremet!
Hűtőszekrény benne pájinkával murcival!
időnként sörrel és dinnyével.
Így ha netán gyorsan learatunk és lövünk disznót vagy szarvast a gazunkban, akkor csapunk banketet mint minden évben és akkor van mit inni.
de egyszerűen ha nagyon fáj a munka akkoris.
Pl szombat este két autóról vettem le a futóművet és raktam össze őket. Komplett hátsó téma, hát megsúgom legurúlt egykétháromnégy sör
Valamit kihagytok ami kell a műhelybe.
A műhely legfontosabb felszerelése 1 két lábon álló épeszű állat...... legyen mondjuk a faja: MŰHELYFŐNÖK ÜRGE...
Aki tisztességesen ért az ócskavasak buherálásához...
Meg persze a nem túlságosan épeszű többi műhelylakó állat-nevezzük őket mondjuk SZÉTCSAVAROZGATÓ CSÓKÁKnak- szerelgetési terelgetéséhez is ért....
A MF.ÜRGE nem árt ha a szerszámát mindig bevetésre készen tartja a műhelyében......
Válasz #22. hozzászólásra
Ember ez az avatár visz mindent ! Nekem nagyon átjött !!!!!!
Én is széthúztam a hathengerest....
Aminek Bmw van a hátuljára írva és 325I cupé a másik oldalon
Cimborának csináltam a napokban, elég ütős a szeker
Válasz #23. hozzászólásra
mi a baja annak a 8430-nak és hány üzemóra megfutása után?!?!?!?
hol mit miért mimerrehányméter stbstb
Válasz #22. hozzászólásra
Kb ! De ma mindenki tolja le a gatyát, hogy eladjon valamit. Lehet hogy az ár is kedvezőbb !
Válasz #21. hozzászólásra
Ezt bővebben !!!!!
Válasz #19. hozzászólásra
rövid volt a tengelytáv?
hány óránál???
mi a váltó baja?
Betta hmmmm........
haccázééé?
Válasz #19. hozzászólásra
Mivan az őzikémmel ? Bár idén Fendt mániás lettem bár lehet hogy rá futunk a cicire.
Válasz #18. hozzászólásra
Ettől megijed !!!!!!!
Válasz #14. hozzászólásra
www.betta.hu Kompresszor, profi kategória
Válasz #15. hozzászólásra
bővebben!!!!!?!!!
Válasz #14. hozzászólásra
Akartam is írni, hogy elvetitek azért fogy.............tovább olvastam és igaz lett !!!!!!!!
Képzeld ha egyszer ezek kikelnek és az mf benyalja....hamm-hamm !!!!!!
Válasz #13. hozzászólásra
Benéztem..............
Ne is idegesítsetek ilyenekkel !!!!!!!
Megtudnátok ha 65éves lakatosotok "szerelőtök" lenne meg 50-es tsz-es traktorosok...
Én annyi szerszámot megvettem már hogy ihajj, de mindig csak fogy. Persze eleinte otthon is feltöltötték a készleteket ez még nem is bántott annyira. De amikor a drága crovát szántottam ki a táblán akkor felverte a vízemet. Figyelmetlenek, széthagynak minden nincs rend, de aki hasonlóban doglozik tudja,hogy nem is lehet. talán majd ha kinyúgdíjazódnak a mostkövetkezők és a fiatal generációt betudom tanítani majd.
Szerszámból egyébként mi helyben szoktuk venni a vasbótból a cuccokat. Fortum kulcsok crovák szemek lehúzók stb. Van minden polcon évek óta nagyon jól bírják a kiképzést, én nagyon megelégedtem velük, pedig itt a méteres csövet akármikor ráteszik egy 13-as kulcsra...
Ezekre azthiszem 10év garancia van a crovaszemekre meg örök garancia.
Persze nekem otthon a saját műhelyemben van Beta készlet, Force készlet-nyomatékkulcs, nagyobból Hans nyomatékkulcs, Fortum torx készletek crovára kézi... de van egy kicsit olcsóbb Extol-os crovám is sőt ebből kettő készlet is jut eszembe. Motorszereléshez még túl jók is, bár a nagyobbat a kombájnomnál használom évekóta, de azért nem egy beta vagy force...
vannak törött csavar kiszedőim Force cuccok furatból,meg csonk kiszedős készletek...
A telepen egyébként inverter heggesztőből Ergus van, nomeg a jóöreg dinamó
plusz oxigén vágópistóléval, kovács satu, mindenféle nagy cső, nyomatéksokszorozó kulcs, úgyhogy nincs ellenfél a nagy csavaroknál.
Kompresszor behalt, most a fergák a kompresszorok
egy nagy bitangot akarnék,hogy bírja és ne menjen egész nap. az a baj,hogy a két kombájnt meg a traktorokat rendesen kipucolni folyamatos üzemet kívánt a kisebb kéthengeres téma be is adta a kulcsot két évesen sajnos.
Melyik kompresszort ajánlanátok????
Válasz #12. hozzászólásra
(láttad az a.luxon a 8430-ast szétkapva?)
Válasz #11. hozzászólásra
Asszem genius-t használnak vaderék is.
Amúgy a king az nálam is sokat megy.
Válasz #10. hozzászólásra
A betát mivel karcsú finom helyekre használom vagy a hans-t. a genius-t kicsit (durung gedóre )hasonlósága van és még bírja is a gyepát,durvább helyekre. A tony-t ahova csak lehet. A beta-hans inkább autó ipari szerszám szerintem.
Gedore ????????
(arany árban)
Válasz #6. hozzászólásra
Amit hallottam még: ezek az új beta-k már ezek sem a régik. Szervizesek mondták-ják.
Válasz #6. hozzászólásra
Úgy van ! Az unior vékony(vágja a kezem) és ebből adódóan nyúlik is. A king tony az nagyon ott van, az is örök garis. Légkompi meg asszem 800 l/p, 10bar. Amíg a fúvató pisztollyal nyomom a szűrőket meg a hűtőt folyamatosan akkor lemegy úgy 6-6,3 ra.
Kicsit sokallom a szűröknél hátha szétbaxxa.
én meg csak olcsó obi-st hobbi cuccot nem akarok sokat szerelni azt meg hagyom a szervizesnek,
a mosó meg ilyesmi legyen normális. a kompresszorom meg van má vagy 9 éve mondjuk fújásra nem nagyon használom.
Max a légszűrőt,
Válasz #3. hozzászólásra
A würti jó légkulcs a nagyból beta volt már a kezem ügyében ! De sajna sokszor a nyomaték sokszorozó (kurblis) kellet segítségül. leginkább a Chicago pneumatik kis kulcsot használom a kedvencem (ereklye). Régóta meg van. Sajna egy normális (fogaskerekes) kompresszor kb 600-900 ezer ft. Kicsi de ellát egy egész műhelyt. Álandó légmenyiség egy akkora gépből mint egy mosógép,légtartály nélkül.(Finni Betta) drága műszerek. Kézi szerszámok pedig ,Beta,genius,hans,makita,king tony, az utolsót nagyon kedvelem ár érték strapabíróság.Ezekkel dolgozom vegyesen.Az unior kicsit nyúlós legalább is én úgy tapasztaltam.
Válasz #4. hozzászólásra
Az elmúlt 3 évben csak Berner és Würth cuccokat veszek szépen lassan építve fel a full műhely cuccokat. Most van egy 1szeri 50%-os papírom.
Válasz #3. hozzászólásra
Az márka, könnyű súlyú.
Válasz #2. hozzászólásra
Ez világos !!!!!!
Van kis légkulcsom 1/2 collos, most lenne akcióban 3/4-es a kisebbik tudásúból Würth-ös.
Válasz #1. hozzászólásra
Hát az már egész ipari gép.Rengeteg olyan csavar van ami nehezen indul, s a légkulcs nem csak megkímél az erőfeszítéstől, hanem a csavarnak bizonyosméretű ütést is ad, könnyebben tágul.Nem kell kalapácsal odaütni neki.
Már rég óta terveztem, hogy valami hasonlót kéne nyitni és most belevágtam.......
1. kérdésem: Mekkora jelentősége van egy légkulcsnak ha 1300 Nm vagy 1500Nm a max nyomatéka ????