Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #bandi #4679. hozzászólásáraFal lesz belőle főnök, az alja a betonalapra ül, a teteje meg fagerendához, na ott kell szabni. Méretre van gyártva, csak a lejtést kell belevágni, 6.5 méteren van 40 centi esésem.
A tetőlemez is 7m-be jött egyébként,nincs fedése hosszirányba.
Válasz Maszek Zs #4671. hozzászólásáraEzt a műhelyt, ami épül burkolnám körbe, csak a féltető miatt 8métert kell vágjak, nem többet.
Megjött hozzá a trapézlemez.
Válasz mtz1221 #4630. hozzászólásáraezt mi hajtaná meg? mekkora motor?
és milyen fordulaton kell hajtani?
és mennyire lehet pl. ez szétkopva? vagy kompresszornak még elég, csak a klímához kevés már?
Válasz mtz1221 #4658. hozzászólásáraItt nem a villszerelő rakja be a fő megszakítókat, hanem a szolgáltató. Abból is csak azt amit ők hoznak, 896x körbe plombálva.
32A össz teljesítményt ingyen biztosítanak, ez 1x32A vagy 3x10A. Ezen felül minden amper bruttó ~5000Ft-ba kerül. Regisztrált maszek villszerelő készít egy mérőhely felülvizsgálatot ami 20e-től indul, szolgáltatóval történő ügyintézésért van aki kér pénzt van aki nem. Ha kell méretlen és mért fővezetéket cserélnek, ami belekerül megint pár Deákba.
Csak szabvány mérőhelybe csinálnak bármit is. Ha régi a mérőhely akkor az új telepítési munkadíjjal ~100e Ft.
Válasz endypapa_20120 #4644. hozzászólásáraAnnak/addig örülj, amíg le nem cserélik B-sre……lakosságinál felénk nézik/ellenőrzik.
Viszont igen sok gyártó elkezdett egy fázishoz is komoly technikát kínálni, mert nyugaton igen sok a 40A és egy fázis.
Válasz Maszek Zs #4653. hozzászólásáraNagyon felment mindennek az ára, nem csak a kompresszoroké.
Egy szgk fékhatásmérő és lengéscsillapító próbapad két éve netto 3,3 millió volt, most 7.
És egy 7,5-11 kW ABAC Genesis csavarkompresszor szállítási ideje 5-6 honap. De más nagyértékű olasz vagy német garázsberendezés ami nincs raktáron, 3-4 hónap.
Válasz .Richard. #4651. hozzászólására2 éve rakattam át a dobozt mert rossz helyen volt. Plusz akkor lett 3x16A most megint valami ceremónia?
Mint írtam az előbb a fiamat megvárom merre tovább azt majd lesz valami.
Válasz Makói 70-es #4649. hozzászólásáraÁÁÁÁÁÁ...... akkor te voltál az a területi képviselő akkoribancsak akkor 400 körül volt ez a típus. Kompresszort kell valamit nézni. De attól függ a fiam merre megy.
Válasz Gumóka #4648. hozzászólásárakb. Fél éve az oszloprol ujra lehuzva 3 szor 32 amper, uj dobozok ugye, meg esetleg H. tarifa. 400bol állitolag kijönne. Régi fali doboz meg maradna elosztónak.
Válasz Maszek Zs #4646. hozzászólásáraDugattyúsnál a szívót adják meg. Azt szorozni kell 0,8-cal.
Csavarkompresszornál a szállitott van a katalógusokban.
Sok Abac kompresszort eladtam.
Az Atlas-Copco cégcsoport része.
Az egyik legnagyobb gyártó.
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraHa bővít a meglévő óradobozba. Mostmár műanyag kell, falon kívülre és falon kívüli csövezéssel. A doboz maga 80 ropi.
Bár még én se jártam utána, de kéne a 32, csak nálunk a villanyóra a falban van, fafobozban, falban csövezve.
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraPapa jól irta.
Lomha megszakító kell.
Az amper növelés 3x25 vagy 3x32 amperre többe kerül.
De az áramszolgáltótnak nem akarózzik lecserélni lomhára. Nekik az nem üzlet.
Válasz Maszek Zs #4640. hozzászólásáraDecemberbe vettem Fiac 4 kw 200 liter tartály 570 liter fújás 320000 bruttó de már nem árulják Most néztem az árakat,úgy gondolom nem volt rossz vétel.
A defektjavító spray van valamelyik ami használható? Igazából most nincs kedvem megküzdeni az mtz hátsó kerékkel, majd ha lemegy a szezon akkor szét lenne szedve.
5281 hozzászólás
Válasz Gumóka #4680. hozzászólásáraOFF
Küldtem privátot, hívj fel.
Üdv. Zombi
Válasz #bandi #4679. hozzászólásáraFal lesz belőle főnök, az alja a betonalapra ül, a teteje meg fagerendához, na ott kell szabni. Méretre van gyártva, csak a lejtést kell belevágni, 6.5 méteren van 40 centi esésem.
A tetőlemez is 7m-be jött egyébként,nincs fedése hosszirányba.
Válasz Gumóka #4678. hozzászólásáraEgy lemeznek két vége van, az egyik általában takarásban van
Válasz #bandi #4677. hozzászólásáraA végét kell vágjam csak a féltető miatt, nincs takarásba.
De megoldottam, a gépkölcsönzőbe 5-ért kibéreltem egész napra egy ilyen gépet.
Válasz Maszek Zs #4676. hozzászólásáraMilis koronggal ha gyorsan tolja végig, nem ég meg. Ha azt rakja a takarásba, örökös
Válasz Gumóka #4673. hozzászólásáraFlexel ne vágd. Át jössz adok kölcsön egy lemezvágó ollót. Főleg,ha Solton vetted.
Válasz Gumóka #4673. hozzászólásáraVágd el " flexel "
Válasz mtz1221 #4672. hozzászólásáraEzért kell jóba lenni a nőkkel, mert náluk van az összes
Válasz Maszek Zs #4671. hozzászólásáraEzt a műhelyt, ami épül burkolnám körbe, csak a féltető miatt 8métert kell vágjak, nem többet.
Megjött hozzá a trapézlemez.
Válasz Gumóka #4669. hozzászólásáraMég nem is rímmel a pinával, de majd bele jössz.
Válasz Gumóka #4670. hozzászólásáraMit szeretnél csinálni? Egy kollégám 4. ilyet dobta el azt vett egy lemezvágó gépet.
Ilyesmi adapterrel van valakinek tapasztalata?
1 munkához nem vennék komplett gépet.
Lemezvágó
Válasz mtz1221 #4661. hozzászólásáraHogy nem értek a villanyhoz?
Válasz mtz1221 #4630. hozzászólásáraezt mi hajtaná meg? mekkora motor?
és milyen fordulaton kell hajtani?
és mennyire lehet pl. ez szétkopva? vagy kompresszornak még elég, csak a klímához kevés már?
Válasz Makói 70-es #4665. hozzászólásáraÉn fizettem is! Csak nem tudom mennyit
Válasz mtz1221 #4658. hozzászólásáraItt nem a villszerelő rakja be a fő megszakítókat, hanem a szolgáltató. Abból is csak azt amit ők hoznak, 896x körbe plombálva.
32A össz teljesítményt ingyen biztosítanak, ez 1x32A vagy 3x10A. Ezen felül minden amper bruttó ~5000Ft-ba kerül. Regisztrált maszek villszerelő készít egy mérőhely felülvizsgálatot ami 20e-től indul, szolgáltatóval történő ügyintézésért van aki kér pénzt van aki nem. Ha kell méretlen és mért fővezetéket cserélnek, ami belekerül megint pár Deákba.
Csak szabvány mérőhelybe csinálnak bármit is. Ha régi a mérőhely akkor az új telepítési munkadíjjal ~100e Ft.
Válasz Maszek Zs #4662. hozzászólásáraÚgy emlékszem 32-ig.
De 3x16 az már 48.
Válasz mtz1221 #4661. hozzászólásáraHa esküvő lesz esetleg! Akkor az esküvőn ingyen segítek felszolgálni!!!
Válasz mtz1221 #4658. hozzászólásáraKörbe érdeklődök.
Válasz barazdabetyar. #4659. hozzászólásáraEgy bizonyos amperig ingyenes.
Válasz Gumóka #4660. hozzászólásáraMajd ha az ángyi mondja rólad, akkor elhiszem.
Válasz mtz1221 #4658. hozzászólásáraTökös legény van, de nem villanyszerelő
Válasz Gumóka #4648. hozzászólásáraSzolgáltató függő.Itt nem kértek semmi pluszt,bővítésre.
Válasz Maszek Zs #4654. hozzászólásáraFelénk maszekba raknak be 32 amperost amire 16 van írva. Felétek nincs ilyen tökösebb villanyszerelő ???
Válasz endypapa_20120 #4644. hozzászólásáraAnnak/addig örülj, amíg le nem cserélik B-sre……lakosságinál felénk nézik/ellenőrzik.
Viszont igen sok gyártó elkezdett egy fázishoz is komoly technikát kínálni, mert nyugaton igen sok a 40A és egy fázis.
Válasz Maszek Zs #4653. hozzászólásáraNagyon felment mindennek az ára, nem csak a kompresszoroké.
Egy szgk fékhatásmérő és lengéscsillapító próbapad két éve netto 3,3 millió volt, most 7.
És egy 7,5-11 kW ABAC Genesis csavarkompresszor szállítási ideje 5-6 honap. De más nagyértékű olasz vagy német garázsberendezés ami nincs raktáron, 3-4 hónap.
Válasz Maszek Zs #4654. hozzászólásáraIsmerős rakatott most napelemet, ahhoz kellett 380 is neki, ott külső csövezés és új műanyag doboz kellett.
Válasz .Richard. #4651. hozzászólására2 éve rakattam át a dobozt mert rossz helyen volt. Plusz akkor lett 3x16A most megint valami ceremónia?
Mint írtam az előbb a fiamat megvárom merre tovább azt majd lesz valami.
Válasz Makói 70-es #4649. hozzászólásáraÁÁÁÁÁÁ...... akkor te voltál az a területi képviselő akkoribancsak akkor 400 körül volt ez a típus. Kompresszort kell valamit nézni. De attól függ a fiam merre megy.
Válasz .Richard. #4651. hozzászólásáraAnyagárak ismeretében az most 600...
Kb.
Én meg még tavaly agyaltam rajta, a rosseb' gondolta, hogy ilyen rontást kapunk
Válasz Gumóka #4648. hozzászólásárakb. Fél éve az oszloprol ujra lehuzva 3 szor 32 amper, uj dobozok ugye, meg esetleg H. tarifa. 400bol állitolag kijönne. Régi fali doboz meg maradna elosztónak.
Válasz Maszek Zs #4646. hozzászólásárade.
Válasz Maszek Zs #4646. hozzászólásáraDugattyúsnál a szívót adják meg. Azt szorozni kell 0,8-cal.
Csavarkompresszornál a szállitott van a katalógusokban.
Sok Abac kompresszort eladtam.
Az Atlas-Copco cégcsoport része.
Az egyik legnagyobb gyártó.
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraHa bővít a meglévő óradobozba. Mostmár műanyag kell, falon kívülre és falon kívüli csövezéssel. A doboz maga 80 ropi.
Bár még én se jártam utána, de kéne a 32, csak nálunk a villanyóra a falban van, fafobozban, falban csövezve.
Válasz endypapa_20120 #4644. hozzászólásáraNeked ilyen van?
Válasz .Richard. #4643. hozzászólásáraAz nem csak szívó teljesítmény?
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraPapa jól irta.
Lomha megszakító kell.
Az amper növelés 3x25 vagy 3x32 amperre többe kerül.
De az áramszolgáltótnak nem akarózzik lecserélni lomhára. Nekik az nem üzlet.
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraNálam c-s autómatával nem veri le.
Válasz Maszek Zs #4636. hozzászólásáraGeco 3 hengeres kompresszor mit tudhat? 700L.
Válasz Maszek Zs #4640. hozzászólásáraDecemberbe vettem Fiac 4 kw 200 liter tartály 570 liter fújás 320000 bruttó de már nem árulják Most néztem az árakat,úgy gondolom nem volt rossz vétel.
Válasz agrogal #4639. hozzászólásáraAnnyiért elég sokat le homokszórnak!
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraAttól még nem lesz olcsóbb a kompresszor!
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraKérdés,hogy meg éri e neki a bővités + aranyáras kompreszor kb 1 milka
Válasz mtz1221 #4631. hozzászólásáraMár a múltkor is mondtad! Ennek utána járok mostmár.
Válasz Maszek Zs #4636. hozzászólásáraElég olcsón lehet bővíteni az ampert.
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraÉs tényleg 5,5-es. Azt nem biztos,hogy bírná. Azt mondta a villanyszerelő,hogy induláskor le verné a megszekítót.
Válasz .Richard. #4633. hozzászólásáraAz már brutál lehet
A defektjavító spray van valamelyik ami használható? Igazából most nincs kedvem megküzdeni az mtz hátsó kerékkel, majd ha lemegy a szezon akkor szét lenne szedve.
Válasz mtz1221 #4630. hozzászólásáraRuszkik lada motorbol faragnak.
Válasz später77 #4628. hozzászólására5,5 KW motor van rajta.Ekkorát a 3x16A NEM TUDOM HOGY INDIT