Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen 3 körvonal. Egy szoba közepére le teszed így lesz:
1. vízszintes körvonal
2. lesz körvonal 2 falon padlón plafonon
3. Lesz körvonal másik 2 falon, padlón, plafonon. Az előzőre 90° elfordítva.
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen ilyent tud ami képeden van. Nekem olyan lenne amit belinkeltem,ha nem kapkodtam volna el!!
Csak szerintem zöldet (fényüt)vegyél.
Válasz ..,-:) #4279. hozzászólásáraBocs rosszul tudtam 25m látható jelfogóval 50m
De meg találtam a linket:
https://muszerguru.hu/hedue-m4-3x360-zold-keresztlezer-l243
Válasz ..,-:) #4279. hozzászólásáraSzerintem zöldet vegyél az is rongálja a szemet csak elvileg jobban látszik messzebbről. Csak keresztlézert szeretnél? Vagy valami körvonalast? Holnap megyek Solymára ott van egy bolt ilyenekkel foglalkozik meg kérdemelt a cég nevét azt holnap be linkelem a honlapjukat. Van olyan gépjük 3 körvonalat csinál,zöld és azt hiszem 50m-ről is látni.
Nekem úgy mondták a zöldhöz van valami cucc ami 50m távolabb is tudja venni a jelet.
Gondolkodom, hogy meglepem magam egy kereszt-vonal-pont lézerrel de nem értek ehhez sem így jól jönnének az ötletek. Gagyit nem akarok, hosszú távra tervezek egyenlőre……
Bosch, dewalt, makita, Milwaukee, leica ?
Pontos legyen. Az, hogy zöld vagy piros, az miben számít ? Házban, csarnokban, magtãrban, udvaron, térkőn használhassam.
Válasz ..MZ/X.. #4277. hozzászólásáraMég bikáztam is vele igaz személy autót. Azt bírta. Amúgy jól müködik.
Ezen van rendes csipesz+vezeték is már 4 éves.
Lidl "bikázós" töltőt használ valaki?
Nem indítani akarok vele, arra van egy nagy 3fázisú. Télre a nem használt akkukat ráaggatni, meg tölteni ha műhelytől messzebb kell szoptatni.
Válasz .Richard. #4267. hozzászólásáraNem nincs benne aksi. Csak itt havonta egyszer kell indítani. De menni kéne nem csak felkészülni azinulásra. Ez több sebből vérzik nálunk (kompresszió hiány,önindítót is meg kéne nézni).
Meg aztán szüleim helyi kúton veszik az üzemanyagot stb........
Így meg indul!
Válasz bandigh #4269. hozzászólásáraPersze, ez egy rossz akksi volt csak próbáltam mikor megjött.
Durrant már szét akksi a fejemtől egy méterre.
Köszönöm azért
Válasz Maszek Zs #4265. hozzászólásáraElvileg ez még olasz, (Elvileg) ez van vagy 10 éves, használtan vettem 36ért házhoz hozva,
Nem indítottam még vele, töltöttem egy régi akksit egy órát,mikor bikazora kapcsoltam úgy elkezdett pezsegni mint a Jakuzzi.
Benne a rizikó, de hátha jó lesz.
Elvileg védelmek vannak benne, hátha nem ölték meg.
Nyilván nem lehet a télnek nekimenni sz@r akksival, de legtöbbször csak egy pici kellene hogy Beinduljon, és lehet ha bikázva van akkor az akksi meg az indító is kímélve van mert bedurrantja, nem csak teker, teker... Na még egy kicsi... Már füstöl is minden
Válasz Maszek Zs #4262. hozzászólásáraDe ebben van akksi ami tárol? Vagy csak a tekercs szerű ami ampert ad? Néha kell a traki akkor ok,hogy nem kell uj akksi de pár év alatt csak suly lesz az akku nem vellany tárolo. Nem kötöszködni akarok csak én is akartam venni de az uj akkunál maradtam. Aminek adok 5 évet azt figyelem ha gyenge repül. 5 akkus gép van ebből 3 auto szoval jol jönne de letettem rola. Az egyik kocsi 5éves akkuval városban inditáskor csettent. Mint mikor a biztositék elcsettenik. Többet nem volt villany. Szoval öreg akksi megszivat mint itt sokszor le lett irva mások által is. De gondolkodtam mi van ha menet közben csetten el,?akkor repül a szabályzo is gondolom.
Válasz .Richard. #4257. hozzászólásáraSzüleimnek van egy egyhengeres németből behozott kistraki. Ki van a lelke szegénynek. Nehezen indul arra kell rá segíteni. Egyszer elindul megy 10 percet utána már jó.
Válasz Maszek Zs #4258. hozzászólásáraÜdv.
Bikázni úgy lehet, ha az akksiban is van azért egy kis szufla,
Szerintem
Én is most vettem egy ilyet,
De még nem próbáltam, 2 napja van meg.
Használ valaki ilyet?
Köszönöm
Válasz .Richard. #4257. hozzászólásáraVannak akksival rendelkező mobil bikázók. És elbírja egy ember, nem 50 kiló.
De ha rendszeresen kell nagy, nehezen induló gépet indítani, akkor igen, egy márkás nagy akksi kell, két combosabb hegesztőkábellel. Úgy értem télen rásegíteni akkor sem árt rátenni egyik gépre sem, ami amúgy beindúlna nagy kínnal
Válasz Büresz #4255. hozzászólásáraMikor vettem akkor is valami ilyen helyzet volt.
Jó tekerös majdnem 40 ezer lett volna.
Ez meg 55 ezért választottam ezt.
Válasz Maszek Zs #4252. hozzászólásáraMiért nem egy uj akkut vesztek? Ok,hogy esetenként jol jöhet. De egy lehalt akku az erdőben 220rol sem bikázhato mert nincs villany. Ahhoz meg drága csak mert jo ha van.
Válasz RkTomi #4248. hozzászólásáraKennedy márkanév alatt fut.
Húsz éve vettem akkor 55000ft volt. Egyszer kölcsön adtam alig egy évesen, túl be tekerte az egyén azt tönkre ment az esze. De gariba megjavították(működik),tökéletes nem lett. Azt kellett vennem egy másikat.
A helyi gazda szövetkezet megtudták,hogy van megnézték mindjárt vettek is!! Nekik még semmi bajuk nem volt!
Válasz RkTomi #4244. hozzászólásáraIgen használok. Azt gondolom jobb mint a hagyományos! De az enyém 10Tonnás.
Nem bántam meg eddig, mindent leszedett!
A pisztoly merőleges legyen a vágandó felületre, az ampert tekerd oda, levegő max 4,5b, aztán mindig a szélén kezdd a vágást, nem fröcsköl vissza, a fejbe sem
Válasz Maszek Zs #4241. hozzászólásáraNekem is van, csak azért kérdeztem, viszont nekem nagyon bejött az árához és a tudásához képest.
A gyári fej egy kicsit hitvány, de ha minőségi kopókat teszel bele, azért tud hasítani
5289 hozzászólás
Válasz barazdabetyar. #4288. hozzászólásáraMegjött a hideg? Ezzel próbálkozhatsz, van belőle kisebb is Link
Tölteni gondolom tudsz mivel
Melyik a legerősebb legjobb,és LEGKÖNNYEBB akkumulátor töltő bikázó amit érdemes megvenni?
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen 3 körvonal. Egy szoba közepére le teszed így lesz:
1. vízszintes körvonal
2. lesz körvonal 2 falon padlón plafonon
3. Lesz körvonal másik 2 falon, padlón, plafonon. Az előzőre 90° elfordítva.
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen ilyent tud ami képeden van. Nekem olyan lenne amit belinkeltem,ha nem kapkodtam volna el!!
Csak szerintem zöldet (fényüt)vegyél.
Válasz .Richard. #4267. hozzászólásáraSzerintem az csak indítás közben tud csetteni. Nekem is kettő csettent pár hét alatt, ahogy bejöttek a hidegek.
Válasz Maszek Zs #4281. hozzászólásáraAz a mindent is tudó dolog jól hangzik.
3 körvonal ?
Eddig ilyent láttam, mint “tudásilag”(most a márka nem számít):
Válasz ..,-:) #4279. hozzászólásáraA leicat ilyenben nem ismerem, de földmunkában a gépeken mi sokat használtuk az eszközeit és jók voltak.
Válasz ..,-:) #4279. hozzászólásáraBocs rosszul tudtam 25m látható jelfogóval 50m
De meg találtam a linket:
https://muszerguru.hu/hedue-m4-3x360-zold-keresztlezer-l243
Itt nézz körül ha másik kell.
Válasz ..,-:) #4279. hozzászólásáraSzerintem zöldet vegyél az is rongálja a szemet csak elvileg jobban látszik messzebbről. Csak keresztlézert szeretnél? Vagy valami körvonalast? Holnap megyek Solymára ott van egy bolt ilyenekkel foglalkozik meg kérdemelt a cég nevét azt holnap be linkelem a honlapjukat. Van olyan gépjük 3 körvonalat csinál,zöld és azt hiszem 50m-ről is látni.
Nekem úgy mondták a zöldhöz van valami cucc ami 50m távolabb is tudja venni a jelet.
Válasz ..,-:) #4279. hozzászólásáraGipszkartonos srác,itt Dewaltot használ..komoly cucc.
Gondolkodom, hogy meglepem magam egy kereszt-vonal-pont lézerrel de nem értek ehhez sem így jól jönnének az ötletek. Gagyit nem akarok, hosszú távra tervezek egyenlőre……
Bosch, dewalt, makita, Milwaukee, leica ?
Pontos legyen. Az, hogy zöld vagy piros, az miben számít ? Házban, csarnokban, magtãrban, udvaron, térkőn használhassam.
Válasz ..MZ/X.. #4277. hozzászólásáraMég bikáztam is vele igaz személy autót. Azt bírta. Amúgy jól müködik.
Ezen van rendes csipesz+vezeték is már 4 éves.
Lidl "bikázós" töltőt használ valaki?
Nem indítani akarok vele, arra van egy nagy 3fázisú. Télre a nem használt akkukat ráaggatni, meg tölteni ha műhelytől messzebb kell szoptatni.
Válasz Maszek Zs #4271. hozzászólásáraok.
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-11-29 12:58:01
Válasz Maszek Zs #4271. hozzászólásáraok.
Válasz Maszek Zs #4251. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz ...:::Pisti:::... #4268. hozzászólásáraNekünk is valahogy így volt csak használtat nem akartam.
Válasz .Richard. #4267. hozzászólásáraNem nincs benne aksi. Csak itt havonta egyszer kell indítani. De menni kéne nem csak felkészülni azinulásra. Ez több sebből vérzik nálunk (kompresszió hiány,önindítót is meg kéne nézni).
Meg aztán szüleim helyi kúton veszik az üzemanyagot stb........
Így meg indul!
Válasz bandigh #4269. hozzászólásáraPersze, ez egy rossz akksi volt csak próbáltam mikor megjött.
Durrant már szét akksi a fejemtől egy méterre.
Köszönöm azért
Válasz ...:::Pisti:::... #4268. hozzászólásáraAzt a pezsgetős módszert inkább kerüljed
Válasz Maszek Zs #4265. hozzászólásáraElvileg ez még olasz, (Elvileg) ez van vagy 10 éves, használtan vettem 36ért házhoz hozva,
Nem indítottam még vele, töltöttem egy régi akksit egy órát,mikor bikazora kapcsoltam úgy elkezdett pezsegni mint a Jakuzzi.
Benne a rizikó, de hátha jó lesz.
Elvileg védelmek vannak benne, hátha nem ölték meg.
Nyilván nem lehet a télnek nekimenni sz@r akksival, de legtöbbször csak egy pici kellene hogy Beinduljon, és lehet ha bikázva van akkor az akksi meg az indító is kímélve van mert bedurrantja, nem csak teker, teker... Na még egy kicsi... Már füstöl is minden
Válasz Maszek Zs #4262. hozzászólásáraDe ebben van akksi ami tárol? Vagy csak a tekercs szerű ami ampert ad? Néha kell a traki akkor ok,hogy nem kell uj akksi de pár év alatt csak suly lesz az akku nem vellany tárolo. Nem kötöszködni akarok csak én is akartam venni de az uj akkunál maradtam. Aminek adok 5 évet azt figyelem ha gyenge repül. 5 akkus gép van ebből 3 auto szoval jol jönne de letettem rola. Az egyik kocsi 5éves akkuval városban inditáskor csettent. Mint mikor a biztositék elcsettenik. Többet nem volt villany. Szoval öreg akksi megszivat mint itt sokszor le lett irva mások által is. De gondolkodtam mi van ha menet közben csetten el,?akkor repül a szabályzo is gondolom.
Válasz Büresz #4264. hozzászólására
Válasz ...:::Pisti:::... #4261. hozzászólásáraHa lehet hinni az interneten ki írtakra akkor Güde olcsóbb bő20000ft és 100A többet tölt.
Egy évben kell 5 ször arra jó lesz.
Válasz Maszek Zs #4259. hozzászólásáraÉs ez 3 db minimum.
Válasz ...:::Pisti:::... #4261. hozzászólásáraA bika része szerintem inkább személyautóra ajánlott. Egy majdnem beinduló mtz-nek is segít, nem mondom hogy nem
Válasz .Richard. #4257. hozzászólásáraSzüleimnek van egy egyhengeres németből behozott kistraki. Ki van a lelke szegénynek. Nehezen indul arra kell rá segíteni. Egyszer elindul megy 10 percet utána már jó.
Válasz Maszek Zs #4258. hozzászólásáraÜdv.
Bikázni úgy lehet, ha az akksiban is van azért egy kis szufla,
Szerintem
Én is most vettem egy ilyet,
De még nem próbáltam, 2 napja van meg.
Használ valaki ilyet?
Köszönöm
Válasz .Richard. #4257. hozzászólásáraVannak akksival rendelkező mobil bikázók. És elbírja egy ember, nem 50 kiló.
De ha rendszeresen kell nagy, nehezen induló gépet indítani, akkor igen, egy márkás nagy akksi kell, két combosabb hegesztőkábellel. Úgy értem télen rásegíteni akkor sem árt rátenni egyik gépre sem, ami amúgy beindúlna nagy kínnal
Válasz Büresz #4255. hozzászólásáraMikor vettem akkor is valami ilyen helyzet volt.
Jó tekerös majdnem 40 ezer lett volna.
Ez meg 55 ezért választottam ezt.
Válasz bandigh #4254. hozzászólásáraTeljes 0-ról még nem próbáltam. De bikáztam vele akkor jó volt.
Válasz Maszek Zs #4252. hozzászólásáraMiért nem egy uj akkut vesztek? Ok,hogy esetenként jol jöhet. De egy lehalt akku az erdőben 220rol sem bikázhato mert nincs villany. Ahhoz meg drága csak mert jo ha van.
Válasz Maszek Zs #4252. hozzászólásáraKöszi a választ!
Válasz Maszek Zs #4253. hozzászólásáraKöszi. De az a helyzet hogy egy jobb fajta tekerős is van 50 matyi.
Válasz Maszek Zs #4252. hozzászólásáraKi kell próbàlni
Válasz Büresz #4249. hozzászólásáraNeked is írjak választ!
Itt már nem annyi mint 20 éve
Válasz Agrárcsemete #4250. hozzászólásáraMost vettünk egy
Güde 621
Ekkora kell,elvileg 0-ról is tudja a MTZ-ét.
Válasz RkTomi #4248. hozzászólásáraKennedy márkanév alatt fut.
Húsz éve vettem akkor 55000ft volt. Egyszer kölcsön adtam alig egy évesen, túl be tekerte az egyén azt tönkre ment az esze. De gariba megjavították(működik),tökéletes nem lett. Azt kellett vennem egy másikat.
A helyi gazda szövetkezet megtudták,hogy van megnézték mindjárt vettek is!! Nekik még semmi bajuk nem volt!
Üdv!
Mtz akku bikázót szeretnék venni?
Mekkora indító áramút érdemes?
620 amperes elég lenne?
Válasz Maszek Zs #4246. hozzászólásáraEngem is érdekel, hogy milyen mennyiért.
Válasz Maszek Zs #4246. hozzászólásáraMilyen márkájú, mennyibe került?
Válasz Gumóka #4245. hozzászólásáraNem értek hozzá eddig nem kellett. Nem hiszem,hogy kellenifog!!!
Válasz RkTomi #4244. hozzászólásáraIgen használok. Azt gondolom jobb mint a hagyományos! De az enyém 10Tonnás.
Nem bántam meg eddig, mindent leszedett!
Válasz Maszek Zs #4243. hozzászólásáraAkár, de próbálgathatod is, rossz ekevason pl.
A pisztoly merőleges legyen a vágandó felületre, az ampert tekerd oda, levegő max 4,5b, aztán mindig a szélén kezdd a vágást, nem fröcsköl vissza, a fejbe sem
Hidraulikus csapágylehúzót használ valaki? Használhatóbb mint a hagyományos? Az 5 tonnás elég erős?
Válasz Gumóka #4242. hozzászólásáraLehet valamit nem jól csináltam!! De lehet egyszer meg kérlek azt ezt is megnézném!!
Válasz Maszek Zs #4241. hozzászólásáraNekem is van, csak azért kérdeztem, viszont nekem nagyon bejött az árához és a tudásához képest.
A gyári fej egy kicsit hitvány, de ha minőségi kopókat teszel bele, azért tud hasítani
Válasz Gumóka #4240. hozzászólásáraEgyszer próbáltam. Nem igazán ment ez a dolog vissza csomagoltam,azóta nem is használtam. Úgyhogy nem kell!
Válasz Maszek Zs #4236. hozzászólásáraA plazmavágót? Nem vált be?