Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bárány #4033. hozzászólásáraÉn is ezt néztem ki, de kellő tapasztalat hiányában még nem mertem megrendelni. De ezek szerint egyszerűbb igénybevételre meg lehet venni.
Köszi a segítséget.
Raklapemelő kézi békából milyen típust érdemes (szabad) új eszközként megvenni?
Tervezett használat max. 1tonna mozgatása csarnokban, gépi símított betonon rövid távolságon.
A netes kínálat Br. 80.000 Ft-tól felfelé indul, de ahogyan néztem a képeket kb. 150.000 Ft-ig ugyanazt a gyártmányt(vélhetően kínai) kínálgatják más-más színben és elnevezéssel.
Kettő új kellene belőle, vélhetően nem lesznek agyon használva de azt sem szeretném ha 1 hét után szétesnének, ezért kicsit tartok az alsó árkategóriától.
Általánosságban mire kell egy béka vásárlásnál odafigyelni: görgők, nagykerék anyaga, csapágyazás?
Válasz Nyomasek Bobo #4025. hozzászólásáraEgy frissen szigetelt , hársfa lambériával bevont és laminált parketával ellátót 250 e ! Képet ne kérjél mert még a laminált lerakás hátra van ! De ha érdekel nálam megnézhetö !
Válasz Ares 826 #4020. hozzászólásáraNem volt az még annyi sem.Aratás előtt vettem 4 táblát,akkor ment fel 600-ra nálunk.Akkor fizettem 110 ezret .Horror.De az épületfa is!!
Válasz bandigh #4016. hozzászólásáraCsak szerintem, amire neki kellene, a katonai se jönne ki olcsóbban. Mondjuk abból egy jó bem tudom mi pénzt érhet, de ha méretet nézünk akkor a tgk felépítmény előnyösebb. Inkább toldja meg egy kicsit, de erre már én is rájöttem, hogy nincs az a hely, ami elég lenne.
A katonai bódénál ugye ott bukik a dolog, hogy autóstól az is 4m, meg a kis 7,5-es gokart is, csak az nem mindegy, alulról milyen magas, a segédalvázig, mert onnan indul a felépítmény.
Másrészt hosszra sem mindegy.
Végülis körül kell nézni, lehetőleg a környékbe, hogy a szállításon lehessen faragni kicsit, aztán a kínálatból kikeresni a megfelelőt.
János Bákonyi néven megtalálod. Az se piskóta, ha találsz doboz felépítményt és olyan az ára is, lehet alternatíva, méretileg a legjobb 2,50-től felfelé van belmagassága asszem, szélességre meg olyan 2,30 emlékeim szerint.
Egyébként a teherautó dobozokat, mint pl. a hűtős, de lehet akár sima doboz is, van azért alváza, hiszen rámpázáskor a targit is bírnia kell, meg a rakományt is.
Az is szigetelt.
Ablakot meg csinálsz rá, az a minimum. Szerintem ne vesd el azt az ötketet.
Válasz medikus #4012. hozzászólására110ért láttam Gaz66 bódét... Innen az ötlet.
De sajna za csak 157cm magas. Valószínű azért nem tudta eladni az illető 200ért...
Válasz medikus #4009. hozzászólásáraAz a baj, a sima teherautó alubódékon nincs ablak se... meg az alvazuk se lehet valami erős.
Kis fűthető műhely félének kéne.
És ami a lényeg: valamilyen szinten mobil lenne.
Válasz medikus #4009. hozzászólásáraDehogynem... Csak a szam elején a 4es kicsit zavar...(450)
Meg ugye Lébény-Nyíregyháza...szomszédok...
Vácon is lenne 400.
Persze olcsóbban max kifogni lehet.
Legfeljebb nem lesz.
Srácok!
Nem hentereg valakinél feleslegessé vált katonai teherautó konténer? Műhelyes Uralé Csepelé esetleg Pragaé? Ami legalább 180as belmagasságú?(Gaz66 nem jó...az guggolós...)
Válasz VMisi #3999. hozzászólásáraKörmöddel nem akkora a nyomaték,mint a fogaddal.Nézegetem az akksis kulcsokat.Kicsi legyen marokban elférjen.Akkor a 47 Nm.-es kicsi,a 75-ös már jó lehet.
Válasz Cajg #3996. hozzászólásáraIgen! Medikussal beszéltem, egy két paraméterről. Így át esett a választás erre,plusz ezt meg tudom venni a közeli városba is!
Lehet meg kéne nézni az önindítót is! Azt lehet nem is kellene bikázó!!
5289 hozzászólás
Válasz subikiss #4036. hozzászólásáraSzívó,nyomó cső a hivatalos, de spiráltömlő néven is ismerik
Válasz subikiss #4036. hozzászólásáraCsigatömlő.
Válasz subikiss #4036. hozzászólásáraGégecső?
Ennek a fajta csőnek tudja valaki a pontos megnevezését?
Válasz UTBSV445 #4034. hozzászólásáraHátul dupla kerék legyen mindenképpen.
Szerintem a legjobbak ezek,persze ára is van. A pfaff bizonyított már nálam.
https://toyota-forklifts.hu/termekeink/hidraulikus-kezi-palettazok/klasszikus-kezi-palettazo/bt-lifter-kezi-palettazo/
https://emeloszakuzlet.hu/termek/normal-kivitelu-hidraulikus-kezi-raklapemelo/
Válasz Bárány #4033. hozzászólásáraÉn is ezt néztem ki, de kellő tapasztalat hiányában még nem mertem megrendelni. De ezek szerint egyszerűbb igénybevételre meg lehet venni.
Köszi a segítséget.
Válasz UTBSV445 #4031. hozzászólásáraÉn ilyet vetem kb. két éve. Jónak tűnik, és az esetleges alkatrészellátás is rendben van hozzá.
Válasz UTBSV445 #4031. hozzászólásáraNálunk ilyen van több 10 ezek bírják itt.
https://www.novotransz.hu/termek/villas-kezi-raklapemelok-bekak/villas-raklapemelok/hanselifter-dbe-eco-villas-raklapemelo-beka-normal-villahossz
Raklapemelő kézi békából milyen típust érdemes (szabad) új eszközként megvenni?
Tervezett használat max. 1tonna mozgatása csarnokban, gépi símított betonon rövid távolságon.
A netes kínálat Br. 80.000 Ft-tól felfelé indul, de ahogyan néztem a képeket kb. 150.000 Ft-ig ugyanazt a gyártmányt(vélhetően kínai) kínálgatják más-más színben és elnevezéssel.
Kettő új kellene belőle, vélhetően nem lesznek agyon használva de azt sem szeretném ha 1 hét után szétesnének, ezért kicsit tartok az alsó árkategóriától.
Általánosságban mire kell egy béka vásárlásnál odafigyelni: görgők, nagykerék anyaga, csapágyazás?
Válasz Nyomasek Bobo #4029. hozzászólásáraMivel nincsen papir ezért ennyi !
Válasz branyi6405 #4028. hozzászólásáraA felújítottért nem szoktak ilyen keveset kérni.
Persze a kérdés: Mekkora rá a piac?
Van valami papírja is?
Válasz Nyomasek Bobo #4027. hozzászólásáraNem ! A képen lévő nem az enyém , csak épen ezt találtam ! Miért sok az ár vagy kevés ?
Válasz branyi6405 #4026. hozzászólásáraEz most vicc?
Válasz Nyomasek Bobo #4025. hozzászólásáraEgy frissen szigetelt , hársfa lambériával bevont és laminált parketával ellátót 250 e ! Képet ne kérjél mert még a laminált lerakás hátra van ! De ha érdekel nálam megnézhetö !
Válasz branyi6405 #4023. hozzászólásáraMipíz egy ilyen? (bár itthon erősen le akarjak fújni)
Válasz branyi6405 #4023. hozzászólására
Válasz Nyomasek Bobo #4011. hozzászólásáraEgy ipari lakókocsi nem jó ?
Válasz Nyomasek Bobo #4019. hozzászólásáraJanuárban Cca 50km duplán (oda-vissza) volt 50 nettó mikor a mészport hozattam
Válasz Ares 826 #4020. hozzászólásáraNem volt az még annyi sem.Aratás előtt vettem 4 táblát,akkor ment fel 600-ra nálunk.Akkor fizettem 110 ezret .Horror.De az épületfa is!!
Válasz medikus #4012. hozzászólásáraFebruárban még csak 600ft volt a lemez kilója.
Válasz ND #4017. hozzászólásáraHát... Vajon mennyiért megy manapság egy kcr es teherautó?
Válasz bandigh #4016. hozzászólásáraCsak szerintem, amire neki kellene, a katonai se jönne ki olcsóbban. Mondjuk abból egy jó bem tudom mi pénzt érhet, de ha méretet nézünk akkor a tgk felépítmény előnyösebb. Inkább toldja meg egy kicsit, de erre már én is rájöttem, hogy nincs az a hely, ami elég lenne.
A katonai bódénál ugye ott bukik a dolog, hogy autóstól az is 4m, meg a kis 7,5-es gokart is, csak az nem mindegy, alulról milyen magas, a segédalvázig, mert onnan indul a felépítmény.
Másrészt hosszra sem mindegy.
Végülis körül kell nézni, lehetőleg a környékbe, hogy a szállításon lehessen faragni kicsit, aztán a kínálatból kikeresni a megfelelőt.
Meg kell nézni, aztán látja, mi éri meg jobban.
Válasz Nyomasek Bobo #4008. hozzászólásáraÉn gondolkodok rajta, lehet h eladó sorba kerül egy Prága híradós felépítmény.
De Aszaló sincs neked a szomszédba
Válasz Gumóka #4014. hozzászólásáraJó ötletek, de 400 alatt kb lehetetlen. Végis a katonai cucc lenne az igazi, tud minden funkciót
Válasz Gumóka #4014. hozzászólásáraYt-n van fent videó, egy 7,5 tonnás dobozos kisteherautóból lakóautót csináltak.
János Bákonyi néven megtalálod. Az se piskóta, ha találsz doboz felépítményt és olyan az ára is, lehet alternatíva, méretileg a legjobb 2,50-től felfelé van belmagassága asszem, szélességre meg olyan 2,30 emlékeim szerint.
Válasz Nyomasek Bobo #4011. hozzászólásáraKonténer? Az sem olcsó igaz, de méretes.
Egyébként a teherautó dobozokat, mint pl. a hűtős, de lehet akár sima doboz is, van azért alváza, hiszen rámpázáskor a targit is bírnia kell, meg a rakományt is.
Az is szigetelt.
Ablakot meg csinálsz rá, az a minimum. Szerintem ne vesd el azt az ötketet.
Válasz medikus #4012. hozzászólására110ért láttam Gaz66 bódét... Innen az ötlet.
De sajna za csak 157cm magas. Valószínű azért nem tudta eladni az illető 200ért...
Válasz Nyomasek Bobo #4010. hozzászólására800 forint egy kiló vaslemez!!!Ne csodálkozz!
Válasz medikus #4009. hozzászólásáraAz a baj, a sima teherautó alubódékon nincs ablak se... meg az alvazuk se lehet valami erős.
Kis fűthető műhely félének kéne.
És ami a lényeg: valamilyen szinten mobil lenne.
Válasz medikus #4009. hozzászólásáraDehogynem... Csak a szam elején a 4es kicsit zavar...(450)
Meg ugye Lébény-Nyíregyháza...szomszédok...
Vácon is lenne 400.
Persze olcsóbban max kifogni lehet.
Legfeljebb nem lesz.
Válasz Nyomasek Bobo #4008. hozzászólásáraÚgy mint katonai jármű bontó még nem kerested?
Srácok!
Nem hentereg valakinél feleslegessé vált katonai teherautó konténer? Műhelyes Uralé Csepelé esetleg Pragaé? Ami legalább 180as belmagasságú?(Gaz66 nem jó...az guggolós...)
Honnan érdemes hegesztő elektródát rendelni? Már az esab ok se az igazi.
Válasz Vinkó #4005. hozzászólásáraNyomaték kulcs nélkül ha érzed a csavart, fogadjunk hogy minden M12-es anya 100Nm fölé van húzva feleslegesen.
Válasz barazdabetyar. #3998. hozzászólására85-105...minőség függvényében.
Válasz barazdabetyar. #4002. hozzászólásáraA 12-esrere még lehet ráhúznàl kézzel, majd ki kell próbálni mit tud valójában
Válasz barazdabetyar. #4002. hozzászólásáraMa hoz a gls egy ilyet.Ehhez van akksim,meg töltőm.
Válasz VMisi #4001. hozzászólásáraVagy ez.Ma hoz a gls egy ilyet.Ehhez van akksim,meg töltőm.
Válasz barazdabetyar. #4000. hozzászólásáraMILWAUKEE M12 FIR12 ?
Válasz VMisi #3999. hozzászólásáraKörmöddel nem akkora a nyomaték,mint a fogaddal.Nézegetem az akksis kulcsokat.Kicsi legyen marokban elférjen.Akkor a 47 Nm.-es kicsi,a 75-ös már jó lehet.
Válasz barazdabetyar. #3998. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/gepeszet/beszorult-beszakadt-csavarok-tanacsok-a-fejfajasmentes-szereleshez-46019-001
A kulcs miért számítana? Mindegy, hogy körmöddel vagy fogaddal.
Általános szereléskor,kb.mekkora Nm.-el vannak meghúzva a M10-12-es csavarok?Villáskulccsal?
Válasz Cajg #3996. hozzászólásáraIgen! Medikussal beszéltem, egy két paraméterről. Így át esett a választás erre,plusz ezt meg tudom venni a közeli városba is!
Lehet meg kéne nézni az önindítót is! Azt lehet nem is kellene bikázó!!
Válasz Maszek Zs #3988. hozzászólásáraSzia!
Én ilyet használok évek óta, tökéletes.
https://www.gude.hu/termek/85074
6p81 marógépről tudna valaki némi infót adni ?? Mennyire stabil gép erényei ,hibái megbízhatóság?? Köszönöm :)
Válasz barazdabetyar. #3992. hozzászólásáraNekem ilyen van és nagyon szeretem használni. Ha nem tartasz rá rögtön oda csípi a kezedet. Meglepően erős.https://csavarbehajto.arukereso.hu/milwaukee/m12-fir12-0-fuel-4933459800-p399400611/
Válasz barazdabetyar. #3992. hozzászólásáraA márkát igen de ilyen fajta nincsen!
Ilyet használ valaki?Más gyártmány ami jó is?
Válasz Maszek Zs #3990. hozzászólásáraItt kezdődik. De én nem vennék semmi pénzért. Inkább két kerékre egy másik aksit, és rendes hegesztő csipeszeket rá.
Válasz Matyi50 #3989. hozzászólásáraKöszönöm!
Mennyi legyen a 300 helyett??