Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD390.93 FtCHF441.89 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Maszek Zs #3988. hozzászólásáraIndítóáram 300A nagyon sovány.
Ez egy teljesen lemerült akksinál semmit sem fog tudni segíteni :( Töltőnek,rásegítőnek jó,de teljesen erről indítani pl nem fogsz tudni.
SZiasztok! Adott egy 200liter teljesítményű Fini Betta kompresszor,már elég régi.
Érdemes még a javításával foglalkozni,lehet ezekhez alkatrészt kapni? Már nem tudja felnyomni ,csak nagyon nagyon nehezen a tartályt,melegben meg már egyáltalán nem tud 5bárnál feljebb menni,gondoltam felújítom.
45ezres gép,tehát nem egy nagy szám.
Esetleg alternatívát tudtok ajánlani ami nem a csillagos ég?
Válasz broll79 #3977. hozzászólásáraAkkor semmi, én 10-re emlékeztem. Gránit vagy kramp oldalon kell szétnézni, és rendeltetni dobozra, úgy sokkal olcsóbb lesz.
Válasz medikus #3965. hozzászólásáraEz így van. Csak egy gumikarika tartja össze abból mi lesz a melegtől?
Arra is gondoltam,szimering rúgót tennék rá melegítés után bele dugom ezt aztán úgy tágítani.
De érdekes a Lincos-nak van fent videója ott nem melegít semmit.
Válasz Maszek Zs #3928. hozzászólásáraÜdv!
Mindenkinek!
Na ma vissza vittem a vadi újj kipufogócső tágítót akitől vettem.
Együtt csináltuk,ebbe is meg szakadt a menet
Így vissza adta a pénzt!
Viszont maradt egy rossz készletem amit átalakítok valami erős normál menetre azt van is egy készletem!!
Válasz Nyomasek Bobo #3953. hozzászólására100-120 egy jó vecsei pl. Örök élet, ebből meg eldonálsz 3-at, meg kínlódsz vele, mert pontatlan gyász, ha garizni kell, akkor nem lesz épp mikor kéne, végülis mi éri meg jobban?
Válasz Gumóka #3944. hozzászólásáraKék vagy piros einhell???
Van hasonló áron... Valakinek tapasztalat a mostaniakról?
https://www.einhelloutlet.hu/index.php?route=product/product&path=57_99&product_id=608
https://www.einhelloutlet.hu/index.php?route=product/product&path=57_99&product_id=171
Bár lehet a kékek már kifutottak...
Válasz Gumóka #3944. hozzászólására4 lukat fúrtam vele havernál. Igaz csak szóró lapátba. A fene tudja...
Kollegána 10 éve van 350 wattos ferm. Az is lityeg lötyög. Az a 12es furatba már döglik. Meg most olyan 40 ropi...
5289 hozzászólás
Válasz Maszek Zs #3988. hozzászólásáraIndítóáram 300A nagyon sovány.
Ez egy teljesen lemerült akksinál semmit sem fog tudni segíteni :( Töltőnek,rásegítőnek jó,de teljesen erről indítani pl nem fogsz tudni.
Üdvözletem!
Édesapám szeretne egy Bikázót erre gondolt. MTZ-hez. Bírni fogja?
https://hagashop.hu/muhelyfelszerelesek/muhelyfelszereles/geko-akkumulatortolto-es-indito-class-430-g80024/#&gid=1&pid=3
Válasz Gepi #3985. hozzászólásáraElektromos kézigyalu.
Válasz Gepi #3985. hozzászólásáraAz asztalos marógéppel csinálja,Vagy körfűrésszel két állitással,esetleg kézi felső maró géppel.
Deszka falcolását hogy a legjobb otthon megoldani?
Válasz Erdőjaro #3983. hozzászólásáraGemenc Kompresszor Kft.. őket tudom ajánlani
SZiasztok! Adott egy 200liter teljesítményű Fini Betta kompresszor,már elég régi.
Érdemes még a javításával foglalkozni,lehet ezekhez alkatrészt kapni? Már nem tudja felnyomni ,csak nagyon nagyon nehezen a tartályt,melegben meg már egyáltalán nem tud 5bárnál feljebb menni,gondoltam felújítom.
45ezres gép,tehát nem egy nagy szám.
Esetleg alternatívát tudtok ajánlani ami nem a csillagos ég?
Hecht tuti nem bírja ilyen sokáig.
Van valami jóféle szerszámos cucc a lidlbe ami jó lenne? Most lapozgatom az újságot és nem az igazi.
Válasz mtz1221 #3980. hozzászólására10-es kapupánt csavar 4 szöge nem szorul bele a lukba ?
Válasz broll79 #3977. hozzászólásáraAkkor semmi, én 10-re emlékeztem. Gránit vagy kramp oldalon kell szétnézni, és rendeltetni dobozra, úgy sokkal olcsóbb lesz.
Válasz medikus #3978. hozzászólásáraNa b+ ezt még én se tudom
Reggel megnézem, de a vége az lesz, hogy sima 6lap fejü csavart kap
Válasz broll79 #3977. hozzászólásáraMég azt sem tudjuk milyen a menet!Normál,vagy 1.5!?
Válasz mtz1221 #3976. hozzászólásáraSajnos a trabi kerék csvar menetes része is 12es és nekem 10es kell mindenképp
Válasz broll79 #3966. hozzászólásárahttps://www.baro-ker.hu/product_info.php?products_id=5127
Válasz broll79 #3966. hozzászólásáraTalpas tőcsavar.
Válasz Maszek Zs #3972. hozzászólásáraNem melegít,de lehet nem is kipufogó csövet tágít!
Válasz medikus #3971. hozzászólásáraA habi talált nekem potom 1200ft/db áron. Szerintem hatlapfejü jó lesz helyette.
Válasz medikus #3965. hozzászólásáraEz így van. Csak egy gumikarika tartja össze abból mi lesz a melegtől?
Arra is gondoltam,szimering rúgót tennék rá melegítés után bele dugom ezt aztán úgy tágítani.
De érdekes a Lincos-nak van fent videója ott nem melegít semmit.
Válasz broll79 #3969. hozzászólásáraVidd be egy autó bontóba!Biztosan lesz!
Válasz endypapa_20120 #3968. hozzászólásáraKöszi
Válasz medikus #3967. hozzászólásáraVicon kasza test ilyennelvan összerakva. A menetes része 10mm
Válasz broll79 #3966. hozzászólásáraKeresőbe keék csavart írj, vagy illesztett kerék csavart.PL.
Válasz broll79 #3966. hozzászólásáraKerék tőcsavar!Bontóban biztos találsz!
Valaki meg tudná mondani mi ennek a csavarnak a neve? Vagy hol lehet kapni?
Válasz Maszek Zs #3964. hozzászólásáraLehet közben melegíteni kellene!A kipufogó cső nem közönséges lemez cső!Hőálló acél lemez!Acél!!!
Válasz Maszek Zs #3928. hozzászólásáraÜdv!
Mindenkinek!
Na ma vissza vittem a vadi újj kipufogócső tágítót akitől vettem.
Együtt csináltuk,ebbe is meg szakadt a menet
Így vissza adta a pénzt!
Viszont maradt egy rossz készletem amit átalakítok valami erős normál menetre azt van is egy készletem!!
Válasz barazdabetyar. #3962. hozzászólásáraNagyon jó. De azt nézem ha kettő lenne belőle és egymástól 40-50 centire tennéd még jobb lenne. Levegős kulccsal nem próbáltad ?
Válasz mtz1221 #3931. hozzászólására
Válasz mtz1221 #3959. hozzászólásáraRánézésre jobban néz ki mint a lidlis, ennyit megér szerintem.
Válasz mtz1221 #3959. hozzászólásáraEgyelőre jegelem a témát.
Válasz Nyomasek Bobo #3958. hozzászólásáraHa jönnél erre szabadkán a piacon 70-100 euró közt lehet komolyabbat is venni. Én egy
ILYEN 80-euróssal lehúztam 10+ évet, és lassan de 22 mm vastag fúróval is fúrtam vele 20 mm-es anyagot.
Válasz mtz1221 #3957. hozzászólásáraHaverét meg kéne lesnem jobban...Kollega azt mondja, lemezből lehet hajtva a tárgyasztala...
Válasz Nyomasek Bobo #3956. hozzászólásáraJátszani untig elég, a másik fajta az gyerekjáték de ezzel szerintem ellehet lenni 16-os élig, ha nem sietettnek.
Válasz Magister #3954. hozzászólásáraŐsztől én is az leszek...Marad az 550es, hw6011, meg egy zúzó. Esetleg eke kombi a 300m2 kertre...
Válasz Nyomasek Bobo #3953. hozzászólására100-120 egy jó vecsei pl. Örök élet, ebből meg eldonálsz 3-at, meg kínlódsz vele, mert pontatlan gyász, ha garizni kell, akkor nem lesz épp mikor kéne, végülis mi éri meg jobban?
Válasz Nyomasek Bobo #3953. hozzászólásáraJah, fúrni szeretnél vagy b...kodni..??? Ez, az "öltönyös" barkácsolóknak van..
Válasz Nyomasek Bobo #3952. hozzászólásáraVagyis lehet 4x...
Válasz Gumóka #3951. hozzászólásáraA "kicsit" megtoldom...kb dupla ár...vagy 1.5x...
Válasz Nyomasek Bobo #3949. hozzászólásáraUgyanez mindegyik. Keress inkább a neten egy jó békebelit, kicsit megtoldod a lóvét, aztán még az unokád is fúrhat vele.
Válasz Nyomasek Bobo #3948. hozzászólására1 év.
Válasz Gumóka #3944. hozzászólásáraKék vagy piros einhell???
Van hasonló áron... Valakinek tapasztalat a mostaniakról?
https://www.einhelloutlet.hu/index.php?route=product/product&path=57_99&product_id=608
https://www.einhelloutlet.hu/index.php?route=product/product&path=57_99&product_id=171
Bár lehet a kékek már kifutottak...
Ha a Lidlben áfás számlara veszem, vajon mennyi a gari rá? (van ahol a barkácsra magánszemélynek 1 év, vállalkozónak fél...)
Válasz mtz1221 #3945. hozzászólására
Válasz Gumóka #3944. hozzászólására4 lukat fúrtam vele havernál. Igaz csak szóró lapátba. A fene tudja...
Kollegána 10 éve van 350 wattos ferm. Az is lityeg lötyög. Az a 12es furatba már döglik. Meg most olyan 40 ropi...
Válasz Nyomasek Bobo #3943. hozzászólásáraMelyik ?
Válasz Nyomasek Bobo #3943. hozzászólásáraHajlik a tárgyasztal, meg üt is...
Holnaptól Parkside asztali fúró? Van vele tapasztalat?
Válasz medikus #3939. hozzászólásáraKipufogócső tágító. Lenne,ha jó lenne!
Válasz Vinkó #3938. hozzászólásáraErről a márkárol ennyit!!
Válasz medikus #3939. hozzászólásáraCső(cs)tágító