Válasz Sk Laci #5455. hozzászólásáraOlajat majd lessed, meg előtte a kézikönyvet, írja e a beüzemelést, ezeket általában olaj nélkül szállítják.
Nekem mondjuk a ferrex töltve volt.
Hecht is kínai, cseh néven, egyébként nekem van belőle kézi körfűrész, magasnyomású mosó, aggregátor, meg benzines háti permetező és egy oszlopos fúró is.
Ekkora kompresszor az enyém is egyébként viszonylag gyors, én sokat festettem vele, meg a plazmavágót látja el, nincs vele gond.
Ma megvettem a Hecht kompresort.
Jön a hétvége, és ha netalán tán kellene pótkocsi kerekeket utánafújnom, akkor kéznél legyen.
Maradtam a 2 hengeres 50 L tartályunál. Munka nagyját megcsinálja, ami rá van szánva, a kombájfujatás esetleg tovább fog tartani.
Válasz Hali Laci #5450. hozzászólásáraNekem egy aldis ferrex van, de ugyanaz, mint a güde, einhell, scheppach, kínai mind.
2 hengeres 50 literes.
Neki szerintem oda elég.
De a parkside is ugyanaz, talán most volt nálunk 88 ezer forintért.
Én 5 éve talán 52-ért vettem.
1 hengerfej tömítést kellett cseréljek, mert fellazult és kifújta, más baja nincs, jól működik.
Csak nekem kell majd nagyobb a homokszóró miatt, én is építésben gondolkodok, villanymotor van.
Csak egy jó minimum 200l tartály kéne.
Válasz Hali Laci #5441. hozzászólására2 hengeres, 50 L Parksidem volt, de elment a nyomásszabályzó, 3,5 atm -nél feljebb nem tud nyomatni. Gond van a gumik felfujatásával is, 4,5-7 közötti nyomások kellenek keréktipus szerint.
Sajnos nálunk nem volt a Lidl-ben semmi hasonló, csak a sok bogli, amit nem vásárol senki se.
Válasz .Richard. #5443. hozzászólásáraEz a tipikus eset a majommal, és a banánnal. Kombájnt nem mosunk soha, nagy kompresszort veszünk neki. Olajmentessel mwg igazad volt, az oda qz autóba való. Nem is kellett volna belőle tartályost csinálni.
Válasz mtz1221 #5442. hozzászólásáraNèmelyik megtèvesztő,mert leszarozza az ipse mert a spiáter hajtókar a forgocsapra van csapágy nèlkül felfüzve. A fűnyiromotorikon, Főleg a benzinesekben is ugyan úgy van. Ha az bírja akkor egy kompresszor mièrt ne birná? Így ez megtèvesztő,mert egyáltalán nem szar. Olajnèlküli annak jó,aki egy èvben 20liter levegőt fuvat. Ugye ha zsirozva lenne nèha más lenne az is,de nem kène az autokompresszoron kivül olyanokat árulni.
Válasz Sk Laci #5440. hozzászólásáraMicsoda spórolás ez ? Kombájnra nagytartályos 12 báros kell, hogy se perc alatt körbe fújd mindenhol. Ird be youtubera hogy güde kompresszor javítás, meglátod milyenek a kínaiak. Olajnélkülit még véletlenül se, az egy rakás szar.
Válasz Sk Laci #5440. hozzászólásáraMajdnem mondtam de lehet nálatok is van lidl. magyarba most volt akcióban az 50 literes ,két hengeres, 240 voltos parkside kompresszor 88000ft ért. goggle szerint ezzel a paraméterekkel nincs olcsóbb. Ja és 10 báros. Hasonlók 100eft felett kezdődnek. Nem ipari használatban de elmúlt egy éves a miénk és teszi a dolgát.
"Kapcsolja be a Synology NAS eszközt.
Egy, a Synology NAS egységgel azonos hálózathoz csatlakozó számítógépen nyisson meg egy böngészőt.
Írja be a következők bármelyikét a böngésző címsorába.
1. find.synology.com
2. synologynas:5000
A böngészőben elindul a Web Assistant alkalmazás. Megkeresi és megtalálja a helyi hálózaton belül a Synology NAS eszközt. A Synology NAS állapotának a következőnek kell lennie: Nincs telepítve."
Válasz Gandhy #5437. hozzászólásárade ennek hol van kijelzője? ezt a épernyőt hogy fogopm látni ha nincs felinstallálva a szgépemre, akkro hogy fogom elérni az elején, és beállítani?
Válasz envagyok2 #5436. hozzászólásáraMire leírnám, beleőszülnék, inkább nézd meg a videót és ha kérdésed van, segítek. Neked egyszerűbb lesz, mert csak egy fiókos a NAS-od. Nem lesz bonyolult, no para.
Van a Synology.com-on magyar nyelvű leírás is, linket betettem.
A videó után azzal menj végig, ha kell. Kell!
Válasz Gandhy #5435. hozzászólásáramind a kewttőt megvettem. de mit kell velük csináljak, ha megjönnek? összedugom, és működik? hogy kesz ebből szerver? mit hov akell digjak?
Ha nem számít a pénz, Én ezt javasolnám Synolgy NAS 1 lemezes - nettó 60 ezer körül. Ezt nem kell kikapcsolni.
Ez egy kis Home server. Processzor, memória, hálókártya. Nagyon jó op. rendszerrel.
Tud mindent. Hálózati nyomtató, webszerver, filmeket nézhetsz több eszközről, zenét is. Telóról tudsz fel és letölteni fotókat stb. távolról. Gépeden mappaként kezelheted és tölthetsz fel/le adatokat Wi-Fi-n. Behúzod egyik saját mappádból NAS mappába a gépeden.
Fájlokat oszthatsz meg a neten.
HDD bele igény szerint, az ár a fent leírt. Hetente ellenőrzi a fizikai állapotot, ha esetleg gond van küld egy e-mailt.
Válasz Gandhy #5431. hozzászólásárajahát persze, most 111 gb van, nyilván, nem filmezek meg ilyenek, az bőven fasza. de mi kell ehhez? bedugom, és mködik? usb-re, vagy mire?
Válasz envagyok2 #5430. hozzászólásáraÉrtem. Mekkora kapacitást szeretnél? Ez nagyban befolyásolja az árat. Amit írtam(Enterprise), ezek bírják, 0-24-ben futnak szerverben 3 év garancia, amire ránéztem, régebben az 5-öt is megadták.
MTBF: 2.000.000 óra
MTBF: működő állapotban eltöltött időt, elosztjuk a megfigyelt hibák számával.
Ha nem dobálod, akkor ezek az örök kategória.
Nálam legalább 5 éve egy NAS-ban fut 2db 14 terrás itthon, csak akkor van kikapcsolva, ha az asszony megküldi a hálózatot az elérhető összes elektromos géppel és lecsapatja a biztosítékot és hibátlanok most is.
Válasz Gandhy #5415. hozzászólásáranem akarom folyamatosan használni, csak tárolni. ezer cd, de külső meghajtól is van már pár, amíg használtam, addig oké, de most már mindegyik kerreg. szóval valami olyan kéne, ami nem baszik be. a 150 ezer nem zavarna, ha örök lenne. de tudod, nem értek az infohoz, mindig az volt a vezérlő elvem, mikor jött a rendszergazda elvinni a gépem frissítéásre, hogy ne nyúlj hozzá, mert csak szarabb lesz. olyan kéne, amit bedugok, rámentek és kész. semmi hókuszpók. 8.1 win, nem tudom, 10 éve vehettem ezt a gépet, azóta gond nélkül megy. csak melóra használom, kinőttem már mindenből is...
Válasz Gandhy #5426. hozzászólásáraIgy van CrMo anyag, gépi dugókulcs légkulcshoz, tudniuk kell, ránézésre vaskosabb a normáltól, meg nagy átlagban ezek matt fekete színűek. Van normál és hosszított is, nekem van mindkét készletből.
Válasz medikus #5422. hozzászólásáraMielőtt megrendeled ezt nem árt tisztázni! Az ár fölött ezt írja,a részletekben viszont ír töltőt plusz akkut!Akkor melyik?
A csavarozóhoz ajánlom a gépi dugókulcsokat, vettem én is, mert használtam sima dugóval is, de gyengébb az ütőmunka, sok elveszik a fejen, meg egy idő után szétveri a fejet is.
Válasz envagyok2 #5413. hozzászólásáraHa folyamatosan használod, akkor 3.5-ös külső táppal, ha cipelnéd is, akkor 2.5-ös USB-ről kapja az áramot de sérülékenyebb.
Western Digital egész jó amatőrben, de nem örök.
Ha komolyabbat szeretnél, akkor az Enterprise típus, de ez már magas minőség és az ára is ott van. Ezt nem akarod megvenni
Nálam itthon a NAS-ban 14 TB-ok futnak RAID-ben párban, 150 ezer/db
Válasz Gumóka #5408. hozzászólásáraMost látom, ha megveszem ezt az M18-as gépet 2 akku, töltő, koffer, akkor 64 forintért kapok hozzá egy M18-as fúró/behajtót. Az cca. 50 ezer ingyen.
Válasz Gandhy #5402. hozzászólásáranekem a 900nt van, tökéletes gép. majd veszel csavarbehajtót, flexket, aztán dogloznak az akkuk.
viszont ilyen külső meghajtót, tárhyleet mit vennél? csurig van a gép, hetek óta villog, hogy nincs elég memória, meg gépház, mire lehetne menteni, ami kibírja az idők végéig? vagy hogy kéne ezt csinálni? felhő kizárva...
Válasz Gandhy #5409. hozzászólásáraEgy nyomáskapcsoló van ott, mivel kínai az is, akár piacon is kapsz hozzá fillérekért.
Nekem az aldis ferrex van, 50 liter 2 henger, egyik hengerfejtömítést kellett rajta cseréljem, mert kilazultak a csavarok, aztán kifújta, amúgy 5 éves már talán, nincs vele baj, viszonylag az is sokat megy, vannak levegős szerszámaim is, plazmavágó, meg festek is.
De most a homokszóróhoz már kell egy komolyabb nekem is.
Egyébként güde, parkside, ferrex, einhell, meg isten tudja még mi, egy kutya kölyke, csak más színnel és matricával.
Válasz Gandhy #5405. hozzászólásáraMilwaukee nagyon top, de az már tényleg oda való, ahol napi szinten több órát használják, műhelyek.
Nálunk a gyárban a karbantartás is azzal van felszerelve részben, bírják, pedig ott nincs gazdája.
Egyébként a würth nem tudom, mit tud most adni, nálam van 7 éve egy sarokcsiszoló, kábeles, én is már használtan vettem, azt kapcsolom és megy. Meg valamiért jobban is szeretem, mint a többit, pedig van 5db.
A makita kis sarokcsiszolóm előbb kivérzett, mint a használt würth.
Würth egyébként kéziszerszámokba nagyon jó, csavarkulcsokból, ilyesmikből arra álltam rá, jó velük dolgozni.
Válasz Gandhy #5401. hozzászólásáraPedig vissza vihetted volna 90 napig vissza adják az árát, utánna szó nélkűl cserélik. Valaki rá is játszik erre 1év vagy akármennyi idő múlva vissza viszi, és kap egy új gépet
5606 hozzászólás
Válasz Sk Laci #5455. hozzászólásáraOlajat majd lessed, meg előtte a kézikönyvet, írja e a beüzemelést, ezeket általában olaj nélkül szállítják.
Nekem mondjuk a ferrex töltve volt.
Hecht is kínai, cseh néven, egyébként nekem van belőle kézi körfűrész, magasnyomású mosó, aggregátor, meg benzines háti permetező és egy oszlopos fúró is.
Ekkora kompresszor az enyém is egyébként viszonylag gyors, én sokat festettem vele, meg a plazmavágót látja el, nincs vele gond.
Ma megvettem a Hecht kompresort.
Jön a hétvége, és ha netalán tán kellene pótkocsi kerekeket utánafújnom, akkor kéznél legyen.
Maradtam a 2 hengeres 50 L tartályunál. Munka nagyját megcsinálja, ami rá van szánva, a kombájfujatás esetleg tovább fog tartani.
Válasz Maszek Zs #5453. hozzászólásáraBontót majd megkérdezem akkor bár nekünk a nivába is csak 65 literes volt.
Válasz Gumóka #5451. hozzászólásáraAutó gáz tartály 2db 90L olcsóbb lesz mint egy levegő tartály.
Válasz Hali Laci #5450. hozzászólásáraCsak a lóerő és szállított levegő mennyiség miatt raktam be, hogy tudjon mihez hasonlítani kombájn fújáshoz.
Válasz Hali Laci #5450. hozzászólásáraNekem egy aldis ferrex van, de ugyanaz, mint a güde, einhell, scheppach, kínai mind.
2 hengeres 50 literes.
Neki szerintem oda elég.
De a parkside is ugyanaz, talán most volt nálunk 88 ezer forintért.
Én 5 éve talán 52-ért vettem.
1 hengerfej tömítést kellett cseréljek, mert fellazult és kifújta, más baja nincs, jól működik.
Csak nekem kell majd nagyobb a homokszóró miatt, én is építésben gondolkodok, villanymotor van.
Csak egy jó minimum 200l tartály kéne.
Válasz mtz1221 #5449. hozzászólásáraDe ezek nem az olcsó ár fekvésű gépek. A parkside árának ezek a sokszorosai.
Válasz mtz1221 #5448. hozzászólásáraDe ha szeretsz bütykölni ezzel is előrébb lennél 100x akármelyik kínaitól.
https://eur.vevor.com/air-compressors-c_10039/vevor-twin-cylinder-air-compressor-pump-suits-for-3hp-12cfm-industrial-1300-rpm-p_010403369304?lang=hu¤cy=huf&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=22241057206&ad_group=177835825111&ad_id=733073495267&utm_term=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA5eC9BhAuEiwA3CKwQvU0uuveFkOI0t0ylJKh1NuK4kngzzwYq25ZJCeFB24b25z45QkxeRoCIcwQAvD_BwE
Válasz Sk Laci #5446. hozzászólásáraIlyes valamire. Amennyi géped van, megérdemelnek egy rendeset.
Én is csinálom már az enyémet, mikor megláttam egy ilyen naggyal mit lehet 13mmes csővel csinálni. Festéket leszedné a kombájnról, nem hogy a port. Ás se perc alatt nem 3 hanem 6-7 mm es lyukon fújatják.
https://btkkft.hu/termekek/ab-300-858-t-15-bar-kompresszor?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA5eC9BhAuEiwA3CKwQmn20apU-h0zbfJUUkikDeEpIkR3ux3eParL2WJJn_5KPKi3bWXl5hoChGIQAvD_BwE
Válasz Sk Laci #5445. hozzászólásáraazért olcsóbb egy nyomásszabályzó mint egy új kompresszor, nem érné meg kicserélni?
Válasz mtz1221 #5442. hozzászólásáraDiezel motor meghajtású kompreszorra gondolsz, ami a légkalapács üzemeltetésére van?
Válasz Hali Laci #5441. hozzászólására2 hengeres, 50 L Parksidem volt, de elment a nyomásszabályzó, 3,5 atm -nél feljebb nem tud nyomatni. Gond van a gumik felfujatásával is, 4,5-7 közötti nyomások kellenek keréktipus szerint.
Sajnos nálunk nem volt a Lidl-ben semmi hasonló, csak a sok bogli, amit nem vásárol senki se.
Válasz .Richard. #5443. hozzászólásáraEz a tipikus eset a majommal, és a banánnal. Kombájnt nem mosunk soha, nagy kompresszort veszünk neki.
Olajmentessel mwg igazad volt, az oda qz autóba való. Nem is kellett volna belőle tartályost csinálni.
Válasz mtz1221 #5442. hozzászólásáraNèmelyik megtèvesztő,mert leszarozza az ipse mert a spiáter hajtókar a forgocsapra van csapágy nèlkül felfüzve. A fűnyiromotorikon, Főleg a benzinesekben is ugyan úgy van. Ha az bírja akkor egy kompresszor mièrt ne birná? Így ez megtèvesztő,mert egyáltalán nem szar. Olajnèlküli annak jó,aki egy èvben 20liter levegőt fuvat. Ugye ha zsirozva lenne nèha más lenne az is,de nem kène az autokompresszoron kivül olyanokat árulni.
Válasz Sk Laci #5440. hozzászólásáraMicsoda spórolás ez ? Kombájnra nagytartályos 12 báros kell, hogy se perc alatt körbe fújd mindenhol. Ird be youtubera hogy güde kompresszor javítás, meglátod milyenek a kínaiak.
Olajnélkülit még véletlenül se, az egy rakás szar.
Válasz Sk Laci #5440. hozzászólásáraMajdnem mondtam de lehet nálatok is van lidl. magyarba most volt akcióban az 50 literes ,két hengeres, 240 voltos parkside kompresszor 88000ft ért. goggle szerint ezzel a paraméterekkel nincs olcsóbb. Ja és 10 báros. Hasonlók 100eft felett kezdődnek. Nem ipari használatban de elmúlt egy éves a miénk és teszi a dolgát.
Mühelybe kissebb 2 hengeres kompreszort akarok venni, mert az öreg kipurcant. Kerekek felfújatására, kombájnhütő, szürők kifújatására és festőpisztoly üzemeltetésére kellene.
Milyen pramétereket kellene min. teljesíteni?
Hecht mennyire megbízható márka?
Az eladónak van olajmentes kompreszorja is. Ezek milyen elven müködnek, hogy nem kell beléjük olaj a kenésre?
Válasz envagyok2 #5438. hozzászólásáraBeleaplikálod a vinyót, rádugod ftp kábellel a router lan portba, majd követed a leírást:
"Kapcsolja be a Synology NAS eszközt.
Egy, a Synology NAS egységgel azonos hálózathoz csatlakozó számítógépen nyisson meg egy böngészőt.
Írja be a következők bármelyikét a böngésző címsorába.
1. find.synology.com
2. synologynas:5000
A böngészőben elindul a Web Assistant alkalmazás. Megkeresi és megtalálja a helyi hálózaton belül a Synology NAS eszközt. A Synology NAS állapotának a következőnek kell lennie: Nincs telepítve."
folytatás a linken található leírásban.
Válasz Gandhy #5437. hozzászólásárade ennek hol van kijelzője? ezt a épernyőt hogy fogopm látni ha nincs felinstallálva a szgépemre, akkro hogy fogom elérni az elején, és beállítani?
Válasz envagyok2 #5436. hozzászólásáraMire leírnám, beleőszülnék, inkább nézd meg a videót és ha kérdésed van, segítek. Neked egyszerűbb lesz, mert csak egy fiókos a NAS-od. Nem lesz bonyolult, no para.
Van a Synology.com-on magyar nyelvű leírás is, linket betettem.
A videó után azzal menj végig, ha kell. Kell!
Nas 124 Kézikönyv
Válasz Gandhy #5435. hozzászólásáramind a kewttőt megvettem. de mit kell velük csináljak, ha megjönnek? összedugom, és működik? hogy kesz ebből szerver? mit hov akell digjak?
Válasz Gandhy #5434. hozzászólásáraWD Gold Enterprise 8 TB
Válasz Gandhy #5433. hozzászólásáraNAS ára üresen 60 körül + vinyó ára igény szerint.
Válasz envagyok2 #5432. hozzászólásáraHa kisebb is elég, akkor olcsóbb, átlag 10 ezerben lehet számolni 1 TB-t.

Ha nem számít a pénz, Én ezt javasolnám Synolgy NAS 1 lemezes - nettó 60 ezer körül. Ezt nem kell kikapcsolni.
Ez egy kis Home server. Processzor, memória, hálókártya. Nagyon jó op. rendszerrel.
Tud mindent. Hálózati nyomtató, webszerver, filmeket nézhetsz több eszközről, zenét is. Telóról tudsz fel és letölteni fotókat stb. távolról. Gépeden mappaként kezelheted és tölthetsz fel/le adatokat Wi-Fi-n. Behúzod egyik saját mappádból NAS mappába a gépeden.
Fájlokat oszthatsz meg a neten.
HDD bele igény szerint, az ár a fent leírt. Hetente ellenőrzi a fizikai állapotot, ha esetleg gond van küld egy e-mailt.
Válasz Gandhy #5431. hozzászólásárajahát persze, most 111 gb van, nyilván, nem filmezek meg ilyenek, az bőven fasza. de mi kell ehhez? bedugom, és mködik? usb-re, vagy mire?
Válasz envagyok2 #5430. hozzászólásáraÉrtem. Mekkora kapacitást szeretnél? Ez nagyban befolyásolja az árat. Amit írtam(Enterprise), ezek bírják, 0-24-ben futnak szerverben 3 év garancia, amire ránéztem, régebben az 5-öt is megadták.
MTBF: 2.000.000 óra
MTBF: működő állapotban eltöltött időt, elosztjuk a megfigyelt hibák számával.
Ha nem dobálod, akkor ezek az örök kategória.
Nálam legalább 5 éve egy NAS-ban fut 2db 14 terrás itthon, csak akkor van kikapcsolva, ha az asszony megküldi a hálózatot az elérhető összes elektromos géppel és lecsapatja a biztosítékot és hibátlanok most is.
8 TB-t megkapsz bruttó 100-110 közt. + külsőház.
Válasz Gandhy #5415. hozzászólásáranem akarom folyamatosan használni, csak tárolni. ezer cd, de külső meghajtól is van már pár, amíg használtam, addig oké, de most már mindegyik kerreg. szóval valami olyan kéne, ami nem baszik be. a 150 ezer nem zavarna, ha örök lenne. de tudod, nem értek az infohoz, mindig az volt a vezérlő elvem, mikor jött a rendszergazda elvinni a gépem frissítéásre, hogy ne nyúlj hozzá, mert csak szarabb lesz. olyan kéne, amit bedugok, rámentek és kész. semmi hókuszpók. 8.1 win, nem tudom, 10 éve vehettem ezt a gépet, azóta gond nélkül megy. csak melóra használom, kinőttem már mindenből is...
Válasz Gandhy #5426. hozzászólásáraAhogy írják Cr-Mo és 3/4" négyszög a lik, arra figyelj.
Válasz Gandhy #5426. hozzászólásáraIgy van CrMo anyag, gépi dugókulcs légkulcshoz, tudniuk kell, ránézésre vaskosabb a normáltól, meg nagy átlagban ezek matt fekete színűek. Van normál és hosszított is, nekem van mindkét készletből.
Válasz Gandhy #5426. hozzászólásáraKróm-molibdén legyen ráírva.
Válasz Gumóka #5416. hozzászólásáraOk. A gépi dugókulcs az mim miről ismerem fel? Egy kell kérnem a bótban?
Válasz medikus #5422. hozzászólásáraMielőtt megrendeled ezt nem árt tisztázni! Az ár fölött ezt írja,a részletekben viszont ír töltőt plusz akkut!Akkor melyik?
Válasz medikus #5422. hozzászólásáraNa bammeg, hát választható úgy is, akkor olcsóbb, mellette ott van az akkus ár kiválasztva.
113 ezer csak a gép, 200 ezer a full pakk
Válasz medikus #5421. hozzászólásáraVelem már megnézetted 3x, de még mindig akku-val, töltővel ée kofferrel van.
Válasz Gandhy #5420. hozzászólásáraGarancia
termék variációk alatta akku és töltő nélkül! Még mindig ezt látom!
Válasz medikus #5419. hozzászólásáraMég egyszer elolvastam! Kofferben akku és töltő nélkül!!!!!!
Válasz medikus #5419. hozzászólásáraÉn ezt látom:
Termékvariáció: 2 x 5 Ah akku + töltő
Csomagolás: Heavy Duty kofferben
Válasz Gandhy #5418. hozzászólásáraOtt a hirdetésben azt látom!Termék variációk alatt,akku és töltő nélkül!Vagy nem jól látok!
Válasz medikus #5417. hozzászólásáraDehogy, nézd meg jobban:
Milwaukee M18 ONEFHIWF34-502X akkus ütvecsavarozó 18 V | 1627 Nm | 3/4 inch | Szénkefementes | 2 x 5 Ah akku + töltõ | Heavy Duty kofferben
és jár hozzá egy ajándék behajtó.
Válasz Gandhy #5414. hozzászólásáraAkku és töltő nélkül!!!!!!!!!!!!!Hirdeti!
Válasz Gandhy #5414. hozzászólásáraJó ár így szettben.
A csavarozóhoz ajánlom a gépi dugókulcsokat, vettem én is, mert használtam sima dugóval is, de gyengébb az ütőmunka, sok elveszik a fejen, meg egy idő után szétveri a fejet is.
Válasz envagyok2 #5413. hozzászólásáraHa folyamatosan használod, akkor 3.5-ös külső táppal, ha cipelnéd is, akkor 2.5-ös USB-ről kapja az áramot de sérülékenyebb.
Western Digital egész jó amatőrben, de nem örök.
Ha komolyabbat szeretnél, akkor az Enterprise típus, de ez már magas minőség és az ára is ott van. Ezt nem akarod megvenni
Nálam itthon a NAS-ban 14 TB-ok futnak RAID-ben párban, 150 ezer/db
Mondd mekkora kell, ránézek.
Válasz Gumóka #5408. hozzászólásáraMost látom, ha megveszem ezt az M18-as gépet 2 akku, töltő, koffer, akkor 64 forintért kapok hozzá egy M18-as fúró/behajtót. Az cca. 50 ezer ingyen.
https://zakanyszerszamhaz.hu/milwaukee-akkus-utvecsavarozok/milwaukee-m18-onefhiwf34-502x-akkus-utvecsavarozo-18-v-1627-nm-34-inch-szenkefementes-2-x-5-ah-akku-tolto-heavy-duty-kofferben-p101002961?aku=262b01a678f37e729c916ba4fdbfccfe
Válasz Gandhy #5402. hozzászólásáranekem a 900nt van, tökéletes gép. majd veszel csavarbehajtót, flexket, aztán dogloznak az akkuk.
viszont ilyen külső meghajtót, tárhyleet mit vennél? csurig van a gép, hetek óta villog, hogy nincs elég memória, meg gépház, mire lehetne menteni, ami kibírja az idők végéig? vagy hogy kéne ezt csinálni? felhő kizárva...
Válasz mtz1221 #5410. hozzászólásáraPersze hogy jó, ez már profi kategória!
Válasz Gandhy #5409. hozzászólásáraEgy nyomáskapcsoló van ott, mivel kínai az is, akár piacon is kapsz hozzá fillérekért.
Nekem az aldis ferrex van, 50 liter 2 henger, egyik hengerfejtömítést kellett rajta cseréljem, mert kilazultak a csavarok, aztán kifújta, amúgy 5 éves már talán, nincs vele baj, viszonylag az is sokat megy, vannak levegős szerszámaim is, plazmavágó, meg festek is.
De most a homokszóróhoz már kell egy komolyabb nekem is.
Egyébként güde, parkside, ferrex, einhell, meg isten tudja még mi, egy kutya kölyke, csak más színnel és matricával.
Válasz Gandhy #5402. hozzászólásáraVedd meg nyugodtan. Nekem van egy nagy és kisflexem belőle, soha jobbat.
Válasz Balázs. #5407. hozzászólásáraÁltalában működik, a kapcsolójában van valami gáz, el kezd kluttyogni, leáll és félnap múlva újra elindul.
Válasz Gandhy #5405. hozzászólásáraMilwaukee nagyon top, de az már tényleg oda való, ahol napi szinten több órát használják, műhelyek.
Nálunk a gyárban a karbantartás is azzal van felszerelve részben, bírják, pedig ott nincs gazdája.
Egyébként a würth nem tudom, mit tud most adni, nálam van 7 éve egy sarokcsiszoló, kábeles, én is már használtan vettem, azt kapcsolom és megy. Meg valamiért jobban is szeretem, mint a többit, pedig van 5db.
A makita kis sarokcsiszolóm előbb kivérzett, mint a használt würth.
Würth egyébként kéziszerszámokba nagyon jó, csavarkulcsokból, ilyesmikből arra álltam rá, jó velük dolgozni.
Válasz Gandhy #5401. hozzászólásáraPedig vissza vihetted volna 90 napig vissza adják az árát, utánna szó nélkűl cserélik. Valaki rá is játszik erre 1év vagy akármennyi idő múlva vissza viszi, és kap egy új gépet