Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csoppika #1682. hozzászólására5 évig volt füldes a műhely alja. 3évesen hungarocell szigetelést kapott kívülröl a deszka, meg a plafon. 5. évben lett akna meg beton aljzat. Nemtudva a jövő mit hoz, lehet megöregszem, akkor jobban esik a meleg, az akna körül, meg a satupad előtt lecsöveztem, mert utólag elég nehéz lenne beletenni. Kb 7000 Ft volt a cső.
Válasz VDénes #1676. hozzászólásáraHa belenézel pár videóba, akkor látod, hogy a tanya körül található dolgokból buherálják össze. A ruszki videókon meg föleg látszik.
Úgy látom mindenki okosabb mint én
Mostmár én is megtanultam a saját káromon... Akkor valami sima vastagfalu csőből tákolok egyet az van itt az udvaron 400-500mm átmérőjű 10-es falu cső.
Nekem is 2 bojler van egymás felé hegesztve. Jó nagy ajtó rá és tènyleg minden elég benne. Nagy a felülete és pillanatok alatt meleget csinál. Bal felső sarokban látszik félig
Igaz nem szerszám, de mégis ide sorolnám. Műhely fűtésről lenne szó. Körülbelül 120m2 kellene fűteni. Kémény elég könnyen kialakítható lenne. Az lenne a kérdésem, hogy fáradt olaj kazánt használ e valaki csak temperálóként, tehát víztér nélkül. Időszakos karbantartások lennének itt ebben a műhelyben nem folyamatos munka. Most sikerült rettenetesen megbetegedni így ráérek a gép mellől nézegetni mi is lenne jó. Remélem tudtok segíteni vagy javasolni valamit.
Köszönöm a válaszokat!
Válasz zsoltrs #1667. hozzászólásáraMűanyag lefolyó cső....ferdén várva kb 1m-es. A műtrágyánál,egy 20mm-es penge szúrás a többit a cső megoldja. A feltolásával a folyás is elállítható,valamint a cső kerületén tömít. A kiköthetőnél szintén a kötést kissé lazítva. A csőt felnyomjuk ha kell. Mivel a köthető verziót- máskor is tudjuk használni.
Kis átszervezés miatt eladó lehet 2 db 10.000 literes üzemanyagtartály. Az egyik egy a másik két rekeszes (2x5000). Ugyanígy eladó vele a kútfej is, szűrővel, pisztollyal, mindennel... ha valakit érdekel írjon privatban.
Válasz _NB_ #1656. hozzászólásáraÉs ennek mi a szép magyar neve,meg hol lehetne venni?Adagolósnál láttam 5-6 éve,rossz volt nézni hogy milyen faszán kiszedi a rossz végű csavarokat is.
Üthető csavarhúzónak van még egy alternatívája Impact Screw Driver
A lényege, hogy az ütéskor a hegy is elfordul, jobbra vagy balra a beállítástól függően.
Válasz Dolmány #1638. hozzászólásáraKömbány javittás előtt vagyok keresek co hegesztőt 150 amperest lemez hegeztésre kinek milyen van melyiket javasolnátok
Válasz Dolmány #1650. hozzászólásáraMetro. Asszem 8db ha kifogod akcióba 6,5ért megkapod.
Márka nem jut eszembe de kék színű
Nem gondoltam volna én sem de bírja
A lidlben pedig akciós a powerfix nagy dugókulcs készlet, 12 ezer.
Van új powerfix csavarhúzó készlet is, villáskulcsozható, bár én a régi piros-fekete csavarhúzójukat is nagyon megszerettem.
Eddig csak olvastam a fórumot.
Ma az obiban észrevettem, hogy a lux tools-ként árult saját márkás lakatos satu tulajdonképpen egy cseh gyártmányú York satu.
100mm-es 22 ezerért adják, yorkként én cc. 10 ezerrel drágábban látom a webshopokban.
Ráadásul most pl. az obiban a vágott karifához adnak egy 10%-os kupont is
5385 hozzászólás
Válasz csoppika #1682. hozzászólására5 évig volt füldes a műhely alja. 3évesen hungarocell szigetelést kapott kívülröl a deszka, meg a plafon. 5. évben lett akna meg beton aljzat. Nemtudva a jövő mit hoz, lehet megöregszem, akkor jobban esik a meleg, az akna körül, meg a satupad előtt lecsöveztem, mert utólag elég nehéz lenne beletenni. Kb 7000 Ft volt a cső.
Válasz VDénes #1676. hozzászólásáraHa belenézel pár videóba, akkor látod, hogy a tanya körül található dolgokból buherálják össze. A ruszki videókon meg föleg látszik.
Válasz VDénes #1681. hozzászólásáraAz meghagyhatod akár 2 méter magasra, jobban adja a hőt.
Válasz ...:::Pisti:::... #1677. hozzászólásáraMifene...padlófűtés???
Úgy látom mindenki okosabb mint én
Mostmár én is megtanultam a saját káromon... Akkor valami sima vastagfalu csőből tákolok egyet az van itt az udvaron 400-500mm átmérőjű 10-es falu cső.
Válasz ...:::Pisti:::... #1677. hozzászólására200 literes abrincsos vashordó meg alá hamu gyűjtónek egy 200 literes lemezhordó ötöde
Válasz Büresz #1678. hozzászólásáraEgy részlet a kályhából me a műhelyemből. bocsi de nemtudom miért forditotta el.
Nekem 400légköbméterre van egy vastagfalú 200litereh dobkályhám 10 éve. A műhelybe még sosem betegedtem meg.
Nekem is 2 bojler van egymás felé hegesztve. Jó nagy ajtó rá és tènyleg minden elég benne. Nagy a felülete és pillanatok alatt meleget csinál. Bal felső sarokban látszik félig
Válasz colizoli #1674. hozzászólásáraAkkor nem érdemes venni inkább gyártani...
Utána keresek még akkor
Válasz Hús Futár #1673. hozzászólására nekem is remélem lesz ilyen rendezettség. Sajnos még nincs vakolva csak kívülről.
Válasz VDénes #1672. hozzászólásárayoutubon van fent sok videó, hogy hogyan tudsz otthon olajkazánt barkácsolni. Elég meggyözönek tünnek.
https://www.youtube.com/results?search_query=waste+oil+heater
Válasz VDénes #1672. hozzászólásáraIgaz nekem fele akkora műhelyem de ebben bármi elég .
Igaz nem szerszám, de mégis ide sorolnám. Műhely fűtésről lenne szó. Körülbelül 120m2 kellene fűteni. Kémény elég könnyen kialakítható lenne. Az lenne a kérdésem, hogy fáradt olaj kazánt használ e valaki csak temperálóként, tehát víztér nélkül. Időszakos karbantartások lennének itt ebben a műhelyben nem folyamatos munka. Most sikerült rettenetesen megbetegedni így ráérek a gép mellől nézegetni mi is lenne jó. Remélem tudtok segíteni vagy javasolni valamit.
Köszönöm a válaszokat!
Válasz Dolmány #1637. hozzászólására
Link az OBI-s york satuhoz:
https://www.obi.hu/befogo-szerszamok/lux-comfort-satu-100-mm-t-forgathato/p/1252212
Válasz zsoltrs #1667. hozzászólásáraMűanyag lefolyó cső....ferdén várva kb 1m-es. A műtrágyánál,egy 20mm-es penge szúrás a többit a cső megoldja. A feltolásával a folyás is elállítható,valamint a cső kerületén tömít. A kiköthetőnél szintén a kötést kissé lazítva. A csőt felnyomjuk ha kell. Mivel a köthető verziót- máskor is tudjuk használni.
Válasz zsoltrs #1667. hozzászólásáraEgy méteres köracél végére hegesztve egy kaszapenge......Mindent visz
:)
Triola Trade Kft.
Papp Attila........
mindent meg oldanak
Hali
Érdeklődni szeretnék, hogy Ti milyen úton-módon vágjátok ki a big-bag zsák alját?
Eddig késsel vágtuk, de nem jó buli több 100 kiló alatt bohóckodni.
Valami ilyesmire gondoltam...
Valami ilyesmire gondoltam...
https://timarszerszam.hu/dedra-0603-csavarhuzo-keszlet/t
Dedra üthető csavarhúzó készlet, állítólag egész tartós, bár aki ajánlotta az még 8-10 éve kinzo-ként vette.
Kis átszervezés miatt eladó lehet 2 db 10.000 literes üzemanyagtartály. Az egyik egy a másik két rekeszes (2x5000). Ugyanígy eladó vele a kútfej is, szűrővel, pisztollyal, mindennel... ha valakit érdekel írjon privatban.
Válasz Mf-es? #1662. hozzászólásáraKösz,ez majd útba fog esni.
Válasz *** HM *** #1661. hozzászólásáraGondolod nálunk nem láttok elég terroristát ?
Válasz mtz1221 #1660. hozzászólásáraItt!
Válasz mtz1221 #1660. hozzászólásáraGyere Szegedre karácsonyi vásárba
Válasz Claaastra #1658. hozzászólásáraKöszöntem,meg lesz a karácsonyi ajándékom.Esetleg a déli részen Szeged-Baja között,merre keressek?
Válasz a2457 #1654. hozzászólásáraKöszönöm szépen a segítséget!
Itt minden van,igaz csillagászati áron!
Találtam ugyanolyat máshol,olcsóbban.
Mégegyszer köszi!
Válasz mtz1221 #1657. hozzászólásárahttp://www.lincos.co.hu/?keyword=%C3%BCtve+csavarh%C3%BAz%C3%B3&option=com_virtuemart&page=shop.browse&gclid=CMLXwqqag9ECFVW7Gwodug8AlQ
Válasz _NB_ #1656. hozzászólásáraÉs ennek mi a szép magyar neve,meg hol lehetne venni?Adagolósnál láttam 5-6 éve,rossz volt nézni hogy milyen faszán kiszedi a rossz végű csavarokat is.
Üthető csavarhúzónak van még egy alternatívája
Impact Screw Driver
A lényege, hogy az ütéskor a hegy is elfordul, jobbra vagy balra a beállítástól függően.
Válasz Dolmány #1638. hozzászólásáraKömbány javittás előtt vagyok keresek co hegesztőt 150 amperest lemez hegeztésre kinek milyen van melyiket javasolnátok
Válasz Gerimur #1653. hozzászólására+36 1 477 1045
próbáld ezt a számot.
Üdv!
Leister műanyaghegesztőhöz,hol tudok venni kiegészítő fúvókákat?
Válasz Dolmány #1650. hozzászólásáraGenius bírja már sok éve.
Ha jók rémlik 10e körül volt a 12 darabos.
Válasz Dolmány #1650. hozzászólásáraMetro. Asszem 8db ha kifogod akcióba 6,5ért megkapod.
Márka nem jut eszembe de kék színű
Nem gondoltam volna én sem de bírja
Üthető csavarhúzóból tudtok ajánlani olyat, ami megfizethető és bírja a strapát?
Néztem a 12 darabosok 4-12 ezer között vannak, de láttam 6 darabosat is 4-5 ezer körül.
Válasz Myrrdin #1648. hozzászólásáraKeress rá a Lincos-ra, ár érték arányban nagyon jók. Meg a fortum. Bár drágább
Kinek mi a véleménye az alábbi krova, kulcskészletekről?
-Yokito
-Proxxon
-Genius
-egyéb
http://www.szerszamkell.hu/hyundai_hyd_100v12_kompresszor_22kw_100l_125bar_9926 Kinek mi a véleménye erről a kompresszorról? hyundai hyd-100v12 kompresszor 2 2kw
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:17:26
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:17:33
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:17:38
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:17:43
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:17:50
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:17:55
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:18:02
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-14 15:17:20
A lidlben pedig akciós a powerfix nagy dugókulcs készlet, 12 ezer.
Van új powerfix csavarhúzó készlet is, villáskulcsozható, bár én a régi piros-fekete csavarhúzójukat is nagyon megszerettem.
Sziasztok!
Eddig csak olvastam a fórumot.
Ma az obiban észrevettem, hogy a lux tools-ként árult saját márkás lakatos satu tulajdonképpen egy cseh gyártmányú York satu.
100mm-es 22 ezerért adják, yorkként én cc. 10 ezerrel drágábban látom a webshopokban.
Ráadásul most pl. az obiban a vágott karifához adnak egy 10%-os kupont is
Válasz Pintér Zoltán #1633. hozzászólásáraköszi a segítséget, meg is rendeltem, 6 szögletűt rendeltem