Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Claaastra #1631. hozzászólásáraMunkahelyemen volt régi 4 hengeres vízhűtéses Digép kompresszor 30kW-os villanymocival kikopott gumi csillapításokkal, az minden indulásnál tudott egy kisebb földrengést előidézni.
Válasz Tobszi #1618. hozzászólásáraSajnos a teherautóé felejtős,olajozás,hűtés kérdése nehézkes,és a meghajtás is ,egyébként liazból csináltunk már de az is bonyolult volt,keresni kell egy debreceni V2-est vagy V3-ast(nekem is az van)egy alább belinkeltet veszek én is és egy kínai hondát ,hogy legyen mobil kompresszorom
Válasz Claaastra #1617. hozzászólásáraVan nagyon jó:
www.jofogas.hu/csongrad/2_dugattyus_kompresszor_MAN_hoz_57434833.htm?first=1
www.jofogas.hu/csongrad/1_dugattyus_kompresszor_IVECO_hoz_57434981.htm?first=1
Csak hát ehhez még sok minden kell!
kinek mi a véleménye a tony king dugókulcs készletről? ezt akarom meg venni érdemes http://www.szerszamok-webaruhaz.hu/king_tony_kezi_dugokulcs_keszlet_34col_16db_os_12_6016mr ?
Válasz Mf-es? #1605. hozzászólásáraIsmerősnek makita van, 300 valamennyi nm, de brutál erős. Kb olyan erős mint egy 600-700nm-es légkulcs. Suzuki terepjáró peremestárcsájáról simán leszedte az anyát, semmivel nem bírtuk... Az ifa motoron is meglazította a hajtókarcsavarokat.
Válasz Mf-es? #1590. hozzászólásáraGyakorlatilag minden neves gyártó kínál alternatívát. Én Chicago Pneumatic-ot használtam korábban (igen gyárt ilyet is). Maradtam a légkulcsnál. Valamint az elektromos 220v-os kivitelnél(makita). Hobbi célra apróbb javításokra (kicsit pofára estem) mikor a cimbi hozott próbára egy Lidl-ben vett Parkside 18v-os SDS tokmány olyan max 120nm-es csavarbehajtót. Egész nap használtam. A 10-es csavart úgy le rántotta. Nem kellett ráhúzni. A főnöke (ausztria) asztalos üzemben használja. Már vagy egy éve...gond nélkül. Pedig Metabo mániás a csávó. 3 év gari.
Válasz Büresz #1591. hozzászólásáraAkkus ütvecsavarozó,jó de qrva drága 200alatt nincs,még vezetékes elektromos is felette van(persze bosch makita stb márkában)villanyosba egy lengyelt sokáig nyúztam(3/4)valmi 40e ft körül volt
Válasz Mf-es? #1590. hozzászólásáraIlyet használok.... ználok és már az egész baráti köröm.... az ácstól kezdve az autószerelőig mindenki elkéri... 1 éves. Eddig nem volt vele gond. A háza már kapott, rádőlt a nagy pajszer... 12es csavat simán elszakítja 16 os telefonpózna csavarokról letekerte az anyát amik 30éve a földalatt voltak... autókereket nem mindig bírja meglazítani, a kúpos nyakú csavarokat nem szereti. Takiról rakodóról kombájnról általában leveszi a kereket de azért van, hogy kifog rajta ha nagyon meg van húzva. Úgyes pici szerkezet legtöbbhelyre befér. aZ ilyen méret kategóriában (1,4kg) ez a legerősebb. Előtte vettem egy milwaukit de az egy kalap xar volt visszaküldtem, kicseréltettem erre.
Válasz Mf-es? #1586. hozzászólásáraValahogy úgy megy, ami Német hangzású az itt eladható ! Láttam már ugyanazt a készletet más színben más névvel. A szerszámokra csak az anyag nevezés volt rá préselve. Dobozra a márka matrica. Szerszámon nem érdemes spórolni. Még akkor is ha alig van használva.
5384 hozzászólás
DEFÉM kompresszorok az igaziak.
Válasz Facsar Bálint #1626. hozzászólásáraÜdv,nekem is ilyen van évek óta, ezek törés garanciás szerszámok,kulcsok,fejek.
Válasz Claaastra #1631. hozzászólásáraMunkahelyemen volt régi 4 hengeres vízhűtéses Digép kompresszor 30kW-os villanymocival kikopott gumi csillapításokkal, az minden indulásnál tudott egy kisebb földrengést előidézni.
Válasz Mézga #1630. hozzászólásáranekem még nem volt ilyen ,az defém az elindul(7kw-os)de az egész utcában vibrál a villany
Válasz Claaastra #1617. hozzászólásárahidegbe is elindul?
Válasz apuci #1627. hozzászólásáranézz rá a hirdető további hirdetéseire van vagy 10 fajta neki
Válasz Facsar Bálint #1626. hozzászólásárageniusban van 1/2-es crovám több éve nyúzom semmi baja,meg a 3/4-es nyomatékkulcsom is ujszerű pedig 6 éves
Válasz Claaastra #1615. hozzászólásáraKöszi ez nem is túl drága,még futok egy pár kört ez ügyben.
Válasz Claaastra #1625. hozzászólásáranekem ami nagyon kel az a 32,36,41, remélem nem tőrnek könnyen :D
Válasz Facsar Bálint #1624. hozzászólásárajó lesz az,max veszel hozzá + fejeket nekem 80-ig van
http://geniusszerszam.hu/Genius-GS-617M-Dugokulcs-Keszlet-3-4-17-Darabos-to,ez lenne
Válasz Facsar Bálint #1622. hozzászólásáragenius is jó
Válasz Facsar Bálint #1619. hozzászólásáracsak azt most nézem hogy a 6 szögletű 96 ezer a tony-king, Esetleg a Genius dugókulcs az jó féle?
Válasz Facsar Bálint #1619. hozzászólásáraNézz rá a Beta easy-ra egész jó árban van az is
Válasz Tobszi #1618. hozzászólásáraSajnos a teherautóé felejtős,olajozás,hűtés kérdése nehézkes,és a meghajtás is ,egyébként liazból csináltunk már de az is bonyolult volt,keresni kell egy debreceni V2-est vagy V3-ast(nekem is az van)egy alább belinkeltet veszek én is és egy kínai hondát ,hogy legyen mobil kompresszorom
Válasz Claaastra #1611. hozzászólásáraigen azt akarok 6 szögletűt
Válasz Claaastra #1617. hozzászólásáraVan nagyon jó:
www.jofogas.hu/csongrad/2_dugattyus_kompresszor_MAN_hoz_57434833.htm?first=1
www.jofogas.hu/csongrad/1_dugattyus_kompresszor_IVECO_hoz_57434981.htm?first=1
Csak hát ehhez még sok minden kell!
Válasz Tobszi #1616. hozzászólásáraolyan minőség mint a 120-150ezres tartályos kompresszoroké
Válasz Claaastra #1615. hozzászólásáraEnnyi pénzért borzasztó nagy minőség lehet.
Válasz apuci #1614. hozzászólásáravannak direkt erre a célra kompresszorok pl:http://www.jofogas.hu/fejer/Kraftdele_3_hengeres_Olajos_W_Kompresszor_ekszij_hajtasu_12_5BAR_Uj_59524053.htm
Válasz Tobszi #1613. hozzászólásáraKellene csinálni egy nagy teljesítményű kompresszort
Válasz apuci #1612. hozzászólásáraVan ilyen is meg olyan is.
A kamion kompresszoroknak hogy van megoldva a hajtása ékszíj vagy fogaskerék?
Válasz Facsar Bálint #1609. hozzászólásáraking-tony jó szerszám,de inkább hatszögletűt nézz
Válasz JohnnyPíít #1608. hozzászólásáraJó gép!
kinek mi a véleménye a tony king dugókulcs készletről? ezt akarom meg venni érdemes http://www.szerszamok-webaruhaz.hu/king_tony_kezi_dugokulcs_keszlet_34col_16db_os_12_6016mr ?
Ez a Dewalt bitang lehet!
Válasz Mf-es? #1605. hozzászólásáraIsmerősnek makita van, 300 valamennyi nm, de brutál erős. Kb olyan erős mint egy 600-700nm-es légkulcs. Suzuki terepjáró peremestárcsájáról simán leszedte az anyát, semmivel nem bírtuk... Az ifa motoron is meglazította a hajtókarcsavarokat.
Válasz Mf-es? #1605. hozzászólásáraszerintem 4-500nm elég
Igazándiból,mekkora Nm kellene tudni egy ilyen gépnek,extrém munkákhoz?
Kicsit semmiképpen,de feleslegesen nagyot se érdemes,az ára miatt is.
Nekem eddig nagyon bevált a DeWalt márka. Ezt is érdemes megnézni!
Válasz jamo #1592. hozzászólásáraNem rossz.
Én egy Makita DTW1002RTJ-vel szemezek amolyan "Overkill" típus :) 1000Nm
-videó
-videó
Válasz Mf-es? #1600. hozzászólásáraItt kezdődnek a gépek,
Válasz Mf-es? #1600. hozzászólásáraVan ilyenbe flexem az fasza.
Válasz Büresz #1599. hozzászólásáraEz már 2 akksival
Válasz Mf-es? #1598. hozzászólásáraAz igaz csak mindig akkor merül le amikor legjobban kellene. de egy akksi sztem gépnek a fél ára.
Válasz Claaastra #1597. hozzászólásáraBiztos lehet +aksit venni.Meg nem szerelünk 160 autó kereket egyszerre.Mint ahogy írja,hogy kibír egy töltéssel.
Válasz Mf-es? #1596. hozzászólására1 akkuval nem sokat érnek szerintem egyet, használsz egyet töltessz,
Válasz Claaastra #1594. hozzászólásáraVan itt olcsóbb is.
Válasz Mf-es? #1590. hozzászólásáraGyakorlatilag minden neves gyártó kínál alternatívát. Én Chicago Pneumatic-ot használtam korábban (igen gyárt ilyet is). Maradtam a légkulcsnál. Valamint az elektromos 220v-os kivitelnél(makita). Hobbi célra apróbb javításokra (kicsit pofára estem) mikor a cimbi hozott próbára egy Lidl-ben vett Parkside 18v-os SDS tokmány olyan max 120nm-es csavarbehajtót. Egész nap használtam. A 10-es csavart úgy le rántotta. Nem kellett ráhúzni. A főnöke (ausztria) asztalos üzemben használja. Már vagy egy éve...gond nélkül. Pedig Metabo mániás a csávó. 3 év gari.
Válasz Büresz #1591. hozzászólásáraAkkus ütvecsavarozó,jó de qrva drága 200alatt nincs,még vezetékes elektromos is felette van(persze bosch makita stb márkában)villanyosba egy lengyelt sokáig nyúztam(3/4)valmi 40e ft körül volt
Válasz jamo #1592. hozzászólásárailyet
Válasz Mf-es? #1590. hozzászólásáraIlyet használok.... ználok és már az egész baráti köröm.... az ácstól kezdve az autószerelőig mindenki elkéri... 1 éves. Eddig nem volt vele gond. A háza már kapott, rádőlt a nagy pajszer... 12es csavat simán elszakítja 16 os telefonpózna csavarokról letekerte az anyát amik 30éve a földalatt voltak... autókereket nem mindig bírja meglazítani, a kúpos nyakú csavarokat nem szereti. Takiról rakodóról kombájnról általában leveszi a kereket de azért van, hogy kifog rajta ha nagyon meg van húzva. Úgyes pici szerkezet legtöbbhelyre befér. aZ ilyen méret kategóriában (1,4kg) ez a legerősebb. Előtte vettem egy milwaukit de az egy kalap xar volt visszaküldtem, kicseréltettem erre.
Válasz Mf-es? #1590. hozzászólásáraAz véletlenül nem légkulcsféle?
Milyen akkus csavarozó kellene,komoly szereléshez?Láttam szervizest,váltó csavarokat is akkus géppel csinálta,nem is húzott utána.
Válasz Mf-es? #1586. hozzászólásáraEzek piaci márkák, legalábbis itt a románok ezeket árulják, azért van ami nem teljesen bóvli köztük
Válasz Mf-es? #1586. hozzászólásáraValahogy úgy megy, ami Német hangzású az itt eladható ! Láttam már ugyanazt a készletet más színben más névvel. A szerszámokra csak az anyag nevezés volt rá préselve. Dobozra a márka matrica. Szerszámon nem érdemes spórolni. Még akkor is ha alig van használva.
Üdv!
Szerintetek milyen lehet ez??http://www.jofogas.hu/baranya/Jacquet_mechanikus_fordulatszammero__svajci_58072411.htm
Ezek mennyire bóvli cuccok?Valaki használ belőle?
Válasz Celtises #1584. hozzászólásáraKöszi,ezektől tudok olcsóbbat.