Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.67 FtUSD389.26 FtCHF438.79 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Richard. #5021. hozzászólására52NM kellene meghúzni. És a lengéscsillapító rúdjának nem egyszerű a vége!!! Még a cső fogóval sem tudom rendesen megfogni míg meghúzom!!
Szevasztok!!!
Nincs valakinek elfekvőben csápos emelője?
Valami olcsóbb kellene, és a hirdetéseket átnéztem. Évente kettőt emelni.
Azért kérdem ha van valakinek csak nem hirdeti.
Válasz Maszek Zs #5014. hozzászólásáraEsetleg üzamanyagszűrő előmelegítő, vagy izzításnál valami kis ottmaradó áram? Amúgy kérned kéne egy hőkamerát és azzal átnézni a motorteret reggel, hogy hol van egy kis pici meleg, lehet ki is mutatnà egyből.
Válasz Maszek Zs #5011. hozzászólásáraNekem az ivecón van egy olyan relé ami azt tudja,hogy amikor leveszem a gyújtást akkor kb 5 másodperc múlva áramtalanít.Indításkor meg kulcs elfordít-egy gomb megnyom=behúzza a relét és lehet indítani. Ez benne volt az autóban amikor vettem azóta is hibátlanul teszi a dolgát. Azt hozzá kell tennem,hogy az autó szívó diesel,szóval "modern" elektronika az nincs benne.
Válasz Maszek Zs #5008. hozzászólásáraEgyik ismerős is így szarakodott egy diesel fiatal. Mesterek sem találták meg a pontos problémáját, kísérletezgetni akartak vele új motorvezérlőkkel, meg ilyesmi drága dolgokkal. Mérgében rakott rá testkapcsolót, azóta is megy neki.
Válasz mtz1221 #5005. hozzászólásáraInkább jó legy! Javában a család jár vele. Így most nekem is kell mennem vásárolni(nehogy baj legyen!!!). Ezt kizárnám!
Válasz Maszek Zs #5004. hozzászólásáraKösd le a sarut. Ha akkor is merül szar az akku. Ha nem,kösd le a generátor pozitivját, ami az akkura megy. Neme ott szívja. Vagy kezd a biztikkel. Amúgy egy sima miltimèter is tud 10amperig mèrni, azzal is megtudod. 0.5amper egy villanypásztor akkut,kb. Egy 60ahsat 3nap alatt lesziv. Tehát,kb. 0.1ah lehet, saccra ami fogyaszthat rádio riasztó,stb. Annál több már szerintem sok. Gondolom mai multifunkcionális navis kormányos hiperèrzèkeny autón ennèl lehet több is van. De talán jön egy villanyász ès megmondja mit csinálj.
Üdv!!
Szükségem lenne egy lakatfogóra. Az autón elő jött megint,hogy leszivja az aksit.
Ki milyent ajánlana??
Van egy de de csak a relatív gombal lehet lenullázni,azt mire ada hajolok de még rá sem teszem már mutat valamit. Szóval nem hihető amit mutat.
Válasz R Sándor #4997. hozzászólásáraKöszönöm , majd atnezzük ... jo lenne ha hasznalhato volna . Otthoni korulmenyek koze kel csak , mg gepek karbantartasahoz
Válasz lorant90 #4995. hozzászólásáraCsinálj vele egy kb 100mm hosszú atmèrőző fogást és mèrd meg digitális tolometovel mennyire kupol biztos nagyon (az enyém is kupol mint a dög)akár 5 tizedet is valószínű, ez is alakú tárgya, a kereszt szánt jól rangasd meg biztos lóg a hosszanti szánt meg meg tudod emelni valószínűleg kézzel is , ott is fogod érezni a logàst.
Válasz lorant90 #4995. hozzászólásáraAz ártól függ hogy jó vétel-e, ezeknek már nem nagy ára szokott lenni. A szánt kell megnézni, hogy meg van a kopva valahol, arról meg tudod mennyi dolgozott, meg a keresztorsó mennyire lóg, milyen holtjátéka van. Amúgy nagy baja nem lehet.
Válasz lorant90 #4992. hozzászólásáraBulgár ZMM C10 vagy C11, de kell rajta lenni táblának. Akihez járok esztergáltatni, neki van egy ilyenje, szerinte egyik legjobb gép, mondjuk neki nincs rajta menetvágáshoz orsó. Múltkor egyik öreg szaki vas árban adott el egy ilyet.
5281 hozzászólás
Válasz Gumóka #5027. hozzászólásáraAmúgy lehet a tied ilyen mert ez meg Seat
Válasz Maszek Zs #5029. hozzászólásáraMinek kell ezt állandóan variálni!!!!!
Köszönöm!!! Megpróbálom
Válasz Maszek Zs #5026. hozzászólásáraFrancia kulcs vagy egy faxa csőfogo. . A toronycsapágyat nem huzatod össze,távtartos,jó lesz az !!
Válasz Maszek Zs #5026. hozzászólásáraFrancia kulcs megfogja.
Skodáé is asszem ilyen, én azzal szerelem.
Válasz .Richard. #5025. hozzászólásáraBocs vendégek voltak!!
Na akkor a közepét kellene lefogni és az anyát 52NM meghúzni!
Válasz Maszek Zs #5024. hozzászólásáraHa meg van rohadva tèpdesve a vège meg a règi megy vissza akkor szar lehet. Ok. Fotozz.
Válasz .Richard. #5021. hozzászólásáraMindjárt ki megyek lefényképezem mire gondolok. Hátha van ötlet
Válasz Maszek Zs #5022. hozzászólásáraHa 4 lapos, akkor ez:
https://www.google.com/search?q=francia+kulcs&oq=francia+kulcs&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORiABDIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDIICAMQABgWGB4yCAgEEAAYFhgeMhAIBRAuGAoYFhgeGK8BGMcBMgoIBhAAGAoYFhgeMgoIBxAAGA8YFhgeMggICBAAGBYYHjIICAkQABgWGB4yCggKEAAYChgWGB4yDAgLEAAYChgPGBYYHtIBCDUzMThqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1
A mutert meg tekerem kulccsal, sose húztam nyomatékra, de az 52-t érzésre is meghúzod.
Minek költenél ennyit feleslegesen?
Válasz .Richard. #5021. hozzászólására52NM kellene meghúzni. És a lengéscsillapító rúdjának nem egyszerű a vége!!! Még a cső fogóval sem tudom rendesen megfogni míg meghúzom!!
Válasz Maszek Zs #5020. hozzászólásáraEz minek? Csillag kulcs köszörülve közepèn meg az imbusz,vagy Torx ès szèt lehet szedni. Úgy nem jó?
Nem az van!
Hanem erről Link vagy hasonlóról.
Válasz Maszek Zs #5018. hozzászólásáraRugóösszehúzóra gondolsz?
Használ valaki lengéscsillapító szerelő készletet?
Ha igen milyet? És hol vette?
Szevasztok!!!
Nincs valakinek elfekvőben csápos emelője?
Valami olcsóbb kellene, és a hirdetéseket átnéztem. Évente kettőt emelni.
Azért kérdem ha van valakinek csak nem hirdeti.
Válasz hashtag #5015. hozzászólásáraMondjuk ez a hőkamera nem rossz dolog. Ránézek a relékre hátha!!!
Válasz Maszek Zs #5014. hozzászólásáraEsetleg üzamanyagszűrő előmelegítő, vagy izzításnál valami kis ottmaradó áram? Amúgy kérned kéne egy hőkamerát és azzal átnézni a motorteret reggel, hogy hol van egy kis pici meleg, lehet ki is mutatnà egyből.
Válasz Lipi #5013. hozzászólásáraNyáron nem csinálja
Válasz Maszek Zs #5004. hozzászólásáraCsomagtér vagy kesztyűtartó világítás?? Már jártam úgy,hogy ezek szivattak meg. Vagy generátor zárlatos.
Válasz Maszek Zs #5011. hozzászólásáraNekem az ivecón van egy olyan relé ami azt tudja,hogy amikor leveszem a gyújtást akkor kb 5 másodperc múlva áramtalanít.Indításkor meg kulcs elfordít-egy gomb megnyom=behúzza a relét és lehet indítani. Ez benne volt az autóban amikor vettem azóta is hibátlanul teszi a dolgát. Azt hozzá kell tennem,hogy az autó szívó diesel,szóval "modern" elektronika az nincs benne.
Válasz mtz1221 #5010. hozzászólásáraMeglátom először megpróbálom meg csinálni.
Válasz Maszek Zs #5008. hozzászólásáraEgyik ismerős is így szarakodott egy diesel fiatal. Mesterek sem találták meg a pontos problémáját, kísérletezgetni akartak vele új motorvezérlőkkel, meg ilyesmi drága dolgokkal. Mérgében rakott rá testkapcsolót, azóta is megy neki.
Válasz Maszek Zs #5007. hozzászólásáraÍgy van. 2 _3hetet birni kène egy jó akkunak.
Válasz mtz1221 #5005. hozzászólásáraInkább jó legy! Javában a család jár vele. Így most nekem is kell mennem vásárolni(nehogy baj legyen!!!). Ezt kizárnám!
Válasz .Richard. #5006. hozzászólásáraHa lekötöm nem merül. Azért 3-4 nap alatt nem kéne lemerülni az akkunak ha rá van kötve!
Válasz Maszek Zs #5004. hozzászólásáraKösd le a sarut. Ha akkor is merül szar az akku. Ha nem,kösd le a generátor pozitivját, ami az akkura megy. Neme ott szívja. Vagy kezd a biztikkel. Amúgy egy sima miltimèter is tud 10amperig mèrni, azzal is megtudod. 0.5amper egy villanypásztor akkut,kb. Egy 60ahsat 3nap alatt lesziv. Tehát,kb. 0.1ah lehet, saccra ami fogyaszthat rádio riasztó,stb. Annál több már szerintem sok. Gondolom mai multifunkcionális navis kormányos hiperèrzèkeny autón ennèl lehet több is van. De talán jön egy villanyász ès megmondja mit csinálj.
Válasz Maszek Zs #5004. hozzászólásáraTégy rá benti testkapcsolót, és megy amig megy.
Üdv!!
Szükségem lenne egy lakatfogóra. Az autón elő jött megint,hogy leszivja az aksit.
Ki milyent ajánlana??
Van egy de de csak a relatív gombal lehet lenullázni,azt mire ada hajolok de még rá sem teszem már mutat valamit. Szóval nem hihető amit mutat.
Válasz Maszek Zs #5002. hozzászólásáraEz a garázs, ott oké, a kinti műhely meg klímás!
Válasz Gumóka #5001. hozzászólásáraElőször olyan hely kellene ahol bent marad a meleg!!!
Válasz medikus #5000. hozzászólásáraMegvolt a tesztüzem, jól szuperál
https://drive.google.com/file/d/1-joI2P29jiWhl16owvKTx4QIL9sfuWic/view?usp=drivesdk
Válasz Gumóka #4999. hozzászólásáraEz ha befűt a fülkében,még gatya nélkül is "nyomhatod" az előszállási útban!
Mit vettem már megint...
https://hu-m.banggood.com/PreSale-Delivery-on-Dec_20th-Mudiro-8KW-DC-12V-Car-Parking-Heater-Diesels-Air-All-in-1-LCD-Thermostat-for-Car-Truck-SUV-Bus-RV-Boats-p-1996441.html?rmmds=search&act_poa=POA10456229&cur_warehouse=CZ&forced_jump=1&xpath=0000000DL&page_id=bgm_search-list&uet=1701772948536&is_wap=1&user_id=1562584855050&sess_id=1562584855050&site=hu-m.banggood.com&position_type=2
Válasz R Sándor #4997. hozzászólásáraKöszönöm , majd atnezzük ... jo lenne ha hasznalhato volna . Otthoni korulmenyek koze kel csak , mg gepek karbantartasahoz
Válasz lorant90 #4995. hozzászólásáraCsinálj vele egy kb 100mm hosszú atmèrőző fogást és mèrd meg digitális tolometovel mennyire kupol biztos nagyon (az enyém is kupol mint a dög)akár 5 tizedet is valószínű, ez is alakú tárgya, a kereszt szánt jól rangasd meg biztos lóg a hosszanti szánt meg meg tudod emelni valószínűleg kézzel is , ott is fogod érezni a logàst.
Válasz lorant90 #4995. hozzászólásáraAz ártól függ hogy jó vétel-e, ezeknek már nem nagy ára szokott lenni. A szánt kell megnézni, hogy meg van a kopva valahol, arról meg tudod mennyi dolgozott, meg a keresztorsó mennyire lóg, milyen holtjátéka van. Amúgy nagy baja nem lehet.
Válasz ZsocaJD #4994. hozzászólásáraKöszönöm , hetvegen megyek megnezni eggyet , allapotat meg nem ismerem . Csak erdekelt a velemeny rola
Válasz lorant90 #4992. hozzászólásáraBulgár ZMM C10 vagy C11, de kell rajta lenni táblának. Akihez járok esztergáltatni, neki van egy ilyenje, szerinte egyik legjobb gép, mondjuk neki nincs rajta menetvágáshoz orsó. Múltkor egyik öreg szaki vas árban adott el egy ilyet.
Válasz Maszek Zs #4981. hozzászólásáraVan
Üdv mindenkinek , valaki megtudna mondani a pontos típusat ennek a bolgar padnak , esetleg tapasztalat valakinek ?
Válasz GJT #4982. hozzászólásáraLehet, alacsony fordulat + spray bimetállal.
Válasz später77 #4989. hozzászólásáraKöszönöm!!
Válasz Maszek Zs #4988. hozzászólásáraTorx kulcs furattal/furatos/lyukas. Van ugyanilyen bitből is.
Sziasztok!!
Hogy keresem annak a szerszámnak a nevét???
Olyan csavart akarok ki venni torx de középen van még pöcs(torx kulcs közepén egy furat)????
Válasz envagyok2 #4986. hozzászólásáraKöszönöm! Féktisztítót akartam, de sikerült kéz alól.
Válasz Maszek Zs #4981. hozzászólásáranekem van. kicsit későn néztem ide.
Válasz Gumóka #4984. hozzászólásáraCéget alapítottál?
Válasz Maszek Zs #4981. hozzászólásáraNemsoká'
Sziasztok.Bimetal vagy karbid körkivágóval lehet vasat fúrni álványos fúrógépel?Mondjuk zártszelvénybe vagy vastagabb vas lemezbe gondoltam.