Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ott a pont ! volt kollégám ki megszokásból talán, mikor be állt a csitti fitti traki. Akkor is a 10kg-os (samut) és a lángvágót hozta. Mondtam neki nem lesz kicsit ez erős ? Erre mit mond te ez már 20 évvel ezelőtt is be vállt !
Gedore van, vastagabbak bírják de 4es 5ös az feladja előbb-utóbb kb évente újítani kell őket. Inkább hajlanak és csorbulnak, nem pattannak. Vettem egy gedore hidegvágót az semmit nem bír első nyírócsavar a bálázóbn kifektette az élét teljesen. kingtony az bírja évek óta talán 1x lett megköszörülve.
Én lebeszélnék mindenkit a king-toni-ról.Annyira nem jó én pl:sima racsnival tekertem meg(és tört)Vettem mostanában egy pár Fortun szerszámot és az árához képest jól bírja.A colos crovája már le van tesztelve hosszú csővel!!!
Kingtonyból évente egy racsni bexarik, pedig az erősített, toldható szárút vettem mindig. Most vittem el a méhbe 3dbot. Egy éve "toptu" márkájú van. Ez eddig gond nélkül bírja. Környékbeli autósboltba elég jó áron hozzálehet jutni mindenféle szerszámukhoz. És aki eddig vett belőle csak dicséri. Merem állítani hogy űbereli beta-t de sokkal jobb áron van.Kb kingtony árkategória, kedvezménnyel olcsóbb kicsit anélkül drágább kicsit tőle. de 1000x többet ér.
egy kis gazdaságban nem mindig a drágább az előnyösebb
néha az olcsóbb a jobb és hasznosabb is
Az olcsóbbon nem a made in Chinat értem jó közepes minőség...
iparban ott viszont más a helyzet..ott egy kulcs miatt nem állhat meg az élet ott persze ez fordítottja az előzőnek
Tudom sajnos,ogy jó mert a crova készletem az king-tony
De mivel ezt a fajtát nem használom napi rendszerességgel így nekem megfelel ez a jó közepesnek nevezhető minőségű készlet
Szia Sanyi bácsi...Én nemrég vettem a habi kft-től Yató márka nevűt....1/2"-osat készletbe elég jó árba van
Nézd meg rendes fém dobozba pár ezer ft...ha jól emléxem 2500ft volt..nyomatékot bírja 70-100 Nm-en használom
Látod,én ezért használok HANS szerszámokat.Idáig egy csavarhúzót törtem el,mert kétkézzel feszitve ékszijat raktam fel + még rátettem a 110 kilomat.Zokszó nélkül kicserélték.
Válasz #708. hozzászólásra AZ egy sz@r cég lehet mert nekem még nem tört el semmi de azt mondták,hogy normális használat esetén 10-év után is kicserélik,ha viszem a blokkot.A bernerel nekem már sok dolgom volt de csalódtam!!!!!!! Inkább valami jónak tűnő olcsó jobban bírja.
Lincos colos valami 50e körül volt. Brutális... 3000nm körül van a teljesítménye ha jól rémlik. Ferga berohadt 20as felniállító csavarja szikrázott úgy tekerte aztán persze elszakadt a csavar. Amit az nem vesz le azt nyugodtan meg lehet kínálni flexel.
Válasz #701. hozzászólásra
légkulcsból
kaptam ajánlatot fakom forgalmazótól 1200-ast
felujítottat.szétszedhető és javítható szervízen keresztűl.de nem mertem belevágni mert ránézésre akkora volt mint egy 400-as.Ja és 45ez.lenne.
Szerintem collosom(70-es kulcsot fogattam vele) van és kiszoktam várni rá az akciókat ha nem sürgős. Anno beterveztük lépésről lépésre, hogy mit mikor veszek meg és remekül együtt tudunk működni, kellő időben szólnak ha van valami akcióban ami nekem kellene.
A kisebbik berner a nagyobbik würth, az ne kérdezdd, hogy miért így, talán adott pillanatban épp a másik volt az olcsóbb. Olyant vegyél(még ha kicsit többe is van) akit pár év múlva is felkereshetsz.
Te még emlékszer arra, hogy rongyocskával törölgettél hasábot, hát én most törölgetem a homlokom rongyival hogy mennyire rég volt az ott a 208 "suliban" gyártelepen!!! Tegnap ért "trauma" asszonykám megtalálta a "gőgös gúnár" elsős könyvemet 1973 dátummal!!!!
Yato-ból van krova készletünk. Van kínozva rendesen, de eddig nem volt vele gondunk. A racsni is bírja, pedig használtuk már többször lazításra is. Egyedül a műanyag kezd kicsit leválni a markolatról.
Yato akkor kilőve. Hansot még megnézem. Az a baj, hogy a márkásabbakból mire ott vagyok, hogy megvan a készlet addigra 50 rongy nem takarja be. Arról nem is beszélve, hogy mindig az a fajta kellene ami éppen nincs...
IUS nekem is van. Ahhoz képest, hogy milyen olcsó nagyon jó. 6-32-ig vettem 9000-ért egy csillag készletet. Tönkretenni nem, elhagyni már annál inkább sikerült belőle.
Collos krovában meg a Mar-pol amibe sikerült jót kifogni. Pár kerék tőcsavart eltörtem már vele és semmi baja. Légulcsra is használtam már, azt is bírta.
mi is használunk pár márkát, krova készlet unior van szerintem nagyon jó sokat van használva aracsni is de semmi baja pedíg van erőltetve zégergyűrűfogó van béta meg genius mind a kettő szuper csavarhúzó vízpumpafogó nagy csőfogó reca azok is nagyon jók bár elég drága villáskulcsban meg king tony van de még nem sikerült eltörni pedíg volt már rárakva nagy cső is
egyiksem olcsó de csak egyszer kell megvenni(remélhetőleg)
5384 hozzászólás
Válasz #733. hozzászólásra
Ott a pont ! volt kollégám ki megszokásból talán, mikor be állt a csitti fitti traki. Akkor is a 10kg-os (samut) és a lángvágót hozta. Mondtam neki nem lesz kicsit ez erős ? Erre mit mond te ez már 20 évvel ezelőtt is be vállt !
Kalapács(lakatos) márkák közül melyik a legjobb?
0,5-1-2 kilós.
Válasz #726. hozzászólásra
Gedore van, vastagabbak bírják de 4es 5ös az feladja előbb-utóbb kb évente újítani kell őket. Inkább hajlanak és csorbulnak, nem pattannak. Vettem egy gedore hidegvágót az semmit nem bír első nyírócsavar a bálázóbn kifektette az élét teljesen. kingtony az bírja évek óta talán 1x lett megköszörülve.
A másik meg el hajlik volt hogy az össze guberált motor szelepek bírták a leg tovább
Reca, nálunk az bírja!
Vannak szerszámok,meg van a HAZET...
A Berner is...
Nem csak elpattani tud, hanem szétmenni is tud...
kb a hőkezelése meg az anyaga=nulla.
ha a hónap végén rám szakad az otp akkor csak is Wührt..anno a seregben olyan volt és bírta...nem volt rideg..nem pattant..nehezen tudott elhajolni is
A csapszegkiütökkel hogy álltok,a Beta sajnos sűrün elpattan
Én lebeszélnék mindenkit a king-toni-ról.Annyira nem jó én pl:sima racsnival tekertem meg(és tört)Vettem mostanában egy pár Fortun szerszámot és az árához képest jól bírja.A colos crovája már le van tesztelve hosszú csővel!!!
Válasz #719. hozzászólásra
Kingtonyból évente egy racsni bexarik, pedig az erősített, toldható szárút vettem mindig. Most vittem el a méhbe 3dbot. Egy éve "toptu" márkájú van. Ez eddig gond nélkül bírja. Környékbeli autósboltba elég jó áron hozzálehet jutni mindenféle szerszámukhoz. És aki eddig vett belőle csak dicséri. Merem állítani hogy űbereli beta-t de sokkal jobb áron van.Kb kingtony árkategória, kedvezménnyel olcsóbb kicsit anélkül drágább kicsit tőle. de 1000x többet ér.
Válasz #720. hozzászólásra
egy kis gazdaságban nem mindig a drágább az előnyösebb
néha az olcsóbb a jobb és hasznosabb is
Az olcsóbbon nem a made in Chinat értem jó közepes minőség...
iparban ott viszont más a helyzet..ott egy kulcs miatt nem állhat meg az élet ott persze ez fordítottja az előzőnek
Válasz #720. hozzászólásra
Beta bezárva a szekrénybe,kocsiba,embereknek meg unior, king, genius,traktorba meg occo kinai (elhagyni az is jó)
Válasz #719. hozzászólásra
Akkor olcsó szerszám volt de most ránéztem a netre ,hát 12-őt nem adnék érte
Finom melóra Beta....durvára King tony -Genius ! Vagy ami a kezembe akad.
Válasz #718. hozzászólásra
Tudom sajnos,ogy jó mert a crova készletem az king-tony
De mivel ezt a fajtát nem használom napi rendszerességgel így nekem megfelel ez a jó közepesnek nevezhető minőségű készlet
Válasz #717. hozzászólásra
King-tonyt vettem vagy 10 éve ,bírja
Válasz #716. hozzászólásra
http://webaruhaz.habi.hu/termekek/9342/Yato_TORX_kulcs_klt_dobozos.htmlhogy ne kelljen keresned...
Válasz #715. hozzászólásra
Szia Sanyi bácsi...Én nemrég vettem a habi kft-től Yató márka nevűt....1/2"-osat készletbe elég jó árba van
Nézd meg rendes fém dobozba pár ezer ft...ha jól emléxem 2500ft volt..nyomatékot bírja 70-100 Nm-en használom
Ki milyen minőségibb torx kulcs készletet használ?
Készül a nagyobb mühely.
Válasz #712. hozzászólásra
Jók, nekem csak villáskulcsból van készlet 30éves bírja még.Kicsit nehezek durva munkához valók autószereléshez inkább Vanessa vagy Betta jobb.
mi a véleményetek a Gedore szerszámokról?
Válasz #710. hozzászólásra És gyorsan meg néztem elég jó áron is vannak!!!!
Válasz #708. hozzászólásra
Látod,én ezért használok HANS szerszámokat.Idáig egy csavarhúzót törtem el,mert kétkézzel feszitve ékszijat raktam fel + még rátettem a 110 kilomat.Zokszó nélkül kicserélték.
Válasz #708. hozzászólásra AZ egy sz@r cég lehet mert nekem még nem tört el semmi de azt mondták,hogy normális használat esetén 10-év után is kicserélik,ha viszem a blokkot.A bernerel nekem már sok dolgom volt de csalódtam!!!!!!! Inkább valami jónak tűnő olcsó jobban bírja.
king tony szerszámokkal hogy vagytok megelégedve?
nekem eltörött az L szár, de nem cserélték vissza
Válasz #679. hozzászólásra
Nekünk Berner törött zégergyűrű fogónk van.
Venni kéne majd... nehéz lesz majd jót találni.
Válasz #704. hozzászólásra
http://www.szerszammester.hu/spd/genius_840150/Genius_840150_1_150mm_legkulcsszar
Ha lapozol egyre hosszabbak is vannak..
Valakinek eladó jó állapotban lévő zsiráf emelője ?
viszont colos rövidszárat légkulcshoz nem látott valahol valaki? már lesem egy éve de eddig nem akadtam rá sehol.
Válasz #692. hozzászólásra
Lincos colos valami 50e körül volt. Brutális... 3000nm körül van a teljesítménye ha jól rémlik. Ferga berohadt 20as felniállító csavarja szikrázott úgy tekerte aztán persze elszakadt a csavar. Amit az nem vesz le azt nyugodtan meg lehet kínálni flexel.
Válasz #701. hozzászólásra
légkulcsból
kaptam ajánlatot fakom forgalmazótól 1200-ast
felujítottat.szétszedhető és javítható szervízen keresztűl.de nem mertem belevágni mert ránézésre akkora volt mint egy 400-as.Ja és 45ez.lenne.
Válasz #700. hozzászólásra
leszedett mindent
Válasz #699. hozzászólásra
szerinted ez mijen lehet?
Válasz #697. hozzászólásra
bemész az axiálba és kérsz egyet tizenezer nettóba,32-es fejjel veszel még fejeket ami szükséges nekem 25-böl kijött vagy öt fejjel de mutatok egyethttp://convoytruck.hu/katalogus.html?page=shop.product_details&category_id=167&product_id=55%3D0
Válasz #696. hozzászólásra
Szerintem collosom(70-es kulcsot fogattam vele) van és kiszoktam várni rá az akciókat ha nem sürgős. Anno beterveztük lépésről lépésre, hogy mit mikor veszek meg és remekül együtt tudunk működni, kellő időben szólnak ha van valami akcióban ami nekem kellene.
Válasz #693. hozzászólásra
Ezt a sokszorozót ajánlották,igazábol nem ismerem valami tekerös szerkentyű és ez hollelhető fel?
Ettől függetlenűl kell légkulcs is.Kérdés az hogy mekkora? Azt mondták hogy 300-400-as sal ne is próbálkozzak.
Válasz #695. hozzászólásra
no-no itt 1 colosrol beszélek 3000-res nyomatékkal.a menőbbek 300nál kezdődnek forintban
Válasz #693. hozzászólásra
Ennyik a berner, würth kulcsok is.
A kisebbik berner a nagyobbik würth, az ne kérdezdd, hogy miért így, talán adott pillanatban épp a másik volt az olcsóbb. Olyant vegyél(még ha kicsit többe is van) akit pár év múlva is felkereshetsz.
kínai 1 colos 50-100ezerig most nézegetem őket,de nyomatéksokszorozót használunk,az jó dolog főleg határban
Ki milyen légkulcsot használ kerékanyák huzgálásához
Mekkora teljesítményű lenne alkalmas,ami még elviszi a30-32kulcsnyillású anyákat?
A400 000e.Ft fakomot kihagyhatjátok,Azt már kérdeztem.
Proxxon ,beta würth.Eddig ezek jöttek be.A förch vagy mi egy halom hányadék.pár év után nyúlik tekeredik kényelmetlen fogni.
Válasz #688. hozzászólásra
de csakis fémdobozosra,mert a béta megvett egy távolkeleti gyárat ahol olcsobb minőséget gyárt,és a műanyagdobozosok ott készülnek
Válasz #651. hozzászólásra
Te még emlékszer arra, hogy rongyocskával törölgettél hasábot, hát én most törölgetem a homlokom rongyival hogy mennyire rég volt az ott a 208 "suliban" gyártelepen!!! Tegnap ért "trauma" asszonykám megtalálta a "gőgös gúnár" elsős könyvemet 1973 dátummal!!!!
Válasz #687. hozzászólásra
De egy Beta krovára jövőre mindenképp beruházunk.
Válasz #684. hozzászólásra
Yato-ból van krova készletünk. Van kínozva rendesen, de eddig nem volt vele gondunk. A racsni is bírja, pedig használtuk már többször lazításra is. Egyedül a műanyag kezd kicsit leválni a markolatról.
Válasz #684. hozzászólásra
Yato akkor kilőve. Hansot még megnézem. Az a baj, hogy a márkásabbakból mire ott vagyok, hogy megvan a készlet addigra 50 rongy nem takarja be. Arról nem is beszélve, hogy mindig az a fajta kellene ami éppen nincs...
IUS nekem is van. Ahhoz képest, hogy milyen olcsó nagyon jó. 6-32-ig vettem 9000-ért egy csillag készletet. Tönkretenni nem, elhagyni már annál inkább sikerült belőle.
Collos krovában meg a Mar-pol amibe sikerült jót kifogni. Pár kerék tőcsavart eltörtem már vele és semmi baja. Légulcsra is használtam már, azt is bírta.
mi is használunk pár márkát, krova készlet unior van szerintem nagyon jó sokat van használva aracsni is de semmi baja pedíg van erőltetve zégergyűrűfogó van béta meg genius mind a kettő szuper csavarhúzó vízpumpafogó nagy csőfogó reca azok is nagyon jók bár elég drága villáskulcsban meg king tony van de még nem sikerült eltörni pedíg volt már rárakva nagy cső is
egyiksem olcsó de csak egyszer kell megvenni(remélhetőleg)