Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Körbálázót, de milyet? új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Automata öntözés új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
131 hozzászólás
Válasz musits #80. hozzászólásáraIgy plato sem kell
Válasz csoppika #79. hozzászólásáraÉpítkezek és oda kell ezt-azt hordani. Pincébe fát levinni. Jobban elférek vele, mint a traktorral. Meg talán a fahasogatómat is elviszi.
Válasz musits #77. hozzászólásáraOszt mit dolgozik ez nálad? Mini kavicsbányád van?
Válasz musits #77. hozzászólásáraÉn is így kezdtem! :D
Hát nem igen hiszem. Ezt megcsinálom, aztán annyi. Azért, hogy az udvarban használjam nem költök rá százezreket.
Válasz herry 74 #75. hozzászólásáraSzerintem nem tudtok rámverni! :)
Válasz musits #74. hozzászólásáraMire végzel annyiba lesz mint az enyém
Válasz Gábor81 #71. hozzászólásáraHétvégén elmegyek érte.
Válasz Gábor81 #72. hozzászólásáraSzét van rohadva. Muszáj kicserélnem. Mondjik a hátsók se a legjobbak.
Válasz musits #64. hozzászólásáraLaprugódnak mi a baja?
Válasz musits #68. hozzászólásáraAkkor a tiéd! :) Papír forma szerint az nem lyukas, szépnek biztos nem szép, meg volt fotozva is.
Válasz Richard. #69. hozzászólásáraIgen, ma beszéltem vele. Ha lesz időm, akkor elmegyek. Amúgy köszi, hogy szóltál.
Válasz musits #68. hozzászólásáraMúltikar alkatrészek Zalakaroson eladók. Jófogás. Próbát megèr
Válasz Gábor81 #67. hozzászólásáraA tank kell, ha nem lyukas. Az enyém elég szar.
Válasz musits #66. hozzászólásáraEz kettőből lett összevállogatva. Kopó dolgokból nemsok mindent hagytam meg. Kasztni, alváz méhtelepen van, el volt rohadva. Bowdenek, tank, levegőszűrő, műszerfal, aksitartó, hűtő, lámpák, üvegek. stb... Van egy komplett motorom.
Válasz Gábor81 #65. hozzászólásáraMilyen maradék alkatrészed van?
Válasz musits #64. hozzászólásáraGenerátor trabi, stb jó rá. Laprugó nincs sajnos.
Válasz Gábor81 #61. hozzászólásáraGenerátor, első laprugóköteg.
Válasz herry 74 #62. hozzászólásáraTermészetesen. :) Elektromos billentőszelep van rajt, ki lett dobva a kabinból a csap, ennek köszönhetően bárhol meg lehet állítani a platót billentés közben. + automata a hátsó ajtó nyitás és zárás. Még tervben volt, hogy átteszem a motorra a szivattyút, hogy ne csak üresben lehessen billenteni.
Válasz Gábor81 #55. hozzászólásáraEz hátra fele is billent?
Válasz musits #60. hozzászólásáraVan pár dolog. Mi kéne?
Válasz Gábor81 #59. hozzászólásáraCsákányból vagyok. Van valami alkatrészed?
Válasz musits #58. hozzászólásáraMert Te merre vagy? Hírdetem, mert jó lenne másra a pénz.
Válasz Gábor81 #55. hozzászólásáraEzt láttam a jófogáson. Itt van nagyrákoson. Tőlem 10km-re.
Válasz csoppika #54. hozzászólásáraNem, nem azért vettem. Csinálok rá platót, aztán itthon dolgozok vele.
Válasz Gábor81 #55. hozzászólásáraEzt láttam eladónak te hirdeted vagy most vetted?
Nekem is van! :)
Válasz herry 74 #52. hozzászólásáraLehet triálozni fog vele
Válasz musits #51. hozzászólásáraA plato hova maradt róla?
Ma új géppel gyarapodott a gèpparkom.
Válasz herry 74 #49. hozzászólásáraLegujabb szerzeményem gyári
Szerintetek az m25 multit hol müszakiztatják piros rendszámmal békés megye kilöve
Sziasztok!! Keresek m25 multit piros rendszámmal reális áron
Válasz #45. hozzászólásra
Találtam egyet 650e képeshaszonjármün
Sziasztok!
Keresek piros rendszámos M25-ös multicart rendezett papírokkal.
martin-mate@fibermail.hu
20/252-5511
Válasz #43. hozzászólásra
Sulyado mennyi egy évbe meg igy 2év müszakid van
Válasz #42. hozzászólásra
Hát ja. Az elfogadható állapotban lévő fekete rendszámosok amikhez "C" kategória kell (mivel az összsúlyuk 3850 Kg) olyan 600e Ft. körül mozognak, a piros rendszámosok állapottól függetlenül olyan 1 milla és felette.
Nekem abból a szempontból volt szerencsém, hogy az enyém bár fekete rendszámos, de hivatalosan 3500Kg az össztömege, így "B" kategóriával vezethető.
Válasz #41. hozzászólásra Én is szeretnék venni egy m25 de a legtöbb nagyon leharcolt állapoban van és Meg ezeknek is elég magas az áruk nembeszélve a piros rendszámuakrol azoknak majd 1 miska
Válasz #40. hozzászólásra
Van. Egy M25ös.
Válasz #39. hozzászólásra
Neked van multicar?
Nincs Valaki, aki foglalkozik Multicar szereléssel Pest környékén?
Válasz #37. hozzászólásra
Képzeld hozzá a fülke másik felét, egyébként is a lényegen mit sem változtat.
Válasz #36. hozzászólásra
Igy látszik de a kétszemélyes m24 kéne as m25 mellé
Válasz #35. hozzászólásra
Igen az M24 régebbi,amúgy meg dehogyisnem látszik.
A linkelt képen az egyszemélyes fülkés az M24-es,készült belőle kétszemélyes is, annak is ilyen szögletes a fülkéje.A zöld az M25-ös.
Válasz #34. hozzászólásra
Igy szemre semmi nem látszik biztos m24-es régebbi tipus
Válasz #33. hozzászólásra
Az M24-esnek szögletesebb a fülkéje és abból gyakoribb az 1 személyes fülkés, valamint annak más méretű a kuplung szerkezete, és az olaj deklije(többek között).
Mi a különbség as M24 és az M25 közt
Válasz #31. hozzászólásra
Szia!Jobb elsö kerék mögött az alvázon.