Hirdetés
- Szőlő felvásárlási árak új
- Robotkormány új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Műtrágya árak új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
937 hozzászólás
Válasz #347. hozzászólásra
Nemtudom merre vagy, de Szlovákiában tudok 1et, Kisvárdától kb 30-40 km-re. Úgytudom megvan minden része csan mem 1ben. Ha érdekel hívj fel. +421908177113
Szevasz jhoni epp most jutott az eszembe,hogy igertel nekem fotokat,hogy szantasba hogyan is dolgozik a kicsike! Remelem nem felejtetted el.
Válasz #384. hozzászólásra
teljesen más jellegű gépbe.
Mire kellett volna?
Válasz #382. hozzászólásra
nem baj!köszi!
Ma lemertem es mind 1,4-1,5 m csak.
Majd holnap megmerem neked,mert nekem nemkell,csak nemtudom,hogy neked erdemes lessz-e eljonni erte! Amugy megkerdezhetem,hogy mire akarod?
Válasz #379. hozzászólásra
kellene egy 2 2.2 méteres darab belőle már ha eladó és azért kérdeztem mennyire vagy messzi :)
Nem mi szabtuk szet,hanem aki a tsz-bol vette meg a roszvasakat,nemtudom szerintem olyan 1,5m kb.,de ha akarod lemerem neked pontosabban,miert mire kellene? Ja es pontosabban a Komaromi hatartol 20km Kolarovo,miert kerded?
Doki hol is vagy az országban helyileg??a tengelyeket mekkora darabokra szabdalták szét??
Idénre ezt is el lehet má felejteni......
Milyen gruberra akartad,aztan vegul megcsinalltad?
Válasz #374. hozzászólásra
Én a grúberra akartam egy ilyen tárcsasort.Az egyik üzletkötőt hívtam,és asszem nem is ők,hanem valami társ cég gyártja.
Tegnap en meg rakerestem a frank oldalan,beirtam a keresolyukbe de kott nem talallt semmit, te honnet tudod,hogy gyartanK?
Válasz #372. hozzászólásra
Öcsédnek a bátyja vagy vagy a bátyádnak az öccse?
1. biztos.......
Es raadasul mar vittek volna el az olvasztoba,majd en azert majd rakerdek a masexpon ha ottlesznek a frankosok,hogy mi a helyzet a tarcsaval. Ja es dolgoztal mar vele,tudod amit irtal multkor?
Válasz #368. hozzászólásra
Menj el a templomba és mond el egy imát barátom!!!!!!
Bitang jó anyag!!
Ki gondolta volna hogy van a Frank Originálnak!!ráadásul jó árban tényleg!
Miert te mar csereltel rajto,lattad az a frankos milyen? Mondjuk az szerinttem realis ar.
Válasz #361. hozzászólásra
Frank hungária gyártja,valami 8 ezer körül mondták.
Ma szereztem egy komplett gepre valo tarcsasprokot roszvas aron,csak az a baj,hogy a vazat mar szetmeteltek,ezt is a roszvas halom alol kelett kiszedni! Ilyen szerencsem is csak egyszer lessz az eletben,raadasul meg elis hoztak hazhoz!
Válasz #366. hozzászólásra
90%-sak.
Meg azt szeretnem toled kerni,hogy nem e tennel fel fotokat,hogy milyen allapotban vannak a lapok a tieden.
Válasz #364. hozzászólásra
Kite
Hat az rohadt durva,hol lehet kapni?
Válasz #362. hozzászólásra
kemény forint
Marmint forint vagy euro?
Válasz #359. hozzászólásra
csinálok majd képeket!idén lesz kipróbálva.
az árát nem tudom hajszálra de a nagy tárcsa 50-60 körül mozog.....
Valaki megtudna mondani nekem,hogy mennyibe faj pontosan egy multi lap,a csillagtarcsara lennek kivancsi.
Egyre megkernelek ha lehetne, gonrolom szantasba huzod, nemtennel fel nekem kepet,hogy hogyan dolgozik, meg milyenbol milyen lett! Amugy kb. mennyivel tudod huzni szantason?
Válasz #357. hozzászólásra
a környezetemben nem,de szolok ha tudok valamit.
Válasz #355. hozzászólásra
Most akarnak venni valami jo multit,nemtudsz?
Válasz #355. hozzászólásra
igen arra gondoltam
Most a duplasziv kapa van rajta!
Válasz #353. hozzászólásra
akkor lándzsát tettél rá?
Koszi,hat enis azt hidtem,hogy tobb lessz,de halistennek nem,csak lekelett szednem a szarnyakat mert ugye csak 20 cm vannak,de mar sekelyebre se fogom visszarakni,mert nagyon joll megcsinallja a talajt es csak feleslegesen fogyaszt tobbet! Ja meg persze azert is jo a fogyasztas mert meglett melyen tarcsazva!
Válasz #351. hozzászólásra
arra hogy jól sikerült a gép és a munka minősége is megfelelő!!
az jó fogyasztásnak számít ilyen mélységben,ennyi munkaeszközzel ilyen gépszélességben!!!
A fogyasztas az olyan 10-12 liter ,kb.olyan 25-27 cm melyen. Mire gondoltal,hogy jo e lessz!
Válasz #349. hozzászólásra
Jó lesz az!!!!!
fogyasztás sac/kb, ?
Munka kozben!
Válasz #347. hozzászólásra
Hello,nemtud valaki valami jo allapotban levo multit eladot!!!
Szomszed tsz ma szantotta a szolyatablat es utanna rakuldtek a multit,nemgondoltam,hogy ilyen gyonyoruen megcsinallja a foldet,en meg rotacios boronaval se mertem volna ramenni,olyan kegyetlen volt a fold,csak elfelejtettem lefenykepezni,hogy milyen volt es milyen lett,csak egy videot csinalltam! Csak szegeny gep nagyon szar allapotba volt de hat egy alkoholista traktorostol mit lehet varni!
Válasz #344. hozzászólásra
Nagyon kedves vagy !
Ma tudtam csinallni kepeket,ha valami kerdesed lenne ezzel kapcsolatban nyugodtan irj!
Majd meg teszek fel ha kell kozelebbit,csak most ezt talaltam a telomba!
Válasz #341. hozzászólásra
kösz doki!
Válasz #339. hozzászólásra
igen az ikerkerék miatt mert a szélső simító szögvas telibe kapja ha alászeded!
köszi a fotókat előre is!
40 centivel,igy pontosan jo nekem mert meg ha megbillen akkor is van eleg hej ha 90 fokba terek,de ugy ugysem fogok terni,ha akarod tehetek fel kepet kozelebrol,ti miert akarjatok meghosszabitani,dupla kerek vegett?
Válasz #333. hozzászólásra
a vonórudat pontosan hány centivel toldtad meg??
mert mi is ki akarjuk .rövid nagyon!