Hirdetés
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- MTZ 1221 traktor új
- Direktvetés, no-till. új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- AKG támogatás új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Szőlő felvásárlási árak új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
937 hozzászólás
Mi az a ronazni,ezt nem ertem!
Válasz #235. hozzászólásra
nem tudom van e még Kiskőrösnek de vannak cégek az országban ahol be lehet szerezni kemény ára van!!
nem rég vettük és raktuk rendbe mi ősszel rónázni használjuk.
Koszi,amugy nemtudod az agrikon gyartja meg ezeket,vagy hol lehet kapni hozza csillagtarcsakat de ujjakat,nem mintha mos meg kellene!amugy nektek miota van meg es mire hasznalljatok!
Válasz #232. hozzászólásra
szerintem jól konstruálsz jól van elrendezve és a hegesztés is profi!!
a 3 kepet azert kuldem hogy a hegesztest lehessen latni! Mar csak a festes var ra ,de az csak jov ev tavasszal lessz leghamarabb!
Hat oszinten nem tervezem eladni mert nemtudom mire lessz jo meg eggyszer,hat munka az volt vele,csak en a komaromi hajogyarban dolgoztam mint hegeszto ezert nem volt gond a hegesztes meg beallitgatasok,ugy hogy ne azt higgyetek hogy csak egy takom bakom gep!
Válasz #230. hozzászólásra
komoly gép lett sok munkával
az első szintállító futómű is praktikus!!
ha netán eladó lenne rögrendező kapád egy gerendányi érdekel!
Mi Debrecen mellett vagyunk..
En azt ismerem milyen,az nekem is megvan,amugy en egy komplett gepet vettem,meg az alkatreszei megvennak,csak azt nem tudtam volna igy megoldani!
Válasz #225. hozzászólásra
a mi gépünk.nem látszik tisztán középen 2 sor rögrendező van elhelyezve!
Nekunk a szantas elmunkallasro ott van a forgoborona meg a kompaktor,csak az a baj hogy a tavaji osszel mar csak ezzel tudtuk megcsinallni a foldet persze ezutan ment a mutragya es a kompator utanna a vetes!
Válasz #225. hozzászólásra
nem semmi ez a gép!!ez már "nehézmagágykészitőaggregátor" minősítést megkapná!!direkt egybe írtam!
a grúber betét után levő új kapa sor régebbi Rau grúber gépen láttam rögterelő kapákat.
amúgy nekünk szántáselmunkálásra van felszerelve a tied pedig magágykészítő (tarlóhántó).
100x100x10,most proballok feltenni az ujj kepekbol
222
Válasz #220. hozzászólásra
világos most már a működése!a vázmerevítő hanyas szelvényből van?
nem akarok azudni de azt hiszem hogy olyan 3500 euro korul volt,csak kicsit sokat kellet telefonalgatni erte.mert levolt beszelve az ara es mikor idehoztak akkor meg mar dragabban akartak,de vegul ellett intezve, mondtuk akkor vigyek vissza.
Válasz #216. hozzászólásra
szeretném még megkérdezni mennyiért lehet megvenni ilyen hengert sárkaparóval, és milyen súlyban lehet? Csak azért kérdem mivel nékem is szükségem lenne egy három méteresre a pöttinger gyártmányú grúberemre, mivel az eredeti gyári hengert kicsit drágállom amenyiért akarják adni.
nyugottan faggathatsz hisz azert tettem fel hogy mit szoltok hozza. a futomu az meglett erosive mert az nagyon gyenge volt meg mikor vettem felkellett persejezni mert amugy az oreginal is eleve nagyon gyenge meg az eredeti gephez is,azt hiszem hogy 25-os tengely volt benne en tettem 45 -et,meg megis lett hosszabittva mert alacsony lett volna es leertek volna a kapak,a kapak azok vogel noot-os 14 darab van rajta,amugy en negy meteres gepet vettem,nemis tudtam hogy volt belole 3 meteres.tetem egy kepet ezen talan jobban latni.
Válasz #218. hozzászólásra
igen látom a vázon hogy mezőgépes a gép.
direkt 3 méterest vettél a csillagtárcsából??gondolom mibe sem volt az ára
értelek hogy hengert állitod azzal az orsóval csak nem látom pontosabban nem értem hogy hogyan
a grúber kapák milyen gyártmányok??
futómű bírja a nagy súlyt vagy volt erősítés??
nekünk is van tiller azért "faggatlak"ne hogy félre értsd!
a vaz az eredeti kecskemeti mezogepes,a zinkelt orsora gondolsz? az arra van mivel ha felemeled a gepet akkor azzal tudsz csavarni rajta ezaltal tudod beallitani a henger melyseget,amugy ez ne tevesszen meg ez egy 3 meteres gep,csak a hengerek kinyulnak 3,5 meterre,mert ha nem volna szelessebb akkor maradna egy csik,mind artalaban a egypar gepnel ahol a szelen a tarcsaval akarjak visszadobatni,csak ugyis marad csik,nekem meg az nem tetszik,a kapak 22 cm osztassal vannak tehat kb 310 cm- muvelnek.
Válasz #212. hozzászólásra
melyik megyében dolgozik Dr.??
ez a gép mindenképpen ütős .a váz futóművel és a hátsó csillagtag gyári de a záró rész nagyon jó és nagyon jónak tartom a váz merevítést!!!
a csillagbetét felfüggesztésénél nem világos milyen szerepe van a kardbiumos részeknek??
ja igen a grúber váz is házi!!
ez a gép ha rendes mélységben van húzva mennyi erőt igényel?
egyenlőre ennyi kérdés..
ezt egy 200 lovas Fendt 820 huzza,de itt mindt mondom meg nincs kesz mert meg kellett a kapak moge rogrendezo simitto laprugos,amugy a henge az Strom-os,de sarkaparokkal eggyutt van csak ezen a kepen nincs rajta.
hány lóval akarod mozgatni ezt a gépet? A heger az vett vagy Te csináltad? Amúgy nagyon jól néz ki.
ez meg itt nincs keszen,ez a kep tavaj keszult,de azota mar dolgozott kb 300 ha-t
757
Válasz #209. hozzászólásra
Ha feltöltötted a képet akkor lesz melette egy kis zöld szövek hogy: "beilleszt" na arra is klikkel rá.
egyenlore csak ezt tudtam felrakni,mert a tobbi a telefonomban van,de meg megproballok ma feltenni ahogy most nez ki,amugy neked is van multid?
1
Tennek fel csak nem tudom hogyan!
Válasz #191. hozzászólásra
Igen-igen, de nem nagyon láttam még a gépet.
Akartam feltenni kepet de valahogy nem akarj,csak jpg t lehet!
Itt az en masinam!
Hallo,en meg csak most regisztraltam de olvastam a linkeket a multitillerekrol,enis vettem eggyet 2 eve, de egy kicsit felvan turbozva nehany dologgal !
Válasz #198. hozzászólásra
boldogultál?meg volt még nekik?
multitiller kép
Rau multitiller simító felújítást, csináltam. 100x100x10 mm szögvasból + alsó keményfémhegesztés + oldalhoz: selejt kverneland ekevasból összehegesztettem nagy teljesítményű Co2 300 A-val.
Válasz #199. hozzászólásra
itt van alkatrész:AGROSPIC kft.
Sziasztok! Multitillerhez keresek csillagtárcsák közé csapágyházat, öntvény elemeket. Nemigen találtam eddig olyat aki foglalkozna az alkatrészeivel. Valakinek van-e ötlete merre, kinél keressem?
Válasz #197. hozzászólásra
Köszönöm még egyszer!
Válasz #196. hozzászólásra
elküldtem.
Válasz #195. hozzászólásra
igen megköszönném ha elküldenéd
megalodus@gmail.com
köszönöm
Válasz #194. hozzászólásra
Nádudvaron tudok egy 4-es széles gruber betétet!kell a címe?
sziasztok
ilyen 3 soros kapa tartó kapákkal engem is érdekelne ha valaki még tud valamerre az szóljon legyen szíves.
remélem a steiger majd könnyen rohan vele
Ezeknek a munkagépeknek 150 Le a minimum igényük. A grúberrel jobb a 180-200
Válasz #191. hozzászólásra
utána jutott eszembe nálunk a tsz-be volt ilyen a 90-es évekbe el adták a grúber részét a kardoskúti tsz-nek esetleg kérdezz rá ha van ismerősöd ott
Válasz #190. hozzászólásra
Láttam.Cimbike hazája,nem?
Válasz #185. hozzászólásra
az aprók között most olvasok egy ilyet de nem tudom hogy van -e grúber is hozzá mert az nincs rá szerelve
-tiszaderzsen van 06 30 2441663
Válasz #188. hozzászólásra
3 méter széleshez kb 180 paci köll
Válasz #183. hozzászólásra
Hány lóerő kellhet ennek?