Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Földönfuto #7615. hozzászólásáraAz tuti. Sokat mész? Levágjuk a vellanydrótot a házról. Ja nem.
Az év nagyrészében napelemről töltöd? Akkor mégkevésbé
Válasz K__K #7614. hozzászólásáraSajnos a zöld politika belehajszolja ezekbe a megoldásokba a gyártókat.Így lesz ez az elektromos autózással is,ott is lesznek majd komolyabb bukták.De majd előbb-utóbb megunják az emberek,és kapnak olyat,hogy belezöldűlnek.
Van egy eladó 30 éves Passat személyautóm. Nem csajozós már, de többször leteszteltem a földúton a veretést, és BÍRJA! És persze a legfontosabb, nincs benne AdBlue!
Ajánlatokat privát üziben várom!
Komolyan szánalmas, hogy egy 50 millkós traktorral, vagy modern dzsipóval nem lehet dolgozni/csajozni, mert ha kifogy a AdBlue, akkor leáll a tüzes. Nem az 530ft-os gázolajon kell aggódni, hanem a karbamidlén.
Válasz Gumóka #7607. hozzászólásáraBár óvva int a gyártó tőle,igaz a gyártó a saját mototolaján kicvül másét nem ajánlja,,, urea(karbamid) + ioncserélt víz 30%os töménységbe keverve festékszűrőn leszűrve a keleti blokk kamionosai évek óta így járnak és semmi gondjuk...szerintem egy tiszta vizes üzemeltetés szántáskor sokkal komolyabb eldugulást tud okozni a részecskeszűrőn,mint amit a vízkő okozhat az adblue pumpában. A pancsolt adblue-ra mondják,hogy a műtrágya karbamid szemcsén a tapadásgátló és a keveréshez használt víz vizkővessé teszi az adblue pumpát....de ahhoz szerintem rengeteget kell így használni,de még mindig jobban megéri vizköves adblue pumpát cserélni 300ért,mint eldugult részecskeszűrőt 3millióért...
Ma átmentem a Szlovákokhoz adbluért. Közel 70 km-es körzetben itthon nem lehet kapni. 10 litetért 23 eurót fizettem. Cirka 8300 forint. Tavasszal az agrotecnél még 150 forntért vettem literjét.
Válasz Sanyee #7601. hozzászólásáraAz még hagyján lenne, hogy nincs szankció miatta, de konkrétan ha nincs nem megy a járgány, szóval meg vagy lőve. Ezzel kb napokon belül kezdeni kell valamit mert hatalmas káosz lesz, így is le vannak lassulva az ellátási láncok, mindenre várni kell, főleg ha nem szállítanak ki, akkor meg főleg
Válasz ..,-:) #7599. hozzászólásáraCsak hiszed. 50e km alatt a 3. Kipufogórendszer van a kocsi alatt, meg 3 havonta megy szervízre adblue miatt. Rövid távot megy, de hiába regeneráljuk. Másik adalékkal is próbáltuk, egyébként köbös ibcbe jön. Az E5-ös kocsik 10 éve ugyanezt csinálják munkába baj nélkül, az E6 1 éve csak egy szenvedés és mindig ez a baja.
2,5 milla egy kipufogó rá. 600E kmnél meg mindből ki kell dobni, mert összeszakad, aztán megáll a technika.
Válasz agrogal #7586. hozzászólásáraAzért csinálhatnának egy "nem büntetünk" az adblue miatt törvényt még van ez a mizéria. Lényegében a Covid miatt is lett ilyen kisiklás a gazdaságba.
Tavaly Első hullámba meg mindenki járhatott lejárt műszaki engedéllyel.
Most adblue nélkül meg leveszik a rendszámot?!
Válasz Cafi #7574. hozzászólásáraOFF
"Kb vicc, a fél világot alkalmatlan és életképtelen emberek vezetik, egy marginális költségű közlekedéshez "elengedhetetlen" komponenst se tudnak biztosítani EU szinten."
Most nem értek rá fontosabb dolgok is vannak
"Szülhetnek a férfiak is – egyebek mellett ezt a kitételt is tartalmazza az Európai Parlament csütörtöki ülésén elfogadott jelentés. A 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett tető alá hozott állásfoglalás kijelenti, hogy a szexuális, illetve reproduktív egészséghez fűződő jog alapvető eleme a női jogoknak és a nemek közötti egyenlőségnek." kronikaonline.ro
Válasz bandigh #7576. hozzászólásáraAdbluet a legtöbb gyár nem gyárt direktben hanem a műtrágya gyártás közben csináljak.
Ha nem gyárt műtrágyát nincs adbule sem!
Válasz ..,-:) #7582. hozzászólásáraKamionos vidibe mondta a srác rejtett kapcsoló ha a környezetvédelmisek nézik ráengedi az ad blut ha nem kikapcsolja,nem pocsékol.
Nitrosolt vett valaki idén?
Nagyrészt csak szilárdról volt szó. De gondolom a nitrosol még nagyobb hiánycikk lesz, ha tavasszal beindul újra a műtrágya termelés.
Mellesleg emulatorral is felkészültünk a 30m3 Adblue ha nem lenne elég……
60 forint volt augusztusban, majd szeptember már 82, okt elején rendeltem, akkor 110.
Kiárúsítom lassan.
Válasz Cafi #7574. hozzászólásáraFun fact: 5x öződött a gáz ár ami mondjuk az előállítási költség 70% -át adja. Mégis 10X az áremelkedés. Mégse gyárt. Mért nem? Nem éri meg? Kivár h mégdrágább legyen, ez a szégyen
Vidéki kisebb benzinkút 3.000 literes tartályából kimérhető Adblue ára
nyáron 110 Ft/ liter
előző hét hétfő-szerdán 230 Ft/liter
csütörtökön elfogyott
hétvégén környékbeli benzinkút utolsó literjei 1.500 Ft/liter
MOL igéri, szállít említett benzinkútnak 2.000 litert és 20 db 10 literest. Csak időpontot nem ad hozzá, de elvileg szállít.
Kb ez lehet országosan is és EU szerte, vagy ha még nem, akkor majd köv hétre.
Szemelyauto kb 1 literrel 1000 km-t tesz meg
Kamion 1 literrel kb 100-200-at
Szemelyauto koltsege normal arral szamolva kb 10ft/100 km a 2500 ft/100km dizel mellett
Kamion koltsege normal arral 100 ft/100 km es 12-16.000ft/100km dizel
Az eu es kormanyok itt is benak
Megvarjak mig fel eu aruszallitasa megbenul meg dizeles kozlekedes es utana adnak adblue gyaraknak tamogatast gazra hogy gyartsanak.
Adblue gyarak is benak, mert mit szamit hogy adblue 100 ft/l vagy 1.000 ft/l, marginalis koltseg kozlekedesben....
100 ft/100km helyett 1000 ft/100km lesz kamion 15-20.000 ft/100km dizel koltsege mellett adblue.
Kb vicc, a fél világot alkalmatlan és életképtelen emberek vezetik, egy marginális költségű közlekedéshez "elengedhetetlen" komponenst se tudnak biztosítani EU szinten.
Akkor ki mire számít egy kb 100-szor magasabb árú és hasonlóan fontos mezőgazdasági input anyag esetén? (N műtrágya)
Valószínűleg nem az a kérdés, mennyibe fog 1 tonna MAStavasszal kerülni, hanem kinek fog elég jutni. Ez kb csak azon múlik, mikor kezd el érdemben csökkenni az EU-s gáz ára. Ha marad 100 EUR/kwh ár körül, nyomorult gyárak és politikusok valószínűleg csak késve kapcsolnak, majd mire megállapodnának és beindulna gyártás, addigra késő lesz.
Lásd Adblue és elmúlt 1-1,5 évet, bármiből lehet időszakos hiány és 5-10-szereződő ár.
Válasz k-roy90 #7561. hozzászólására na megfogtad a lényeget .... akkor Bige úr mennyivel adhata volna olcsóban ha a Kite is tőle vitte volna s azt adhata volna neked tonnáját 30-40 ezerért nem pediglen 200 ezerét mint most
14017 hozzászólás
"Gazdákat sodorhat a csőd szélére a műtrágya robbanásszerű drágulása"
Ettől félünk itt a nem 10 tonnákat termő táblákon.
https://penzcsinalok.transindex.ro/hir/20211025-a-mutragya-aranak-robbanasszeru-novekedese-is-tovabbi-dragulasokhoz-vezethet
Válasz Földönfuto #7615. hozzászólásáraAz tuti. Sokat mész? Levágjuk a vellanydrótot a házról. Ja nem.
Az év nagyrészében napelemről töltöd? Akkor mégkevésbé
Válasz K__K #7614. hozzászólásáraSajnos a zöld politika belehajszolja ezekbe a megoldásokba a gyártókat.Így lesz ez az elektromos autózással is,ott is lesznek majd komolyabb bukták.De majd előbb-utóbb megunják az emberek,és kapnak olyat,hogy belezöldűlnek.
Van egy eladó 30 éves Passat személyautóm. Nem csajozós már, de többször leteszteltem a földúton a veretést, és BÍRJA! És persze a legfontosabb, nincs benne AdBlue!
Ajánlatokat privát üziben várom!
Komolyan szánalmas, hogy egy 50 millkós traktorral, vagy modern dzsipóval nem lehet dolgozni/csajozni, mert ha kifogy a AdBlue, akkor leáll a tüzes. Nem az 530ft-os gázolajon kell aggódni, hanem a karbamidlén.
Mikramid ára 460-480ft/kg.
Válasz Gumóka #7607. hozzászólásáraBár óvva int a gyártó tőle,igaz a gyártó a saját mototolaján kicvül másét nem ajánlja,,, urea(karbamid) + ioncserélt víz 30%os töménységbe keverve festékszűrőn leszűrve a keleti blokk kamionosai évek óta így járnak és semmi gondjuk...szerintem egy tiszta vizes üzemeltetés szántáskor sokkal komolyabb eldugulást tud okozni a részecskeszűrőn,mint amit a vízkő okozhat az adblue pumpában. A pancsolt adblue-ra mondják,hogy a műtrágya karbamid szemcsén a tapadásgátló és a keveréshez használt víz vizkővessé teszi az adblue pumpát....de ahhoz szerintem rengeteget kell így használni,de még mindig jobban megéri vizköves adblue pumpát cserélni 300ért,mint eldugult részecskeszűrőt 3millióért...
Válasz csontii #7606. hozzászólására3400+apró/liter…………….Itt…….
Ugyanitt mtz eladó! Az adblue ki van belole irva ????
Válasz barazdabetyar. #7608. hozzászólásáraDe, csak garanciás járműnél nemtudom mi a helyzet
Válasz bandigh #7604. hozzászólásáraÉs a laptop nem segít?Kiütni a rendszerből?
Válasz ..,-:) #7605. hozzászólásáraÉn se azt mondtam, hogy nem, öntöttem én is vizet már adblue helyett, de az E6 már a rendes adblueval is szenved.
Meg kérdés, hogy meddig, mert hosszútávon megnyekken mind.
Ma átmentem a Szlovákokhoz adbluért. Közel 70 km-es körzetben itthon nem lehet kapni. 10 litetért 23 eurót fizettem. Cirka 8300 forint. Tavasszal az agrotecnél még 150 forntért vettem literjét.
Válasz Gumóka #7603. hozzászólásáraMondom hogy működik……
Válasz Sanyee #7601. hozzászólásáraAz még hagyján lenne, hogy nincs szankció miatta, de konkrétan ha nincs nem megy a járgány, szóval meg vagy lőve. Ezzel kb napokon belül kezdeni kell valamit mert hatalmas káosz lesz, így is le vannak lassulva az ellátási láncok, mindenre várni kell, főleg ha nem szállítanak ki, akkor meg főleg
Válasz ..,-:) #7599. hozzászólásáraCsak hiszed. 50e km alatt a 3. Kipufogórendszer van a kocsi alatt, meg 3 havonta megy szervízre adblue miatt. Rövid távot megy, de hiába regeneráljuk. Másik adalékkal is próbáltuk, egyébként köbös ibcbe jön. Az E5-ös kocsik 10 éve ugyanezt csinálják munkába baj nélkül, az E6 1 éve csak egy szenvedés és mindig ez a baja.
2,5 milla egy kipufogó rá. 600E kmnél meg mindből ki kell dobni, mert összeszakad, aztán megáll a technika.
Válasz _NB_ #7600. hozzászólásáraElmebetegek.
Válasz agrogal #7586. hozzászólásáraAzért csinálhatnának egy "nem büntetünk" az adblue miatt törvényt még van ez a mizéria. Lényegében a Covid miatt is lett ilyen kisiklás a gazdaságba.
Tavaly Első hullámba meg mindenki járhatott lejárt műszaki engedéllyel.
Most adblue nélkül meg leveszik a rendszámot?!
Válasz Cafi #7574. hozzászólásáraOFF
"Kb vicc, a fél világot alkalmatlan és életképtelen emberek vezetik, egy marginális költségű közlekedéshez "elengedhetetlen" komponenst se tudnak biztosítani EU szinten."
Most nem értek rá fontosabb dolgok is vannak
"Szülhetnek a férfiak is – egyebek mellett ezt a kitételt is tartalmazza az Európai Parlament csütörtöki ülésén elfogadott jelentés. A 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett tető alá hozott állásfoglalás kijelenti, hogy a szexuális, illetve reproduktív egészséghez fűződő jog alapvető eleme a női jogoknak és a nemek közötti egyenlőségnek."
kronikaonline.ro
Válasz agrogal #7586. hozzászólásáraKamion sokkalta egyszerűbb.
Válasz Sk Laci #7590. hozzászólásáraAdok/veszek
Válasz dnsv #7585. hozzászólásáraIgen!
Válasz mocsencsi1 #7595. hozzászólásáraAztán meg ha nem tiszta, beszarik a rendszer, a vége úgyis ugyanaz
Sima 30%-os karbamid oldat, desztillált víz+ nagy tisztaságú karbamid. Bár nem lepődnék meg, ha tök sima takarmány minőség bőven jó.
Válasz Matyi50 #7592. hozzászólásáraAkkor nekem nem műtrágyaraktáram van, hanem benzinkutam?
Válasz kukaccsosz #7591. hozzászólásáraIlyen 1500 forintos “melléktermékért” már lehet beindítanám az üzemet, tavasszal úgyis lesz gazdája a műtrágyának is
Válasz kukaccsosz #7591. hozzászólásáraKarbamid+víz van aki már így keveri...amíg van karbamid
Válasz bandigh #7576. hozzászólásáraAdbluet a legtöbb gyár nem gyárt direktben hanem a műtrágya gyártás közben csináljak.
Ha nem gyárt műtrágyát nincs adbule sem!
Válasz ..,-:) #7578. hozzászólásáraTe miattad nincsen adblue????
Viszel mindent, ha kell ha nem
Mennyi gépet üzemeltetsz, hogy ennyi adbluet vettél?
Válasz barazdabetyar. #7580. hozzászólásáraAzzal nem fog menni mert érzékeli a sűrűséget, meg ha hideg lesz télen minden szarrá fog fagyni!
Válasz bandigh #7576. hozzászólásáraNem éri meg, mivel az adblue a karbamid gyártás "mellékterméke". Magában gyártatni végkép nem rentabilis.
Válasz dnsv #7585. hozzászólásáraMa rákérdeztem. Nem gyártják, azért nincsen ár.
Válasz ..,-:) #7582. hozzászólásáraKamionos vidibe mondta a srác rejtett kapcsoló ha a környezetvédelmisek nézik ráengedi az ad blut ha nem kikapcsolja,nem pocsékol.
Sziasztok!
Nitrosolt vett valaki idén?
Nagyrészt csak szilárdról volt szó. De gondolom a nitrosol még nagyobb hiánycikk lesz, ha tavasszal beindul újra a műtrágya termelés.
Válasz barazdabetyar. #7583. hozzászólásáraKizártnak tartom.
Válasz ..,-:) #7582. hozzászólására2 éves az autó.
Válasz barazdabetyar. #7580. hozzászólásáraLehet hogy a régiek mennek vele de mondjuk a max 4-6 évesek nem.
Válasz Cafi #7574. hozzászólásáraLehet,hogy jegyrendszer lesz a műtrágyára???
Válasz ..,-:) #7578. hozzászólásáraFord szervizes mondta,ha hiány lesz,tegyünk bele desztillált vizet.
Válasz Cafi #7574. hozzászólásáraPaksról hallottam, hogy 680/liter.
Nem akartam elhinni…..
Válasz barazdabetyar. #7575. hozzászólásáraEz kacsa.
Mellesleg emulatorral is felkészültünk a 30m3 Adblue ha nem lenne elég……
60 forint volt augusztusban, majd szeptember már 82, okt elején rendeltem, akkor 110.
Kiárúsítom lassan.
Válasz barazdabetyar. #7575. hozzászólásáraAz E5 még igen, de nem a végtelenségig.
Válasz Cafi #7574. hozzászólásáraFun fact: 5x öződött a gáz ár ami mondjuk az előállítási költség 70% -át adja. Mégis 10X az áremelkedés. Mégse gyárt. Mért nem? Nem éri meg? Kivár h mégdrágább legyen, ez a szégyen
Válasz Cafi #7574. hozzászólásáraÉs mi van ,ha nem lesz?Semmi!Megy desztillált vízzel is.
Adblue helyzet fokozódik
Vidéki kisebb benzinkút 3.000 literes tartályából kimérhető Adblue ára
nyáron 110 Ft/ liter
előző hét hétfő-szerdán 230 Ft/liter
csütörtökön elfogyott
hétvégén környékbeli benzinkút utolsó literjei 1.500 Ft/liter
MOL igéri, szállít említett benzinkútnak 2.000 litert és 20 db 10 literest. Csak időpontot nem ad hozzá, de elvileg szállít.
Kb ez lehet országosan is és EU szerte, vagy ha még nem, akkor majd köv hétre.
Szemelyauto kb 1 literrel 1000 km-t tesz meg
Kamion 1 literrel kb 100-200-at
Szemelyauto koltsege normal arral szamolva kb 10ft/100 km a 2500 ft/100km dizel mellett
Kamion koltsege normal arral 100 ft/100 km es 12-16.000ft/100km dizel
Az eu es kormanyok itt is benak
Megvarjak mig fel eu aruszallitasa megbenul meg dizeles kozlekedes es utana adnak adblue gyaraknak tamogatast gazra hogy gyartsanak.
Adblue gyarak is benak, mert mit szamit hogy adblue 100 ft/l vagy 1.000 ft/l, marginalis koltseg kozlekedesben....
100 ft/100km helyett 1000 ft/100km lesz kamion 15-20.000 ft/100km dizel koltsege mellett adblue.
Kb vicc, a fél világot alkalmatlan és életképtelen emberek vezetik, egy marginális költségű közlekedéshez "elengedhetetlen" komponenst se tudnak biztosítani EU szinten.
Akkor ki mire számít egy kb 100-szor magasabb árú és hasonlóan fontos mezőgazdasági input anyag esetén? (N műtrágya)
Valószínűleg nem az a kérdés, mennyibe fog 1 tonna MAStavasszal kerülni, hanem kinek fog elég jutni. Ez kb csak azon múlik, mikor kezd el érdemben csökkenni az EU-s gáz ára. Ha marad 100 EUR/kwh ár körül, nyomorult gyárak és politikusok valószínűleg csak késve kapcsolnak, majd mire megállapodnának és beindulna gyártás, addigra késő lesz.
Lásd Adblue és elmúlt 1-1,5 évet, bármiből lehet időszakos hiány és 5-10-szereződő ár.
Válasz Mihály #7571. hozzászólásáraSenkinek nincs most olcsobb mutragyaja…
Válasz Mihály #7571. hozzászólásáraKite? Mütrágyaár? Tudszmondani? Kite? Akciózik? Betol országba sokezertonna mütrágyát!
Kite-től kivett Mütrágyát? Beszállitói megvannak! Várok árakat!
Válasz k-roy90 #7561. hozzászólására na megfogtad a lényeget .... akkor Bige úr mennyivel adhata volna olcsóban ha a Kite is tőle vitte volna s azt adhata volna neked tonnáját 30-40 ezerért nem pediglen 200 ezerét mint most
Válasz Bárány #7569. hozzászólásáraIgaz !
Légyszi, menjetek át az offtopicba, ez már nagyon elkanyarodott a műtrágya áraktól!
Válasz Praetor #7566. hozzászólására