Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Valaki vizsgáltatott már be műtrágyát? Hol lehet, mi a menete, költsège? Ma hoztam a kitètől 6-26-30 műkakit. Kálisó ès map 1:1 arányú keveréke. De a map inkább sárgás színű mint fehèr. Lehet valami règi vackot rámsóztak, amibe már nincs is hatóanyag
Válasz vazi #5480. hozzászólásáraEz az ár túlságosan is alacsony. 330 eutó/T akárcsak a karbamid.
Ha netalán tán rendelnél is, csak a leszállitott áru után fizess lerakáskor!!!!!
De nem fogják megvárni, hogy beméresd az áru valódi összetételét.
Válasz vazi #5480. hozzászólásáraNekem innen hozták 1300km egyenest a lifosa gyárból ezt a DAP-t. Prèmium minőségű anyag. Többek közt Eurochemen keresztül rendelve..
Válasz Sk Laci #5471. hozzászólásáraaz igazgatóval szoktam beszélni, őt ismerem, privibe átküldjem az elérhetőségét nyugaodtan hívd más is vele beszél mailt is átküldhetem..
Válasz J.D. Borda #5466. hozzászólásáraIKR-nél a Bábolnai központot szoktad hívni rendelés esetén, vagy van valami helyi képviselőjük, akivel kapcsolatban vagy?
Dasa érdekelne.
Válasz vazi #5457. hozzászólásáraSzia Végül orosz 3x16 vettem 105000 nettö ért a chemical-seed től 5q zsákokban volt,--már kiszortam. egy bigben volt egy fél vedernyi tojásméretű összeálva a tetején,ahol beázhatott,a többi elviselhető volt. Pirosas anyag ,ebből kapott minden tábla 210-230 között búza tavaszi vegyesen.
Válasz kutyalaci #5450. hozzászólásáraSzerintem jó, én is most kérek ajánlatot rá, tavaly novemberben 111 ft-ért sikerült beszerezni egy kamionnal, még 2 zsák van belőle, és semmi baja, nyugodtan tárold le.
Pétisó, vagy import 27-es N műtrágya árat tud valaki?
Várható még esetleg csökkenés, vagy az év végi költségelésig már kitartanak a kereskedők?
Linzi só 67-ért jó, vagy érdemesebb lenne még várni?
Válasz Bobo77 #5438. hozzászólásáraSjnos azt nem tudok, Ropi kolléga viszont írt árakat arról is 5425 hzsz. ban. Persze függ. mennyiségtől is, meg azóta lehet változott az is
13837 hozzászólás
Válasz ZZ #5486. hozzászólásárade szted hova lesz belőle a hatóanyag?
és ha elmegy belőle, akkor mi jön helyette bele, hogy a kiló mégis meglegyen?
Valaki vizsgáltatott már be műtrágyát? Hol lehet, mi a menete, költsège? Ma hoztam a kitètől 6-26-30 műkakit. Kálisó ès map 1:1 arányú keveréke. De a map inkább sárgás színű mint fehèr. Lehet valami règi vackot rámsóztak, amibe már nincs is hatóanyag
Válasz Gabi 07 #5484. hozzászólásáraVárj holnapig, a Bigés üzletkötő szerint náluk is Black Friday lesz holnap.
Pétisóra nettó 64000Ft/T ajánlatot kaptam kamion tételre! Nem tudom érdemes e lerendelni ennyibe. Milyen árak vannak?
Válasz vazi #5480. hozzászólásáraEz az ár túlságosan is alacsony. 330 eutó/T akárcsak a karbamid.
Ha netalán tán rendelnél is, csak a leszállitott áru után fizess lerakáskor!!!!!
De nem fogják megvárni, hogy beméresd az áru valódi összetételét.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5481. hozzászólásáraMire használjátok a a Dap-ot?
Startertrágya kukinál szotyinál?
Mekkora mennyiséget szórtok?
Válasz vazi #5480. hozzászólásáraNekem innen hozták 1300km egyenest a lifosa gyárból ezt a DAP-t. Prèmium minőségű anyag. Többek közt Eurochemen keresztül rendelve..
Sziasztok, lengyelektol rendelt már valaki? valami megbizhatom elérhetöséget ha tudtok adni ..
vagy ismeritek az oldalt https://www.polfert.com.pl/produkty/fosforan-amonu-np/dap-1846-litwa,p15.html
Honnan érdemes most műtrágyát rendelni, ahol jó árak vannak?
mutragyakereskedes.eu
Valaki ismeri őket, vagy rendelt már innen mutragykereskedes.eu ?
Válasz Sk Laci #5475. hozzászólásáraElvileg átküldtem üzenetbe agroinformon keresztül...
Válasz J.D. Borda #5474. hozzászólásáraEmailben gondoltam átküldeni
Válasz Sk Laci #5473. hozzászólásáraFay András volt de leadta a stafétabotot...idén.
Válasz J.D. Borda #5472. hozzászólásáraÁtküldheted. Sajnos én őt nem ismerem.
Válasz Sk Laci #5471. hozzászólásáraaz igazgatóval szoktam beszélni, őt ismerem, privibe átküldjem az elérhetőségét nyugaodtan hívd más is vele beszél mailt is átküldhetem..
Válasz J.D. Borda #5466. hozzászólásáraIKR-nél a Bábolnai központot szoktad hívni rendelés esetén, vagy van valami helyi képviselőjük, akivel kapcsolatban vagy?
Dasa érdekelne.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5467. hozzászólásáramindig ezt mondják. jobb árakat kapok most nitrogénre mint 1 hónapja
Hatóanyag beltartalom szerinti árak:
93
78
62
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5467. hozzászólásáraGondolom nem lefelé...
Válasz J.D. Borda #5466. hozzászólására
Az IKR es MAS csak máig ennyi, utána változhat ár+ szállítás is..
Én ami árakat tudok
IKR MAS 64000
DASA 74
Amosulf Lovocemie 69
Yara sulfan 80 !!!! nagyon durva!
Amosulf szerb 67,5
Válasz zsoltrs #5463. hozzászólásáraNyulas Sanyi...
Válasz zsoltrs #5463. hozzászólásáraBorealis ,LAT kft Szolnok Kombajn u eléred őket.Nagyon jó minőségü műtrágya.
Linzi sót ki forgalmaz?
Válasz rezeda054 #5461. hozzászólására1 kamion idei szállítás, előre utalassal 64 500 ft
Magyar pétisó árat tud-e valaki?
Válasz vazi #5459. hozzászólásáraKis gazda vagyok 30 Ha ral ezek telephelyi árak bárkinek.KeletMo
Válasz agrogal #5458. hozzászólásáraEz kamion tétel es árban? Mien részen ?
Válasz vazi #5457. hozzászólásáraSzia Végül orosz 3x16 vettem 105000 nettö ért a chemical-seed től 5q zsákokban volt,--már kiszortam. egy bigben volt egy fél vedernyi tojásméretű összeálva a tetején,ahol beázhatott,a többi elviselhető volt. Pirosas anyag ,ebből kapott minden tábla 210-230 között búza tavaszi vegyesen.
Válasz agrogal #5440. hozzászólásáraHello, milyen gyártmányú?
Válasz kutyalaci #5450. hozzászólásáraNekem is van még tavaly őszel vett karbamid. Semmi baja, nem ált össze.
Válasz kutyalaci #5450. hozzászólásáraSzerintem jó, én is most kérek ajánlatot rá, tavaly novemberben 111 ft-ért sikerült beszerezni egy kamionnal, még 2 zsák van belőle, és semmi baja, nyugodtan tárold le.
Válasz kutyalaci #5450. hozzászólásárasimán lehet tárolni, a lényeg, hogy ne legyen sérülve a zsák
Válasz apuci #5451. hozzászólásáraEzt mondták nekem is. De szin alatt lenne tárolva.
Válasz apuci #5451. hozzászólásáraDe decemberben a cég is meg szokta venni.
Válasz kutyalaci #5450. hozzászólásáraA karbamid jobban magába szedi a párát mint bármi más szerintem.
Szevasztok! Karbamid 101-ert jó ár? El lehet raktározni baj nélküli tavaszig?
Pétisó, vagy import 27-es N műtrágya árat tud valaki?
Várható még esetleg csökkenés, vagy az év végi költségelésig már kitartanak a kereskedők?
Linzi só 67-ért jó, vagy érdemesebb lenne még várni?
és friss MAS vagy pétisó árakat?
Sziasztok! Valaki tud véletlen Big-Bag zsákos Alginit árat?
Bosnyák 8-24-24 komplex 120 netto
Válasz lala #5444. hozzászólásáraKITE
Válasz MtzMakai #5443. hozzászólásáraKitől vetted?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5437. hozzászólásáraJó, én 138eFt.ért vettem a múlthéten.
Válasz atisgyulai #5441. hozzászólására62
Péti árat tud valaki?
Mondjuk 1 kamion tételben!
Válasz Bobo77 #5438. hozzászólására132 mondtak két perce. a 3x16 ra 110 et, kálium nélkülire N+P is 110 ezek telepi árak pár zsákra
Válasz Bobo77 #5438. hozzászólásáraSjnos azt nem tudok, Ropi kolléga viszont írt árakat arról is 5425 hzsz. ban. Persze függ. mennyiségtől is, meg azóta lehet változott az is
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5437. hozzászólásáraNPK árat nem tudsz véletlenül? Mondjuk 8-24-24 vagy valami hasonlót?