Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz bandigh #4916. hozzászólásáraDe ha már egyszer kifizettem a környezet terhelési dijat mikor megvettem, nincs egy szerv vagy hely ahol ingyen átveszik? Ez nevetséges.
Megharagszok feldobom pótra és lebillentem azok udvarára akitől vettem.
Válasz GREVEN #4913. hozzászólásáraSzerintem gyüjtsd össze egy száraz helyen, aztán majd fel pótkocsira meg az éves egyéb telepi szemetet és a kistérségi hulladéklerakóban átveszik némi pénzért. Ez a legjáthatóbb út, a barázdában elégetést nem ajánlanám. Oda viszed ahova a lakhelyedről elviszi a kukásautó a szemetet, lehet hogy nincs közel, nekem is vagy 30 km.
Válasz gyorfy10 #4905. hozzászólásáraÉn ezt is sokallom, meg azt is hogy 50+fáért vettem tőlük 2 hete. Előtte volt tán valami akciójuk amikor 44 volt (de állítólag, vagy csak a konkurencia mocskolódott, rossz régi anyagokat akarták kiszórni a portáról...)
Válasz borda77 (Joe) #4899. hozzászólásáraÉn is évek óta Linz - it veszek, hasonló sztori, csak ezt Bólyban rakják bigbag-be, fedett helyen tárolják míg el nem hozom. Minőségileg kifogástalan.
Válasz Mf-es? #4898. hozzászólásáraén tavaly vettem 4 kamion Linzi 27-est amit uszállyal hoztak augba Gönyüre a kikötőbe és szeptemberbe szállították ki bigbagba... a végét tavasszal kultiba használtam el nem állt össze egyáltalán! Pedig egymásra is voltak rakva. A felső az semmi összeállás nem volt az alsót meg egyszer a betonra "dobtam" a rakodóval és utána ment a gépbe semmi gond nem volt vele. Magtárba fénymentes helyen beázás nélkül semmi gond nincsen vele...
Genezis 27-es pétisó 5200ft 35tonnára kiszállítva, de vettem 10 tonna npk-t ezért 10 tonna 27-est 5000ért adnak, visszaosztva pont 5-re jöttem ki. Ja és friss anyag
pl. az 1 mm-nél kisebb szemcsékre 3% az brutál sok, és ez a por kategória. pl. a hunfertnél 2,5 mm-nél (!!) kisebb szemcsékre adnak meg 2%-ot:
> 4,75 mm max. 3%
2,5 - 4,75 mm min. 95 %
< 2,5 mm max. 2 %
valóságban mennyire poros ez a műtrágya, mennyire sok az apró (2 mm-nél kisebb) szemcse, vetőgéppel kukorica alá kivethető?
mikori gyártás, mióta van zsákban pl. a 8:30:20-as műtrágya?
Válasz lacika973 #4885. hozzászólásáraha ilyen akkor nem tonnára hanem bb-re rendelek tőlletek , ha reklámoztok legalább nézzétek meg mit raktok fel , ha nem tünik fel a hiba , nézessétek meg mással !!!!!!!!
Sziasztok, vízoldható kertészeti műtrágyát (pl. ferticare, master) csepegtető szalagot és pindsrtup orange tőzeget keresnék, nem tudtok valahol olcsón? előre is köszi.
Illetve, radistart turboval kapcsolatban valakinek tapasztalat? Arra gondolok, hogy ezt önmagában elég kijuttatni és a talajba bedolgozni, vagy kell még hozzá komplex műtrágya is.
Válasz Mf-es? #4874. hozzászólásáraKísértetiesen hasonlít a FERTIMEX kft székhelye, ügyvezetője stb ......a bedöntött HUNGAROBIOCHEM kft-re....na azzal pedig sokaknak akadt problémája anno ......
Válasz .Richard. #4868. hozzászólásáraTe Gabesz, nálad nehezebb ember nem kell, veled sem lehetne megegyezni az szent. Mindenkit szédítesz, hogy ezt vennél azt vennél...
Mondtam már mit szórjál...nem fogod megbánni!
Válasz kis Zombi #4863. hozzászólásáraBocs,ha fèlreèrthető volt! Az utolsó mondatra írtam. "a jövő ùtja" az Egyèb műtrágya fajtàk,vagy a Netparaszt fèle talajművelès.
13967 hozzászólás
Válasz bandigh #4916. hozzászólásáraDe ha már egyszer kifizettem a környezet terhelési dijat mikor megvettem, nincs egy szerv vagy hely ahol ingyen átveszik? Ez nevetséges.
Megharagszok feldobom pótra és lebillentem azok udvarára akitől vettem.
Válasz GREVEN #4913. hozzászólásáraSzerintem gyüjtsd össze egy száraz helyen, aztán majd fel pótkocsira meg az éves egyéb telepi szemetet és a kistérségi hulladéklerakóban átveszik némi pénzért. Ez a legjáthatóbb út, a barázdában elégetést nem ajánlanám. Oda viszed ahova a lakhelyedről elviszi a kukásautó a szemetet, lehet hogy nincs közel, nekem is vagy 30 km.
Válasz Ares 826 #4914. hozzászólásáraköszi. hol van és milyen áru?
Válasz 5465 #4911. hozzászólásáraAz apróban meg 51-ért árulnak nagyobb mennyiséget.
Üres műtrágyás Big Bag zsákkal ki mit csinál? Hova lehet ezt leadni?
3 hónapja ígérgeti akitől vettem hogy elviszik,de ebből már nem lesz semmi úgy érzem.
Válasz Muskátliszájú #4901. hozzászólásáraOlcsót nem tudok
IKR 125+áfa
Válasz borda77 (Joe) #4910. hozzászólásárategnap még augusztus volt, nekem is aug. végéig tartották az 53 - as árat, mától emeltek állítólag...
Válasz tri #4909. hozzászólásáranekem 53-at mondott tegnap délelőtt...
Válasz borda77 (Joe) #4908. hozzászólásárakite a linzi-re 55-höz ragaszkodott ma. keletre.
Válasz gyorfy10 #4905. hozzászólásárapróbáld meg a kitet ott 53 a linzi
Válasz Berkó_ #4906. hozzászólásáraAhhoz npk.-t is kellet venni.
Válasz gyorfy10 #4905. hozzászólásáraÉn ezt is sokallom, meg azt is hogy 50+fáért vettem tőlük 2 hete. Előtte volt tán valami akciójuk amikor 44 volt (de állítólag, vagy csak a konkurencia mocskolódott, rossz régi anyagokat akarták kiszórni a portáról...)
Genezisnél a Pétisóra ma nekem 58+áfa/tonnát mondtak. Szerintem ez nem rossz ár.
Válasz Büresz #4903. hozzászólásáraköszi
Válasz Toxi #4902. hozzászólására99e 5-10-30.
Válasz Büresz #4896 hozzászólás
Szia ,és mennyi az npk és milyen ?
Hali!
Olcsó MAP árat tud valaki?
Válasz borda77 (Joe) #4899. hozzászólásáraÉn is évek óta Linz - it veszek, hasonló sztori, csak ezt Bólyban rakják bigbag-be, fedett helyen tárolják míg el nem hozom. Minőségileg kifogástalan.
Válasz Mf-es? #4898. hozzászólásáraén tavaly vettem 4 kamion Linzi 27-est amit uszállyal hoztak augba Gönyüre a kikötőbe és szeptemberbe szállították ki bigbagba... a végét tavasszal kultiba használtam el nem állt össze egyáltalán! Pedig egymásra is voltak rakva. A felső az semmi összeállás nem volt az alsót meg egyszer a betonra "dobtam" a rakodóval és utána ment a gépbe semmi gond nem volt vele. Magtárba fénymentes helyen beázás nélkül semmi gond nincsen vele...
Válasz borda77 (Joe) #4893. hozzászólásáraÁprilisig eláll,vagy bekeményedne?
Válasz Sk Laci #4894. hozzászólásáraidei cucc... de kamionos tétel.
Genezis 27-es pétisó 5200ft 35tonnára kiszállítva, de vettem 10 tonna npk-t ezért 10 tonna 27-est 5000ért adnak, visszaosztva pont 5-re jöttem ki. Ja és friss anyag
Válasz borda77 (Joe) #4893. hozzászólásáraKöszi
Válasz borda77 (Joe) #4892. hozzászólásáraFris áru, vagy öreg raktárkészlet? Telephelyi ár, vagy kamion tételben a vásárlónál otthon?
Válasz Zsolesz100 #4891. hozzászólásárapétisó 5300
Válasz Zsolesz100 #4891. hozzászólásáraLinzi 27-es 5000 kite.
Üdv!
Aktuális árakat tud valaki?
Pétisó, Map, Dap érdekelne.
Köszi
kiténél ma 5000 ft a linzi 27-es szeptemberi szállítással... infóként írom...
Válasz lacika973 #4884. hozzászólásáraazt látom a gyár honlapján, hogy eléggé széles a szemcseméret szórása az Mo-n szokásos más termékekhez képest:
https://phosagro.com/upload/product/NPK%208-30-20%20eng.pdf
pl. az 1 mm-nél kisebb szemcsékre 3% az brutál sok, és ez a por kategória. pl. a hunfertnél 2,5 mm-nél (!!) kisebb szemcsékre adnak meg 2%-ot:
> 4,75 mm max. 3%
2,5 - 4,75 mm min. 95 %
< 2,5 mm max. 2 %
valóságban mennyire poros ez a műtrágya, mennyire sok az apró (2 mm-nél kisebb) szemcse, vetőgéppel kukorica alá kivethető?
mikori gyártás, mióta van zsákban pl. a 8:30:20-as műtrágya?
Válasz lacika973 #4884. hozzászólásáraBocs Laci, ez a fórum. A hirdetések másutt vannak.
Válasz mjm #4886. hozzászólására Egy nulla ide vagy oda nem mindegy,
Válasz lacika973 #4885. hozzászólásáraha ilyen akkor nem tonnára hanem bb-re rendelek tőlletek , ha reklámoztok legalább nézzétek meg mit raktok fel , ha nem tünik fel a hiba , nézessétek meg mással !!!!!!!!
Ajánlom figyelmetekbe!
üdvárlista
Ajánlom figyelmetekbe a következőket:
NPK 8-20-30%+S direkt gyári szállítással (Phosagro-termék)
Kiszerelés: 500 kg big-bag
Ár: 2017. február 25-ig történő fizetés esetén 104.000 Ft/t+áfa
2. NPK 8-24-24 +S Arvi litván
Ár: 110.000 Ft/t+áfa
3. NPK 3x16%
Ár: 99.500 Ft/t+áfa
4. MAP 12-52 (Cserepovec)
Kiszerelés: 500 kg big-bag, vagy 800 kg big-bag
Ár: 135.800 Ft/t+áfa
5. DAP 18-46
Ár: 134.000 Ft/t+áfa
7. Superfoszfát granulált lengyel import
Ár: 58.500 Ft/t+áfa
8. Tarnogran K (kukorica spicifikus) lengyel import NPK(CaMgS) 3-10-21-(6-3-18)+B+Zn
Ár: 79.700 Ft/t+áfa
Kiszerelés: 50/1 zsákos
Ár: 81.300 Ft/t+áfa
Az árak leszállítási cimtől függően változnak, a feltüntetett árak Nyíregyháza-Miskolc körzetben érvényesek. Érdeklődés telefonon: 30/933-6054
Tisztelt Gazdák és Fórumozók!
Egy kis piacfelmérés az árakkal, input anyagokkal kapcsolatban. Ha lenne 5 kérdésre pár másodpercük sokat segítene nekem.
http://www.survio.com/survey/d/D6O8I8Y1P5V3R8N5U
Köszönettel:
Szántó Miklós :)
Sziasztok, vízoldható kertészeti műtrágyát (pl. ferticare, master) csepegtető szalagot és pindsrtup orange tőzeget keresnék, nem tudtok valahol olcsón? előre is köszi.
Illetve, radistart turboval kapcsolatban valakinek tapasztalat? Arra gondolok, hogy ezt önmagában elég kijuttatni és a talajba bedolgozni, vagy kell még hozzá komplex műtrágya is.
Válasz GREVEN #4880. hozzászólásáraCOMPLEX 15/15/15+7SO3+Zn LAT
Válasz sirhanzoltan #4879. hozzászólásáraJó de melyik? Mert 3x16-ra mondtak nekem 95-öt 7-20-30-ra meg 111-et. 100 körül van mind a kettő.
Valakinek mondtak valahol jobbat esetleg?
Válasz GREVEN #4878. hozzászólására100+áfa körül van.
Érdeklődött valaki mostanában npk műtrágya után? 3x15/16 vagy 7/8-20-30?
Válasz Agromókuss #4876. hozzászólásáraMár 72000ft/t nettó-ba hirdetik a 27%-t
Mozdultak most a műtrágya árak?
Válasz Mf-es? #4874. hozzászólásáraKísértetiesen hasonlít a FERTIMEX kft székhelye, ügyvezetője stb ......a bedöntött HUNGAROBIOCHEM kft-re....na azzal pedig sokaknak akadt problémája anno ......
Válasz GREVEN #4872. hozzászólásáraCsaló,ennyi.Én beszéltem vele.
http://kephost.com/image/vQLZ
Csak érdekesség ként.
Válasz Mf-es? #4871. hozzászólásáraHirtelen nagyon megdrágult a műtrágya. Lehet ennyit romlott a forint vagy nem tudom egy fél nap alatt.
Válasz GREVEN #4858. hozzászólásáraMit parázol,nekem is gyanús.Én kéz pénzben szeretnék fizetni.
Válasz perdix #4869. hozzászólásáraAkkor, ez a 4861es hozzàszòlàsra ment?amikor beallitja az ekèt, akkor vesz majd műkakit.
Válasz .Richard. #4868. hozzászólásáraTe Gabesz, nálad nehezebb ember nem kell, veled sem lehetne megegyezni az szent. Mindenkit szédítesz, hogy ezt vennél azt vennél...
Mondtam már mit szórjál...nem fogod megbánni!
Válasz kis Zombi #4863. hozzászólásáraBocs,ha fèlreèrthető volt! Az utolsó mondatra írtam. "a jövő ùtja" az Egyèb műtrágya fajtàk,vagy a Netparaszt fèle talajművelès.