Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD389.56 FtCHF429.55 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
polyfoska 8 NPK -8-24-24 383 euro
NPK 7-20-30 - 370 euro
N 34 es - 292 euro
N 27 es - 261 euro
Suprofos NPK 3-12-26 - 286 euro
ezek az arak beszaálitva vannak , ezek jó árak,lenygel cucc minden.
Hogyne kellene,csak az hogy milyen a 27% pétisó neve és mennyi a pétisó ára 7200+27%vagy nem nem mindegy,mert az bele kell számolni,mert 10mázsa és azt egy személyutánfutóvan nehéz elhozni,ha a haver nem segit !
Válasz #4360. hozzászólásra
A mütrágya az nem pétisó?
Én azt keresek ami jó árban van 27% pétisót,ami 10eft körül van Magyar mert kéne 10mázsa hiába kevés a földem
Gaby! Menj keresd meg a Pákót és didizz vele, de itt ne írj mindenféle hülyeséget!
Jegyezd már meg, hogy az a műtrágya amelyiket nem Pétfürdőn gyártották, az nem Pétisó!!!!!!!
Válasz #4352. hozzászólásra
De nekem 27% kell mert az jobb mint a 34% a forgóra és a tengerire és a trikire,jobb termést ad,mint a 34% tapasztalat,a mi földi viszonylatban
Válasz #4349. hozzászólásra
"Saját" Kalászka TÉSZ-ünk hozatja kamionban, hogy ebben a fuvar mennyi???? nem tudom, annyi a lényeg hogy megrendelem ami nekem kell, meg a többi tag is, aztán összajön x kamionnyi mennyiség azt lehozatja, betárolja "saját" tárolóba, kiszámlázza idén, vagy jövő jan 10-ig, kinek hogyan kell a számla aztán a tavaszi szóráskor a raktáros megkapja hogy kinek mennyi az annyi aztán olyan ütemben hozod és szórod ahogy akarod
Több helyen is próbálkoztam, de számomra ez a legkedvezőbb, már csak azért is mert otthol nem kell tárolni, kínlódni vele
Válasz #4337. hozzászólásra
Keress rá facebookon és barátkozzatok,de te ugyanolyan hülyének nézed mint én csak én ezt meg is mondom neki te meg játszod a segítőkész barátot, és akkor talán nem is én játszom az eszem hanem te.
Válasz #4331. hozzászólásra
na azt hittem a 4650-esek összetartanak,szerintem ne olvasd ha nm akarod amit irunk.
kell ide más is mint komolykodni meg sznoboskodni. kérlek ne játszd az eszed.
Oké én el is szelelek mint a fing,ti is olyanok vsgytok mint a Kormány,lenézitek az embert,ha már nem tudja kifejezni magát,hisz ez egy fórum,azt lehet beirni amit akar,szerintem meghall a topik ha én nem leszek,ez olyan mint a Való világ további szép napot jó fórumozást helló CSÁ
Válasz #4329. hozzászólásra
Nem vagyok okos,csak a bolond ember ne nézze hülyének az embert,mert paraszt és van egy gépje,és megy szolgáltatni!
Amugy 3 hülye ember van!
HÜLYE MÉGHÜLYÉB LEGHÜLYÉBB
Akinek sok a bérmunka vágja le baltával
6,25ft/négyszögöl
tárcsa ,kombi vetés
Válasz #4324. hozzászólásra
Ide figyelj te szellemi fogyatékos ne cseszd már szét az összes topicot,itt magasról leszarja mindenki hány négyszögöl a kerted,napok óta a te szar..ságodat lehet olvasni mindenütt,cserélj telefonszámot kori barátoddal és csevegjetek telefonon.
Moderátorok alszanak
Válasz #4325. hozzászólásra
Nem vagyok a szavak embere,és nem vagyok olyan jó matekból,de ki tudom számolni,ha feladnak egy 128x24 az mennyi és az hány nézetméter vagy ölessel mérni,valaki meg lábbal,mér és téved,hogy lehet olyan ember aki lábbal mér,és nem annyi ölessel,mert ha lábbal,mér az biztos nem fog egy métert lépni és akkor már téved vagy nem anyi jön ki ,és akkor az öles,vagy én vagyok a hülye számolós
Válasz #4304. hozzászólásraBasszus!
Ha nem laknál olyan messze, elmennék kicsit beszélgetni veled.
Nem tudom, hogy ennyire egyszerű, vagy írásban önmagát kifejezni nem tudó, vagy alapból hülye vagy é.
Minden estere, nem minden napi ürge lehetsz.
Hü olyan emberek vannak hogy csak na, ennyi öl meg annyi négyzetméter!
Megmértem a kertem
128mx24m=3072m2/3,6=853négyszögöl
100mx22m=2200m2/3,6=611négyszetméter
fasor 32mx22m=704m2/3,6=195,55négyszögöl
öszesen
853
611
1464 négyszögöl
5270m2
fasorral lenne 6000m2
Csak sokan hülyének nézik az embert,csak az öles nem hazudik,köpni nyelni nem tudott a faszi aki megtippelte azt mondta hazudok,nem tudok számolni és nem jártam suliba
14021 hozzászólás
Mától 73 a péti!
27 magyar pétisót ,5 kamion 72000+áfa alatt nem akarják adni.
polyfoska 8 NPK -8-24-24 383 euro
NPK 7-20-30 - 370 euro
N 34 es - 292 euro
N 27 es - 261 euro
Suprofos NPK 3-12-26 - 286 euro
ezek az arak beszaálitva vannak , ezek jó árak,lenygel cucc minden.
Kitől érdemes mostanában Linzisót (CAN) rendelni?
Válasz #4367. hozzászólásra
Hogyne kellene,csak az hogy milyen a 27% pétisó neve és mennyi a pétisó ára 7200+27%vagy nem nem mindegy,mert az bele kell számolni,mert 10mázsa és azt egy személyutánfutóvan nehéz elhozni,ha a haver nem segit !
Válasz #4366. hozzászólásra
debrecenben mondtam már,de nyiregyen is tudok ha kell.
Válasz #4365. hozzászólásra
tiz mázsa kell 27% jó minöségü pétisó
És ez merre van?
Mert itt 10000ft/q van Magyar 27% só
mondtam hogy tudok 7200ért nettóba számlával
27-est.
kamion tétel mondjuk.
ha kevesebb kell akkor 7300.
Válasz #4363. hozzászólásra
Akkor miért nincs,egy olyan oldal,hogy pétisó árak?
Mert sokan keresnek pétisót,vagy kombinált mükakit
Válasz #4362. hozzászólásra
Válasz #4360. hozzászólásra
A mütrágya az nem pétisó?
Én azt keresek ami jó árban van 27% pétisót,ami 10eft körül van Magyar mert kéne 10mázsa hiába kevés a földem
Válasz #4351. hozzászólásra
Csak nem a Töltést...i Akkor nem is vagy olyan messze tőlem:D Ez nettó ár nem?
Gaby! Menj keresd meg a Pákót és didizz vele, de itt ne írj mindenféle hülyeséget!
Jegyezd már meg, hogy az a műtrágya amelyiket nem Pétfürdőn gyártották, az nem Pétisó!!!!!!!
72-ért AN-t
Mészvázast jobban szereti.......
Válasz #4355. hozzászólásra
Az is lehet nagyon jó!!!!!!!
Válasz #4355. hozzászólásra
Bocsi DRIGIDÁLÉ elirtam
Válasz #4354. hozzászólásra
Valahol meg Dididálé mondják!
Ugy mint a tengerit Málénak
Válasz #4353. hozzászólásra
az triti nem triki gaby!
De nekem 27% kell mert az jobb mint a 34% a forgóra és a tengerire és a trikire,jobb termést ad,mint a 34% tapasztalat,a mi földi viszonylatban
Közel ennyiért 34% is lehetne venni.
"Saját" Kalászka TÉSZ-ünk hozatja kamionban, hogy ebben a fuvar mennyi???? nem tudom, annyi a lényeg hogy megrendelem ami nekem kell, meg a többi tag is, aztán összajön x kamionnyi mennyiség azt lehozatja, betárolja "saját" tárolóba, kiszámlázza idén, vagy jövő jan 10-ig, kinek hogyan kell a számla aztán a tavaszi szóráskor a raktáros megkapja hogy kinek mennyi az annyi aztán olyan ütemben hozod és szórod ahogy akarod
Több helyen is próbálkoztam, de számomra ez a legkedvezőbb, már csak azért is mert otthol nem kell tárolni, kínlódni vele
Válasz #4344. hozzászólásra
Köszi,holnap mondja meg a faszi,hogy mennyi!
A magyar 10eft/mázsa a 27% pétisó BIG
Válasz #4347. hozzászólásra
Elég jól hangzik !
Válasz #4347. hozzászólásra
Hát itt 10000ft van mázsája magyar 27% sónak kéne vagy 10 mázsa a 27%böl ide Szabolcs megyéböl
Magyar Péti 27-est vettem 72-é fuvarral, tárolással (tavaszi szórásig) Ez milyen, jó vagy nem??
Válasz #4345. hozzászólásra
Elegánsan......
Válasz #4344. hozzászólásra
Messzebre is repül!
Válasz #4342. hozzászólásra
A linzit jobban szeretem. Egyenletesebb szemcseméret jól szabályozható,anyagáramlás,Szépen egyenletesen terül....Kb ennyí !!!
Válasz #4342. hozzászólásra
Én csak egy big ben- t ismerek de az angliában van.
Egyébként LINZI.
Vetőgépbe kell?????? Nekem nem.
Én köszönöm!!
Sziasztok mütrágyában melyik a jobb?
Magyar big ban 27% pétisó vagy Oszták Linzi 27% pétisó?
és miért?
Vetögépbe kell?
Köszönöm
Válasz #4339. hozzászólásra
Beressetek rá a Észbukon
Bene Gábor Mátészalka
Válasz #4339. hozzászólásra nm jól látod amikor segitek neki akkor kom olyan segitek, amugy meg szórakoztat.
ennyi.
ezzel lezártam a vitát.
Válasz #4337. hozzászólásra
Keress rá facebookon és barátkozzatok,de te ugyanolyan hülyének nézed mint én csak én ezt meg is mondom neki te meg játszod a segítőkész barátot, és akkor talán nem is én játszom az eszem hanem te.
Válasz #4334. hozzászólásra
kérlek neeeeee
na azt hittem a 4650-esek összetartanak,szerintem ne olvasd ha nm akarod amit irunk.
kell ide más is mint komolykodni meg sznoboskodni. kérlek ne játszd az eszed.
Amúgy jó cuccot vett a gaby.
Válasz #4334. hozzászólásra
Oké én el is szelelek mint a fing,ti is olyanok vsgytok mint a Kormány,lenézitek az embert,ha már nem tudja kifejezni magát,hisz ez egy fórum,azt lehet beirni amit akar,szerintem meghall a topik ha én nem leszek,ez olyan mint a Való világ további szép napot jó fórumozást helló CSÁ
Válasz #4329. hozzászólásra
Nem vagyok okos,csak a bolond ember ne nézze hülyének az embert,mert paraszt és van egy gépje,és megy szolgáltatni!
Amugy 3 hülye ember van!
HÜLYE MÉGHÜLYÉB LEGHÜLYÉBB
Akinek sok a bérmunka vágja le baltával
6,25ft/négyszögöl
tárcsa ,kombi vetés
Épp ideje volt már...
Válasz #4324. hozzászólásra
Ide figyelj te szellemi fogyatékos ne cseszd már szét az összes topicot,itt magasról leszarja mindenki hány négyszögöl a kerted,napok óta a te szar..ságodat lehet olvasni mindenütt,cserélj telefonszámot kori barátoddal és csevegjetek telefonon.
Moderátorok alszanak
Válasz #4327. hozzászólásra
Lehet, hogy meglépem azt a kb. 400km-t. Lehet, hogy jobban járok, mint ha az Adriára ugranék le nézgalódni.
akkor GABY te tudsz mérni!
Válasz #4327. hozzászólásra
Brrrrr
Nem vagyok a szavak embere,és nem vagyok olyan jó matekból,de ki tudom számolni,ha feladnak egy 128x24 az mennyi és az hány nézetméter vagy ölessel mérni,valaki meg lábbal,mér és téved,hogy lehet olyan ember aki lábbal mér,és nem annyi ölessel,mert ha lábbal,mér az biztos nem fog egy métert lépni és akkor már téved vagy nem anyi jön ki ,és akkor az öles,vagy én vagyok a hülye számolós
Egyszerű mint a raklap......
Válasz #4304. hozzászólásraBasszus!
Ha nem laknál olyan messze, elmennék kicsit beszélgetni veled.
Nem tudom, hogy ennyire egyszerű, vagy írásban önmagát kifejezni nem tudó, vagy alapból hülye vagy é.
Minden estere, nem minden napi ürge lehetsz.
Hü olyan emberek vannak hogy csak na, ennyi öl meg annyi négyzetméter!
Megmértem a kertem
128mx24m=3072m2/3,6=853négyszögöl
100mx22m=2200m2/3,6=611négyszetméter
fasor 32mx22m=704m2/3,6=195,55négyszögöl
öszesen
853
611
1464 négyszögöl
5270m2
fasorral lenne 6000m2
Csak sokan hülyének nézik az embert,csak az öles nem hazudik,köpni nyelni nem tudott a faszi aki megtippelte azt mondta hazudok,nem tudok számolni és nem jártam suliba
Válasz #4321. hozzászólásra
100kg tettem holdanként
170kg hektáronként