Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4320. hozzászólásra
Oda is lehet tenni,még gabonafélére is lehet tenni borsó répa repce , krumpli !
Jó is az mert hoz egy kis termést a forgóban,1-2 hónap és lebomlik
Válasz #4308. hozzászólásra
Nyolcvanason is van suly
Már csak a szelephézag lesz beszabályozva na meg a porlasztó az adagolóhoz,egy kicsit jobb legyen a hang és a fogyasztás kevesebb,de ez majd csak jövöre
Válasz #4306. hozzászólásra
Hát ez igy van,nálam jönnek tengerit venni,és mikor mondom,hogy 4000ft/q röhögnek,és máshol olcsóbb,akkor oda kell menni,hol van a villanyszámla az én munkámstb
Most kérdeztem meg a boltban Szalkán-5et adják mázsa,és még nem is mondom ha be kell vinni a gazda csürjébe és bezsáolom!
Mindegy hogy hány lovas a szürke gépem amugy ha ránézek a motor táblára D-242es ami két motor van
D-242
62lovas 1800pörög 28km megy
másik meg
72lovas 1950 pörög 34körül megy ami 526hx szereltek!
De azt tudom a fötengelyen van suly és az a lényeg
Válasz #4304. hozzászólásra
ja még annyit hogy a földalapú tényleg pofára meg kell fésülködni,tizta ing ilyenek
na akkor talán szóba állnak az emberrel.
Válasz #4302. hozzászólásra
Ki nem szarja le ,hogy milyen motor van benne!
Ugyse tudjuk kihasználni te sem én sem a 80lovat de még 70lovat sem,csak az a baj,hogy megy birja a munkát,és ne romoljon el,hogy állandóan javitani kell,ha majd lesz földem vagy pénzem,veszünk egy másikat,és akkor piros fekete lesz,de lehet,hogy nem is éri meg gazdálkodni,ha már pofára adják a földalapu támogatást!
Tudok olyat,hogy felemelt támogatást kap hektáronként 150eft és a földje olyan mint hogy leköpni való,nem tudod mi van benne anyira gazos,aki meg megkapálja neveli meg odaaDJA a tápanyagot,mit én nem kap csak egy 100as ez a szomoru,pedig énis szeretném fejleszteni,és felavatni a disznófarmonat,és a gépparkomat,egy mélylazitót venni csak drága egy hátmas az lehet használni egynek is meg kettönek is -nyolvankettesnek
Válasz #4299. hozzászólásra te ne szólj bele ha nem tudnád ez szürke mtz nem szar piros
azok még sokat ettek,de a szürkéket már más motorel adták ki nagyon kicsit esznek és nagyon erőssek.
Válasz #4298. hozzászólásra
na az jó lesz akkor már hajnalba el kell indulni meg most hogy hidegek vannak dugd be a vizmelegitőt a szürkébe ,ha nincs szerezzd be mert itt debrecenbe nagyon hideg van ám.
Csak ugy indulj utnak ha van dermedésgátló vagy benzin a gázolajba,tényleg tegyél bele benzint egy kicsit akkor nem dermed le.
Aztán 9-ik padló,
ja tegyél oda meterolajat is az utra,abraknak.
ennyi.
Válasz #4287. hozzászólásra
Oké köszönöm,ezt gondoltam,csak a boltban adják 12-15ft de ha van egy kamionra való akkor odaadják 8-10eft is
és nem mindegy ha egy gazdának sincs pénze,megvenni kapásból 10mázsa pétisót,és nem nagyon adják a támogatást meg a gázolaj pénzt,én vagyok az utólsó ember aki megkapja ezeket
Válasz #4284. hozzászólásra
Ezek jó árak,ez merre van mert nekem csak 10 mázsa kéne 27% és még vagy 5q kombinált mütrágya amit bele kell tárcsázni 10-20-23 ha jól tudom barna pétisó
Tisztelt Kollegák,
Műtrágya szuszpenziót szántóföldi permetezővel ki lehet juttatni?
Úgy értem milyen fúvóka kell, nyomás, vagy kell e hígítani stb?
Köszönöm
14021 hozzászólás
Oda is lehet tenni,még gabonafélére is lehet tenni borsó répa repce , krumpli !
Jó is az mert hoz egy kis termést a forgóban,1-2 hónap és lebomlik
NK GÓRÉ SZOTYI 24
Válasz #4317. hozzászólásra
morzsolós kukorica alá
Válasz #4317. hozzászólásra
Forgó alá!
De már alá is lehet tenni
Hát nem kell sok a 27% pétisóból,csak tiz mázsa erre a 10 hold földre!
Válasz #4315. hozzászólásra
Ezt milyen növény alá vetted?
Válasz #4313. hozzászólásra
Köszi,már hoznak magyar bige holdingot 10eft/q de azért megkérdezem hátha van nekiek
Ma vettem,kombinált Mükakit ilyen!
12600ft/q
4mázsát
Válasz #4312. hozzászólásra
kemikal seed debrecen hivd fel.
Válasz #4312. hozzászólásra
Gabi.
Menj át Nagyecsedre keresd az Agro Ecsed Kft-t. Ott fogsz kapni műtrágyát elfogadható áron.
Válasz #4311. hozzászólásra
Hát ezt fatertöl kell elkérni,elmegy a fordulatszám méröje 2600ig biztos megy vagy 40et padló gázon
Válasz #4310. hozzászólásra
csak akkor mondom meg ha a szürkével jösz és mehetek vele egy kört
KORI 01
Mi a cim a DEBRECENBE ahol a pétisót árulják?
Válasz #4308. hozzászólásra
Nyolcvanason is van suly
Már csak a szelephézag lesz beszabályozva na meg a porlasztó az adagolóhoz,egy kicsit jobb legyen a hang és a fogyasztás kevesebb,de ez majd csak jövöre
Válasz #4307. hozzászólásra
a súly az azért van a főtengelyen hogy át tudjon fordulni mindig
tudod lendületbe legyen az a lényeg mert ha nem megáll.
Válasz #4306. hozzászólásra
Hát ez igy van,nálam jönnek tengerit venni,és mikor mondom,hogy 4000ft/q röhögnek,és máshol olcsóbb,akkor oda kell menni,hol van a villanyszámla az én munkámstb
Most kérdeztem meg a boltban Szalkán-5et adják mázsa,és még nem is mondom ha be kell vinni a gazda csürjébe és bezsáolom!
Mindegy hogy hány lovas a szürke gépem amugy ha ránézek a motor táblára D-242es ami két motor van
D-242
62lovas 1800pörög 28km megy
másik meg
72lovas 1950 pörög 34körül megy ami 526hx szereltek!
De azt tudom a fötengelyen van suly és az a lényeg
ja még annyit hogy a földalapú tényleg pofára meg kell fésülködni,tizta ing ilyenek
na akkor talán szóba állnak az emberrel.
igazad van gaby!
és sem tudnám kihasználni az erős szürkének az erejét sőt más sem.
talán olyan 60-at csak.
Válasz #4302. hozzászólásra
Ki nem szarja le ,hogy milyen motor van benne!
Ugyse tudjuk kihasználni te sem én sem a 80lovat de még 70lovat sem,csak az a baj,hogy megy birja a munkát,és ne romoljon el,hogy állandóan javitani kell,ha majd lesz földem vagy pénzem,veszünk egy másikat,és akkor piros fekete lesz,de lehet,hogy nem is éri meg gazdálkodni,ha már pofára adják a földalapu támogatást!
Tudok olyat,hogy felemelt támogatást kap hektáronként 150eft és a földje olyan mint hogy leköpni való,nem tudod mi van benne anyira gazos,aki meg megkapálja neveli meg odaaDJA a tápanyagot,mit én nem kap csak egy 100as ez a szomoru,pedig énis szeretném fejleszteni,és felavatni a disznófarmonat,és a gépparkomat,egy mélylazitót venni csak drága egy hátmas az lehet használni egynek is meg kettönek is -nyolvankettesnek
Válasz #4299. hozzászólásra
Hát itt biztos 13-15eft fogják adni kocsival csak 3mázsát tudok hozni
Válasz #4299. hozzászólásra te ne szólj bele ha nem tudnád ez szürke mtz nem szar piros
azok még sokat ettek,de a szürkéket már más motorel adták ki nagyon kicsit esznek és nagyon erőssek.
Válasz #4300. hozzászólásra
motorolaj akart lenni
na az jó lesz akkor már hajnalba el kell indulni meg most hogy hidegek vannak dugd be a vizmelegitőt a szürkébe ,ha nincs szerezzd be mert itt debrecenbe nagyon hideg van ám.
Csak ugy indulj utnak ha van dermedésgátló vagy benzin a gázolajba,tényleg tegyél bele benzint egy kicsit akkor nem dermed le.
Aztán 9-ik padló,
ja tegyél oda meterolajat is az utra,abraknak.
ennyi.
És szerinted ez így kifizetődő?
Debrecenig meg vissza a szürkével egy raklap pétisóért?
Gondolkodj már egy kicsit!
Válasz #4297. hozzászólásra
Hát mtzvel meg 6,5t pótkocsival,mert személyautóval,nehéz lesz elhozni kb 10mázsát
Válasz #4296. hozzászólásra van mivel elvinned?
Válasz #4295. hozzászólásra
Oké gondoltam,de mégis olcsóbb,mint itt Faluban ha jól számoltam,
7200x27%=9144huf/mázsa
Válasz #4294. hozzászólásra csak áfával lehet
debrecen amugy.
Válasz #4293. hozzászólásra
Hol van ez mert nekem is kéne vagy 10mázsa 7200 netósan 27% pétisó
Szabolcs megye Fábiánháza
nem rég hozták 27% 7200nettó.
Tudjátok mennyi a mütrágya kombinált mükaki 12600ft/q amit bele kell tárcsázni és hamar lebomlik,fú a számát nem tudom csak barna
Válasz #4289. hozzászólásra
Szabolcs-Megye Fábiánháza
álasz #4285 hozzászólásra Tegnapi házhozszállitva
Válasz #4288. hozzászólásra
Ne hülyéskedj már, 10e alatt bárhol kapsz, nem kell ahhoz kamionos tétel. Merre vagy?
Válasz #4287. hozzászólásra
Oké köszönöm,ezt gondoltam,csak a boltban adják 12-15ft de ha van egy kamionra való akkor odaadják 8-10eft is
és nem mindegy ha egy gazdának sincs pénze,megvenni kapásból 10mázsa pétisót,és nem nagyon adják a támogatást meg a gázolaj pénzt,én vagyok az utólsó ember aki megkapja ezeket
Válasz #4286. hozzászólásra
Annyiért akárhol kapsz... Bemész a hozzád legközelebbi gazdaboltba...
Válasz #4284. hozzászólásra
Ezek jó árak,ez merre van mert nekem csak 10 mázsa kéne 27% és még vagy 5q kombinált mütrágya amit bele kell tárcsázni 10-20-23 ha jól tudom barna pétisó
Válasz #4283. hozzászólásra Ez az ár mikori? Árban benne lenne 100 km-re való kiszállitás, vagy az külön ár lenne még pluszban?
27%-os nitrogén 9500ft/q big
npk 15-15-15 12700ft/q big
Na és ezek már bruttók.
27% PÉTISÓ KAMIONOS TÉTEL BIGES KISZERELÉS 71000+ ÁFA AZ IKRNÉL
Sziasztok,nem tudtok jó minöségü pétisót Szabolcs Megyében 27% magyar ami jó a vetögépbe kb-7-10eft körül kéne vagy 10mázsa !
Tisztelt Kollegák,
Műtrágya szuszpenziót szántóföldi permetezővel ki lehet juttatni?
Úgy értem milyen fúvóka kell, nyomás, vagy kell e hígítani stb?
Köszönöm
Válasz #4278. hozzászólásra
Mehetnének lentebb ezek az árak ilyen terményár mellett
Válasz #4277. hozzászólásra
AN 81eft/t Bige
Válasz #4277. hozzászólásra
Mas 75 an 85 kompl 3x15 105e 9-25-25 126e én ezeket az árakat kaptam.
Friss árakat nem tudtok? AN,MAS , Komplexek 2o-2o, 3x15 érdekelne
Válasz #4275. hozzászólásra
100 kg/ha lesz de inkább akkor kölcsön kérem a szomszéd gazdától a szóróját csak megpróbáltam ezt elkerülni
Válasz #4259. hozzászólásra
Ha csak 300 kg-ot akarsz kijuttatni, akkor inkább szórd szét kézzel, kevesebb sz.pással jár.
Válasz #4272. hozzászólásra
És hatoanyag külömbség is annyi?
Én most hoztam 18%+ 12sdc szuperfoszfát61000 nettó kálisó 60% 10900nettó.