Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekünk tavaly a sorközműveléskor sorra kijuttatott karbamidtól magasabbra nőtt a napraforgó, mint az AN-tól. Termésben is valamivel több lett ezeken a részeken. A bomlást nem tudom. Szerintem mind a kettőt ugyanúgy megeszi a nap, bár lehet, hogy a karbamid kicsivel jobban bírja.
Válasz #4217. hozzászólásra
Én kméten befizettem náluk karácsony előtt nitrosolt, és jan közepén kihozta a körjáratos kamion 12t-át megbeszélés szerint, még maradt 8,4t náluk, mert azt későbbi szóráshoz akarom hozatni .
sziasztook kis segítseg kelene nekem,van 4 mázsa pétisom tavaly vásároltam antheratol,de a raklapon kijukadtak a zsakok, a szögtöl,és lebomlott telljes por alaku let,lehet ennek még hatása vagy mire jo még?
Viselve vĺlik el. Akkor csak a Linzi a legjobb,de nehčz felčnk beszerezni. Körülmčnyes a szŕllitŕs. +Timac agro,ami meg baromira drŕga,de szuper anyag. Remčlem a tölcsčr azčrt kiszřrja.
Hogy legyen ellenpélda is. Tavaly pétisót vettem. A szokásos nagy szemű, jól szórható anyag volt. Haveromnak nem jött meg időben, adtam az enyémből. Később neki Yara Bela mas jött, azt adta vissza, még meg is kaptam, hogy a "szar" pétisóm helyett milyen n°1 árút kapok. A valóság meg azt mutatta, hogy fele akkora szemcseméret mint a pétisó, és annyi por volt benne, hogy én meg sem vettem volna. A gyártási idejét nem tudom, de nem tűnt réginek a zsák.
79 +afa Yara 26%N. 5q zsŕkban./80q/Nagyon szčp egyöntetü"folyos" ŕru. Nincs 10kg os beton,meg 1q por benne mint a tavalyi Petimbe. Čn azt befelyeztem. Nagyon rosszat kaptam 11črt tavaly,ezčrt idčn nem vettem belöle.
Ebben teljesen igazad van! CSak azért ez nagy tetűség mert nincs ára még most sem a terményeknek, de a műkakit annyiért adják mint 1 évvel ezelőtt magas termény áraknál!!! Tudod kapják be a kupecok!!
14021 hozzászólás
Válasz #4221. hozzászólásra
kukaccsosz! keserűsó mehet nitroszolhoz?
Válasz #4219. hozzászólásra
A karbamid illan el a leghamarabb ha nincs bedolgozva.
Válasz #4219. hozzászólásra
Nekünk tavaly a sorközműveléskor sorra kijuttatott karbamidtól magasabbra nőtt a napraforgó, mint az AN-tól. Termésben is valamivel több lett ezeken a részeken. A bomlást nem tudom. Szerintem mind a kettőt ugyanúgy megeszi a nap, bár lehet, hogy a karbamid kicsivel jobban bírja.
napraforgó kultivátorozásakor jó a karbamid ?
mert eddig csak an34 vagy pétisót nyomtunk ki
a karbamid illan el hamarabb takarás illetve csapadék nélkül vagy emez a 2 ??
Válasz #4217. hozzászólásra
Én kméten befizettem náluk karácsony előtt nitrosolt, és jan közepén kihozta a körjáratos kamion 12t-át megbeszélés szerint, még maradt 8,4t náluk, mert azt későbbi szóráshoz akarom hozatni .
Válasz #4209. hozzászólásra
Ha veszel tőlük valamit hozd is el mert nem biztos hogy azt kapod amit kifizettél tapasztalatból írom.Azóta soha semmit.
sziasztook kis segítseg kelene nekem,van 4 mázsa pétisom tavaly vásároltam antheratol,de a raklapon kijukadtak a zsakok, a szögtöl,és lebomlott telljes por alaku let,lehet ennek még hatása vagy mire jo még?
Válasz #4214. hozzászólásra
Viselve vĺlik el. Akkor csak a Linzi a legjobb,de nehčz felčnk beszerezni. Körülmčnyes a szŕllitŕs. +Timac agro,ami meg baromira drŕga,de szuper anyag. Remčlem a tölcsčr azčrt kiszřrja.
Válasz #4213. hozzászólásra
Hogy legyen ellenpélda is. Tavaly pétisót vettem. A szokásos nagy szemű, jól szórható anyag volt. Haveromnak nem jött meg időben, adtam az enyémből. Később neki Yara Bela mas jött, azt adta vissza, még meg is kaptam, hogy a "szar" pétisóm helyett milyen n°1 árút kapok. A valóság meg azt mutatta, hogy fele akkora szemcseméret mint a pétisó, és annyi por volt benne, hogy én meg sem vettem volna. A gyártási idejét nem tudom, de nem tűnt réginek a zsák.
79 +afa Yara 26%N. 5q zsŕkban./80q/Nagyon szčp egyöntetü"folyos" ŕru. Nincs 10kg os beton,meg 1q por benne mint a tavalyi Petimbe. Čn azt befelyeztem. Nagyon rosszat kaptam 11črt tavaly,ezčrt idčn nem vettem belöle.
Válasz #4211. hozzászólásra
Tavaly ősszel Linzi só 67, 30%-os Nitrosol 58/tonna.
Válasz #4210. hozzászólásra
mennyiért vetted a mütrágyát tőlük?
Válasz #4209. hozzászólásra
Korrektek! 3 éve tőlük rendelünk mindent, így már elég nagy kedvezményeket adnak.
hali
valakinek van tapasztalata az ALTO TERRA cégről?
megbizhatók?
szállitanak időben?
Válasz #4207. hozzászólásra
Elhiszem! Engem nem érdekel a cucc nem szoktam utcán vásárolni.
Válasz #4204. hozzászólásra
azért érdekes,mert 500kg-os bb.-be nincs pétisó!
Válasz #4205. hozzászólásra
csak műtrágya kell, többi nem lényeges
Válasz #4204. hozzászólásra
Beszéltem vele normálisnak tünt. Napi 4 kamionnyi van,2 nap a szállítási
határ idő,átvételnél kell fizetni,péti cucc,csak szállítólevelet ad.
Válasz #4203. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5231393/Petiso-akcio.html
van még jut másnak is
Válasz #4200. hozzászólásra
Megvettem,mert jo cucc volt.
Magnisul: 87000,
Ensin: 102000
Válasz #4198. hozzászólásra
Elképzelhető,egy saps előfinanszírozott gazda,aki nem kapta meg a támogatást,és kell a lé.
Válasz #4199. hozzászólásra
Ilyen hamar eladták a homokot???? Bátor az aki egy ismeretlen hirdetésre ugorva vásárol, szerinted??????????
Válasz #4198. hozzászólásra
nem hívtam,mert már nem hirdetik.......
Válasz #4197. hozzászólásra
És valóban 70 volt áfásan?
Válasz #4196. hozzászólásra
a műtrágya már elkelt,amoda most indulok
Válasz #4194. hozzászólásra
Hívtad?
drz ?
Válasz #4194. hozzászólásra
Ne csak nézegessed..
Válasz #4193. hozzászólásra
már késő van,majd holnap.....
lesz drz nézés holnap
Válasz #4192. hozzászólásra
Tedd meg,rákattintva a hirdetésre szerintem nem kamu csak elírás a bruttó.
Válasz #4189. hozzászólásra
nem hívta föl valaki???????????
Bezsákolva homok, vagy esetleg útsózó só!!!
Lehet vmi régi kemény cucc rakodoval kell törni már jartam igy az olcso nem biztos hogy jo
ERRE ki harap rá?
Gondolom a bruttó 70 elírás, vagy
Válasz #4186. hozzászólásra
800-900 netto
Válasz #4185. hozzászólásra
Nem működik a link, így nem nagyon tudunk segíteni, és kitölteni bármit is!
Kentaur 5G ára hogyan alakul idén?
Sziasztok!Ha van 5 percetek kérlek válaszoljatok pár kérdésre,sokat segítenétek!Előre is köszi!
[link1]
Válasz #4183. hozzászólásra
Nézd meg ember hol lakik!!
Válasz #4179. hozzászólásra
Merre kellene Pest megye déli része ha érdekel?
ikr 27es 74000/t
Sziasztok! Tud valaki jo arakat gy-m-s megyeben?
Borsodban hol érdemes pétisót nézni?
Az agrokerben 80000+ áfa árat mondtak.
Valakinek 60 70 q petiso elado?????
Válasz #4173. hozzászólásra
De a vetőmagot .vegyszert is
Válasz #4175. hozzászólásra
Én 99000 ft/t +áfa árat kaptam a 46%-os karbamidra!
valakinek tapasztalata a corn starterről? román 34 es ről dusloi 27 es ről?
Karbamid ár?
Karbamid ár?
Válasz #4168. hozzászólásra
Ebben teljesen igazad van! CSak azért ez nagy tetűség mert nincs ára még most sem a terményeknek, de a műkakit annyiért adják mint 1 évvel ezelőtt magas termény áraknál!!! Tudod kapják be a kupecok!!