Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Vegyél közvetlenül pétről! Nem arról van szó, hogy nem adnak ki, hanem arról, hogy Bige berágott a Kite-s dolog miatt, és nem ad a kereskedőknek kedvezményt, vagy legalábbis nem annyit amennyit eddig. Emiatt azok nem akarnak tőle venni. Pl. nekem ugyanannyiért adták volna a pétisót, mint amennyiért a kereskedőnek is adnák. Ezt kerek perec az üzletkötő mondta nekem. Egy saját integrátor céget akarnak csinálni, és azon keresztül eladni a műtrágyát, de vetőmagot és vegyszert is árulnának, plusz gabonakereskedelem is lenne. (Ha nem jött össze a Kite, akkor csinálnak egy sajátot.) A egyedüli gond, hogy általában az ilyen csatározásoknak mi szoktuk meginni a levét!
Válasz #4118. hozzászólásra
Magyar munkahelyek támogatása?sablonszöveg.És mi van a magyar gazdákkal?,saját országunkban,saját?mütrágyagyárunktól nem kapunk anyagot?innen kezdve csak a saját érdekeimet nézem....
Válasz #4116. hozzászólásra
Magyart???Ha lenne jó árban ,időben,akkor jöhetett volna.Ehelyett lesz KIte-n keresztül szerb 27-es 80000-ért novemberi fizetéssel aztán bige leszar a.
Linzer 27%N Linzer agro kft Szolnok 78e kiszsŕkos, nagy 76. Osztrŕk mütrŕgya, garantŕltan kifogŕstalan, minösčgü,nem göröngyös,nem poros.Biztos van finanszirozŕs akinek kell,mert hatalmas és igényes a telephelye. Kamionosban adja, Én 80q akarok és Debrecenben Veres Pčter u kültek ami közel esik+ valoszinü van 10tonnŕs kocsi tétel is. Bige meg a kardjŕba döl,ha megint elzŕrja a csapot,emelčst csikarva. Mert ezafajta magatartŕs (engem cucca)mŕr elvböl eltérít ettöl a mŕrkŕtol. Ha a termelök ellen van,közben meg a legjobban kčne teperni,hogy vegyék a mütrŕgyát.
Válasz #4086. hozzászólásra
5% lehet/100liter a keserüsó,lényeg,hogy egy 200 literes hordóba keverd fel a törzsoldatot /2000 permetezőbe 100 kg/Én töbször csinálom igy csak 75 kilót teszek bele egyszerre, pár órával előtte és néha kevergesd meg.A mirkamid azonnal oldódik azzal nem kell foglalkozni.
1 Ha Búzára, naprára
10 kg keserűsó és
10 kg mikramid
és a gyomírtó vagy a gombaölő
ha nem esik az eső tavasszal akkor 2x v 3x szórom és a szilárdot nem teszem ki
Bige Úr nemzeti integrátoriszereplőakarlenni!! Sajna Privatizációnál Péti nitrogénmüvek hozzákerült! Kezdődhetne mezőgazdaságanis a rezsicsökkentés! Nagyonjólenne nekünk a lengyel inputanyagár!! A huhogó utdijjal ugyismegszivtuk! Mezőgazdaság ami a legtöbbetfuvaroztat!
Más is van a piacon nem csak Bige úr, mindenki ki van szolgáltatva akinek nincs pénze és tárolóhelye hogy időben jó áron vegyen műtrágyát. Évről évre látszik hogy nagy átlagban a szezon végére november környékére alakul ki a legjobb ár. Mi mindig megvesszük a 27%ost, de még mindig mástól vettük mert jobb árat mondanak mint Péten.
1. közeledik a tavasz (vgy már itt is van)
2. ha lassan de talán emelkednek a terményárak is
3. gondolják hogy az állami tám. is megérkezik ( vagy ugye fele megérkezett )
Szóval egyre több tényező sajnos arra utal, hogy kereslet lesz és ekkor lehet emelni....
14021 hozzászólás
Válasz #4113. hozzászólásra
Nem kell kartelezni, egy kijön a magasabb árral a többi meg meny utána, ennyire egyszerű a dolog!!!
27 % kiszsákos duslói 73500 kamion Tud valaki jobb árat????
Válasz #4114. hozzászólásra
Vegyél közvetlenül pétről! Nem arról van szó, hogy nem adnak ki, hanem arról, hogy Bige berágott a Kite-s dolog miatt, és nem ad a kereskedőknek kedvezményt, vagy legalábbis nem annyit amennyit eddig. Emiatt azok nem akarnak tőle venni. Pl. nekem ugyanannyiért adták volna a pétisót, mint amennyiért a kereskedőnek is adnák. Ezt kerek perec az üzletkötő mondta nekem. Egy saját integrátor céget akarnak csinálni, és azon keresztül eladni a műtrágyát, de vetőmagot és vegyszert is árulnának, plusz gabonakereskedelem is lenne. (Ha nem jött össze a Kite, akkor csinálnak egy sajátot.) A egyedüli gond, hogy általában az ilyen csatározásoknak mi szoktuk meginni a levét!
Válasz #4118. hozzászólásra
Magyar munkahelyek támogatása?sablonszöveg.És mi van a magyar gazdákkal?,saját országunkban,saját?mütrágyagyárunktól nem kapunk anyagot?innen kezdve csak a saját érdekeimet nézem....
Válasz #4117. hozzászólásra
Ezt mondom én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #4116. hozzászólásra
Magyart???Ha lenne jó árban ,időben,akkor jöhetett volna.Ehelyett lesz KIte-n keresztül szerb 27-es 80000-ért novemberi fizetéssel aztán bige leszar a.
Válasz #4115. hozzászólásra
Ja,és válaszd a MAGYART!!!!
Köszi!!
Linzer 27%N Linzer agro kft Szolnok 78e kiszsŕkos, nagy 76. Osztrŕk mütrŕgya, garantŕltan kifogŕstalan, minösčgü,nem göröngyös,nem poros.Biztos van finanszirozŕs akinek kell,mert hatalmas és igényes a telephelye. Kamionosban adja, Én 80q akarok és Debrecenben Veres Pčter u kültek ami közel esik+ valoszinü van 10tonnŕs kocsi tétel is. Bige meg a kardjŕba döl,ha megint elzŕrja a csapot,emelčst csikarva. Mert ezafajta magatartŕs (engem cucca)mŕr elvböl eltérít ettöl a mŕrkŕtol. Ha a termelök ellen van,közben meg a legjobban kčne teperni,hogy vegyék a mütrŕgyát.
Utolsó infom,hogy a pétiek nem adnak ki anyagot,ezért még a kereskedővel se tudok megegyezni (még finanszirozasba se)!
Szerintem a műtrágyás cégek is karteleznek ugyan úgy mint a növényvédősök.
Szabolcsban keresek nitrogén műtrágyát. Milyen árban van, és hol tudom megvenni legolcsóbban??
Aci nesze, nem kel elore fizetni senkinek sem!!!!
Ha külföldről vásárolnék műtrágyát az általában milyen kifizetéssel szokott történni? (előleg, pro forma, ki szállátáskor fizetve)?
Válasz #4108. hozzászólásra
Nekünk 4 kamionnyira 7450 mondtak a bigéék a27 es kis zsákosra. KURVA SOK RABLÓK
Válasz #4099. hozzászólásra
Békés Megyébe kiszállítva közvetlenül a Nitrogénművektől 6600+áfa.
Válasz #4063. hozzászólásra
szia,Nagymágocsról vagyok,nekem kb.7-8 mázsa kell,még nem néztem szét hol a legolcsóbb,de a jövőhéten utána járok
Válasz #4103. hozzászólásra
Aha! Akkor emeledik a mütrágyaár! Importon védővám! Meg kvóta!
tudna nekem valaki mutragya arat es ha igen mijet???? elore is koszonom!!!1
Válasz #4102. hozzászólásra
Mennyit szortatok? az ára mennyi volt?
http://www.origo.hu/gazdasag/20140110-nem-akarok-csanyi-sandorral-vetelkedni-semmiben.html
Bige
Válasz #4101. hozzászólásra
Szerintem igen. Korn-kalit szórtunk egyszer tavasszal és meglátszott a hatása.
A kálinak mennyi a feltáródási ideje?
Tavasszal szántáselmunkálás elött ha kikerül, a kukorica hasznosíthat belőle valamit?
Válasz #4052. hozzászólásra
Igen,tudsz
Nitrosol 30% tud valaki árat?
Válasz #4096. hozzászólásra
PIROS 60% ural káli 11100+áfa
Válasz #4096. hozzászólásra
PIROS 60% ural káli 11100+áfa
60%-os Kálisó árat tud valaki?
5% lehet/100liter a keserüsó,lényeg,hogy egy 200 literes hordóba keverd fel a törzsoldatot /2000 permetezőbe 100 kg/Én töbször csinálom igy csak 75 kilót teszek bele egyszerre, pár órával előtte és néha kevergesd meg.A mirkamid azonnal oldódik azzal nem kell foglalkozni.
Hunyán
AN 82-84eFt/t
MAS 74-76eFt/t
Válasz #4092. hozzászólásra
Ez a dózis nem vág oda a naprának állományban????????
1 Ha Búzára, naprára
10 kg keserűsó és
10 kg mikramid
és a gyomírtó vagy a gombaölő
ha nem esik az eső tavasszal akkor 2x v 3x szórom és a szilárdot nem teszem ki
Válasz #4079. hozzászólásra
Bige Úr nemzeti integrátoriszereplőakarlenni!! Sajna Privatizációnál Péti nitrogénmüvek hozzákerült! Kezdődhetne mezőgazdaságanis a rezsicsökkentés! Nagyonjólenne nekünk a lengyel inputanyagár!! A huhogó utdijjal ugyismegszivtuk! Mezőgazdaság ami a legtöbbetfuvaroztat!
Válasz #4089. hozzászólásra
Mennyit szoktál egy hektárra kijuttatni?
Válasz #4088. hozzászólásra
nem
Válasz #4087. hozzászólásra
Akár nitróval is?
1. vízben felodod
2. mikor mész búzát permetezni, szóród ezt is
3. örülsz
Válasz #4085. hozzászólásra
Mesélnél a technológiáról.
Válasz #4084. hozzászólásra
Sok jó tapasztalatom van,az azosped helyett ezt használjuk.
Válasz #4083. hozzászólásra
Búzára.
Válasz #4080. hozzászólásra
Mire akarod használni?160-180 ft körül van.
Válasz #4080. hozzászólásra
90ft körül lehet valahol........
Válasz #4079. hozzászólásra
Más is van a piacon nem csak Bige úr, mindenki ki van szolgáltatva akinek nincs pénze és tárolóhelye hogy időben jó áron vegyen műtrágyát. Évről évre látszik hogy nagy átlagban a szezon végére november környékére alakul ki a legjobb ár. Mi mindig megvesszük a 27%ost, de még mindig mástól vettük mert jobb árat mondanak mint Péten.
Ki szeretném próbálni idén a keserűsót.Menyibe kerül kg-ja?
Teljesen ki vagyunk szolgáltatva Bige "úr" szeszélyének!
Hol van ilyenkor a MI érdekképviseletünk?
Válasz #4076. hozzászólásra
Már el is értük a tavalyi csúcs árakat
Válasz #4071. hozzászólásra
Kb 2 hét eltéréssel jött a 2 kamion decemberbe. Mind a 2 sofőr azt mondta várni kellet rá mert szalagról rakodott nem raktárból.
Mai ár- péti 27% N zsákos 7500/q leszállítva
Én nem 300 Ft/q-n aggódok, inkább azért akarnám minél hamarabb megvenni, nehogy 1000-rel legyen több.
Válasz #4070. hozzászólásra
1. közeledik a tavasz (vgy már itt is van)
2. ha lassan de talán emelkednek a terményárak is
3. gondolják hogy az állami tám. is megérkezik ( vagy ugye fele megérkezett )
Szóval egyre több tényező sajnos arra utal, hogy kereslet lesz és ekkor lehet emelni....
Válasz #4070. hozzászólásra
Lehet hogy sokan eltaktikázták magukat az idei nitrogén vétellel.