Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen, ez közvetlenül a gyártótól jött volna. Elméletileg ez már mostani gyártás, mert akartam venni még karácsony előtt, de már elfogyott, és előre meg nem tudtam lerendelni, de még a pénzt se fogadták el előlegbe sajnos. Akkor 6800 volt az utolsó ár.
A mi cégunk M-TRADE CZ s.r.o. a műtrágya és vetőmag eladásaval foglalkozik ,szeretnénk maguknak ajánlani cegunkel forgalmazot műtrágyát és vetőmagot .
Műtrágyak :
Karbamid (UREA 46%),
NPK,
Petiso(CAN 27%), stb...
A mi cégünk kínál műtrágyák kívül még vetőmagokat is. Cégektol mint a Monsanto, LG, KSW,
Termékek : repce, kukorica, búza,....
Abban az esetben, ha érdekelne az ajánlatunk, vagy lenne valami kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot és küldök magának aktuális ár listánkat.
Csongrád melyik részéről írsz? Én is itt gazdálkodom, nincs sok földem, de szükségem lenne pétisóra nekem is. Ha közel lennél hozzám nem tudnánk összeállni rendelésbe? Igaz nekem csak 5 mázsa körül kellene. Ópusztaszer környékéről vagyok.
Üdv!
Közvetlen a gyártól ? friss anyag ? nekünk sikerült még december második felébe megegyezni 6800-ra januári fizetéssel, ma lett számlázva, őszi gyártású
Válasz #4036. hozzászólásra
Egy hónapja még 64,5 és 63 ba sikerült 27-est venni, akkor én sem bíztam hogy jelentősen lejjebb megy.
Lassan már majd szórni kell és sokan nem vették meg mert nem utalták a támogatásokat, meg terményben is vannak még sokan mert azért gyengén de emelkednek azok is.
Ha majd a maradék egyszerre akar venni akkor biztos nem lefele megy az ára.
Hali!
Lengyel műtrágyát vettünk amire ez van írva:
Azotan Amonu 34%
- Amonowy 17%
- Azotonowy 17%
Google fordítóba beírtam es ezt kaptam:
Ammonium nitrát 34%
- ammonium 17 %
- salétromsav 17%
Salétromsav az jó nekünk?
(Nem vagyok egy nagy kémikus )
Amúgy lehet rossz a fordítás mert a salétromsav folyadék nem? HNO3
Hasonló ez mint a nitrát-nitrogén (NO3) nem?
Nyugi ARES zajlik a harc a nemzeti integrátoriposztért!! Mi meg szivunk!!!! Ám kicsit olvasgass!! Hátha ez kiterjed müganépiacra!! http://pestisracok.hu/celkeresztbe-vette-az-agrarkamara-a-spekulansokat/
Megesszük majd azt csak nyugi, mert nem lesz sokkal olcsóbb az import sem. Felhívtam egy pár kereskedőt néhány napja, a mas-ra 7200-7600-ig mondtak árat, többen azt mondták hogy import. De hogy milyen import, az majd akkor derül ki, ha ideér a tanyára. Hát kösz, így nem kell! Péti 30%-os raktáron lévő nitrosolra 7400-7600-at mondtak. Hát mondom hogy lehet hogy mas árban van? A válasz: Hát sajnos ez ennyi. Felhívtam pétet, nem akarta elhinni az üzletkötő, hogy annyi az ár. Azt mondta, hogy ő személyesen 6400-ért adott az ősszel legkevesebbért de az több kamionos tétel volt, jelenleg 6600 az ára, tehát gyakorlatilag stagnáltak az árak. Hogy egy 1000-est akarnak keresni mázsánként a kereskedők, az már azért túl durva. Az egyik (itt már emlegetett elég nagy) cég ráadásul nem veszi, hanem úgy csinálja magának a cuccot. Megveszi az összeállt karbamidot és amm. nitrátot, feloldja magának és saját márkanéven adja el.
14021 hozzászólás
Válasz #4071. hozzászólásra
Nincs garancia, de a zsákon rajta van a csomagolási dátum, gondolom átzsákolni meg csak nem fogják a már kész anyagot.
Válasz #4069. hozzászólásra
Aztán van e biztositék arra hogy azt akkor gyártották amire mondják?Úgy vernek át ahogy akarnak.
hol van ilyenkor a kamara meg a versenyhivatal, mikor 2napon belűl az összes gyártó illetve forgalmazója ugyanannyival emeli az árakat ???
Válasz #4061. hozzászólásra
Igen, ez közvetlenül a gyártótól jött volna. Elméletileg ez már mostani gyártás, mert akartam venni még karácsony előtt, de már elfogyott, és előre meg nem tudtam lerendelni, de még a pénzt se fogadták el előlegbe sajnos. Akkor 6800 volt az utolsó ár.
Válasz #4064. hozzászólásra
dusloi 27 71000 + áfa biges tegnap megemelték IKR AGRÁR ANDREJ BABIS
Válasz #4066. hozzászólásra
Nem. De mennyiért lenne és kinél?
Horvát 27-es nitrogén műtrágyát használt már valaki?
Jo napot,
A mi cégunk M-TRADE CZ s.r.o. a műtrágya és vetőmag eladásaval foglalkozik ,szeretnénk maguknak ajánlani cegunkel forgalmazot műtrágyát és vetőmagot .
Műtrágyak :
Karbamid (UREA 46%),
NPK,
Petiso(CAN 27%), stb...
A mi cégünk kínál műtrágyák kívül még vetőmagokat is. Cégektol mint a Monsanto, LG, KSW,
Termékek : repce, kukorica, búza,....
Abban az esetben, ha érdekelne az ajánlatunk, vagy lenne valami kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot és küldök magának aktuális ár listánkat.
Köszönettel / S pozdravem / Best regards
Bc. Róbert Mitro
M Trade CZ, s.r.o.
e-mail: export@mtradecz.com
Válasz #4062. hozzászólásra
ezt most ki forgalmazza,vagy van honlapja az üzletkötők elérhetőségével,mert nem nagyon találom?
házhozszállitva ennyi?
Válasz #4059. hozzászólásra
Szia bigiboy
Csongrád melyik részéről írsz? Én is itt gazdálkodom, nincs sok földem, de szükségem lenne pétisóra nekem is. Ha közel lennél hozzám nem tudnánk összeállni rendelésbe? Igaz nekem csak 5 mázsa körül kellene. Ópusztaszer környékéről vagyok.
Üdv.
IKR DUSLOI 27 ES 68000 zsákos 70000
Válasz #4060. hozzászólásra
Üdv!
Közvetlen a gyártól ? friss anyag ? nekünk sikerült még december második felébe megegyezni 6800-ra januári fizetéssel, ma lett számlázva, őszi gyártású
Válasz #4059. hozzászólásra
Békésben kiszállítva a mai big-bag-es ár 7200 nettó. (Nitrogénművek)
SZiasztok,tud valaki friss pétisó árakat,Csongrád megyében ,zsákosat?
Válasz #4057. hozzászólásra
köszönöm
Válasz #4056. hozzászólásra
Big bag 5q házhozszállítva és nem kamionos tétel 12t.
Válasz #4054. hozzászólásra
ömlesztve, vagy big-bag csomagolás? Az árban benne volt a házhozszálitás is kamionos tételben?
Válasz #4054. hozzászólásra
mi is így jártunk...illetve mire rendeltünk volna az utolsó pillanatra hagyva addigra már nem volt készlet.
Válasz #4053. hozzászólásra
Masra 70-et ammóniumnitrátra 80-at mondtak ma nekem,december elején 65 és 77 lett volna,de eltaktikáztam magam.
idei MAS vagy ammóniumnitrát árat tud valaki?
üdv!Valaki vásárolt mütrágyát már Marcaliban a (Gyártól)?
Bárki vásárolhat ott?
Válasz #4050. hozzászólásra
Köszi, akkor nem rájuk gondoltam.
Válasz #4048. hozzászólásra
Anthera .Nem volt meg a hatóanyag,visszaálltak szilárdra.
Válasz #4047. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget!
Válasz #4043. hozzászólásra
Ez az A..terra lenne?? Milyen panaszt?? Mi tavaly tőlük vettük, meg idén is onnan fogjuk szerintem.
Válasz #4045. hozzászólásra
ugyanaz mint a magyar 34%-os ammónium nitrát a zsák szerint, remélhetőleg meg is van benne a hatóanyag.
Válasz #4042. hozzászólásra
Megkaptam köszi, csak elfelejtettem még válaszolni.
Válasz #4044. hozzászólásra
De akkor ugyanolyan jó ha jól értelmezem.
Igen és igen!
Válasz #4041. hozzászólásra
nem ugyanaz !!!!!
a gyártásához használják a salétromsavat.
big bag ár kamiontétel volt?
Válasz #4035. hozzászólásra
Mind a negatívot,meg a pozitívot is reklámozni kell.Saját érdekünk.Városföldi nitrosolra hallottam panaszt.
Válasz #4041. hozzászólásra
E-mail?
Válasz #4039. hozzászólásra
A nitrát nitrogén meg a salétromsav az ugyanaz?
7500+ÁFA
Válasz #4036. hozzászólásra
Egy hónapja még 64,5 és 63 ba sikerült 27-est venni, akkor én sem bíztam hogy jelentősen lejjebb megy.
Lassan már majd szórni kell és sokan nem vették meg mert nem utalták a támogatásokat, meg terményben is vannak még sokan mert azért gyengén de emelkednek azok is.
Ha majd a maradék egyszerre akar venni akkor biztos nem lefele megy az ára.
Válasz #4038. hozzászólásra
nitrát nitrogén fele és amónium nirogén a másik fele.
No3 és nh4. Egyik gyorsabban másik lassaban lesz felvehető a növények számára.
Mennyi volt?
Hali!
Lengyel műtrágyát vettünk amire ez van írva:
Azotan Amonu 34%
- Amonowy 17%
- Azotonowy 17%
Google fordítóba beírtam es ezt kaptam:
Ammonium nitrát 34%
- ammonium 17 %
- salétromsav 17%
Salétromsav az jó nekünk?
(Nem vagyok egy nagy kémikus )
Amúgy lehet rossz a fordítás mert a salétromsav folyadék nem? HNO3
Hasonló ez mint a nitrát-nitrogén (NO3) nem?
Anthera 27-es 69000+áfa
Én is 2 hete fizettem. 27es 70e nett. Leszállítva. Azt hallottam jobb már nem lesz. Nem bízok én a 60 ezerhez
Válasz #4029. hozzászólásra
Bocs, de negatív reklámot nem akarok csinálni senkinek.
Én 1hete fizettem ki a 27 es pétit 6750nettó,leszálitva.
Válasz #4032. hozzászólásra
megírod, hogy melyik kereskedőnél?
linzit 69-ért kötöttem pénteken egyébként a szerbet 65-ért kínálták,azt hiszem a 20% nitrosolt 55-ért
Válasz #4030. hozzászólásra
Olvastam a cikket, tudok róla!!
Válasz #4028. hozzászólásra
Nyugi ARES zajlik a harc a nemzeti integrátoriposztért!! Mi meg szivunk!!!! Ám kicsit olvasgass!! Hátha ez kiterjed müganépiacra!! http://pestisracok.hu/celkeresztbe-vette-az-agrarkamara-a-spekulansokat/
Válasz #4027. hozzászólásra
melyik cég?
Válasz #4027. hozzászólásra
A termények árai a béka segge alatt a kupecok meg nagyot akarnak megint szakítani!!!!!
Válasz #4026. hozzászólásra
Megesszük majd azt csak nyugi, mert nem lesz sokkal olcsóbb az import sem. Felhívtam egy pár kereskedőt néhány napja, a mas-ra 7200-7600-ig mondtak árat, többen azt mondták hogy import. De hogy milyen import, az majd akkor derül ki, ha ideér a tanyára. Hát kösz, így nem kell! Péti 30%-os raktáron lévő nitrosolra 7400-7600-at mondtak. Hát mondom hogy lehet hogy mas árban van? A válasz: Hát sajnos ez ennyi. Felhívtam pétet, nem akarta elhinni az üzletkötő, hogy annyi az ár. Azt mondta, hogy ő személyesen 6400-ért adott az ősszel legkevesebbért de az több kamionos tétel volt, jelenleg 6600 az ára, tehát gyakorlatilag stagnáltak az árak. Hogy egy 1000-est akarnak keresni mázsánként a kereskedők, az már azért túl durva. Az egyik (itt már emlegetett elég nagy) cég ráadásul nem veszi, hanem úgy csinálja magának a cuccot. Megveszi az összeállt karbamidot és amm. nitrátot, feloldja magának és saját márkanéven adja el.
Válasz #4025. hozzászólásra
Annyiért egyék meg!!!
Válasz #4024. hozzászólásra
6500körül volt.
Januártól lehet itt csak venni, 7200as indulóárral!!!
Mas-ra vagy pétisóra milyen árak voltak utoljára?
Válasz #4015. hozzászólásra
Corn Starter 25 kg egységrakományos kiszerelés listaára jelenleg 148.000 Ft+ÁFA / t
A magasabb hatóanyag tartalmú Corn Starter 25 kg kiszerelésben várhatóan csak 2014 februártól lesz elérhető.
Persze érdemes mindig mindent lerendelni időben.
Nitrogén pl felénk nem lehet kapni....csak majd januártól...persze 7000feletti áron..