Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4019. hozzászólásra
Nálunk tavaly egy gazda használta sor mellé rakva./Komárom-Esztergom megye/ Nagy szárazság volt az igaz,de az őszi szántásnál még sok granulátumot találtak,amely nem hasznosult.
Vŕltok mert elegem lett a hazai poros darabos szarból,s nem finanszirozom a Kitéčrt a harcot. A pčnzemčrt jň ŕrůt akarok nem ipari hulladčkot.Ez szerintem jogos. Nem akarok úgy jŕrni,mint az idčn /a beküldött kčpemen rčgebbröl/ meg sokan vitték vissza a darabos szemetet. Ebböl elčg volt! Nagykalapŕcs 2013ban 11e/q ŕron ???
Hŕrom -nčgy évente 600-1000q szarvasmarha istŕllótrĺgyĺval szórom a területeket. A sajŕt telepemen keletkezik kb 7000q durvŕn 60 fuvar T088as .Igy čn csak egyoldaluzok a N illetöen.Kölsčghatékony ilyen gatya árakkal. Búzĺra 34%,kuk 27 pčti volt. De az idčn mŕrkŕt vŕltok romŕn 34% és yara bella 27% vagy timac agro lesz a kukorica alŕ. Legszivesebben Linzer lenne minösčgi cucc,csak nem hoznak nagy zsŕkot.
Válasz #3998. hozzászólásra
Lapít mint sz.r a gazban. Nem ő az első hazudozó aki eltünik egy rövid időre a fórumról!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy benne van ő is a Genezis 500-asok klubjában azért kapja ilyen olcsón a pétisót. Régebbi fórumozók tudják miröl beszélek.............
Ma vettem 34%-os pétit 59.000.ft/to áron. Halasztott fizetéssel kamatmentesen 2113.12.14.-ig. És a gyár még kifizet nekem készpénzben 15.000.ft-ot tonnánként a kijutatásra.
Ha már hülyeségeket kell beszélni akkor én sem maradhatok ki belüle.......
nem gondolom végig, mert nem nekem kell......
nem is neked szólt igazából, csak próbáltam esetleg magyarázni a félreértést ami az elnevezésből adódhat....
Válasz #3986. hozzászólásra
De mi minősít engem? Szerinted vam valóságalapja a bejegyzésének vagy nincs???????? ŐT MINŐSÍTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mas a köznyelvben a pétisó.... bármilyen gyártmányú és minőségű is legyen....
nálunk a traktor szinonímája a zetor ..... itt sem mindegy milyen trakit (zetort) vesz az ember..
Válasz #3981. hozzászólásra
A török mas 60.000.ft/to áron ideszállítva? Jó, de csak utólagos fizetésre vedd meg. Csodák nincsenek! Idáig miért nem volt soha török mas a piacon ha ennyire olcsó??????????
Válasz #3980. hozzászólásra
Az a baj ezzel az Agroinform fórummal,hogy vannak az egyenlőek,és az egyenlőbbek.Nem ,hogy egymást segítenénk információkkal,vannak akik mindig tutitra tudják az igazit.Kedves kis szmájlikkal övezve osztják az észt,de ami rájuk nézve nem pozitív hatású,esetleg valakinek más véleménye van,mindjárt megsértődnek.Félre ne érts,ez nem rád vonatkozik.A kérdésedre válaszolva:Agrotata Kft.
14021 hozzászólás
Válasz #4019. hozzászólásra
Nálunk tavaly egy gazda használta sor mellé rakva./Komárom-Esztergom megye/ Nagy szárazság volt az igaz,de az őszi szántásnál még sok granulátumot találtak,amely nem hasznosult.
Válasz #4020. hozzászólásra
Ez jó kérdés,de szerintem sehol,de ha tudsz valahol írd meg ide.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hol kapható legolcsóbban kamion tételben linzer nac 27-es?
Válasz #4015. hozzászólásra
Vannak tapasztalatok vele kapcsolatban? Jó, megéri? Mennyit szórtok belőle?
Válasz #4016. hozzászólásra
Mostan akkor mennyi is az ára? Milyen összegből számítsak vissza 5000?
Válasz #4016. hozzászólásra
Igen, ezért kérdeztem, hogy mennyi alapban az ára, mert még nem használtuk.
Válasz #4015. hozzászólásra
Olvastad a - 5000 es akciót
Mennyi most a Corn starternek mázsája?
Válasz #4013. hozzászólásra
Vŕltok mert elegem lett a hazai poros darabos szarból,s nem finanszirozom a Kitéčrt a harcot. A pčnzemčrt jň ŕrůt akarok nem ipari hulladčkot.Ez szerintem jogos. Nem akarok úgy jŕrni,mint az idčn /a beküldött kčpemen rčgebbröl/ meg sokan vitték vissza a darabos szemetet. Ebböl elčg volt! Nagykalapŕcs 2013ban 11e/q ŕron ???
Válasz #3975. hozzászólásra
Hŕrom -nčgy évente 600-1000q szarvasmarha istŕllótrĺgyĺval szórom a területeket. A sajŕt telepemen keletkezik kb 7000q durvŕn 60 fuvar T088as .Igy čn csak egyoldaluzok a N illetöen.Kölsčghatékony ilyen gatya árakkal. Búzĺra 34%,kuk 27 pčti volt. De az idčn mŕrkŕt vŕltok romŕn 34% és yara bella 27% vagy timac agro lesz a kukorica alŕ. Legszivesebben Linzer lenne minösčgi cucc,csak nem hoznak nagy zsŕkot.
Válasz #4006. hozzászólásra
korán vettem pétit, akkor drága volt , de legalább hibátlan
nem vagyok bész tag, de hozzá csapják a rendelésemet a sajátjukhoz. az amulti baromi drága. műtrágyánál nagy különbségek nincsenek
Válasz #4004. hozzászólásra
ez marha jó! 500-asok clubbja
akit kivágtak az ezresből
Válasz #4009. hozzászólásra
nem kell a kémia még megy valamennyire....
kívácsi voltam tudod -e vagy csak blöff
Válasz #4005. hozzászólásra
Igen,csak ne kérd,h részletezzem
Válasz #4005. hozzászólásra
Igen! És emiat a Mg. tartalom ami a klororfil képződést nagyon segíti.
Válasz #4004. hozzászólásra
Oda mindenkit bevesznek,akinek főút mellett van földje,és hajlandó kirakni a táblát
Válasz #4002. hozzászólásra
De inkább mindent olcsóbban veszel mint én,valahol tag is vagy,ha jól emlékszem.
Mindegy is,az elmúlt pár évben nem volt gondom a bigével
Válasz #4003. hozzászólásra
A dolomit miatt?
Válasz #3998. hozzászólásra
Lapít mint sz.r a gazban. Nem ő az első hazudozó aki eltünik egy rövid időre a fórumról!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy benne van ő is a Genezis 500-asok klubjában azért kapja ilyen olcsón a pétisót. Régebbi fórumozók tudják miröl beszélek.............
Válasz #4000. hozzászólásra
Igen-igen,de nem akartam már szőrszálhasogatónak tűnni,valójában a péti27-es nem is mas
Válasz #4001. hozzászólásra
volt velük is. én inkább adok többet érte, de nem basznak át a szarral
Válasz #3999. hozzászólásra
Már megkomolyodtak... Volt valami kalandod velük? Én összeállt szart nem veszek le kamionról,visszaküldöm inkább
Egyébként a 27%-os pétisó nem azonos összetételben a "mindenféle" MAS-sal.
Válasz #3995. hozzászólásra
én előre utalással nem vennék műtrágyát. főleg attól a cégtől
Válasz #3997. hozzászólásra
nyertél te vagy a legnagyobb h....e.
De hol van KORNI?????????
Ma vettem 34%-os pétit 59.000.ft/to áron. Halasztott fizetéssel kamatmentesen 2113.12.14.-ig. És a gyár még kifizet nekem készpénzben 15.000.ft-ot tonnánként a kijutatásra.
Ha már hülyeségeket kell beszélni akkor én sem maradhatok ki belüle.......
Válasz #3990. hozzászólásra
A minősítés a szmájlinek szól,a pétisó nem ammonnitrát,a medve nem játék mondta a székely.
Válasz #3994. hozzászólásra
Persze már vagy egy hete. Előreutalás volt.
Válasz #3991. hozzászólásra
megjött már a karbamidod? előre utalással volt?
Válasz #3990. hozzászólásra
az mán nagyobb tévedés.....
Válasz #3987. hozzászólásra
nem gondolom végig, mert nem nekem kell......
nem is neked szólt igazából, csak próbáltam esetleg magyarázni a félreértést ami az elnevezésből adódhat....
Válasz #3988. hozzászólásra
Ezért kell tisztázni s dolgokat. Ez olyan ,mint amikor beír valaki egy magas terményárat,aztán kiderül,h komp feláras.
Válasz #3985. hozzászólásra
Mifelénk sokan a köznyelvben az ammonumnitrátot hívják pétisónak.
Válasz #3986. hozzászólásra
De mi minősít engem? Szerinted vam valóságalapja a bejegyzésének vagy nincs???????? ŐT MINŐSÍTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #3987. hozzászólásra
nálunk is minden 27-es péti, de a péti 34-es az már ammoniumnitrát
Válasz #3985. hozzászólásra
Ezt gondold még egyszer(vagy többször) át. 1000 féle mas van,mind más árban és minőségben.
Válasz #3983. hozzászólásra
Igazad van nem péti. A többi sajnos téged minősít.
Válasz #3984. hozzászólásra
a mas a köznyelvben a pétisó.... bármilyen gyártmányú és minőségű is legyen....
nálunk a traktor szinonímája a zetor ..... itt sem mindegy milyen trakit (zetort) vesz az ember..
Válasz #3979. hozzászólásra
Igen,csak az nem péti,és pétiről volt szó.
Válasz #3981. hozzászólásra
A török mas 60.000.ft/to áron ideszállítva? Jó, de csak utólagos fizetésre vedd meg. Csodák nincsenek! Idáig miért nem volt soha török mas a piacon ha ennyire olcsó??????????
És azért ide is pár
De ő 27%-os pétit írt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #3980. hozzászólásra
Az a baj ezzel az Agroinform fórummal,hogy vannak az egyenlőek,és az egyenlőbbek.Nem ,hogy egymást segítenénk információkkal,vannak akik mindig tutitra tudják az igazit.Kedves kis szmájlikkal övezve osztják az észt,de ami rájuk nézve nem pozitív hatású,esetleg valakinek más véleménye van,mindjárt megsértődnek.Félre ne érts,ez nem rád vonatkozik.A kérdésedre válaszolva:Agrotata Kft.
Melyik cégnél?
Válasz #3978. hozzászólásra
Korninak igaza van. 6000+áfa Mas 27%/török/ 700kg BB.,számlával
Válasz #3976. hozzászólásra
Nincs hát,annyiért nem volt hivatalosan számlával az biztos. Csak nemtudom mi értelme van hülyeségeket beírkálni
Válasz #3976. hozzászólásra
Akkor bekamuzta az árat, szerinted?
vagy számla nélkül vette meg a kamion műtrágyát?
Válasz #3973. hozzászólásra
Nem lesz számla , mert nincs is. Szerintem.
Válasz #3974. hozzászólásra
vegyél MAS-t olcsón mint KORNI, és annyiba lesz bruttóban mint az AN34 nettóban
Romŕn ammonium nitrŕt 34% brutto 10000ft/q 5q/big kicsit sok a gyenge ŕrakhoz.Hajduszoboszlón
Válasz #3915. hozzászólásra
Korni!
meg mered mutatni a számlát , a nem releváns adatok kitakarásával persze, mert elég hihetetlenül hangzik a 60E nettó!
Kíváncsi vagyok.