Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3916. hozzászólásra
Erre van egy megoldás mikor beleteszed a vetögépbe,ha kiértél a földre,felteszel egy rostát ás már kész is van!
3-4mm ! Mert hiába veszed meg akármikor és akármilyet ha olyan ugyis összeállt én már talasztaltam a Magyart Románt
eddig a Lengyel jött be ,de ez attól függ ki ,hogy tárolta!
Igen ez elég mocskos taktika volt. De többč nem pčtizek,ha nem szorok akkor sem az nem anyag amit az idčn kaptam 11e/q črt Viszont ha megnčzed az irŕsaim közt van 1foto, ahol az idei pčtit szórnŕnk.Rengeteget visszavittek. Nekem ebböl elegem van! Rčgen a 90es čvekben volt ilyen a romĺn,hogy fater+nagyfater kalapŕccsal indult müxart szorni. Csakhŕt az 2e volt akkor. A mai viszont elčg szčp anyag,s a Tonavar elčg jo ŕron adja.Nem ad tavalyi szart Szoboszlon. 1nem lesz Bige, a 38 as tengeri nem engedi a darabos müxart 11e črt! Ha lŕtol jot biztos mindenkit érdekel légy résen ugrĺsra kčsz!!
Azon vagyok,hogy megtudjam.
ÁLLITÓLAG Pét hétfőtöl emelt árakkal dolgozik.Erröl van valakinek valami infója? Úgy vettem ma észre,hogy nagyon el akarják megint játszani az örüljél ,hogy kapsz kezdetü szindarabot.
Milyen ügynök vagy ,ha tölünk kčrdezed?Kinyomozhatnŕd hol a legjobb čs legolcsňbb a müxar/Ha az én mondandomat is ugymond szŕmonkčrted a multkor. Milyen traktort szeretnčk,ha nem vagy el adom a termčnyem../ Kicsit komolyabb info forrŕs kellene netto brutto. 7-7,3 hajduba a pčti/amit ugye nem veszek mert az idčn is beszoptam 120q darabos poros ipari szeméttel. Azért,hogy Bige verhesse a farkŕt a Kitčre. Yara bella linzer meg romŕn am nitrŕt črdekel .Bige nem 11e črt 20kg os ködarabok.
Én Yara bella vagy timac agro, linzer vagy romĺn am nitrĺtot fogok hasznĺlni. A bige nŕlam az idčn včgleg leszerepelt 11e ft/q črt betontömbnyi darabokat kalapŕccsal kellet verni. Én nem tŕmogatom a milliĺrdos pŕrbaj harŕcsolŕst. Elöször gyĺrtson jo minösčget ami nem poros nem göröngyös. Inkĺbb adok érte többet,de ne keljen küszködni a kijuttatŕskor.
Úgy tudom hogy jo a minősége hogy nagyon sok jött magyarországra és olyanok vették akik be is vizsgáltaták,hogy tudják mit vesznek.amúgy meg az árakról mindég leht tárgyalni.
Válasz #3894. hozzászólásra
Az mit jelent hogy megvan a minősége??????
Ránézésre nehéz a hatóanyagot megállapitani mennyi is van benne valojában Kénytelenek vagyunk elhinni ami rá van a zsákra írva Láttam én már sok furcsaságot mútrágyában
Állítólag csak prillezett műtrágyákak vannak a piacon 1mm-4mm szemcseméret, mi a tapasztalat, a szórás egyenletes? Gyanús h nem-e valami ledarált régi anyagot akarnak eladni?
Persze a napra is 120-140+ boni volt, a kukorica meg 65-70, Igaz termés akkor sem volt nagyon, de az idén sincs!!! Már itt a fórum hírekben is azt írták reggel, hogy nem lesz annyi kukorica mint amit jósoltak, jé végre "leesett nekik" erről beszéltem már két hónapja, hogy nem lesz kukszi!!!
34%-est a nyáron 14 ezer bruttóba vettünk, igaz nem is nagyon volt.
Most karbamid 9,6 nettóba mondták, ha a péti olcsóbb hatóanyag arányosan akkor az menne a zöldtrágyára, de a 34-es nagyon drága.
Felénk eddig minden gazda általában januárban veszi meg az adott évre a nitrogénét.
Persze ennek több oka is lehet.
Haverom pl múlt héten vett magyar pétisót 27-est. 7150 nettóért...tegnap felhivtam, hogy rossz üzletet csinált, azt mondta már késő...
6-6500ért elég jó azért a péti...tavaly 7400-ért lett vásárolva 4 kamion.
Azt vettem ki én is a szavaiból, hogy nem igazán vásárolnak a termelők!! Az is igaz, hogy aki két éve volt előtte a területi képviselő annak akkora volt az "orcája" vagy azon a "bőr vastagsága" hogy az Ak 27-es lőszere nem ütötte volna át!!! Akkora pofával ami a réginek volt, szerintem nehéz eladni bármit is!! Te ismerted a faszit a régit??????????
14021 hozzászólás
Válasz #3910. hozzászólásra
Pontos az infód!! cirka 4000-et emelt a nemzeti mütrágyagyárunk!!!
Válasz #3915. hozzászólásra fFriss anyag láttad mien,, 6000 még nem halottam
Válasz #3915. hozzászólásra
engem + 34% érdekelne vagy 5q 10eft körül Álfásan!
Aki tud az szólljon Szabolcs -Megye ( Mátészalka)
Korni légyszives írj egy telefonszámot az értékesítőre, és helységnevet merre található az eladó Magyarországon.
Ha nem titok elmondod hogy kitől vettél ennyiért?Engem is érdekelne ilyen áron!
Válasz #3916. hozzászólásra
Erre van egy megoldás mikor beleteszed a vetögépbe,ha kiértél a földre,felteszel egy rostát ás már kész is van!
3-4mm ! Mert hiába veszed meg akármikor és akármilyet ha olyan ugyis összeállt én már talasztaltam a Magyart Románt
eddig a Lengyel jött be ,de ez attól függ ki ,hogy tárolta!
Az az idei 74-75höz jň ĺr.Csak friss legyen.Mčg a soszoro ki is viszi,de a vetögčp mŕr nem a darabos anyagot .Ha beŕll.Mŕjus meg sokŕ lesz.
mi most vettünk big bag-et.
ár 27-es péti 6000 plusz fa.
Igen ez elég mocskos taktika volt. De többč nem pčtizek,ha nem szorok akkor sem az nem anyag amit az idčn kaptam 11e/q črt Viszont ha megnčzed az irŕsaim közt van 1foto, ahol az idei pčtit szórnŕnk.Rengeteget visszavittek. Nekem ebböl elegem van! Rčgen a 90es čvekben volt ilyen a romĺn,hogy fater+nagyfater kalapŕccsal indult müxart szorni. Csakhŕt az 2e volt akkor. A mai viszont elčg szčp anyag,s a Tonavar elčg jo ŕron adja.Nem ad tavalyi szart Szoboszlon. 1nem lesz Bige, a 38 as tengeri nem engedi a darabos müxart 11e črt! Ha lŕtol jot biztos mindenkit érdekel légy résen ugrĺsra kčsz!!
Válasz #3912. hozzászólásra
Köszi,de megirhatod privátba is úgy legalább nem felejtem el.
Holnapra lesz friss és tuti infóm.. Ha gondolod a közös jó barátunk meg majd tájékoztat ha igy megfelel..
Válasz #3907. hozzászólásra
Nálam is tele a föld, semmit nem veszünk!!
Válasz #3908. hozzászólásra
Azon vagyok,hogy megtudjam.
ÁLLITÓLAG Pét hétfőtöl emelt árakkal dolgozik.Erröl van valakinek valami infója? Úgy vettem ma észre,hogy nagyon el akarják megint játszani az örüljél ,hogy kapsz kezdetü szindarabot.
Válasz #3906. hozzászólásra
vissza tudok olvasni, de azok szerintem nem reális árak erre az anyagra
Válasz #3905. hozzászólásra
Milyen ügynök vagy ,ha tölünk kčrdezed?Kinyomozhatnŕd hol a legjobb čs legolcsňbb a müxar/Ha az én mondandomat is ugymond szŕmonkčrted a multkor. Milyen traktort szeretnčk,ha nem vagy el adom a termčnyem../ Kicsit komolyabb info forrŕs kellene netto brutto. 7-7,3 hajduba a pčti/amit ugye nem veszek mert az idčn is beszoptam 120q darabos poros ipari szeméttel. Azért,hogy Bige verhesse a farkŕt a Kitčre. Yara bella linzer meg romŕn am nitrŕt črdekel .Bige nem 11e črt 20kg os ködarabok.
Válasz #3905. hozzászólásra
telítve vannak a földek
Engem N34% ára érdekelne, ha esetleg tudja valaki mennyiért megy mostanság, köszi!
Válasz #3904. hozzászólásra
Senki se vásárol műtrágyát?
Friss árakat tud valaki? Kamion tétleben MAS és NPK 3*15 linzer, duslo ,lengyel vagy yara érdekelne.
mit gondoltok ebböl érdemes venni?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Mutragya-akcio/4803509/
ez lemaradt
szaladjunk vásárolni? :)
Én Yara bella vagy timac agro, linzer vagy romĺn am nitrĺtot fogok hasznĺlni. A bige nŕlam az idčn včgleg leszerepelt 11e ft/q črt betontömbnyi darabokat kalapŕccsal kellet verni. Én nem tŕmogatom a milliĺrdos pŕrbaj harŕcsolŕst. Elöször gyĺrtson jo minösčget ami nem poros nem göröngyös. Inkĺbb adok érte többet,de ne keljen küszködni a kijuttatŕskor.
Válasz #3896. hozzászólásra
Így már másképp hangzik.
Válasz #3896. hozzászólásra
Úgy tudom hogy jo a minősége hogy nagyon sok jött magyarországra és olyanok vették akik be is vizsgáltaták,hogy tudják mit vesznek.amúgy meg az árakról mindég leht tárgyalni.
Az mit jelent hogy megvan a minősége??????
Ránézésre nehéz a hatóanyagot megállapitani mennyi is van benne valojában Kénytelenek vagyunk elhinni ami rá van a zsákra írva Láttam én már sok furcsaságot mútrágyában
A bige egyenlőre jóval olcsóbb,persze leszállítva
Tudom hogy nem kevés de lehet tárgyalni az árakon,a másik dolog meg hogy meg van a minősége a szemcsék egyenletesek,és ez leszállítva értendő.
Válasz #3892. hozzászólásra
300 beszorozva nem kevés
Saletra amonowa 34% --- 277 euró
Mocznik 46% ---- 305 euró
Saletrzak 27% --- 245 euró
Jelenleg ezeka legfriseb árajánlatok ezek lengyel cuccok.
Válasz #3889. hozzászólásra
Árulgassák csak még egy darabig!!!
Válasz #3884. hozzászólásra
ANTERA VÁROSFÖLD KAMION 24TONNA 27 es72000 3x15 119000 map 10-46 120000
FERTILIA ENYING 27-ES 68000 3X15 110000 8-24-24 130000
MAP 11-52 133000 MAI ÁR KAMION 24 TONNA
Állítólag csak prillezett műtrágyákak vannak a piacon 1mm-4mm szemcseméret, mi a tapasztalat, a szórás egyenletes? Gyanús h nem-e valami ledarált régi anyagot akarnak eladni?
Válasz #3886. hozzászólásra
Igaz nem 27-es hanem AK 47!! Kalasnyikov, csak az a beceneve egyszerűen!!
Válasz #3874. hozzászólásra
IGEN NEM AK 47 ES RE GONDOLSZ 7.62X39
Válasz #3883. hozzászólásra
De addig a nilus menti székelyek bevásároltak az olcsóból!
Válasz #3883. hozzászólásra
De addig a nilus menti székelyek bevásároltak az olcsóból!
Válasz #3878. hozzászólásra
Persze a napra is 120-140+ boni volt, a kukorica meg 65-70, Igaz termés akkor sem volt nagyon, de az idén sincs!!! Már itt a fórum hírekben is azt írták reggel, hogy nem lesz annyi kukorica mint amit jósoltak, jé végre "leesett nekik" erről beszéltem már két hónapja, hogy nem lesz kukszi!!!
Válasz #3880. hozzászólásra
és a komplex az micsoda? szolnokisó?
én ismertem
Válasz #3877. hozzászólásra
OFF
Ejnye nem tudjátok jól :-)))
A nitrogén műtrágya az "PÉTISÓ" (hiába ammónium nitrát) a Kálium klorid pedig a "PIROS MŰTRÁGYA"
Úgy látom nem beszélitek a "nép egyszerű gyermekének" nyelvét :-))))
34%-est a nyáron 14 ezer bruttóba vettünk, igaz nem is nagyon volt.
Most karbamid 9,6 nettóba mondták, ha a péti olcsóbb hatóanyag arányosan akkor az menne a zöldtrágyára, de a 34-es nagyon drága.
Felénk eddig minden gazda általában januárban veszi meg az adott évre a nitrogénét.
Persze ennek több oka is lehet.
Haverom pl múlt héten vett magyar pétisót 27-est. 7150 nettóért...tegnap felhivtam, hogy rossz üzletet csinált, azt mondta már késő...
6-6500ért elég jó azért a péti...tavaly 7400-ért lett vásárolva 4 kamion.
Válasz #3865. hozzászólásra
Nem kötözködni akarok!
De magyar 34-es pétisó nincs.
A 27-es péti az a pétisó.
A 34-es Ammonium-nitrát.
Persze ebből is van magyar Genezis-ses.
Azt hallottam,hogy nagy agrárcégek vezetői,4% jutalékot kapnak saját számlára,minden megvett műtrágya után.
Válasz #3868. hozzászólásra
Tegyél rá 100-150kg 27% és nyomás utána beszántani, tavaszra lesz jó kis trágya belőle!!
Válasz #3873. hozzászólásra
Azt vettem ki én is a szavaiból, hogy nem igazán vásárolnak a termelők!! Az is igaz, hogy aki két éve volt előtte a területi képviselő annak akkora volt az "orcája" vagy azon a "bőr vastagsága" hogy az Ak 27-es lőszere nem ütötte volna át!!! Akkora pofával ami a réginek volt, szerintem nehéz eladni bármit is!! Te ismerted a faszit a régit??????????
Válasz #3862. hozzászólásra
Igazad van teljesen. Mondtam neki várok hátha benéz a27es 60 alá Panaszkodott hogy nem akar senki venni