Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egy olyan kérdéssel fordulnék, hozzátok, hogy így ősz végén zöldtrágyára beszántás előtt milyen nitrogént kéne rászórjak? Ammónium-nitrát vagy karbamidot?
Illetve ez mennyire mosódhat ki tavaszra.
Engem is érdekel 5q magyar pétisó 34% ha tudtok szólljatok Mátészalka!
Jó az ár nem tudtok árakat ahol,nem kell megvenni egy kamionnal m ert csak 5q kell!
Válasz #3859. hozzászólásra
Tudnál nekem adni nevet és telefonszámot az üzletkötőre? 64 000-ért engemet érdekelne, főleg hogy Duslói. Lehet privátban is.
Engem is ma hívott, én mondtam neki csak 60-ért vagyok hajlandó venni 27% nitrogént, ha tudja adni ennyiért veszek ha nem akkor nincs üzlet!!! Szerintem az ide évben ők is hozzájárulhatnak a termelők életben maradásához, mert szerintem mindenki fékez a költségei kiadásával a rossz év után!!! Kellene ott is csökkenni az áraknak minimum 30%!!!!
Hozassad el most, rakjad össze valahol nehogy tavaszra pofára esés legyen, Mézgának van erről tapasztalata hogy mit is kaphat az ember tavaszra mikor nagyon kell a cucc!!
Válasz #3844. hozzászólásra
13eft vettünk 12-23 mütrágyát lengyel amit a földre kell tenni és beletárcsázni a forgó alá!
Másik kérdésem,hogy Magyar pétisó 34% Agrokernél a 12eft az álfásan vagy álfa nélkül?
mert érdekelne valami jó olcsó pétisó ami jó a vetögépbe és nem áll össze és nem darabos mint a román!
Lengyel az jobb de nincs olyan mint a Magyar Big!
Tarnogran 12-23 Lengyel!
12eft a magyar Agrokeres az álfésan vagy álfa nélküli ? 34% mert kéne vagy 4q? Vajon Szalkán van mert elég elhozni nyir1 suzukival 3q utámfutóval!
Milyen árban vannak a magyar pétisó 27% 34%?
Most vettem lengyel 27% 10500ft!
Román 34% 12000ft!
Ami érdekelne az 34% Magyar Szabolcs megye Mátészalka!
Nem hosszú idejű akció lesz szerintem, meg le is van korlátozva a mennyiség
288 tonna/megrendelő mennyiségre.Nagyon jó árnak tartom, rendeltem én is
1 komolyabb mennyiséget. Feltétel: 5 napon belül át kell utalni....
Ezek nem rossz árak, ennyiért már meg szabad venni, de inkább az a kérdés, hogy kell-e az idei számla, vagy inkább már csak a jövő évre kellene a számla
Szerintetek mikor érdemes megvenni a tavaszi műtrágyát kb 10tonna tételnél jelnleg 67 és 77+fa ajánlatot kaptam rá.Most vegyem meg vagy várjak még vele ki mit gondol?
14021 hozzászólás
Ha Bige ur 60e-ért adja a nitrogént,akkor is 100% haszna v rajta!HMM...
Válasz #3869. hozzászólásra
Elég nagy mennyiséget kéne kiszórni, mert talán a zöldtrágya bontásba is segítene.
Válasz #3868. hozzászólásra
Simán elmosódhat, minek akarod most kiszórni? Tedd el inkább tavaszra, jobban jársz
Egy olyan kérdéssel fordulnék, hozzátok, hogy így ősz végén zöldtrágyára beszántás előtt milyen nitrogént kéne rászórjak? Ammónium-nitrát vagy karbamidot?
Illetve ez mennyire mosódhat ki tavaszra.
Válasz #3866. hozzászólásra
Igen 27%-re gondolt biztos.
Az ammónium-nitrát az a 34%-os.
Válasz #3865. hozzászólásra
az meg milyen...
Engem is érdekel 5q magyar pétisó 34% ha tudtok szólljatok Mátészalka!
Jó az ár nem tudtok árakat ahol,nem kell megvenni egy kamionnal m ert csak 5q kell!
Válasz #3859. hozzászólásra
Tudnál nekem adni nevet és telefonszámot az üzletkötőre? 64 000-ért engemet érdekelne, főleg hogy Duslói. Lehet privátban is.
Válasz #3862. hozzászólásra
Nekem csak 65-öt mondott.
Válasz #3858. hozzászólásra
Engem is ma hívott, én mondtam neki csak 60-ért vagyok hajlandó venni 27% nitrogént, ha tudja adni ennyiért veszek ha nem akkor nincs üzlet!!! Szerintem az ide évben ők is hozzájárulhatnak a termelők életben maradásához, mert szerintem mindenki fékez a költségei kiadásával a rossz év után!!! Kellene ott is csökkenni az áraknak minimum 30%!!!!
Válasz #3860. hozzászólásra
Duslói 27-es. NEm pétiii...IKR árulja aki megvette az IKR-t....
Ez a bigés pétisó a Genezis Pétisó?
Azért az drága... 6400 Ft a kaionos tétel a Duslóiba az IKR-től vagy mi a neve most...
BIGÉS üzletkötő volt tegnap kamionos tétel 27 es 67500 46os 75000 34es 78000 30nitroszol 66000
Válasz #3856. hozzászólásra
Sok sikert. Csak a tavaszi zsongás hozhat meglepetéseket!!
Válasz #3855. hozzászólásra
Papír van róla, nem közvetlenül a gyárból van rendelve, hanem az Altoterrától. Korrekt cég, eddig nem volt velük gond, bár ma már bármi megeshet...
Válasz #3854. hozzászólásra
Hozassad el most, rakjad össze valahol nehogy tavaszra pofára esés legyen, Mézgának van erről tapasztalata hogy mit is kaphat az ember tavaszra mikor nagyon kell a cucc!!
Két hete 65-ért rendeltük a magyar pétit tavaszi szállítással. Most 67 azt hiszem.
64,5 volt dusloi mas. 3 hete,
akkor ezek szerint nem ment tovább lefelé?
Válasz #3851. hozzászólásra
Kinél és hol és mikori gyártású az árú????
Válasz #3848. hozzászólásra
yara 27-es van 66-ért
A kite megint nem tud kiszolgálni nitrosollal.Pont mint tavasszal hitegettek
2 hétig ma meg benyögték hogy nem is lesz.Állítólag Bige betart nekik.
Válasz #3848. hozzászólásra
66500-ért cargill
6800ft alatt tudott venni valaki pétisót?
Válasz #3843. hozzászólásra
Azt nem tudom hogy szalkán van e, de nyiregyen 8500 körül volt nettóban, így 11körül bruttóban 34%-os magyar AN.
Válasz #3839. hozzászólásra
A 3x15-ös mennyi most a Linzernél?
Válasz #3844. hozzászólásra
13eft vettünk 12-23 mütrágyát lengyel amit a földre kell tenni és beletárcsázni a forgó alá!
Másik kérdésem,hogy Magyar pétisó 34% Agrokernél a 12eft az álfásan vagy álfa nélkül?
mert érdekelne valami jó olcsó pétisó ami jó a vetögépbe és nem áll össze és nem darabos mint a román!
Lengyel az jobb de nincs olyan mint a Magyar Big!
Válasz #3843. hozzászólásra
Mivan??? Ez valami kevert nyelv lehet, mert a felét ha értem.
Válasz #3842. hozzászólásra
Tarnogran 12-23 Lengyel!
12eft a magyar Agrokeres az álfésan vagy álfa nélküli ? 34% mert kéne vagy 4q? Vajon Szalkán van mert elég elhozni nyir1 suzukival 3q utámfutóval!
Vettem még 12-10 mütrágyát amit bele kell összel tárcsázni az meg 13eft /q volt!megnézem a nevét!
Válasz #3840. hozzászólásra
Az a baj hogy csak nekem 4mázsa kell és az elég kevés
amugy másikból 4.5q vettem!
Válasz #3837. hozzászólásra
Jó drága volt. A Cargillnál 66eFt/t a magyar pétisó kamionos tételnél.
7100+fa ért van 27_%os linzer agros
Román 34% ennyi? Nyíregyen az Agrokernél is ennyibe kerül a magyar 34%-os.
Milyen árban vannak a magyar pétisó 27% 34%?
Most vettem lengyel 27% 10500ft!
Román 34% 12000ft!
Ami érdekelne az 34% Magyar Szabolcs megye Mátészalka!
Válasz #3833. hozzászólásra
Ezek friss anyagok,nem is lehet régi,mert volt egy kis turbinabeállásuk a tavasszal.
Válasz #3833. hozzászólásra
erre gari van ez nem értékcsökkentett
Válasz #3832. hozzászólásra
Most nézem a másik szerződést,az egyik 5 napos,a másik 30napos. Valószínű az üzletkötő elírta
Válasz #3831. hozzászólásra
és láttad már a műkakit is, mert a karbamid az tud érdekes lenni
nekem is csak öt napra adták
Válasz #3830. hozzászólásra
nekem 30napos utalással adták
Válasz #3825. hozzászólásra
Nem hosszú idejű akció lesz szerintem, meg le is van korlátozva a mennyiség
288 tonna/megrendelő mennyiségre.Nagyon jó árnak tartom, rendeltem én is
1 komolyabb mennyiséget. Feltétel: 5 napon belül át kell utalni....
Ma délben is ennyi volt még.
Válasz #3822. hozzászólásra
Mintát teszek el belőle, és majd fajsúlyt tudok nála mérni, plombázott egalizált köbös tartályokban van .
Válasz #3826. hozzászólásra
Nem,még ma délelőtt is 94000ft/t volt az ár,csak a bige berágott a kitére ahogy hallom. Délután meg lenyomták az árat,harc van a piacon
Az brutál jó ár! Nem Írtad el? Nekem kb ennyiért ajánlottak an34-est. 2 hete a karbamid még 95000ft/t volt.
Mai friss ár : karbamid bige 75oooft/t leszállítva.
az ajánlat elfogadva
Válasz #3823. hozzászólásra
Ezek nem rossz árak, ennyiért már meg szabad venni, de inkább az a kérdés, hogy kell-e az idei számla, vagy inkább már csak a jövő évre kellene a számla
Szerintetek mikor érdemes megvenni a tavaszi műtrágyát kb 10tonna tételnél jelnleg 67 és 77+fa ajánlatot kaptam rá.Most vegyem meg vagy várjak még vele ki mit gondol?
Válasz #3819. hozzászólásra
Megvan benne a hatóanyag?Neme azért olcsó.