Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ne viccelj már, nem most kezdted te már a szakmát. A logikád alapján már ingyen kellene kapjuk. Csoda érti hogy mindenki úgy versenyez hogy olcsóbb legyen a másiknál, de valahogy mégis minden évben drágább.
Kivétel ha " K ülhonból" Hazánkbaszabadult Pétisósbátyánk megkapja 2014-ben a nemzeti integráátotorposztot!! Mint nemzeti integrátor csunyánbekavarhatnekünk! Tudjjátok mint amikor sajtóban megjelenik! " Szlovákiábam magyartvertek szenvedőfél fekete de nem lászló hanem pako!!!!! Magyarul mütrágyapiacon Bige Kite cégegyesülés Meg Csányi sertéspiackinyirás mind egyremegyki!!!! Mifogunk szop..ni!!!! A jócsaj nálunk "Bige" igyekszik az ikrs kérőt számüzni a magyarpiacról! Hogyanistudja? Mint nemzeti integrátor? De mitisintegrál???? Inputanyag kiadást!!!
Egy biztos éntöllem nem gazdagszik Bige vagy biga csiga vagy ki a tököm. Kurva sokat szoptam a pčtisoval,meg a Genezissel az idčn. Nem volt korrekt,hogy a tisztessčgesen kifizetett pčnzčrt darabos szemetet kaptam /multkori foto/ a kite meg amugy is elčg gögös nem ĺrt ha orba baxxa az ůj tulaj a sok öntelt majmot.Nem akkora durranŕs az a zöldsčg.Szemčly szerint örültem mikor kiment az udvarbol az a fentarthatatlan mčregdrŕga ipari hulladčk. Nem tudom mičrt,de az osztrŕk dolgok kezdenek bejönni. Timac agro,linzer,nem összeŕllt szikla egy vagyončrt, Hanem a pčnzemčrt jo minösčgü cuccot kapok. Črdekes,hogy ez čvekig elŕll. A traktorban is a Steyer kezd bejönni. Nagysŕgrendileg jobb az alkatrčsz szerviz ŕr. Egyszerüen az osztrŕk dolgok korrekt dolgok. Az idčn voltam kint,nem csoda,hogy ott tart ahol az az orszŕg min 40čv van köztünk. Rend tisztasŕg.Én idčn ezt veszek,vagy Yarŕt.Nem szopok a poros köves darabokkal. Nagyon igaza volt annak aki irta,hogyha be lehet hozni tengerit buzŕt malacot zöldsčget,akkor engedjčk el a včdövŕmot a Mütrŕgyára is. Ha az ukrŕn 30%al olcsobb,akkor azért elö kerül a kalapŕcs. De a kazah mütrŕgya is szčp szemcsčs volt,nem mint a magyar.10ezreket az összeállt valamičrt itt mŕr költsčges a nemzeti tudat.Meg kinek,hogy Bige meg a Bahamŕn röhög rajtam, amig kalapáccsal verem a mügančt.! Game over!
Egy biztos éntöllem nem gazdagszik Bige vagy biga csiga vagy ki a tököm. Kurva sokat szoptam a pčtisoval,meg a Genezissel az idčn. Nem volt korrekt,hogy a tisztessčgesen kifizetett pčnzčrt darabos szemetet kaptam /multkori foto/ a kite meg amugy is elčg gögös nem ĺrt ha orba baxxa az ůj tulaj a sok öntelt majmot.Nem akkora durranŕs az a zöldsčg.Szemčly szerint örültem mikor kiment az udvarbol az a fentarthatatlan mčregdrŕga ipari hulladčk. Nem tudom mičrt,de az osztrŕk dolgok kezdenek bejönni. Timac agro,linzer,nem összeŕllt szikla egy vagyončrt, Hanem a pčnzemčrt jo minösčgü cuccot kapok. Črdekes,hogy ez čvekig elŕll. A traktorban is a Steyer kezd bejönni. Nagysŕgrendileg jobb az alkatrčsz szerviz ŕr. Egyszerüen az osztrŕk dolgok korrekt dolgok. Az idčn voltam kint,nem csoda,hogy ott tart ahol az az orszŕg min 40čv van köztünk. Rend tisztasŕg.Én idčn ezt veszek,vagy Yarŕt.Nem szopok a poros köves darabokkal. Nagyon igaza volt annak aki irta,hogyha be lehet hozni tengerit buzŕt malacot zöldsčget,akkor engedjčk el a včdövŕmot a Mütrŕgyára is. Ha az ukrŕn 30%al olcsobb,akkor azért elö kerül a kalapŕcs. De a kazah mütrŕgya is szčp szemcsčs volt,nem mint a magyar.10ezreket az összeállt valamičrt itt mŕr költsčges a nemzeti tudat.Meg kinek,hogy Bige meg a Bahamŕn röhög rajtam, amig kalapáccsal verem a mügančt.! Game over!
Találtam a szövegben egy jó mondatot. Elmosolyodtam:
"Ha ez bekövetkezik, az áttételesen az élelmiszerek fogyasztói árában is megjelenhet, hiszen a termelők igyekeznek költségeik növekedését továbbhárítani. "
És ez a továbbhárítás ez hogy fog történni? Mert szerintem ma nem a termelő határozza meg az árakat. És ebből a hárításból nem lesz semmi. Majd megveszi az ember vagy kevesebb haszon marad vagy kevesebbet vesz. Vagy marad az import.
Tudod az árak most is nyomottak a terményeknél, ha árat emel még annyit sem fog szórni a termelő, akkor mi a jobb neki?????? Csak csinálja a vásárlást ha nem bír mit kezdeni a pénzével!!
Válasz #3748. hozzászólásra
fedett helyen nem áll össze az biztos, meg ne ázzon föl alul a beton. A linzi még ennél is jobb, pétit csak akkor vennék ha nincs más vagy sokkal olcsóbb,Állandóan összeálltat akartak hozni, 3 kamiont el kellett küldeni, utána is 5 hónaposat hoztak csak az nem volt összeállva. Ha nem lett volna fizetve akkor visszaküldtem volna azokat is mert a vételkor mondtam hogy akkor kell ha majdnem friss, mert tárolásra tavaszra lesz.
Ha ezt nem lehet megérteni akkor sajnálom. Ilyen pénzekért én nem akarok műtrágyát daráltatni.
Válasz #3743. hozzászólásra
nekem 69-et mondtak masra, úgy hogy nem is alkudtam, még várok úgy is csak a tavaszra kell, ha gyengülne a forint akkor a termény úgy is drágul, minek kapkodni.
Nekem azt tanácsolták hogy ne vegyek külföldi műtrágyát mert most
mindenki hozza befele és utána pét alájuk fog menni árban.
Úgyhogy várok úgysem sürgős.
14021 hozzászólás
Válasz #3770. hozzászólásra
keress rá,pest megye
Válasz #3769. hozzászólásra
annyiért megveszem ki volt az az üzletkötö
Válasz #3768. hozzászólásra
A Bige üzletkötője 67500-ra mondta ezt az anyagot tegnap
bigés pétisó 69500ft/t nettó big bag zsák nyíregyházán kamion tétel mai ár.
Válasz #3762. hozzászólásra
Ne viccelj már, nem most kezdted te már a szakmát. A logikád alapján már ingyen kellene kapjuk. Csoda érti hogy mindenki úgy versenyez hogy olcsóbb legyen a másiknál, de valahogy mégis minden évben drágább.
Válasz #3762. hozzászólásra
Kivétel ha " K ülhonból" Hazánkbaszabadult Pétisósbátyánk megkapja 2014-ben a nemzeti integráátotorposztot!! Mint nemzeti integrátor csunyánbekavarhatnekünk! Tudjjátok mint amikor sajtóban megjelenik! " Szlovákiábam magyartvertek szenvedőfél fekete de nem lászló hanem pako!!!!! Magyarul mütrágyapiacon Bige Kite cégegyesülés Meg Csányi sertéspiackinyirás mind egyremegyki!!!! Mifogunk szop..ni!!!! A jócsaj nálunk "Bige" igyekszik az ikrs kérőt számüzni a magyarpiacról! Hogyanistudja? Mint nemzeti integrátor? De mitisintegrál???? Inputanyag kiadást!!!
Itt a cikk amiben Búvár G is nyilatkozik a KITE-Bige tranzakcióról:
KITE-Bige
Válasz #3760. hozzászólásra
Nem kell megilyedni,a DUSLOi műtrágya is piacvezető.Nem egymásra fognak emelni,hanem józan paraszti ésszel,egymás alá mennek az árakkal.
Válasz #3758. hozzászólásra
Azt én is meg nézném melyik az a termellő amelyik képes a piacokat befolyásolni.
Most olvastam, hogy nagyban emelkedhetnek majd a műtrágya árak. :S
Mi jöhet még? :(
Jelentősen emelkedhetnek az árak a műtrágyapiacon
Valakinek van Fertiliás árlistája?
Válasz #3753. hozzászólásra
Találtam a szövegben egy jó mondatot. Elmosolyodtam:
"Ha ez bekövetkezik, az áttételesen az élelmiszerek fogyasztói árában is megjelenhet, hiszen a termelők igyekeznek költségeik növekedését továbbhárítani. "
És ez a továbbhárítás ez hogy fog történni? Mert szerintem ma nem a termelő határozza meg az árakat. És ebből a hárításból nem lesz semmi. Majd megveszi az ember vagy kevesebb haszon marad vagy kevesebbet vesz. Vagy marad az import.
Tudod az árak most is nyomottak a terményeknél, ha árat emel még annyit sem fog szórni a termelő, akkor mi a jobb neki?????? Csak csinálja a vásárlást ha nem bír mit kezdeni a pénzével!!
ugy visszakérném lacikától a páréve adóforintjaikbólkapott állami támogatást meg kezességválalást!!!
én ennyiért megvettem
A Kite is ugy jár mint az Ikr???
Akcióban a második leggazdagabb magyar - árrobbanás jön a műtrágyapiacon?
Válasz #3750. hozzászólásra
Pedig próbálkozik megint eladni mert járkál a faluban az üzletkötője, láttam az autót már többször is!!
Én azt mondom nem kell kapkodni, nincs ára a terménynek, ott is kell lenni csökkenésnek!!! Vagy engednek vagy nem lesz vásárlás, vagy csak minimális!!
Válasz #3748. hozzászólásra
fedett helyen nem áll össze az biztos, meg ne ázzon föl alul a beton. A linzi még ennél is jobb, pétit csak akkor vennék ha nincs más vagy sokkal olcsóbb,Állandóan összeálltat akartak hozni, 3 kamiont el kellett küldeni, utána is 5 hónaposat hoztak csak az nem volt összeállva. Ha nem lett volna fizetve akkor visszaküldtem volna azokat is mert a vételkor mondtam hogy akkor kell ha majdnem friss, mert tárolásra tavaszra lesz.
Ha ezt nem lehet megérteni akkor sajnálom. Ilyen pénzekért én nem akarok műtrágyát daráltatni.
Válasz #3746. hozzászólásra
még linzire is hasonlót mondtak, igaz hogy ezek nekem elég közel vannak lehet azért.
Válasz #3747. hozzászólásra
A Duslói nem áll össze tavaszig? Ami nekem jött 2 éve az 1 t-ás bigbe volt de fólia nem volt benne.
Válasz #3746. hozzászólásra
a dusloi gyár fő forgalmazójától
Válasz #3744. hozzászólásra
Hol kaptad ezt a jó árat?
köszi,ez már infó
nekem 69-et mondtak masra, úgy hogy nem is alkudtam, még várok úgy is csak a tavaszra kell, ha gyengülne a forint akkor a termény úgy is drágul, minek kapkodni.
Válasz #3741. hozzászólásra
Nekem 76000-ba ajánlottak román 34% amnitrátot
Sziasztok! Starter műtrágya érdekelne kalászos gabona alá! Mit tudnátok ajánlani ami árban is elfogadható?
Válasz #3738. hozzászólásra
miért, most mennyi nitrogén mázsája?
Valaki hall valamit a kialakult műtrágya helyzetről ????
Semmi érdeklődés, semmi pénz és zuhannak az árak...........
Nekem azt tanácsolták hogy ne vegyek külföldi műtrágyát mert most
mindenki hozza befele és utána pét alájuk fog menni árban.
Úgyhogy várok úgysem sürgős.
Lesz ennél lejjebb nitrogén vagy nem?
Ki hogy látja?
Szerintem valamit még esik de csodára nem számítok.
Válasz #3730. hozzászólásra
130
Még jobb!
Válasz #3732. hozzászólásra
ikr
az jó és hol Válasz #3732. hozzászólásra
Válasz #3733. hozzászólásra
Ez majdnem olyan 10-15-15 8kén 10900/q
8-21-21 ?
az jó és hol mijen kiszerelésben?
135!! én nyertem....
Válasz #3729. hozzászólásra
137
map árakat tud valaki?
péti,linzi, yara 27%N bigbages friss árat tud valaki?
Román amnitrát 34% 76000/t
MAS 69500, szeptemberben kiszállítva, kiszerelés: big-bag.
Válasz #3724. hozzászólásra
egyenlőre maradok a szilárdnál
Válasz #3723. hozzászólásra
Majd ha átváltasz nitrosolra, nem lesz ilyen gondod .
Válasz #3717. hozzászólásra
nem foglalkoztam még vele
Válasz #3721. hozzászólásra
uram atyám csak izlandi pétisót szabad venni és abból is a 46%-ost ezt igazán tudhatnád ha ötezré árulsz tritit