Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez nem így működik. Pusztán a P és K elemeket figyelembe véve van egy készlete a talajnak, amit pótolni kell. Ha jól ellátott a talaj, akkor azonnal nem fogod észrevenni ha nem szórsz semmit. Még 2-3 év múlva sem biztos. Csak amikor lecsökken a felvehető mennyiség az igényelt szint alá, akkor lesz baj. A másik hogy az általad kiszórni kívánt tápanyagot mikor tudja a növény felvenni? Ez jó kérdés. Egy mezei komplexet lehet hogy majd csak hónapok múlva. Egy Yara v. Timac-os anyagot biztos hamarabb.
1-2 biztos várható tőle, de ez függ a talaj tápanyagtartalmától is. Ha mikroelemekkel jól ellátott, akkor talán nem is kéne a komlett mikrós tartalom, illetve csak Zn-t kéne pótólni, mert a többi hiányára annyira nem érzékeny a kukorica.
Értelmezésem szerint az IKR-nél a vetőmagokat kamatos árral számolják, novemberi fizetésre, a műtrágyáknál pedig kb. + 1000 forintot tesznek az árra, ha halasztott fizetéssel van, és még rájön a havi 1,2% kamat.
Melyik a kedvezőbb szerintetek???8-21-21 150000/tonna,vagy 15-20-10 150000ft/tonna,az utóbbinál már halasztott fizetéses ár,kamatos.Előző,kamat nélküli.
Köszönöm az infót. Megrendeltem tőlük. Remélem velük kialakul egy jó kapcsolat, és számíthatok majd rájuk a jövőben is ennel több és nagyobb megrendelés esetén is. Sajnos a Fertilia teljesen felejtős történet lett, nem tudom mi zajlik náluk, de nagyon nem jó a mostani ügyfélkezeléssel kapcsolatos szájízem
ha friss akkor semmi gond vele, mi évekig nyomtuk jó volt, kérdés hogy mikori, hol tárolták, milyen eső, napsütés érte a tárolás során stb.... de ez mindegyiket elbaxhatja, attól hogy román jó volt eddig minden éven.
Válasz #2869. hozzászólásra
Akkor a Fertiliának se sok van már hátra! Amelyik cégnél elkezdődik a nagyzási hóbort az általában utána 1-2 év után kifingik. Lásd C.M.kft.
Szombathelyről írom:
27%-os: 25 ill 50 kg: 9350,- Ft/q nettó
KARBAMID 50 kg: 13.000,- Ft/q nettó
a kiszállítás két körben megoldott kb. 22.000,- Ft összesen. Vagy ha jó bigisben akkor 8500,- ill 12.320,- a szállítás ugyan az.
Igen, ez nettó ár. Tudna valaki ajánlani olyan műtrágya kereskedőt aki Veszprém megyébe, Pápa közelébe kiszállítással tud elfogadható áron kisebb mennyiséget is vállalni? Konkrétan 4 tonna karbamidról vagy 6 tonna MAS 27-ről lenne szó lehetőleg 50 kg-os zsákos kiszerelésben Pápától kb. 10 km-re.
A Fertiliával sajnos úgy tűnik megszakad az üzleti kapcsolat. Február eleje óta próbálom folyamatosan több emberükkel több csatornán (telefon, e-mail, SMS) felvenni a kapcsolatot, de úgy tűnik le sem sz*rnak. Sajnálom, mert eddig jó tapasztalataim voltak a céggel.
13763 hozzászólás
Válasz #2912. hozzászólásra
azért ebbe ne legyél olyan biztos
Válasz #2911. hozzászólásra
Phylazonit baktériumtrágyával a fele mennyiségű mtra is elég.! phylazonit.hu
Válasz #2908. hozzászólásra
Igen vásároltak már többen.(nagy cégek is)Jelenleg 76000+ ÁFA leszállítva.
30-9035897.
yara 8-24-24 ára mi lehet mostanában?
yara 8-24-24 ára mi lehet mostanában?
Válasz #2907. hozzászólásra
Én a Pétisó KAN27% ből vennék ,vett már belőle valaki , jó a minősége ?
Ajánlat a részemre érkező Üzleti Ajánlatokból.
Az alábbi műtrágyákat kínáljuk igen kedvező áron:
1./ Alap műtrágya
- Termék: Pétisó, KAN27%
- Összetétel (Nitrogén Nitrát13,5%, Ammónia Nitrát13,5%+ Magnézium Oxid4,1%)
- Származás: Pancevo/Szerbia
- Csomagolás: Big-Bag
-Ár: Bács, Csongrád, Békés megyékbe szállítva: 76.500,- Ft+ÁFA/tonna-
2./ Alap műtrágya
- Termék: "NATURA 15" - NPK 9/15/15 + 20,0%SO3
- Származás: Szerbia
- Csomagolás: 25/1
-Ár: Bács, Csongrád, Békés megyékbe szállítva: 121.000,- Ft+ÁFA/tonna
3./ Alap műtrágya
- Termék: "NATURA 16" - NPK 5/16/24 + 10,0%SO3
- Származás: Szerbia
- Csomagolás: Big-Bag
-Ár: Bács, Csongrád, Békés megyékbe szállítva: 130.000,- Ft+ÁFA/tonna -
Fizetés: 15-30 nap átutalás, megegyezés szerint
4./
Folyékony műtrágya:
- Termék: UAN30%
- Származás: Pancevo/Szerbia
- Szállítás: tartálykocsi
- Ár: - Bács, Csongrád, Békés megyékbe szállítva: 73.000,- Ft+ÁFA/tonna
Cég neve: Carbo Kft.
Ország: Magyarország
Irányítószám: 6000
Település: Kecskemét
Utca, házszám: Bagi László u. 7.
Kapcsolattartó neve: Zöldhegyi Norbert
Beosztása: Kereskedelmi vezető
Üzleti telefonszám: +36 - 76 - 417 948
Mobilszám: +36 - 30 - 680 0798
Webcím: www.carbo.hu
Válasz #2883. hozzászólásra
Lest is ára rendesen, nem itt van.
34-es 88000+Áfa big-bag kiszerelésben, 50kg-os raklap nélkül 88000+Áfa, 50kg-os raklapon+fólia +2500.
27-es 78000+Áfa big-bag, 50kg-os raklap nélkül 78000,
raklapon+fólia +2500.Karmabid 46%-os bigbag 112000+Áfa,50kg-os raklap nélkül 112000,raklapon+fólia +2500.3X15-ös 120000+Áfa, 50 kg-os 120000 ,raklapon+fólia +2500Ft. Kamionos tételben. Magyarországi árak. Árualap fogyóban!!!
+36-30-903-58-97
Válasz #2898. hozzászólásra
Ez nem így működik. Pusztán a P és K elemeket figyelembe véve van egy készlete a talajnak, amit pótolni kell. Ha jól ellátott a talaj, akkor azonnal nem fogod észrevenni ha nem szórsz semmit. Még 2-3 év múlva sem biztos. Csak amikor lecsökken a felvehető mennyiség az igényelt szint alá, akkor lesz baj. A másik hogy az általad kiszórni kívánt tápanyagot mikor tudja a növény felvenni? Ez jó kérdés. Egy mezei komplexet lehet hogy majd csak hónapok múlva. Egy Yara v. Timac-os anyagot biztos hamarabb.
Válasz #2902. hozzászólásra
Bocs, semmi, elbambultam, megtaláltam a választ
Válasz #2878. hozzászólásra
Érdekelne engem is, ha megosztható az info.
Válasz #2898. hozzászólásra
1-2 biztos várható tőle, de ez függ a talaj tápanyagtartalmától is. Ha mikroelemekkel jól ellátott, akkor talán nem is kéne a komlett mikrós tartalom, illetve csak Zn-t kéne pótólni, mert a többi hiányára annyira nem érzékeny a kukorica.
Válasz #2885. hozzászólásra
Igen,de ha hamarabb kifizeted,a túlfizetett kamatot visszafizetik.
Válasz #2877. hozzászólásra
hello
a szállítás milyen összeget emésztett fel???
ha ebből a 8-24-24 ből + mikro megkapja a 250kg/ha,
abból várható 1-2tonna többlet termés mintha csak N kapna?
Van aki használta timac sulfamo-t repcében tavasszal? Eredmények? Friss árat tud valaki?
Válasz #2894. hozzászólásra
Ja-ja-ja!Mondtam neki,hogy térjen vissza!Látjátok a kontyot!!
Válasz #2889. hozzászólásra
Csak a 8-21-21-est néztem. Nettó 15.600/q.
NPK 8-24-24 % + Mikro.-ra meg nettó 16.800-at találtam.
Válasz #2892. hozzászólásra
Akkor mondtad neki ,h hiányoltuk a mi Szabi5 kollégánkat !!
Válasz #2892. hozzászólásra
Rendes fickó egyébként..Lassan rakják a krumplit kifelé..
Válasz #2891. hozzászólásra
Köszi! Erdélyi Szabi ,most volt a vendégem nagyon jót dumcsiztunk,tudjátok Ő it volt sokat a fórumon!
Válasz #2888. hozzászólásra
Szia feri, nagyon jól látod mindenki a mi vérünket szívja!!!
Válasz #2888. hozzászólásra
Szevesz Feri!Jól vagytok?
Válasz #2886. hozzászólásra
Szia!Mennyi a mikoroelemes ára?
Válasz #2885. hozzászólásra
Szerinted az a buzi nagy stáb ,miből élne meg,ha nem belőlünk!
Válasz #2886. hozzászólásra
Biztos nem haragudna érte .
Ajánlják alájuk....
8-21-21 NPK jó lenne-e tavaszi alaptrágyának vagy starter trágyának (kukorica) ?
Enne még van egy mikroelemes változata is.
Értelmezésem szerint az IKR-nél a vetőmagokat kamatos árral számolják, novemberi fizetésre, a műtrágyáknál pedig kb. + 1000 forintot tesznek az árra, ha halasztott fizetéssel van, és még rájön a havi 1,2% kamat.
nem kevert, hanem komplex
http://www.ikr.hu/ker_mutragyak_termekek_corn_starter.php
Válasz #2882. hozzászólásra
Kevert duslói,teljesen vízoldható,+ van benne valami mikro elem is.IKR kapja márciusba.
Válasz #2880. hozzászólásra
Ezt a 15-20-10-est melyik cég gyártja, kevert vagy komplex?
Válasz #2880. hozzászólásra
Attól függ mire,vagy mi alá.Kapások alá előbbi,gabonának utóbbi.
Melyik a kedvezőbb szerintetek???8-21-21 150000/tonna,vagy 15-20-10 150000ft/tonna,az utóbbinál már halasztott fizetéses ár,kamatos.Előző,kamat nélküli.
Válasz #2877. hozzászólásra
Válasz #2871. hozzászólásra
Köszönöm a választ, de közben egy segítőkész fórumtárs javaslatára felvettem egy másik céggel a kapcsolatot és megrendeltem tőlük az anyagot.
Válasz #2870. hozzászólásra
Köszönöm az infót. Megrendeltem tőlük. Remélem velük kialakul egy jó kapcsolat, és számíthatok majd rájuk a jövőben is ennel több és nagyobb megrendelés esetén is. Sajnos a Fertilia teljesen felejtős történet lett, nem tudom mi zajlik náluk, de nagyon nem jó a mostani ügyfélkezeléssel kapcsolatos szájízem
Válasz #2875. hozzászólásra
köszi az infót
Válasz #2874. hozzászólásra
ha friss akkor semmi gond vele, mi évekig nyomtuk jó volt, kérdés hogy mikori, hol tárolták, milyen eső, napsütés érte a tárolás során stb.... de ez mindegyiket elbaxhatja, attól hogy román jó volt eddig minden éven.
Sziasztok kérdésem lenne: Ammónium Nitrát 34% Román műtrágyáról valami vélemény?
Akkor a Fertiliának se sok van már hátra! Amelyik cégnél elkezdődik a nagyzási hóbort az általában utána 1-2 év után kifingik. Lásd C.M.kft.
Válasz #2871. hozzászólásra
tudom nem nekem szól a válasz, meg beleugatni sem akarok, de ezek horror árak brrrr....
Szervusz!
Szombathelyről írom:
27%-os: 25 ill 50 kg: 9350,- Ft/q nettó
KARBAMID 50 kg: 13.000,- Ft/q nettó
a kiszállítás két körben megoldott kb. 22.000,- Ft összesen. Vagy ha jó bigisben akkor 8500,- ill 12.320,- a szállítás ugyan az.
Üdv
Válasz #2867. hozzászólásra
8100 Anthera
Válasz #2868. hozzászólásra
Igen, ez nettó ár. Tudna valaki ajánlani olyan műtrágya kereskedőt aki Veszprém megyébe, Pápa közelébe kiszállítással tud elfogadható áron kisebb mennyiséget is vállalni? Konkrétan 4 tonna karbamidról vagy 6 tonna MAS 27-ről lenne szó lehetőleg 50 kg-os zsákos kiszerelésben Pápától kb. 10 km-re.
A Fertiliával sajnos úgy tűnik megszakad az üzleti kapcsolat. Február eleje óta próbálom folyamatosan több emberükkel több csatornán (telefon, e-mail, SMS) felvenni a kapcsolatot, de úgy tűnik le sem sz*rnak. Sajnálom, mert eddig jó tapasztalataim voltak a céggel.
Válasz #2867. hozzászólásra
ÁFA nélkül?
MAS 27-re 50 kg-os zsákos kiszerelésben 83.500-as ajánlatot kaptam. Ez jelenleg jó árnak számít?
Válasz #2860. hozzászólásra
Ki mondta hogy 1-1-1-es arány van valaholis???
Eleve kap még plussz nitrogént ha nem figyelnél, a többi anyag meg mivel folyamatosan pótolva van nem úgy mint nálad, így elég neki szépen...
8-24-24-el mivel vagy előrrébb???
ottis ugyanannyi a P-K a nitrogén meg kevesebb...
Egyébként ilyet is szoktam rendelni meg Timac 4-20-20-at is, MAS-t is ésatöbbi.
Milyen árakat hallani jelenleg mas és komplexek esetén?
Válasz #2863. hozzászólásra