Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mtz1wi #12682. hozzászólásáraMax 10 a 27-es bárkinél de így sem kell. (10 alatt is van).
Gáz meg van dögivel mindenhol, mindenkinél…..sőttttt !!!! Még mínuszba is fordulhat, mint pár éve az olaj !!!
Válasz Mtz1wi #12682. hozzászólásáraHello
En mindig ilyenkor vettem es nem volt gondja tavaszig. Igaz idenre nem hasznaltam, de en is neztem, hogy most lodult az ar felfele. Lehet veszek valamennyit jovore. Az elorejelzesek egyebkent a gaz arat felfele iranyulo palyara josoljak. Ki tudja minek/kinek lehet hinni.
Erdemes most megvenni a mutragyat oszre es tavaszra? Most a napokban meginndult az ar felfele. Lesz meg valamikor lentebb?
Peti 27 az olyan 110 ezer. A komplex borealis 20 20 meg a tripla 15 az 170 es 180 kozott.
Válasz Mötözö #12672. hozzászólásáraRemeljuk csokken!!
Nekem a 952.7 nagyon bejon. Vettek errefele egyet rakodoval. Kivancsi leszek milyen lesz. Bar milyen lenne, csak jo lehet Hajtas majd olyan, mint a 1221-ese azzal meg nem szokott baj lenni. Motor CAT az megint nem megromlos tipus.
Válasz Mötözö #12666. hozzászólásáraTe vettel végül traktort? MTZ-k ara is az egekbe kerültek, bar az uj szeria elegge masszivnak nez ki 80-120 loero kategoriaban.
Válasz Mötözö #12666. hozzászólásáraén is elengedtem a Kubotát, itt volt nálunk a Győrffy, azt mondta, idén mindenki törekedjen a vesztesége csökkentésére, köszönjük Emese
Válasz Gandhy #12661. hozzászólására atraktor sem kell a kutyának sem,mégsem araszol lefelé...a környezetemben 5 megnyert pályázatból 3 visszamondott lett
Válasz CirokMan #12649. hozzászólására rosszul látod ezt is! Èn úgy veszem èszre,hogy èn nem hibáztam ,csak a körülmények nem alakultak úgy,ahogy szerettem volna. Nem lehet,hogy felètek is így van?
Válasz DDT #12648. hozzászólásáraRaadasul 13 eve nem hibaznak, csak sikert sikerre halmoznak!
En barcsak tudnek egy olyan gazdasagi evet csinalni, hogy egyszer sem hibazok...
Válasz ..,-:) #12635. hozzászólásáraEsküszöm, csodálkozom, hogy ilyen tehetséges emberek ezek mind-mind, aztán az országunk meg ennek ellenére az EU-ban a béka segge alatt van minden tekintetben, minden jelentős gazdasági mutatóban, ha ezek mind ilyen szuper okos, szuper tehetséges emberek, akkor Magyarországnak kéne lennie az EU szilícium völgyének, de legalábbis nem az kéne legyen a fő cél, hogy utolérjük Ausztriát (ez is egyre és egyre távolodik, bár sosem volt realitás).
Válasz ..,-:) #12640. hozzászólásáramost láttam ezt az eredetit, nahogy baszki ez mondja, hogy mi a szekunder szégyen. hát szeirntem meg, hogy olyat le mer írni, hogy ő "eltart családokat". a disznókat is csak tartjuk, és nem eltartjuk... te jó Isten...
Válasz envagyok2 #12641. hozzászólásáraFizetőseket nem lehet csajomnak nevezni, ha már könyvet kellett nekik venni. Gondolom másban nem szenvedtek hiányt, azért örültek neki ? Én is kaptam egy valamilyen Sci-fit valamikor régen, valami női jogokról meg egyenjogúságról volt benne szó. Mai napig nem értem miért kaptam.
13837 hozzászólás
MAP vagy DAP árat tud valaki?
Válasz barazdabetyar. #12685. hozzászólásáraA hibrid góres nem szokott jó lenni.
Válasz ..,-:) #12684. hozzászólásáraNincs pénz,hiába olcsó.Fémzárolt magot vetettünk műtrágya nélkül.Majd megfordítjuk.Górés kukoricát,műtrágyával.
Válasz Mtz1wi #12682. hozzászólásáraMax 10 a 27-es bárkinél de így sem kell. (10 alatt is van).
Gáz meg van dögivel mindenhol, mindenkinél…..sőttttt !!!! Még mínuszba is fordulhat, mint pár éve az olaj !!!
Válasz Mtz1wi #12682. hozzászólásáraHello
En mindig ilyenkor vettem es nem volt gondja tavaszig. Igaz idenre nem hasznaltam, de en is neztem, hogy most lodult az ar felfele. Lehet veszek valamennyit jovore. Az elorejelzesek egyebkent a gaz arat felfele iranyulo palyara josoljak. Ki tudja minek/kinek lehet hinni.
Erdemes most megvenni a mutragyat oszre es tavaszra? Most a napokban meginndult az ar felfele. Lesz meg valamikor lentebb?
Peti 27 az olyan 110 ezer. A komplex borealis 20 20 meg a tripla 15 az 170 es 180 kozott.
Válasz gazdasz67 #12679. hozzászólásáraANJA Szlovákia
Axereal: 10-26-26 190, CAN27 99, KARB. 131
Válasz Sk Laci #12678. hozzászólásáraÉs hol kapható?
Válasz J.Csabi #12676. hozzászólásáraEz elég jó ár.
10/26/26 218 500
12/52 amofosz 226 ezer
Talán még fog lejjebb menni, mert a jelenlegi felvásárlási árakhoz képest drágállom
Kite 27es 100/t linzi.
Válasz Sk Laci #12674. hozzászólásáraNpk 10-20-30
195/T
Kite
Válasz MTZ1221.3 #12673. hozzászólásáraa fék nem az MTZ -k erőssége...
Sziasztok!
Tudtok őszi mütrágya árakat?
NPK 10/26/26, 15/15/15
Amofosz 12/52, polidap 18/46
kálisó 60% érdekelne.
Válasz Mötözö #12672. hozzászólásáraRemeljuk csokken!!
Nekem a 952.7 nagyon bejon. Vettek errefele egyet rakodoval. Kivancsi leszek milyen lesz. Bar milyen lenne, csak jo lehet Hajtas majd olyan, mint a 1221-ese azzal meg nem szokott baj lenni. Motor CAT az megint nem megromlos tipus.
Válasz MTZ1221.3 #12668. hozzászólására1025.7...de a realitások szerint csökkennie kell 30%-ot
Válasz MTZ1221.3 #12668. hozzászólásáramegnyert pályázatom van..a legvégsőkig jegelem(talán indoklásokkal 24 hónap)aztán látjuk..
Válasz Gandhy #12669. hozzászólásáraAz MTZ is jo befektetes volt. Sokat romlott minden 1 ev alatt.
Válasz MTZ1221.3 #12668. hozzászólásáraTegnap rápillantottam az árakra, a 1O25.3 - 14,5 milla és a 1221.3 - 16,8 m. Te jó Isten!
Válasz Mötözö #12666. hozzászólásáraTe vettel végül traktort? MTZ-k ara is az egekbe kerültek, bar az uj szeria elegge masszivnak nez ki 80-120 loero kategoriaban.
Válasz Mötözö #12666. hozzászólásáraén is elengedtem a Kubotát, itt volt nálunk a Győrffy, azt mondta, idén mindenki törekedjen a vesztesége csökkentésére, köszönjük Emese
Válasz Gandhy #12661. hozzászólására atraktor sem kell a kutyának sem,mégsem araszol lefelé...a környezetemben 5 megnyert pályázatból 3 visszamondott lett
Tud valaki jelenlegi karbamid árat kamiontételben? Köszönöm.
104 ért vettem 1 hete
Válasz barkaspisti #12662. hozzászólásáraEnnél azért nem nehéz jobb árat találni :) Vagy benézted a trükköt, hogy ez nem tonna ár, hanem 700kg...
Válasz Dög #12660. hozzászólásáraaraszol szépen lefele, a kutyának sem kell most
Péti 105000/T.
Válasz Sk Laci #12658. hozzászólásáraLinzi N27
Válasz Gandhy #12657. hozzászólásáraMelyik mütrágya???
1O9 ezer kamionnal
Válasz k-roy90 #12653. hozzászólásáraBortrac-al nem haverok, ismerősöm tavaly külön fújta. Célszerű a keverési próbát nem a tartályban elvégezni.
Keserűsó bórlombtrágya amistar is csirízesedett havernak, 3. Tartály után fúvókaszűrőt is pucolni kellett.
Válasz k-roy90 #12653. hozzászólásáraPicassot fujtam már wuxallal, semmi baj
Válasz k-roy90 #12653. hozzászólásáraMáshogy nem is szoktuk. 2 liter wuxal boron plus megy mellé mindig.
Pictort kilehet juttatni bór alapú szerrel egyutt?
Válasz CirokMan #12651. hozzászólásáraBizonyára az sem azt alkalmazza amit tanult,hanem amit a körülmények kívánnak. Így sosem hibázhat.
Válasz .Richard. #12650. hozzászólásáraIlyen hozaallassal meg allamtitkar is lehetsz
Válasz CirokMan #12649. hozzászólására rosszul látod ezt is! Èn úgy veszem èszre,hogy èn nem hibáztam ,csak a körülmények nem alakultak úgy,ahogy szerettem volna. Nem lehet,hogy felètek is így van?
Válasz DDT #12648. hozzászólásáraRaadasul 13 eve nem hibaznak, csak sikert sikerre halmoznak!
En barcsak tudnek egy olyan gazdasagi evet csinalni, hogy egyszer sem hibazok...
Válasz ..,-:) #12635. hozzászólásáraEsküszöm, csodálkozom, hogy ilyen tehetséges emberek ezek mind-mind, aztán az országunk meg ennek ellenére az EU-ban a béka segge alatt van minden tekintetben, minden jelentős gazdasági mutatóban, ha ezek mind ilyen szuper okos, szuper tehetséges emberek, akkor Magyarországnak kéne lennie az EU szilícium völgyének, de legalábbis nem az kéne legyen a fő cél, hogy utolérjük Ausztriát (ez is egyre és egyre távolodik, bár sosem volt realitás).
Válasz ..,-:) #12640. hozzászólásáramost láttam ezt az eredetit, nahogy baszki ez mondja, hogy mi a szekunder szégyen. hát szeirntem meg, hogy olyat le mer írni, hogy ő "eltart családokat". a disznókat is csak tartjuk, és nem eltartjuk... te jó Isten...
Válasz envagyok2 #12641. hozzászólásáraFelteszem ez a búcsúajándék volt mindenkinek Dicséretes a jobbító szándékod
Válasz envagyok2 #12641. hozzászólására Akkor készülhetsz mert az öregek otthonában a fejedhez vágják....
Válasz Gandhy #12643. hozzászólására
Válasz mtz1221 #12642. hozzászólásáraPersze hogy nem érted, túl közel vagy a Balkánhoz.
Válasz envagyok2 #12641. hozzászólásáraFizetőseket nem lehet csajomnak nevezni, ha már könyvet kellett nekik venni. Gondolom másban nem szenvedtek hiányt, azért örültek neki ? Én is kaptam egy valamilyen Sci-fit valamikor régen, valami női jogokról meg egyenjogúságról volt benne szó. Mai napig nem értem miért kaptam.
Válasz ..,-:) #12640. hozzászólásáranem, a bakosból van, hahah
volt időszak, mikor minden csajomnak ezt adtam ajándékba, hahaha
(nagy vevő voltam,hahah)
Válasz envagyok2 #12636. hozzászólásáraNa most már legalább megvan, hogy az AliExpresses Spielbergtől van a “kultúrád”……
Válasz uff #12622. hozzászólására2021 augusztus 5600ft/q 7q big-bag ban
Válasz envagyok2 #12636. hozzászólásáraHa már valamiről beszélnek, akkor félig igaz….vigyázz, ne hogy fának menj, kár lenne…..