Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Vajon meddig csökkenhet az ár, és mikor indul meg újra felfele?
Valaki raktároz valamennyit esetleg, vagy még nem érdemes?
Érdekes, hogy 133 ért is megéri értékesíteni, akkor mennyit kerestek rajt, amikor 400’ért vettük?
Válasz Ares 826 #12522. hozzászólására2000 liter kellett akkor bigénél 25 volt az ára egy helyi nagy gazda azt mondta hogy ennyiért ad . A legnagyobb biznisz az volt amikor 28+ fa ért megvettem egy kamionnal bigétől Akkor annyi volt az akciós ár.
Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására240 ért vettem kb 1 hónapja. de inkább ezt fujtam mint a szilárdat pergettem , mert a nitrosolt sokkal egyenletesebben el lehet osztani.
Válasz bubu13 #12511. hozzászólásáraAhogy a régi kupecek mondták: Ez a bót 420-ért ippen pont megérte, de 140-ért se fizettünk rá.Kolosszális átb@szás volt.
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraA gáz ára nyugaton 35-50 juró között van nem 350 amikor a legmagasabb volt! Lesz az még a műkaki is 10.000 forint körül nyár elejére!
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraSzia annyit sugok neked ha el hiszed amikor a leg drágábban adták akkor is 20 ezer körül vették a 27%os műtrágyákat.
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraÉn karbamidról beszélek amit két hónapja vettünk egy "integrátoron" keresztül 31-ért,ami akkor nem volt rossz ár,paksról hozták egy éve ott volt.
Egy éve is onnan hozták akkor 17.1 volt az ára!
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraA drágán megvett gabonák is olcsóbban mentek el a felvásárlóknak, amik előszerződés nélküliek voltak.
Akinek én adom el a terményt, azok eladtak minden terményt az ukrán termények megjelenésekor. Igaz buktak, de messze nem annyit, mint aki a mai napig fogja vissza a terményt, és ráadásul a kutyának se kell, amikorra már letörték rendesen az árakat.
Akinek én adom el a terményt, már képesek fogadni az új terményt, de akik visszafogták és tele raktárokal vannak pár hónapot az aratás előtt, hát nem tudom mit fognak csinálni aratáskor.
Lehet várják a felmentő csodát Brüsszelből......
Válasz Koczka József #12501. hozzászólásáraAz integrátorok rengeteget bespájzoltak, mert az volt hogy nem lesz. És vették mindezt 25-30-40 ezres áron. Most ezt nem tudjàk eladni, csak 15 ért. Vagy a nyakukon marad, ami a legrosszabb, mert nem lát a pénzből semmit. Ezért verik lefelè at árat, szabadulnának tőle. Majd ha ez kifogy, akkor lesznek reális àrak
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraSzia az áram nem lett olcsóbb a munkabér meg sosem volt igazán magas de a gáz ára 1000 euró helyett a múlt héten csak 38-40 euró között mozgott. Azért ez lényegesen olcsóbb. Meg ami fontos hogy mostmár Bige is vehet ki gázt a rendszerből. Mert a télen azt nem tehette meg.
Válasz Ares 826 #12499. hozzászólásáraNem figyeltem, olcsóbb lett az áram, a bérek, meg a szállítás? Meg úgy minden ami egy termék előállításához kell? A gáz olcsóbb lett sokkal, de még mindig a háború előtti szintnek közel a háromszorosa, mármint nyugaton, a hazai árakat meg tippeljük mellé.
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraPontosan így igaz! Majd a vetések után májusban szerintem nagyot fog zuhanni az ár! most úgy vannak vele a kupecok úgy is vesz a gazda s mehet a magas áron! Csak sokan nem vesznek ahogy én sem ennyi áron egy kilót sem, majd gondolkoznak hogy kit nézzenek hülyének!
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraIgen ez lenne a reális de a műtrágya mindig drágább volt mint a búza. Inkább másfél mázsa búza volt egy mázsa műtrágya. A mostani búza kötések 8500 - 105000 Ft között mozogtak. Így én ebből okoskodtam. De nem haragszom meg ha 10000 Ft alá megy a pétisó.
Válasz csabahegeszt #12488. hozzászólásáraGenezis. Nem tudom hogy 1 zsákot ki hoznak e de ha kell akkor a nevemre tudunk íratni plusz 1 zsákot holnap mert húsvét után hozzák ha igaz.
13837 hozzászólás
Válasz Ganajos #12536. hozzászólásáraaratás környékén lesz az alsó holtponton, na akkor kell meghozni a stratégiai döntést vagy nem
Vajon meddig csökkenhet az ár, és mikor indul meg újra felfele?
Valaki raktároz valamennyit esetleg, vagy még nem érdemes?
Érdekes, hogy 133 ért is megéri értékesíteni, akkor mennyit kerestek rajt, amikor 400’ért vettük?
Válasz Sk Laci #12534. hozzászólásáraTegnap rendeltem meg. Április 25-re igazolták vissza a szállítást ezzel az árral.
Válasz dvntu #12528. hozzászólásáraEz mostan komoly?
Válasz Mötözö #12532. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz A.I. #12531. hozzászólásáraamit tudok .az a melegen granulált-azonnal oldódó hunfert 8-20-27 +mezoelemek...ez 30300 netto..ikr hajdunánás
Sziasztok!
3x15 komplex friss árat tud valaki?
Előre is köszönöm.
Válasz dvntu #12528. hozzászólásáraIlyeneket hallok én is, köszönöm!
Válasz dvntu #12528. hozzászólásáraNa végre rájött az öreg bankár hogy a 180 az sok de nagyon sokkkkkk is???
Válasz Hunter_ #12527. hozzászólásáraKITE 133
Friss Hajdú megyei 27-es árakat tud valaki?
Válasz bubu13 #12525. hozzászólásáraJobb mint ha 41 ért vettük volna.
Válasz R Sándor #12524. hozzászólásáraSzintén zenész
Válasz Ares 826 #12522. hozzászólására2000 liter kellett akkor bigénél 25 volt az ára egy helyi nagy gazda azt mondta hogy ennyiért ad . A legnagyobb biznisz az volt amikor 28+ fa ért megvettem egy kamionnal bigétől Akkor annyi volt az akciós ár.
Pétisó
Pétfürdő 14000/q
Válasz R Sándor #12519. hozzászólásáraSok péééééézed vóóóóóót!
Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására170 kamion tétel holnap jön.
Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására185000ért vettem 2napja...
Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására240 ért vettem kb 1 hónapja. de inkább ezt fujtam mint a szilárdat pergettem , mert a nitrosolt sokkal egyenletesebben el lehet osztani.
Válasz MrPoke #12515. hozzászólásáraSzórja szét a földjeire ennyiért a főnök úr!
Mennyi mostan a nitroszol?
Lehet drágán vettem.... kb 187 000 Ft/T, de mivel nem kellett sok, és közel volt megvettem.
IKR, péti: 145
Válasz Ganajos #12513. hozzászólásáraKite 180
Válasz bubu13 #12511. hozzászólásáraAhogy a régi kupecek mondták: Ez a bót 420-ért ippen pont megérte, de 140-ért se fizettünk rá.Kolosszális átb@szás volt.
Karbamid 210+áfa
Válasz bubu13 #12511. hozzászólásáraMég mindig sok, majd ha lemegy 100 alá na akkor lehet vesznek a gazdák!
Péti 140+áfa
Válasz Ares 826 #12509. hozzászólásáraÚgy legyen
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraA gáz ára nyugaton 35-50 juró között van nem 350 amikor a legmagasabb volt! Lesz az még a műkaki is 10.000 forint körül nyár elejére!
Válasz Koczka József #12501. hozzászólásáraNem jók az infóid csak MAX 350 juró volt a gáz ára mikor a legmagasabb volt a Holland tőzsdén!
Szabolcsban kiszsákos karbamidod lehet valahol venni?
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraSzia annyit sugok neked ha el hiszed amikor a leg drágábban adták akkor is 20 ezer körül vették a 27%os műtrágyákat.
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraÉn karbamidról beszélek amit két hónapja vettünk egy "integrátoron" keresztül 31-ért,ami akkor nem volt rossz ár,paksról hozták egy éve ott volt.
Egy éve is onnan hozták akkor 17.1 volt az ára!
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraA drágán megvett gabonák is olcsóbban mentek el a felvásárlóknak, amik előszerződés nélküliek voltak.
Akinek én adom el a terményt, azok eladtak minden terményt az ukrán termények megjelenésekor. Igaz buktak, de messze nem annyit, mint aki a mai napig fogja vissza a terményt, és ráadásul a kutyának se kell, amikorra már letörték rendesen az árakat.
Akinek én adom el a terményt, már képesek fogadni az új terményt, de akik visszafogták és tele raktárokal vannak pár hónapot az aratás előtt, hát nem tudom mit fognak csinálni aratáskor.
Lehet várják a felmentő csodát Brüsszelből......
Válasz Koczka József #12501. hozzászólására Igaz teljesen.
Válasz Koczka József #12501. hozzászólásáraAz integrátorok rengeteget bespájzoltak, mert az volt hogy nem lesz. És vették mindezt 25-30-40 ezres áron. Most ezt nem tudjàk eladni, csak 15 ért. Vagy a nyakukon marad, ami a legrosszabb, mert nem lát a pénzből semmit. Ezért verik lefelè at árat, szabadulnának tőle. Majd ha ez kifogy, akkor lesznek reális àrak
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraSzia az áram nem lett olcsóbb a munkabér meg sosem volt igazán magas de a gáz ára 1000 euró helyett a múlt héten csak 38-40 euró között mozgott. Azért ez lényegesen olcsóbb. Meg ami fontos hogy mostmár Bige is vehet ki gázt a rendszerből. Mert a télen azt nem tehette meg.
Válasz Ares 826 #12499. hozzászólásáraNem figyeltem, olcsóbb lett az áram, a bérek, meg a szállítás? Meg úgy minden ami egy termék előállításához kell? A gáz olcsóbb lett sokkal, de még mindig a háború előtti szintnek közel a háromszorosa, mármint nyugaton, a hazai árakat meg tippeljük mellé.
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraPontosan így igaz! Majd a vetések után májusban szerintem nagyot fog zuhanni az ár! most úgy vannak vele a kupecok úgy is vesz a gazda s mehet a magas áron! Csak sokan nem vesznek ahogy én sem ennyi áron egy kilót sem, majd gondolkoznak hogy kit nézzenek hülyének!
Válasz ME109G14 #12496. hozzászólásáraEgyelőre nem jók a kilátások.
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraIgen ez lenne a reális de a műtrágya mindig drágább volt mint a búza. Inkább másfél mázsa búza volt egy mázsa műtrágya. A mostani búza kötések 8500 - 105000 Ft között mozogtak. Így én ebből okoskodtam. De nem haragszom meg ha 10000 Ft alá megy a pétisó.
Válasz Gandhy #12495. hozzászólásáraEz akár jó is lehetne csak az idei búzaár biztos hogy nem 132 lesz lehet fele vagy 2/3a .
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólására132-ért ment el a búza és 165-ért vettem meg párhete a pétit, ezt az arányt még el is fogadnánk szerintem.
Válasz Koczka József #12493. hozzászólására 6-8 évig visszamenöleg 1q búzáért 1q27% adtak a napraforgóért meg 2q most is ez a reális.
Válasz Ares 826 #12492. hozzászólásáraJó lenne ha úgy lenne, de szerintem nem megy 100 alá szerintem úgy 120-130 lesz a 27%os alja.
Válasz Koczka József #12487. hozzászólásáraLesz az hamarosan 90-100 is! Vége lesz a vetéseknek szerintem óriásit fog zuhanni az ár mint a terményeknél!
Válasz csabahegeszt #12490. hozzászólásáraReggel felhívom a geneziszes srâcot hogy kell egy plusz zsák utánna rád írok mesengeren.
Válasz Koczka József #12489. hozzászólásáraKell
Megyek valamelyik nap gabihoz akkor kifizetem.
Festik a kocsi ajtót csirkéssel Attilával
Válasz csabahegeszt #12488. hozzászólásáraGenezis. Nem tudom hogy 1 zsákot ki hoznak e de ha kell akkor a nevemre tudunk íratni plusz 1 zsákot holnap mert húsvét után hozzák ha igaz.
Válasz Koczka József #12487. hozzászólásáraJózsi ez hol van?
Nekem 1 zsák kellene