Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mindenhol előre fizettetnek, de konkrét időpontot senki nem ad. Most van az országban ns, npk stb., vagy nincs. adjatok véleményt legyetek szívesek. Köszi.
Válasz Zsolty 79 #12230. hozzászólásáraNettó. Az a baj, hogy hiába várna az ember még, a Kite már most Febr 20 után tudja szállítani. Legalábbis nekünk ezt mondták...
Válasz zoli79 #12214. hozzászólásáraÉn is várok a szórással a fagyok végéig, ha mutat esőt csak akkor szórom. Ha mégsem érne ide az eső, az inhibitor kicsit javít a helyzeten.
Válasz 72 #12212. hozzászólásáraKöszi a választ. Én kicsit fenntartásokkal fogadtam ezt az építkezésből a műtrágya piacra dolgot. De lehet hogy én látom rosszul.
Válasz Sanyee #12215. hozzászólásáraDe tedd hozzá hogy csak abban az esetben ha nedvesség éri akkor indul bomlásnak. De fagyott állapotban heteket is kibir. És kis szerencsével addig eshet is valami.
Válasz zoli79 #12214. hozzászólásáraFelénk csak az megy ki február közepe-vége előtt, akinek zabszem van a seggében, de tegnap pont láttam jó, mély csapákat ősziárpán
Válasz jani13 #12213. hozzászólásáraMi mindig ki szórjuk a granuláltat amikortól lehet és amikor rá lehet menni (az utóbbi években általában nem jött rá eső),nyugodj meg nem lessz vele gond!
Válasz jani13 #12213. hozzászólására„Egy általános karbamid műtrágya bemosó csapadék vagy bedolgozás hiányában a kijuttatás napján elkezd átalakulni ammóniummá, majd gáz alakban (NH3) elillan. A nitrogén vesztesége naponta akár 20% is lehet.
Az EuroChem kifejlesztette az UTEC®-et, amely hetekkel késlelteti a karbamid átalakulását!"
Válasz jani13 #12213. hozzászólásáravoltak itt is akik elszórták kuruzslói előrejelzés alapján , most egy hónapig nem lesz mérhető csapadék előreláthatólag. kb annyit ér mintha a föld széle mellet elhúztad volna a pótkocsin lévő műtrágyát sajnos.
Válasz Lac83 #12211. hozzászólásáraÚgy látom főleg építkezésben utaznak, meg van takarmány kereskedelmük is.
Most úgy néz ki beszálltaka műtrágya bizniszbe is.
Válasz Praetor #12207. hozzászólásáraA nagyvásárlással kivárok márciusig, 50% kukoricám lesz, arra szerencsére még gondolatban sem vettem semmit. A búza fejtrágyát vettem csak meg előre, mert ha menni kell, akkor legyen kéznél, így nem nem kesergek, sőt, örülök, ha esik az ár.
Válasz Gandhy #12206. hozzászólásáraNehéz megmondani, hogy a piac hogy fog alakulni. Egyes banki elemzők most némi gáz drágulást vizionálnak: Link
Aztán vagy úgy lesz, vagy nem.
Válasz uff #12203. hozzászólásáraigen érdemes :) ,már tavaly előtt ahol pont a búza fejtrágyázásnál elfogyott a föld vége előtt kb 1000m2 nem kapott fejtrágyát. hát mint mondjak jobban jártam volna ha a gyerekeimre költöttem volna azt a pénzt :))) Amúgy ha május megint szeles és aszályos lesz és ha az utóbbi éveket nézzük erre sajnos elég nagy az esély ,akkor a fejtrágya kb annyit ér mint pakliban a tökhetes........ekkora bizonytalanság mellet jobb egy minimális haszonra játszani
Válasz bubu13 #12187. hozzászólásáraRádió reklámban hallottam én is, hogy tavaszi akció extra hiper-szuper cuccra.
Árra azt mondta, hogy keresd az üzletkötőt, mert mindenkinek egyedi árszabás van.
(tárgytalan)
13837 hozzászólás
Mindenhol előre fizettetnek, de konkrét időpontot senki nem ad. Most van az országban ns, npk stb., vagy nincs. adjatok véleményt legyetek szívesek. Köszi.
Válasz KISMASZEK77 #12234. hozzászólásáraHány százalékos a nitrosol az ikr-nél?
A kiténél a nitrosol milyen árban van?
Bige Laci bácsinak mi a mai ajánlata?
Mas 225 ezer Kite Mezőtúron.
Nem kamion tétel.
Nitrosol Ikr 265ezer/Tonna.
Válasz Zsolty 79 #12230. hozzászólásáranetto
Válasz Zsolty 79 #12230. hozzászólásáraNettó. Az a baj, hogy hiába várna az ember még, a Kite már most Febr 20 után tudja szállítani. Legalábbis nekünk ezt mondták...
Válasz zoli79 #12214. hozzászólásáraÉn is várok a szórással a fagyok végéig, ha mutat esőt csak akkor szórom. Ha mégsem érne ide az eső, az inhibitor kicsit javít a helyzeten.
Válasz Mötözö #12225. hozzászólásáraez nettó vagy bruttó ?
Válasz 72 #12222. hozzászólásáraElég a bátorság, lásd Keleti Agrár.
A tőkét összeadták a reménybeli vevők…
Válasz Mötözö #12227. hozzászólásáraÉn is kérdeztem reggel a 27%os azt mondta hogy 25000 Ft a 20-24 kénes meg 17000 Ft akkor még várok.
Válasz Koczka József #12226. hozzászólásárahajdu..de szabolcs is korrigál..ikr szintén zenész,megegyezés kérdése..
Válasz Mötözö #12225. hozzászólásáraszia melyik megye?
alakul ez..kite 21000/q mas...kiváncsian várom mikor kezdődik 1 el az eleje
Válasz 72 #12222. hozzászólására
Válasz kash020586 #12220. hozzászólásáraAzt akarod mondani,hogy sok műtrágyát kidobsz az esélyTelenre?
Válasz Lac83 #12221. hozzászólásáraIgaziból ha lenne elég tőkénk vagy bátorságunk, árulhatnánk mi is műtrágyát.
Válasz 72 #12212. hozzászólásáraKöszi a választ. Én kicsit fenntartásokkal fogadtam ezt az építkezésből a műtrágya piacra dolgot. De lehet hogy én látom rosszul.
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-02-06 16:14:55
Válasz Sanyee #12215. hozzászólásáraDe tedd hozzá hogy csak abban az esetben ha nedvesség éri akkor indul bomlásnak. De fagyott állapotban heteket is kibir. És kis szerencsével addig eshet is valami.
Válasz Gandhy #12217. hozzászólásáraez így igaz ,ahogy írod ! erre a maszatolásra kiszórni a gyémántot elég rizikós.
Válasz zoli79 #12214. hozzászólásáraFelénk csak az megy ki február közepe-vége előtt, akinek zabszem van a seggében, de tegnap pont láttam jó, mély csapákat ősziárpán
Válasz jani13 #12213. hozzászólásáraMi mindig ki szórjuk a granuláltat amikortól lehet és amikor rá lehet menni (az utóbbi években általában nem jött rá eső),nyugodj meg nem lessz vele gond!
Válasz jani13 #12213. hozzászólására„Egy általános karbamid műtrágya bemosó csapadék vagy bedolgozás hiányában a kijuttatás napján elkezd átalakulni ammóniummá, majd gáz alakban (NH3) elillan. A nitrogén vesztesége naponta akár 20% is lehet.
Az EuroChem kifejlesztette az UTEC®-et, amely hetekkel késlelteti a karbamid átalakulását!"
Válasz jani13 #12213. hozzászólásáravoltak itt is akik elszórták kuruzslói előrejelzés alapján , most egy hónapig nem lesz mérhető csapadék előreláthatólag. kb annyit ér mintha a föld széle mellet elhúztad volna a pótkocsin lévő műtrágyát sajnos.
Üdv!
Inhibitoros karbamid (Utec) mennyit bír ki kiszórva bemosó csapadék nélkül komolyabb hatóanyag veszteség nélkül?
Válasz Lac83 #12211. hozzászólásáraÚgy látom főleg építkezésben utaznak, meg van takarmány kereskedelmük is.
Most úgy néz ki beszálltaka műtrágya bizniszbe is.
Sziasztok!
Ismeri valaki a SILA Work nevű céget? Milyen áruik vannak? (Minőség)
Válasz Praetor #12207. hozzászólásáraNem a gáz ár befolyásolja az árakat.
Az orosz, kinai karbamid nyomja lefele az árakat. Vicces, hogy egy áron van a karbamid és a mas
Válasz Gandhy #12208. hozzászólására
Válasz Praetor #12207. hozzászólásáraA nagyvásárlással kivárok márciusig, 50% kukoricám lesz, arra szerencsére még gondolatban sem vettem semmit. A búza fejtrágyát vettem csak meg előre, mert ha menni kell, akkor legyen kéznél, így nem nem kesergek, sőt, örülök, ha esik az ár.
Válasz Gandhy #12206. hozzászólásáraNehéz megmondani, hogy a piac hogy fog alakulni. Egyes banki elemzők most némi gáz drágulást vizionálnak: Link
Aztán vagy úgy lesz, vagy nem.
Válasz SzDeni #12197. hozzászólásáraEjj, akkor már többet buktam egy tonnán, mint amennyibe most kerül?
Válasz uff #12203. hozzászólásáraigen érdemes :) ,már tavaly előtt ahol pont a búza fejtrágyázásnál elfogyott a föld vége előtt kb 1000m2 nem kapott fejtrágyát. hát mint mondjak jobban jártam volna ha a gyerekeimre költöttem volna azt a pénzt :))) Amúgy ha május megint szeles és aszályos lesz és ha az utóbbi éveket nézzük erre sajnos elég nagy az esély ,akkor a fejtrágya kb annyit ér mint pakliban a tökhetes........ekkora bizonytalanság mellet jobb egy minimális haszonra játszani
Válasz ..,-:) #12201. hozzászólásáraÉn még leragadtam a 225-ös pétisónál.
műtrágyaszórásnál érdemes kontroll csíkokat, hagyni, nehogy nagyon meglepődjünk, miért fizetünk...?
Válasz 72 #12200. hozzászólásáraSk-ban csak 15.-től lehet szórni, és ki is fogom az elsőt, kerül amibe kerül.
Válasz Praetor #12199. hozzászólására235-ös karbamid, akkor pétisóra konfigurálva !?……..
Válasz kajszi_71823 #12198. hozzászólásáraMi lesz 10-én, ingyen osztják?
Válasz kajszi_71823 #12198. hozzászólásáraNitrogéntartalomra nézve ugyanannyiba kerül, mint a pétisó.
Válasz SzDeni #12197. hozzászólásáraEz a beszéd, de várjunk még 10.-ig.
Kite N20S24 170eFt/t
Kért ma valaki ajánlatot nagy cégeknél műtrágyára?
Itt a piactéren van ami lentebb ment!
Válasz Vén cigány #12192. hozzászólásáraPétire mondta, 225 hány kamionnal?
Válasz Bekre Pál #12193. hozzászólásáraKite Mas 225 szintén....
UAN 30 pedig 250
Válasz Vén cigány #12192. hozzászólásáraBige pétisó 225e/t, mai infó. Sokallom.
Válasz bubu13 #12191. hozzászólásáraPétisó 27% ?
Ammónium nitrát 34% ?
1 kamionra 235000/t
Válasz A.I. #12189. hozzászólásáraPetőfin hallottam én is
Válasz bubu13 #12187. hozzászólásáraRádió reklámban hallottam én is, hogy tavaszi akció extra hiper-szuper cuccra.
Árra azt mondta, hogy keresd az üzletkötőt, mert mindenkinek egyedi árszabás van.
(tárgytalan)
Válasz bubu13 #12187. hozzászólására