Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz DDT #11735. hozzászólásáraVan igazságod, sőt...., de az átláthatatlan, hogy ma van gáz, ma nincs, ma válság van, holnap nem lesz. Ma gyengül a forint, holnap erősödik. Ma ad a Gasprom, holnap felrobbant.......Ma még fűtésre sem lesz elegendő, holnap pedig még az iparnak is jut. Ki a faxom látja ezt át??????
Válasz gazda001 #11731. hozzászólásáraEzen felesleges bosszankodni, utólag könnyű okosnak lenni. A "van"-tól nem kell félni, ezért én is megvettem már jövőre az összes nitrogént a szar gyengülő forint miatt, ez van. Nem azon a pár millió forinton fog múlni a jövő év, amit pluszban kifizettünk, hanem azon, hogy fog-e esni rendes mennyiségű eső megfelelő eloszlásban.
Válasz ..,-:) #11715. hozzászólásáraElkellene gondolkodni az egészen hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak, vagy csak évvégén fizetik ki az egész éves megvett műtrágyáikat, és azért bírnak akciózni a már telephelyen/országban lévő műtrágyával is.
Válasz gyorfy10 #11706. hozzászólásáraSzintén muzsikus, ma hogy megtudtam az új árakat, egész este csak a stanyecli+sőr. Asszony nem érti miért, én sem csak mást nem értünk az a baj.....
Engem megint jobban érdekel az, hogy ha a Bige akciózik, akkor egyből a többi is tud akciózni…..és ráadásul mindenki Bige vesztét várja……..több a hülye, mint a létszám……
Válasz atixon #11707. hozzászólásáraez a kérdés itt! mi lesz holnapútántól?
ki válaszol?
NAK? Agrárminiszter? Ők ilyenkor kuva csendben vannak,ja nem csak ilyenkor.....
Válasz Borz #11697. hozzászólásáraLényeg, hogy nincs kartell.
Sem akkor nem volt, mikor mindenhol 410-420 lett egyidőben, sem most.
És röhögnek a markukba, hogy a buta paraszt örül 280 ezres műtrágyának…
Válasz ME109G14 #11700. hozzászólásáraA karbamid és nitrát ára is zuhant?
Pár napja adtam el egy kisebb mennyiséget belőlük még ezek szerint akkor horror áron ..
Válasz RARGAkèny #11695. hozzászólására IGEN a nitrosol. meg 311 nettó a BIGÉNÉL azért van kúlőmbség a 420-450 árhoz képest pedig sokan vettek .azon az áron is. Azért a 3.5-4 millió ft nettóba nem kevés kamiononként !!!
nehéz lesz azok bizalmát visszaszerezni, akik ugyan ezektől 410ér vásároltak egy hónapja. ha egyik oldalon megszűnt a partnerség, a korrektség, a másikon is meg fog.
Azért aki egy random hirdetésre el mer utalni 10 millió fölött, hát az elég kemény gyerek.
Csak nehogy vissza nyaljon a fagyi, mert ebben a világban könnyen megesik. Aztán lehet gondolkodni.
Kite, IKR ugyan ilyen árak vannak, és azért ott van biztosíték, hogy meg is kapod.
Válasz Simon József_77443 #11685. hozzászólásáraSzeretném megkérdezni, hogy a Kén "S" vagy "SO3" formában van megadva a kéntartalom az egyes mütrágyáknál?
Hol található a telephelyetek?
Esetleg NPK 10/26/26 lessz e kínálatban? és ha lehetne tudni milyen árban?
13837 hozzászólás
Agroker, Nyiregyi, 290-et mondott a pétire, ter.képv. azt ajánlotta várjam meg a januárt, mert az árak elindulnak lefelé.
Válasz DDT #11735. hozzászólásáraVan igazságod, sőt...., de az átláthatatlan, hogy ma van gáz, ma nincs, ma válság van, holnap nem lesz. Ma gyengül a forint, holnap erősödik. Ma ad a Gasprom, holnap felrobbant.......Ma még fűtésre sem lesz elegendő, holnap pedig még az iparnak is jut. Ki a faxom látja ezt át??????
Válasz gazda001 #11731. hozzászólásáraEzen felesleges bosszankodni, utólag könnyű okosnak lenni. A "van"-tól nem kell félni, ezért én is megvettem már jövőre az összes nitrogént a szar gyengülő forint miatt, ez van. Nem azon a pár millió forinton fog múlni a jövő év, amit pluszban kifizettünk, hanem azon, hogy fog-e esni rendes mennyiségű eső megfelelő eloszlásban.
Válasz kulakman #11733. hozzászólásáraMa 28.500.- a péti.
Válasz gazda001 #11731. hozzászólásáraTegnap, ma még tudtommal senki nem írta friss árat!
Válasz gazda001 #11731. hozzászólására280000/tonna
Most mennyi a 27%-os ? Had egyen még egy kicsit a fene, ha már így jártam!
Válasz ..,-:) #11715. hozzászólásáraElkellene gondolkodni az egészen hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak, vagy csak évvégén fizetik ki az egész éves megvett műtrágyáikat, és azért bírnak akciózni a már telephelyen/országban lévő műtrágyával is.
Válasz Sanyee #11728. hozzászólásáraMondjuk a péti kicsi másabbul viszonyul a talajhoz mint a 34-es.
Más meg a folyékony ammóniából tesz ki 2 mázsát
Válasz tilatilaci #11713. hozzászólására1x is elég. Igaz 2q+ Ammónium nitrátra mondták.
Válasz ..,-:) #11715. hozzászólásáraOtt a pont! :)
Válasz gyorfy10 #11725. hozzászólásáraGondolom sokba kerül az irodákban a 18fok. Zsé meg nincs. Lovaknak enni kell adni.
Válasz gazda001 #11716. hozzászólásáraKérdés, hogy meddig vannak ezek az árak. Lehet csak ma volt egy akció és ennyi.
Válasz MrPoke #11718. hozzászólásáraDe ők sem adták olcsóbban csak egy hajszállal!
Pedig ők a barátaink, meg féláron termelnek.
Ez van
Válasz MrPoke #11718. hozzászólásáraMég az is sok !
Válasz 5465 #11703. hozzászólásáraKb.1,5mázsa búza ára volt,1 mázsa műtrágya.Megvárjuk.Vagy a műtrágya esik,vagy a búza ára emelkedik.
Válasz 5465 #11720. hozzászólásáraMajd a választások előtt megint megszólalnak a témában, lesznek szép videók, stb.
Válasz Géza bácsi #11708. hozzászólásáraNAK
Agrárminiszter
Válasz MrPoke #11718. hozzászólásáraMegazusából, túlkínálat van, szerintem piszkos olcsón lehet majd Dec.ben 27-t venni.
Válasz ..,-:) #11717. hozzászólásáraLesz az 250 ért ha így alakul a forint. Hozzák oroszországból, kínából.
Még egy jó kis Black Friday hiányozna itt……….
Válasz gyorfy10 #11706. hozzászólásáraSzintén muzsikus, ma hogy megtudtam az új árakat, egész este csak a stanyecli+sőr. Asszony nem érti miért, én sem csak mást nem értünk az a baj.....
Engem megint jobban érdekel az, hogy ha a Bige akciózik, akkor egyből a többi is tud akciózni…..és ráadásul mindenki Bige vesztét várja……..több a hülye, mint a létszám……
Válasz RARGAkèny #11709. hozzászólására10 ezer lesz a 30kilo.
Válasz Sanyee #11561. hozzászólásáraMegkérdezhetem, hogy ez alkalmanként 2 mázsára vonatkozik, vagy évente?
Válasz TeljesenMindegy #11710. hozzászólásáraFigyelj, a 44e. ből hogy lett 28?????????
Ennyi erővel lehet annyi is
Válasz gyorfy10 #11706. hozzászólására
Válasz RARGAkèny #11709. hozzászólásáraKét hét múlva pedig hatezerért szórják mázsáját.
Válasz atixon #11707. hozzászólásáraJövő héten szerintem bemegy 20 alá
Válasz atixon #11707. hozzászólásáraez a kérdés itt! mi lesz holnapútántól?
ki válaszol?
NAK? Agrárminiszter? Ők ilyenkor kuva csendben vannak,ja nem csak ilyenkor.....
Holnap még van ez az akció? Vagy csak 1 napig tartott? Utána ujra 39 felett?
Válasz Büresz #11705. hozzászólásáraÉn 1 hete 41 ér :/
Válasz envagyok2 #11698. hozzászólásáraMit tudsz csinálni? Nagyot nyelni… 33ért vettem 40 tonna linzit pár hónapja.
Akcija vége, úgy vót, hogy szinte rögtön vége vót.
Válasz Borz #11697. hozzászólásáraLényeg, hogy nincs kartell.
Sem akkor nem volt, mikor mindenhol 410-420 lett egyidőben, sem most.
És röhögnek a markukba, hogy a buta paraszt örül 280 ezres műtrágyának…
Sziasztok!Igen igaz volt a hír.Mai nap 311000 forint / tonna volt a DAM30-as folyékony műtrágya.Vettem is 50 tonnát.
Válasz ME109G14 #11700. hozzászólásáraA karbamid és nitrát ára is zuhant?
Pár napja adtam el egy kisebb mennyiséget belőlük még ezek szerint akkor horror áron ..
Válasz RARGAkèny #11695. hozzászólására IGEN a nitrosol. meg 311 nettó a BIGÉNÉL azért van kúlőmbség a 420-450 árhoz képest pedig sokan vettek .azon az áron is. Azért a 3.5-4 millió ft nettóba nem kevés kamiononként !!!
Nem hittem el, és tényleg….
Ikr, nem kamion tétel duslo 285eft/t mai nap folyamán
nehéz lesz azok bizalmát visszaszerezni, akik ugyan ezektől 410ér vásároltak egy hónapja. ha egyik oldalon megszűnt a partnerség, a korrektség, a másikon is meg fog.
Válasz RARGAkèny #11695. hozzászólásáraIgen, ma akciózik mindenki: bige, ikr, borealis
Válasz RARGAkèny #11695. hozzászólásáraHOL? Akinek bennt van a készlete, az is annyiért adná?
Válasz bubu13 #11694. hozzászólásáraÉn még leragadtam a 42-45e.- árnál, most azt mondod hogy 280e. 1 tonna 27-es??
Ma 280 a péti. Szerintetek?
280ft a 27es
Válasz Simon József_77443 #11685. hozzászólásáraCsak árulgassad még egy darabig a "műszarodat" vazeeeeeeeeeeeee!
Azért aki egy random hirdetésre el mer utalni 10 millió fölött, hát az elég kemény gyerek.
Csak nehogy vissza nyaljon a fagyi, mert ebben a világban könnyen megesik. Aztán lehet gondolkodni.
Kite, IKR ugyan ilyen árak vannak, és azért ott van biztosíték, hogy meg is kapod.
Válasz Simon József_77443 #11685. hozzászólásáraSzeretném megkérdezni, hogy a Kén "S" vagy "SO3" formában van megadva a kéntartalom az egyes mütrágyáknál?
Hol található a telephelyetek?
Esetleg NPK 10/26/26 lessz e kínálatban? és ha lehetne tudni milyen árban?
Válasz uff #11688. hozzászólásáraHogy jártátok meg az egyiptomival?
Bevizsgáltattátok? Nem vol meg a hatóanyag?
Válasz Simon József_77443 #11685. hozzászólásáraérdeklődöm, hogy a karbamid melyik országban készül? hatóanyagra mersz garanciát vállalni,tavaly megjártuk egyiptomival...