Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD396.04 FtCHF440.72 FtGBP496.52 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz gyorfy10 #11336. hozzászólásáraAz idei profit mehet is ki a földre. Jövőre talán lesz annyi,hogy kiszorni legyen mit. De ami megmarad max kenyérre futja. vajon ki meddig birja anyagilag? Mikor fejezi be? Itt mindenki jol jár csak a praszt nem.
Ma vettem 20-24 NS-t 305+ áfa
Pétisó 350+ áfa amíg tart a készlet. Következő szállításra még nincs ár. Ha lesz következő szállítás. Karbamidok jönnek be innen onnan de nálam az nem játszik az amúgy is savanyú talajok miatt.
Válasz Rabó001 #11334. hozzászólásáraTavaly mentek az akciók, 20 ért is lehetett venni nemegyszer. Mégis mindenki fikázta, belátta hogy semmi értelme. Most ki fogja számolni, mennyi az az ár, hogy ne bukjon, meg még haszon is maradjon. Most is ez zajlik, ár nincs is, venni sem tudsz, de azért gyártanak valamilyen szeinten. Nem is lesz annyi anyag eleve mint kéne. Ami lesz, annak meg nem ő fogja felverni az árát, hanem az aki hozzá akar jutni. Elengedte a témát szerintem.
Válasz envagyok2 #11320. hozzászólásáraAztán azt hiszed, neked attól majd jobb lesz, ha csődbe megy? És ha másé lesz a gyár? Egyik esetben sem. Az új tulaj se ad majd olcsóbban műtrágyát. Sőt még ha becsődöl, akkor is gazdagabb lesz sokunknal itt.
Válasz atisgyulai #11330. hozzászólásáraAz ár másodlagos lesz. A kérdés: lesz-e egyáltalán?
Nem úgy tűnik, hogy bármi a gáz, és ezzel szoros összefüggésben a műtrágya ár csökkenése mellett szólna. Nem gondolom, hogy sok "okoskodni való" lenne rajta...
Válasz Mihály #11322. hozzászólásáraA k.rva anyját a féregnek . 1 hónapja is belógatta az üzletkötője a 250000-es árat másnap mikor rendeltük volna csoportosan akkor válasz csak annyi volt hogy bocsi de csak 320000-ért van . Én nem 1-2 kamionnyi tételről volt szó .
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraSzáraz fedett helyen nem romlik meg ,szürke jól szorható kicsit poros anyag.Aprililezett péti helyett szoktam venni,ha nincs granulált.Nálunk 5q szokott lenni ami nekem előnyösebb.3 as zsák elenére volt már beázva x% nyi,nem linzi minőség.2 éve használom,mert kicsit ocsobb
Válasz Bárány #11309. hozzászólásáraMelyik cég árul orosz mütrágyát?
Orosz amofoszuk is van?
Ha igen érdekelne, főleg az ára.
Szlovákiába nem hoznak be oroszból semmit, a helyi hülye politika miatt.
Válasz Bárány #11307. hozzászólásárahogy ért4ed, hogy ezt sem kapni.
nincs semmi se most a piacon? pét termel vagy áll?
mondjuk nem baj,ha most kivárnak, úgy is zuhan mindennek az ára, gondolom arra várnak, hogy ezt is olcsóbban adhassák, ha még szabadlábon lesznek.
Válasz t.romsics #11306. hozzászólásáraKöszönöm mindkettőtöknek! Pillanatnyilag ugyan ezt sem lehet kapni, de talán ez jön majd leghamarabb, ezért szeretnék képben lenni.
Szóval akkor nem kell félnem tőle.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraBemerném vállalni, ha nem süti a nap. Ha letakarod, és nem tud átszellőzni alatta, az is bánthatja. Ez a tapasztalatom.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraÉn a tavalyi maradékot az idén használtam el ,semmi baja nem volt napfény és vizmentesen tárolva természetesen ./sajnos csak egy big zsák maradt /
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraHol esett a gáz ára? A holland tőzsdén jún.13. után 83€-ról 136€-ra tornázódott fel. Az nem jelentős esés, hogy a mai nap a 136-os csúcs után most 132-őn kereskednek.
MAROKKÓI 12 -52 MAPP ra 530000FT nettó árat mondtak jó 2 hónapja még 300000ft volt 80% áremelkedés akkor az olajosoknak az ár 400000ft búza kukorica 200000ft
Válasz envagyok2 #11294. hozzászólásáraNekem mondták, fizetés után szállítanak, mivel még egyenesen nem dolgoztam együtt csak közvetítő cégen keresztül Nitropét szlovákiai leányvállalatával.
Nincsen gond a szállítással kamion tételben.
egyébként az volt a mondás, hogy nem fog jutni, nemhogy arany árban lesz, hanem nem is lesz elég.
kérdezném, volt olyan, aki venni akart most, és azt mondták, hogy nincs eladó? vagy aki vitte a lóvét, az kapott?
Válasz Sk Laci #11291. hozzászólásáraBocsánat, a 17.-k kérdésed nem láttam.
Lemegy, nem megy ezt kb senki nem tudja. A gyártót kérdezve nem megy le, mert drága gázból készült………mondjuk nem is vártam más választ tőlük……
Válasz Zoli 63 #11290. hozzászólásáraAratás után kezdem rendezni a jövő évi vegyszer igényemet.
Csak még nem tudom melyik növényből mennyi lessz, és hogy kukorica, napraforgó egyáltalán lessz e...
Vadkárok miatt alkalmazkodnom kell a nagyobb szomszédokhoz.
Válasz ..,-:) #11289. hozzászólásáraTudom. De ha akkor nem válaszoltál, megkérdeztem újra.
Jelenleg 27% kiszállítva házhoz hozzám 640 euróért kínálták. De állítólag csökken az ára, amég nem kezdi el valaki tekergetni a gázcsapot vagy az embargó nem szóll bele.
Válasz Sk Laci #11286. hozzászólására2 hetes ár volt…….Laci, kb jó esetben csak naponta változik az ár de legtöbb esetben 1 óra a gondolkodási idő…… keresd a kite-t elsőre. Csodálkoznék ha az euró miatt nem ugrott volna.
13837 hozzászólás
Válasz gyorfy10 #11336. hozzászólásáraAz idei profit mehet is ki a földre. Jövőre talán lesz annyi,hogy kiszorni legyen mit. De ami megmarad max kenyérre futja. vajon ki meddig birja anyagilag? Mikor fejezi be? Itt mindenki jol jár csak a praszt nem.
Ma vettem 20-24 NS-t 305+ áfa
Pétisó 350+ áfa amíg tart a készlet. Következő szállításra még nincs ár. Ha lesz következő szállítás. Karbamidok jönnek be innen onnan de nálam az nem játszik az amúgy is savanyú talajok miatt.
Válasz Rabó001 #11334. hozzászólásáraTavaly mentek az akciók, 20 ért is lehetett venni nemegyszer. Mégis mindenki fikázta, belátta hogy semmi értelme. Most ki fogja számolni, mennyi az az ár, hogy ne bukjon, meg még haszon is maradjon. Most is ez zajlik, ár nincs is, venni sem tudsz, de azért gyártanak valamilyen szeinten. Nem is lesz annyi anyag eleve mint kéne. Ami lesz, annak meg nem ő fogja felverni az árát, hanem az aki hozzá akar jutni. Elengedte a témát szerintem.
Válasz envagyok2 #11320. hozzászólásáraAztán azt hiszed, neked attól majd jobb lesz, ha csődbe megy? És ha másé lesz a gyár? Egyik esetben sem. Az új tulaj se ad majd olcsóbban műtrágyát. Sőt még ha becsődöl, akkor is gazdagabb lesz sokunknal itt.
Válasz TYLLA #11331. hozzászólásáraEl kell felejteni, és átállni egy másik üzemmódra.
Válasz atisgyulai #11330. hozzászólásáraTegnap nekem kiténél 340+fa-t mondtak a 3x15 re, ikr-nél meg 350+fa
Válasz atisgyulai #11330. hozzászólásáraAz ár másodlagos lesz. A kérdés: lesz-e egyáltalán?
Nem úgy tűnik, hogy bármi a gáz, és ezzel szoros összefüggésben a műtrágya ár csökkenése mellett szólna. Nem gondolom, hogy sok "okoskodni való" lenne rajta...
Én ma kérdeztem árat 27-esre.
Linzi 340+fa.
Éppen még van pár kamionnyi, de kb. csak holnapig!
3×15 390+fa
Ilyenkor legyen okos az ember.
Válasz Gumóka #11321. hozzászólásáraÉs még adót sem kell fizetnie!!!
Mocskos sz….
Válasz ..,-:) #11327. hozzászólásáraEgyik nap szólt az üzletkötő másnap már semmi kb egy hónapja .
De sikerült megoldani kénes polifoska lett helyette aztán mehet a genezis a sunyiba .
Válasz Hús Futár #11326. hozzászólásáraElég sokáig volt 250. Én még kaptam.
Válasz Mihály #11322. hozzászólásáraA k.rva anyját a féregnek . 1 hónapja is belógatta az üzletkötője a 250000-es árat másnap mikor rendeltük volna csoportosan akkor válasz csak annyi volt hogy bocsi de csak 320000-ért van . Én nem 1-2 kamionnyi tételről volt szó .
Válasz R Sándor #11323. hozzászólására1 méter kötéllel beszállok a gyűjtésbe .
Válasz Mihály #11322. hozzászólásáraMészáros lesz belőle biztos
Válasz envagyok2 #11320. hozzászólásáraSzegény Szerintem szervezzünk neki gyüjtést
Válasz Gumóka #11321. hozzászólására csak bebukik lassan s ha leáll honn
an szerzünk mű kakit???
Bige
egy ideje vártunk már erre
Válasz erni #11318. hozzászólására510000körül mondják JNSz megye.
Dap-map árat tud valaki?
LOL
https://www.agrarszektor.hu/noveny/varatlan-lepest-tett-az-usa-eltoroltek-az-orosz-mutragyara-kivetett-importvamot.39565.html
Válasz ..,-:) #11315. hozzászólásáraChemical seed től veszem,hogy ők hóban azt nem tudom
Válasz agrogal #11314. hozzászólásáraOrosz partnere a keleti agrárnak volt de azok becsődöltek. Kik viszik tovább az orosz vonalat !?
EuroChem ?
Válasz ..,-:) #11313. hozzászólásáraSzámlán orosz mas szerepel a zsaon meg ukrán can.Nàlunk ez megy 2éve,de az anyag hatékony,és ez a lényeg
Válasz agrogal #11312. hozzászólásáraUkrán gyárat meg “lekapcsolták”………
Orosz meg szankciós ?
Lehet jön be valami szemét…..zavarosban jó halászni……..
Válasz Sk Laci #11310. hozzászólásáraSzerintem ukrán lesz az
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraSzáraz fedett helyen nem romlik meg ,szürke jól szorható kicsit poros anyag.Aprililezett péti helyett szoktam venni,ha nincs granulált.Nálunk 5q szokott lenni ami nekem előnyösebb.3 as zsák elenére volt már beázva x% nyi,nem linzi minőség.2 éve használom,mert kicsit ocsobb
Válasz Bárány #11309. hozzászólásáraMelyik cég árul orosz mütrágyát?
Orosz amofoszuk is van?
Ha igen érdekelne, főleg az ára.
Szlovákiába nem hoznak be oroszból semmit, a helyi hülye politika miatt.
Válasz envagyok2 #11308. hozzászólásáraAhol én kérdeztem, nem volt mai ár.
Válasz Bárány #11307. hozzászólásárahogy ért4ed, hogy ezt sem kapni.
nincs semmi se most a piacon? pét termel vagy áll?
mondjuk nem baj,ha most kivárnak, úgy is zuhan mindennek az ára, gondolom arra várnak, hogy ezt is olcsóbban adhassák, ha még szabadlábon lesznek.
Válasz t.romsics #11306. hozzászólásáraKöszönöm mindkettőtöknek! Pillanatnyilag ugyan ezt sem lehet kapni, de talán ez jön majd leghamarabb, ezért szeretnék képben lenni.
Szóval akkor nem kell félnem tőle.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraBemerném vállalni, ha nem süti a nap. Ha letakarod, és nem tud átszellőzni alatta, az is bánthatja. Ez a tapasztalatom.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraÉn a tavalyi maradékot az idén használtam el ,semmi baja nem volt napfény és vizmentesen tárolva természetesen ./sajnos csak egy big zsák maradt /
Az orosz MAS 27-ről mit tudtok? Tavaszig elraktározva összeállna? Úgy általában milyen a minősége?
Válasz agrogal #11302. hozzászólására3x15 350
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraszerdán kérdeztem mas 270 péti 320
Válasz Praetor #11299. hozzászólására70 eurós gáznál volt 21+áfa a 27-es nitro.
Lehet szàmolni, hogy mennyi lesz 140-nèl.
Válasz Praetor #11299. hozzászólásáraAkkor biztos rossz forrást néztem.
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraHol esett a gáz ára? A holland tőzsdén jún.13. után 83€-ról 136€-ra tornázódott fel. Az nem jelentős esés, hogy a mai nap a 136-os csúcs után most 132-őn kereskednek.
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraMihez képest? Ez 2 napos cikk, újra leállnak a gyárak.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220622/elszallo-gazarak-sorra-allnak-le-megint-a-mutragya-gyarto-uzemek-europaban-552129
Válasz ME109G14 #11296. hozzászólásáraVki tud friss műtragya árakat? Szépen esik a gáz ára...
MAROKKÓI 12 -52 MAPP ra 530000FT nettó árat mondtak jó 2 hónapja még 300000ft volt 80% áremelkedés akkor az olajosoknak az ár 400000ft búza kukorica 200000ft
Válasz envagyok2 #11294. hozzászólásáraNekem mondták, fizetés után szállítanak, mivel még egyenesen nem dolgoztam együtt csak közvetítő cégen keresztül Nitropét szlovákiai leányvállalatával.
Nincsen gond a szállítással kamion tételben.
egyébként az volt a mondás, hogy nem fog jutni, nemhogy arany árban lesz, hanem nem is lesz elég.
kérdezném, volt olyan, aki venni akart most, és azt mondták, hogy nincs eladó? vagy aki vitte a lóvét, az kapott?
Válasz Sk Laci #11291. hozzászólásáraBocsánat, a 17.-k kérdésed nem láttam.
Lemegy, nem megy ezt kb senki nem tudja. A gyártót kérdezve nem megy le, mert drága gázból készült………mondjuk nem is vártam más választ tőlük……
Válasz Zoli 63 #11290. hozzászólásáraAratás után kezdem rendezni a jövő évi vegyszer igényemet.
Csak még nem tudom melyik növényből mennyi lessz, és hogy kukorica, napraforgó egyáltalán lessz e...
Vadkárok miatt alkalmazkodnom kell a nagyobb szomszédokhoz.
Válasz ..,-:) #11289. hozzászólásáraTudom. De ha akkor nem válaszoltál, megkérdeztem újra.
Jelenleg 27% kiszállítva házhoz hozzám 640 euróért kínálták. De állítólag csökken az ára, amég nem kezdi el valaki tekergetni a gázcsapot vagy az embargó nem szóll bele.
Válasz Sk Laci #11288. hozzászólásáraMár csak a vegyszert kell bebiztosítani, amíg nem emelnek rajta .
Válasz Sk Laci #11286. hozzászólására2 hetes ár volt…….Laci, kb jó esetben csak naponta változik az ár de legtöbb esetben 1 óra a gondolkodási idő…… keresd a kite-t elsőre. Csodálkoznék ha az euró miatt nem ugrott volna.
Válasz Zoli 63 #11287. hozzászólásáraMa sikerült viszonylag jó árban NPK mütrágyát venni. Feltétel volt, hogy repcevetőmagot is vegyek.