Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraSzáraz fedett helyen nem romlik meg ,szürke jól szorható kicsit poros anyag.Aprililezett péti helyett szoktam venni,ha nincs granulált.Nálunk 5q szokott lenni ami nekem előnyösebb.3 as zsák elenére volt már beázva x% nyi,nem linzi minőség.2 éve használom,mert kicsit ocsobb
Válasz Bárány #11309. hozzászólásáraMelyik cég árul orosz mütrágyát?
Orosz amofoszuk is van?
Ha igen érdekelne, főleg az ára.
Szlovákiába nem hoznak be oroszból semmit, a helyi hülye politika miatt.
Válasz Bárány #11307. hozzászólásárahogy ért4ed, hogy ezt sem kapni.
nincs semmi se most a piacon? pét termel vagy áll?
mondjuk nem baj,ha most kivárnak, úgy is zuhan mindennek az ára, gondolom arra várnak, hogy ezt is olcsóbban adhassák, ha még szabadlábon lesznek.
Válasz t.romsics #11306. hozzászólásáraKöszönöm mindkettőtöknek! Pillanatnyilag ugyan ezt sem lehet kapni, de talán ez jön majd leghamarabb, ezért szeretnék képben lenni.
Szóval akkor nem kell félnem tőle.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraBemerném vállalni, ha nem süti a nap. Ha letakarod, és nem tud átszellőzni alatta, az is bánthatja. Ez a tapasztalatom.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraÉn a tavalyi maradékot az idén használtam el ,semmi baja nem volt napfény és vizmentesen tárolva természetesen ./sajnos csak egy big zsák maradt /
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraHol esett a gáz ára? A holland tőzsdén jún.13. után 83€-ról 136€-ra tornázódott fel. Az nem jelentős esés, hogy a mai nap a 136-os csúcs után most 132-őn kereskednek.
MAROKKÓI 12 -52 MAPP ra 530000FT nettó árat mondtak jó 2 hónapja még 300000ft volt 80% áremelkedés akkor az olajosoknak az ár 400000ft búza kukorica 200000ft
Válasz envagyok2 #11294. hozzászólásáraNekem mondták, fizetés után szállítanak, mivel még egyenesen nem dolgoztam együtt csak közvetítő cégen keresztül Nitropét szlovákiai leányvállalatával.
Nincsen gond a szállítással kamion tételben.
egyébként az volt a mondás, hogy nem fog jutni, nemhogy arany árban lesz, hanem nem is lesz elég.
kérdezném, volt olyan, aki venni akart most, és azt mondták, hogy nincs eladó? vagy aki vitte a lóvét, az kapott?
Válasz Sk Laci #11291. hozzászólásáraBocsánat, a 17.-k kérdésed nem láttam.
Lemegy, nem megy ezt kb senki nem tudja. A gyártót kérdezve nem megy le, mert drága gázból készült………mondjuk nem is vártam más választ tőlük……
Válasz Zoli 63 #11290. hozzászólásáraAratás után kezdem rendezni a jövő évi vegyszer igényemet.
Csak még nem tudom melyik növényből mennyi lessz, és hogy kukorica, napraforgó egyáltalán lessz e...
Vadkárok miatt alkalmazkodnom kell a nagyobb szomszédokhoz.
Válasz ..,-:) #11289. hozzászólásáraTudom. De ha akkor nem válaszoltál, megkérdeztem újra.
Jelenleg 27% kiszállítva házhoz hozzám 640 euróért kínálták. De állítólag csökken az ára, amég nem kezdi el valaki tekergetni a gázcsapot vagy az embargó nem szóll bele.
Válasz Sk Laci #11286. hozzászólására2 hetes ár volt…….Laci, kb jó esetben csak naponta változik az ár de legtöbb esetben 1 óra a gondolkodási idő…… keresd a kite-t elsőre. Csodálkoznék ha az euró miatt nem ugrott volna.
Válasz ..,-:) #11273. hozzászólásáraSzabi, privátban elküldhetnéd a mütrágyaüzletkötő telefonszámát, aki ilyen árat tud adni.
Szivesen vennék egy kamionnal.
640 eurós ajánlatot kaptam a kénes szerb mütrágyára, de a magyar pétit előnybe részesíteném, ha jó árban van.
Sziasztok"
Van valakinek őszi alapmütrágya kínalat - árak /amofosz, NPK,../?
Esetleg a Péti 27 % vagy a kénes változatának az ára hol mozog?
Mütrágyakereskedők azt mondták, hogy idén amofoszt ne is keressek az orosz embargó miatt.
A rádió meg a hírekben azt mondta, hogy a mütrágyára és a növényi terményekre nincsen embargó.
Mostan akkor mi az igaz?
Válasz Gandhy #11271. hozzászólásáraCsak az a gond, hogy az IKR-ből nem tudok Dusloit rendelni, csak Pétit vagy más márkákból.
Nem hajlandóak szlovák gyártású mütrágyát eladni Szlovákiába
Válasz Nagy Péter 40 #11260. hozzászólásáraVisszacseng őszi, télvégi gondolatok műtrágya kijuttatási tervezett mennyiséggel kapcsolatba, hogy drága, nem kap komplexet, meg kap 2-3 q 27 est ill 2 q karbamidot. Sok helyen látszódik majd az eredmény, amin nem kell utólag csodálkozni. A csapadékhiány csak részben okozó.
Válasz mocsencsi1 #11264. hozzászólásáraIgen a 8-24-24 40 ropi volt múlt héten. Most heti 1-2 szer beszélek kitéssel kukorica árban és mondta hogy ha engedek ő is engedne 2-3 ezret,csak engem nem érdekel mert tavalyi talajvizsgálat szerint bőven van.
Vélhetően emelkedik minden ára csak kérdés mikor kezd el beindulni.(megint ősz mint tavaly?)
Közben meg tegnap ezt olvastam:
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/05/beszakadt-a-nitrogenalapu-mutragyak-ara
13965 hozzászólás
Válasz agrogal #11314. hozzászólásáraOrosz partnere a keleti agrárnak volt de azok becsődöltek. Kik viszik tovább az orosz vonalat !?
EuroChem ?
Válasz ..,-:) #11313. hozzászólásáraSzámlán orosz mas szerepel a zsaon meg ukrán can.Nàlunk ez megy 2éve,de az anyag hatékony,és ez a lényeg
Válasz agrogal #11312. hozzászólásáraUkrán gyárat meg “lekapcsolták”………
Orosz meg szankciós ?
Lehet jön be valami szemét…..zavarosban jó halászni……..
Válasz Sk Laci #11310. hozzászólásáraSzerintem ukrán lesz az
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraSzáraz fedett helyen nem romlik meg ,szürke jól szorható kicsit poros anyag.Aprililezett péti helyett szoktam venni,ha nincs granulált.Nálunk 5q szokott lenni ami nekem előnyösebb.3 as zsák elenére volt már beázva x% nyi,nem linzi minőség.2 éve használom,mert kicsit ocsobb
Válasz Bárány #11309. hozzászólásáraMelyik cég árul orosz mütrágyát?
Orosz amofoszuk is van?
Ha igen érdekelne, főleg az ára.
Szlovákiába nem hoznak be oroszból semmit, a helyi hülye politika miatt.
Válasz envagyok2 #11308. hozzászólásáraAhol én kérdeztem, nem volt mai ár.
Válasz Bárány #11307. hozzászólásárahogy ért4ed, hogy ezt sem kapni.
nincs semmi se most a piacon? pét termel vagy áll?
mondjuk nem baj,ha most kivárnak, úgy is zuhan mindennek az ára, gondolom arra várnak, hogy ezt is olcsóbban adhassák, ha még szabadlábon lesznek.
Válasz t.romsics #11306. hozzászólásáraKöszönöm mindkettőtöknek! Pillanatnyilag ugyan ezt sem lehet kapni, de talán ez jön majd leghamarabb, ezért szeretnék képben lenni.
Szóval akkor nem kell félnem tőle.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraBemerném vállalni, ha nem süti a nap. Ha letakarod, és nem tud átszellőzni alatta, az is bánthatja. Ez a tapasztalatom.
Válasz Bárány #11304. hozzászólásáraÉn a tavalyi maradékot az idén használtam el ,semmi baja nem volt napfény és vizmentesen tárolva természetesen ./sajnos csak egy big zsák maradt /
Az orosz MAS 27-ről mit tudtok? Tavaszig elraktározva összeállna? Úgy általában milyen a minősége?
Válasz agrogal #11302. hozzászólására3x15 350
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraszerdán kérdeztem mas 270 péti 320
Válasz Praetor #11299. hozzászólására70 eurós gáznál volt 21+áfa a 27-es nitro.
Lehet szàmolni, hogy mennyi lesz 140-nèl.
Válasz Praetor #11299. hozzászólásáraAkkor biztos rossz forrást néztem.
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraHol esett a gáz ára? A holland tőzsdén jún.13. után 83€-ról 136€-ra tornázódott fel. Az nem jelentős esés, hogy a mai nap a 136-os csúcs után most 132-őn kereskednek.
Válasz zsoltrs #11297. hozzászólásáraMihez képest? Ez 2 napos cikk, újra leállnak a gyárak.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220622/elszallo-gazarak-sorra-allnak-le-megint-a-mutragya-gyarto-uzemek-europaban-552129
Válasz ME109G14 #11296. hozzászólásáraVki tud friss műtragya árakat? Szépen esik a gáz ára...
MAROKKÓI 12 -52 MAPP ra 530000FT nettó árat mondtak jó 2 hónapja még 300000ft volt 80% áremelkedés akkor az olajosoknak az ár 400000ft búza kukorica 200000ft
Válasz envagyok2 #11294. hozzászólásáraNekem mondták, fizetés után szállítanak, mivel még egyenesen nem dolgoztam együtt csak közvetítő cégen keresztül Nitropét szlovákiai leányvállalatával.
Nincsen gond a szállítással kamion tételben.
egyébként az volt a mondás, hogy nem fog jutni, nemhogy arany árban lesz, hanem nem is lesz elég.
kérdezném, volt olyan, aki venni akart most, és azt mondták, hogy nincs eladó? vagy aki vitte a lóvét, az kapott?
Válasz Sk Laci #11291. hozzászólásáraBocsánat, a 17.-k kérdésed nem láttam.
Lemegy, nem megy ezt kb senki nem tudja. A gyártót kérdezve nem megy le, mert drága gázból készült………mondjuk nem is vártam más választ tőlük……
Válasz Zoli 63 #11290. hozzászólásáraAratás után kezdem rendezni a jövő évi vegyszer igényemet.
Csak még nem tudom melyik növényből mennyi lessz, és hogy kukorica, napraforgó egyáltalán lessz e...
Vadkárok miatt alkalmazkodnom kell a nagyobb szomszédokhoz.
Válasz ..,-:) #11289. hozzászólásáraTudom. De ha akkor nem válaszoltál, megkérdeztem újra.
Jelenleg 27% kiszállítva házhoz hozzám 640 euróért kínálták. De állítólag csökken az ára, amég nem kezdi el valaki tekergetni a gázcsapot vagy az embargó nem szóll bele.
Válasz Sk Laci #11288. hozzászólásáraMár csak a vegyszert kell bebiztosítani, amíg nem emelnek rajta .
Válasz Sk Laci #11286. hozzászólására2 hetes ár volt…….Laci, kb jó esetben csak naponta változik az ár de legtöbb esetben 1 óra a gondolkodási idő…… keresd a kite-t elsőre. Csodálkoznék ha az euró miatt nem ugrott volna.
Válasz Zoli 63 #11287. hozzászólásáraMa sikerült viszonylag jó árban NPK mütrágyát venni. Feltétel volt, hogy repcevetőmagot is vegyek.
Válasz Sk Laci #11286. hozzászólásáraVargáné legutóbbi ajánlatát átküldtem privátban .
Válasz ..,-:) #11273. hozzászólásáraSzabi, privátban elküldhetnéd a mütrágyaüzletkötő telefonszámát, aki ilyen árat tud adni.
Szivesen vennék egy kamionnal.
640 eurós ajánlatot kaptam a kénes szerb mütrágyára, de a magyar pétit előnybe részesíteném, ha jó árban van.
Sziasztok"
Van valakinek őszi alapmütrágya kínalat - árak /amofosz, NPK,../?
Esetleg a Péti 27 % vagy a kénes változatának az ára hol mozog?
Mütrágyakereskedők azt mondták, hogy idén amofoszt ne is keressek az orosz embargó miatt.
A rádió meg a hírekben azt mondta, hogy a mütrágyára és a növényi terményekre nincsen embargó.
Mostan akkor mi az igaz?
Válasz Büresz #11283. hozzászólására255 volt legutóbb kb egy hete.
265-ös árat kaptam 27-es pétire, ki mit hallott?
Válasz blonde.zsj #11280. hozzászólásáraLasan olcsóbb lesz mint a pétisó.Eddig meg háromszor annyiba került mint a pétisó.Vannak itt furcsa dolgok.
Válasz Matyi50 #11275. hozzászólásáraMegy ez lassan lefelé!
8-24-24 Yara 450.000 ezret mondtak ma. És hogy 2 héten belül hoznak őszre. Mivel nem tudjak mikor kapnak újat, 1-1 más cégnél meg teljesen kifogytak
Válasz .Richard. #11277. hozzászólásárahány éves vagy herceg? és még hiszel a mesékben....???
Sziasztok! Ez az árcsökkenés nálunk mennyire tapasztalható?
Válasz Matyi50 #11275. hozzászólásáraAha. Most mikor elzárják a gázt? A cikk nem 05. Honap elejei?
Válasz Matyi50 #11275. hozzászólásáraItthon is?
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/05/beszakadt-a-nitrogenalapu-mutragyak-ara
Válasz ..,-:) #11273. hozzászólásáraKinél?
Ez az ár már jobban tetszik.
Válasz Sk Laci #11270. hozzászólására235
Válasz Gandhy #11271. hozzászólásáraCsak az a gond, hogy az IKR-ből nem tudok Dusloit rendelni, csak Pétit vagy más márkákból.
Nem hajlandóak szlovák gyártású mütrágyát eladni Szlovákiába
Válasz Sk Laci #11270. hozzászólásáraazt mondta a kereskedő, hogy most esésben van, de ez akár át is fordulhat, Ők sem tudnak biztosat
Válasz Gandhy #11269. hozzászólásáraTalán 1 hónapja vettem 27 mütrágyát 281 000 Ft/tonna áron. Remélem csökkenni fog az ár.
Sárvár IKR mai ár Duslo 27-es
26 ezer
Válasz Nagy Péter 40 #11260. hozzászólásáraVisszacseng őszi, télvégi gondolatok műtrágya kijuttatási tervezett mennyiséggel kapcsolatba, hogy drága, nem kap komplexet, meg kap 2-3 q 27 est ill 2 q karbamidot. Sok helyen látszódik majd az eredmény, amin nem kell utólag csodálkozni. A csapadékhiány csak részben okozó.
Válasz Földönfuto #11257. hozzászólásáraMa kellett volna megmondani a mütrágya árakat egy másik cég, de valahogyan náluk is nagy a csend.
Válasz mocsencsi1 #11264. hozzászólásáraIgen a 8-24-24 40 ropi volt múlt héten. Most heti 1-2 szer beszélek kitéssel kukorica árban és mondta hogy ha engedek ő is engedne 2-3 ezret,csak engem nem érdekel mert tavalyi talajvizsgálat szerint bőven van.
Vélhetően emelkedik minden ára csak kérdés mikor kezd el beindulni.(megint ősz mint tavaly?)
Közben meg tegnap ezt olvastam: