Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408.5 FtUSD393.24 FtCHF433.09 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #10116. hozzászólásáraAmikor 999 ft volt a teszkós disznócomb nem reklamált őfőméltóságos nemzetmentő. Hogy egy hangyafsznyit emelkedett, már árstop szükséges. Hátha jól felhagynak az utolsó mohikánok is a disznóval, aztán stopozhatja a nagy semmit.
Ez egy kis kuncsorgás lenne a részemről,ugye nem tudok mit csinálni az áfával.
De ha valaki rendelne és neki sincs kamion mennyiség én nekem kellene 2 tonna,tudom nem sok,de ha pont ennyi hiányozna a tételhez akkor benne lennék áfa nélkül.
Tudom egy kicsit bizar a dolog de szegény ember is megpróbál vízzel főzni.
Azért nem kell agyon szídni majd a hozzá szólásokban
"Magyarország védi a családokat, sikerült megfékeznünk a benzinár-növekedést, bevezettünk egy kamatstopot a jelzáloghitelek esetében, és van egy rezsicsökkentéses politikánk, vagyis fix áron kapják a magyar családok az energiát, ez megvédi őket
A KORMÁNY ÚGY DÖNTÖTT, HOGY HAT ÉLELMISZER ÁRÁNAK ESETÉBEN BEAVATKOZIK. EZ A HAT TERMÉK: KRISTÁLYCUKOR, BÚZAFINOMLISZT, NAPRAFORGÓ-ÉTOLAJ, SERTÉSCOMB, CSIRKEMELL, 2,8%-OS TEHÉNTEJ.
Az árakat az október 15-i szintre kell visszaállítani. Az intézkedés február elsején lép életbe.
Válasz Cafi #10105. hozzászólásáraAmúgy a kukorica, buza, napra arat kellene szabalyoznia, kukorica max 70.000 ft, buza 75.000 ft, napra 150.000 ft. Maris lenne olcsobb liszt, tej es hus.
Válasz Cafi #10105. hozzászólásáraA világbajnok áfát eszébe nem jutna csökkenteni, vagy levinni 0-ra az alapvető élelmiszereknél.
Az ő bevételeik nehogy csökkenjenek már
Válasz Földönfuto #10102. hozzászólásáraén április végén 8500-ért, annyi a szépséghibája, hogy 3 zsákkal, csak hogy kitöltse a pótkocsit, amikor hazavittem a kukorica startert
na de a többinél már megfizettem a paraszolvenciát: 225000
bárcsak lett volna 10x nagyobb az a pót
olyan volt min a nagy gazdasági világválságban, amikor elindultam megvenni, még 215E volt, mire a kasszához értem, már 225
Válasz MrPoke #10093. hozzászólásárahát akkor a fekete csütörtök-péntek nem úgy sült el, ahogy tervezték, nem kötötték le a gazdák májusig a gyártói kapacitást, olyannyira nem, hogy már a január is szabad? Hoppá, kénytelenek lesznek valamit faragni az árból, ha már így beintett nekik a magyar gazda
Válasz Gandhy #10091. hozzászólásáraÉs azért kell a mostani akció is mert már nem férnek a gyárban.....
Nem véletlen van 5 napos kiszállítás...
Kamu az egész riogatás, nincs valós árverseny.
Válasz MrPoke #10090. hozzászólásáraépp a napokban olvastam, az osztrák gazdák az igény 50%-át rendelték be és azt boncolgatta az agrár főemberük, hogy olcsóbb nem lesz, sőt inkább hiány lesz náluk tavaszra
Válasz barazdabetyar. #10087. hozzászólásáraMegkérdezhetem, hogyan jutottál el a 100 000 Ft/tonna árra?
Akár kit is kérdezek, mindenhol 200 000 Ft/t felett van a mas 27, a többi még drágább.
Válasz atisgyulai #10083. hozzászólásáraamikor 7000 körül járt a pétisó a 1-200 forintos eltéréseknek már nagyon tudtunk örülni, most ha egy ezres leugrik a 22-ből, el sem igazán éri az ingerküszöbünket
Válasz atisgyulai #10079. hozzászólásáraakkor nem sokat köthettek le fekete pénteken a gyár kapacitásából, ha januárban hirdetéssel kell felhajtani a vevőt, lehet, hogy nem volt elég étvágygerjesztő a tripla áras prillezett bogyó?
Most hallottam a rádióban: a genezis "felajánlja" a magyar gazdáknak a szabad kapacitását.
Febr. márc. kiszállítással. De +4000ft felárért (gondolom tonnánként) 5 napon belül kiszállítják!
Válasz Bigyófelügyelő #10074. hozzászólásáralesznek hasonló anomáliák az árban, a kvótát teljesíteni kell, különben más ársávba teszi a kereskedőt a gyár
a Kite ára reálisnak tűnik, a kisebb kereskedők viszont alkalmanként a saját árrésükből kénytelenek adni a vevőknek, hogy teljesítsenek
a marketing már csak ilyen
Válasz Bigyó3felügyelő #10074. hozzászólásáraNem lesz rekord termés. Most őszintén! 70 90 ezer ftot kiszorni a száraz földre napsütésre 2honapra hektáronként? Mert kukorica sorba a földbe még elmegy nagy nyeléssel de hinteni? szabályos pénzszorás.
14016 hozzászólás
Válasz Cafi #10107. hozzászólásáraEzt most kéne. Drága műtrágyával occso buza.
Válasz 5465 #10111. hozzászólásáraTavaszra elválik.
Válasz Gandhy #10116. hozzászólásáraAmikor 999 ft volt a teszkós disznócomb nem reklamált őfőméltóságos nemzetmentő. Hogy egy hangyafsznyit emelkedett, már árstop szükséges. Hátha jól felhagynak az utolsó mohikánok is a disznóval, aztán stopozhatja a nagy semmit.
Válasz lac* #10115. hozzászólásáranem emlékszem a húsok áfájára, mert amikor csökkentették sem lett olcsóbb semmi
Válasz Gandhy #10112. hozzászólásáraDe a többi, mint a Lengyeleknél?
Ez egy kis kuncsorgás lenne a részemről,ugye nem tudok mit csinálni az áfával.
De ha valaki rendelne és neki sincs kamion mennyiség én nekem kellene 2 tonna,tudom nem sok,de ha pont ennyi hiányozna a tételhez akkor benne lennék áfa nélkül.
Tudom egy kicsit bizar a dolog de szegény ember is megpróbál vízzel főzni.
Azért nem kell agyon szídni majd a hozzá szólásokban
Válasz Gandhy #10112. hozzászólásáraSertésé biztos 5%.
Válasz lac* #10106. hozzászólásárahúsok áfája mintha 5% lenne
Válasz Földönfuto #10102. hozzászólásáraTe nagyon jól jártál
Válasz Cafi #10109. hozzászólásáraElőre, nem hátra??? Megyünk szépen vissza a múltba, hátha lesz még jegyrendszer is...
Orbán Viktor miniszterelnök úr:
"Magyarország védi a családokat, sikerült megfékeznünk a benzinár-növekedést, bevezettünk egy kamatstopot a jelzáloghitelek esetében, és van egy rezsicsökkentéses politikánk, vagyis fix áron kapják a magyar családok az energiát, ez megvédi őket
A KORMÁNY ÚGY DÖNTÖTT, HOGY HAT ÉLELMISZER ÁRÁNAK ESETÉBEN BEAVATKOZIK. EZ A HAT TERMÉK: KRISTÁLYCUKOR, BÚZAFINOMLISZT, NAPRAFORGÓ-ÉTOLAJ, SERTÉSCOMB, CSIRKEMELL, 2,8%-OS TEHÉNTEJ.
Az árakat az október 15-i szintre kell visszaállítani. Az intézkedés február elsején lép életbe.
Magyarország előre megy, nem hátra! "
Ez jó, röhögök, k**va jó :))
https://www.facebook.com/watch/?v=1571692916497846&t=67
Orbán Viktor miniszterelnök úr bejelentése
Válasz Cafi #10105. hozzászólásáraaztán mi lesz a következő, terményár stop?
Válasz Cafi #10105. hozzászólásáraAmúgy a kukorica, buza, napra arat kellene szabalyoznia, kukorica max 70.000 ft, buza 75.000 ft, napra 150.000 ft. Maris lenne olcsobb liszt, tej es hus.
Válasz Cafi #10105. hozzászólásáraA világbajnok áfát eszébe nem jutna csökkenteni, vagy levinni 0-ra az alapvető élelmiszereknél.
Az ő bevételeik nehogy csökkenjenek már
Csak azert ide mert itt volt a tema kivesezve!
Hahahaha haha hahaha hahahahahahaha
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220112/orban-viktor-elelmiszerarstopot-jelentett-be-520798
Hahahahahahaaaaaa hahahahahahahaaa
Válasz olasz_kapo #10100. hozzászólására78 a pellettált csirketrágya.Jó lesz az nekem.Kap 2 mázsát sor mellé.
Válasz Földönfuto #10102. hozzászólásáraén április végén 8500-ért, annyi a szépséghibája, hogy 3 zsákkal, csak hogy kitöltse a pótkocsit, amikor hazavittem a kukorica startert
na de a többinél már megfizettem a paraszolvenciát: 225000
bárcsak lett volna 10x nagyobb az a pót
olyan volt min a nagy gazdasági világválságban, amikor elindultam megvenni, még 215E volt, mire a kasszához értem, már 225
Válasz olasz_kapo #10100. hozzászólásáraAkkor még jól állok,decemberben 215-ért vettem.
Válasz olasz_kapo #10100. hozzászólásárade legalább drágább nem lett
226 mai nitrogén.KITE
Válasz barazdabetyar. #10096. hozzászólásáraCsak nem írtad oda, hogy év elejére ez is a bakancslistádban van . / kívánság lista /
Válasz barazdabetyar. #10096. hozzászólásárajó nagyot üthettél a hasadra, ha ezt az árat dobta
Válasz Sanyee #10085. hozzászólásáraFél kamiont nem lehet, mert felborul…
Válasz Sk Laci #10089. hozzászólásáraHasraütés.
Válasz MrPoke #10093. hozzászólásárahát akkor a fekete csütörtök-péntek nem úgy sült el, ahogy tervezték, nem kötötték le a gazdák májusig a gyártói kapacitást, olyannyira nem, hogy már a január is szabad? Hoppá, kénytelenek lesznek valamit faragni az árból, ha már így beintett nekik a magyar gazda
Válasz Sk Laci #10089. hozzászólásáraJúliusban lehet hogy csak ennyi lesz
Válasz Gandhy #10091. hozzászólásáraÉs azért kell a mostani akció is mert már nem férnek a gyárban.....
Nem véletlen van 5 napos kiszállítás...
Kamu az egész riogatás, nincs valós árverseny.
Válasz Gandhy #10088. hozzászólásáraNem
Válasz MrPoke #10090. hozzászólásáraépp a napokban olvastam, az osztrák gazdák az igény 50%-át rendelték be és azt boncolgatta az agrár főemberük, hogy olcsóbb nem lesz, sőt inkább hiány lesz náluk tavaszra
Válasz Gandhy #10088. hozzászólásáraTitkolóznak az üzletkötők. Holnap lesz ár.
Válasz barazdabetyar. #10087. hozzászólásáraMegkérdezhetem, hogyan jutottál el a 100 000 Ft/tonna árra?
Akár kit is kérdezek, mindenhol 200 000 Ft/t felett van a mas 27, a többi még drágább.
Válasz barazdabetyar. #10087. hozzászólásáraez komoly?
Válasz atisgyulai #10079. hozzászólására100 ezer/tonna+4000 felár.Nem is rossz.Én is rendelek.
Válasz atisgyulai #10083. hozzászólásáraamikor 7000 körül járt a pétisó a 1-200 forintos eltéréseknek már nagyon tudtunk örülni, most ha egy ezres leugrik a 22-ből, el sem igazán éri az ingerküszöbünket
Fél kamiont lehet rendelni (MAS-ból)?
Vagy csak egészet?
Kiváncsi leszek erre a nagy akcióra
Aki kap majd árat, legyen szíves írja le…
Válasz Gandhy #10081. hozzászólásáraEz némi reményt adhat az árak mérséklődésére!
De nagy áresésre nem kell számítani. Ha rájuk rohad, akkor sem.
Válasz Gandhy #10081. hozzászólásáraFelénk a Pétisó "csak" 260e Olcsóbb nem lett
Válasz atisgyulai #10079. hozzászólásáraakkor nem sokat köthettek le fekete pénteken a gyár kapacitásából, ha januárban hirdetéssel kell felhajtani a vevőt, lehet, hogy nem volt elég étvágygerjesztő a tripla áras prillezett bogyó?
Válasz atisgyulai #10079. hozzászólásáraRetro rádióban fél óránként minden reklám blokkban nyomják!
Most hallottam a rádióban: a genezis "felajánlja" a magyar gazdáknak a szabad kapacitását.
Febr. márc. kiszállítással. De +4000ft felárért (gondolom tonnánként) 5 napon belül kiszállítják!
Válasz Bigyófelügyelő #10074. hozzászólásáralesznek hasonló anomáliák az árban, a kvótát teljesíteni kell, különben más ársávba teszi a kereskedőt a gyár
a Kite ára reálisnak tűnik, a kisebb kereskedők viszont alkalmanként a saját árrésükből kénytelenek adni a vevőknek, hogy teljesítsenek
a marketing már csak ilyen
Válasz Bobo77 #10068. hozzászólásáraLátom felkaptátok a fonalat mint én is! Aztán kiderült hogy a 700 kg os big bag kerül ennyibe! Na ez már KO!
Válasz Bigyófelügyelő #10074. hozzászólásáraElméletileg/állítólag a felhasználók 45%-a még nem vette meg egyáltalán a nitrogén műtrágyáját.
Válasz Bigyó3felügyelő #10074. hozzászólásáraNem lesz rekord termés. Most őszintén! 70 90 ezer ftot kiszorni a száraz földre napsütésre 2honapra hektáronként? Mert kukorica sorba a földbe még elmegy nagy nyeléssel de hinteni? szabályos pénzszorás.
Válasz MrPoke #10072. hozzászólásáraÉrdekes dolgok ezek... Területis emberke mondta múlt héten 25-26 alatt senki ne számoljon a pétisóra.
Válasz MrPoke #10072. hozzászólására
Válasz Bobo77 #10068. hozzászólásáraÉn meg egy másikat. 190 a péti.... De azt nem mondom meg merre, és hol. :D
Válasz Bobo77 #10068. hozzászólásáraHOL??
Válasz Pont #10069. hozzászólásáraAz jó lenne, én még egy marékkal sem vettem.