Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.9 FtUSD390.02 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
en is 1ron-t hallottam (ardealul). teljesen csufsagolnak a termlovel, mikor egy liter napraforgoolaj 5-6-7 ron...
nem tudod cserebe mennyi olajat adnak?
Nagykárolyi Ardealul, vagy Abomix vagy direkt a Bunge. Tavaly az Ardealulnak adtam most is vevők rá de még gondolkodnak az 1 ron/kg-os áron. Te tudsz valami árat?
Válasz #284. hozzászólásra
Ki ment Németbe ? Akkor már nem zugvágózik ? Mert akkor tárgytalan , nem rég meg akarta venni a fater forrázó kopasztó gépét de akkor még nem volt eladó de most talán lesz helyette másik azért akartunk neki szólni ha kell viheti
Válasz #282. hozzászólásra
A telefon számát meg tudnád nekem szerezni mert fater elhagyta a számát és akarunk vele üzletelni . Küld az E-mail címemre : husfutarkukacfreemail.hu
Válasz #268. hozzászólásra
Sziaztok!
A szerződőtt napráknál,azokra értem amit jóval 100000ft/ t felett kököttek,olyan minőségi paramétereket igazoló certifikációt kérnek ami igazolja a napra szüzességét minden kórókozótól és kártevőtöül!Magyarul-keresik a kibúvót!Nem akartom megnevezni a céget,néhány nap alatt úgy is kiderül!
A KFT amibe benne vagyunk 2000 mázsa van lekötve 11200+fában a kitéhez bár 10000 másza volt a becslés a nyár elején de az eddigiek alapján felette leszünk
Hali
Nekiálltunk mi is,kb 35-40q és 6-7 víztarttalom,de van még nedves tábla is.A kombájn viszont 50q-át is kiír néha,de szerintem a fajsúly rosszul van megadva/0,46/.Holnap megmérjük.
Itt a Kite 70000ft/ tonnát mond,és a szerződéseket állítólag betartják.
Szevasz Feri és a többiek!
Amint írtam ma belekóstoltunk a szotyiba NK Neoma iszonyatos sütős homokos partos terület Én még a 20 q sem láttam benne és kellemes meglepetésemre 12 ha-on 458q, 8% vízzel. A Brióba belevágtunk mert a szára és a tányéra zöld levél már semmi és "csak" 9,2 % víze van ezt majd hétvégén vagy jövőhéten lenyomatjuk. Brió jobbnak ígérkezik 40-45q/ha. Fajsúlyosak lesznek az tuti mert a 208 Mega tartálya búbig szűken 40 q fér bele.
Én borzasztóan kíváncsi leszek....9800Ft-ba van szerződésem aláírva (nem a KITE zRt-vel), és azt mondták, hogy ki is fogják fizetni ennyibe. Mondjuk mikor februárban aláírtam ezt az árat, mindenki kiröhögött, mondván, hogy a szotyola aratásra úgy is lesz 15.000Ft. Nem is aludtam normálisan vagy 2 hétig. Most erősen úgy néz ki, hogy a végén én fogok nevetni, nem azok akik februárban kinevettek.
5408 hozzászólás
Válasz #307. hozzászólásra
tavaly nem volt fajsúlya, azt aláírom, de idén miért nincs?
tavaly pozitv volt a bonifikáció, remélem idén is az lesz
Én úgy néz ki adok 65000ft-ér 2 kamionnyit,mer nem fér be sehova.Rekordok vannak csak nincs fajsullya,szerintem az olaja is kevés lesz.
Válasz #305. hozzászólásra
olvasd vissza!
Válasz #300. hozzászólásra
mennyit igértek??
Válasz #303. hozzászólásra
helyes
Válasz #302. hozzászólásra
kezd romlani ma már 242
Válasz #301. hozzászólásra
remélem gyurma besegít és erőteljes romlásba kezd a forint
Válasz #300. hozzászólásra
Jól döntöttél !
Válasz #294. hozzászólásra
Bunge
adtak egy ajánlatot, ami 1 órát élt
elfogadtam
Válasz #298. hozzászólásra
Nem tudom. Most néztem a bet.hu-n hogy ma 3000forintot esett a napra a tőzsdén Kva annyukat rohadt jude-ok
Válasz #297. hozzászólásra
en is 1ron-t hallottam (ardealul). teljesen csufsagolnak a termlovel, mikor egy liter napraforgoolaj 5-6-7 ron...
nem tudod cserebe mennyi olajat adnak?
Válasz #296. hozzászólásra
Nagykárolyi Ardealul, vagy Abomix vagy direkt a Bunge. Tavaly az Ardealulnak adtam most is vevők rá de még gondolkodnak az 1 ron/kg-os áron. Te tudsz valami árat?
Válasz #295. hozzászólásra
melyik cegnel ertekesited?
Jó estét mindenkinek !
Mi is napráztunk ma.
Alexandra 29-31q/ha ,10% viz. Ár:280-290 juró/T de még nincs leszerződve
Hali Géza!
Kivel sikerült szerződnöd
ma szerződtem 280 to-ra
290 euró +- bonifikáció
telephelyemen történő átvétellel
Válasz #291. hozzászólásra
Csak nehogy egy hónap múlva már jó ár legyen.
Válasz #290. hozzászólásra
a 64 már az az ár, amire Pákó is aszondaná, hogy kokemény! :-)
Ma egy kereskedő 64-et ajánlott a napráért...
Válasz #288. hozzászólásra
Oké köszi akkor beszélek vele holnap .
Válasz #287. hozzászólásra
A fia tefonja:30/5370010 ő ad neked infót!
Válasz #286. hozzászólásra
Akkor csak aktuális . Légyszi tud ki nekem a számot
Válasz #285. hozzászólásra
Télen azért vágja a dögöket!
Válasz #284. hozzászólásra
Ki ment Németbe ? Akkor már nem zugvágózik ? Mert akkor tárgytalan , nem rég meg akarta venni a fater forrázó kopasztó gépét de akkor még nem volt eladó de most talán lesz helyette másik azért akartunk neki szólni ha kell viheti
Válasz #283. hozzászólásra
Nincs meg,de megpróbálom megszerezni!Egyébként németben dolgozik!
Válasz #282. hozzászólásra
A telefon számát meg tudnád nekem szerezni mert fater elhagyta a számát és akarunk vele üzletelni . Küld az E-mail címemre : husfutarkukacfreemail.hu
Válasz #280. hozzászólásra
Igen,egyforma idős gyerekeink vannak,régebben ő is földezett!
Válasz #278. hozzászólásra
Nekem 1t/ha 125000,1t/ha meg 81000ft-ra van szerződve a Kiténél,nemsokára kiderül mi a helyzet...
Dusnokon a Kristály Jancsit ismered ( hentes )
Dusnokon a Kristály Jancsit ismered ( hentes )
Válasz #268. hozzászólásra
Sziaztok!
A szerződőtt napráknál,azokra értem amit jóval 100000ft/ t felett kököttek,olyan minőségi paramétereket igazoló certifikációt kérnek ami igazolja a napra szüzességét minden kórókozótól és kártevőtöül!Magyarul-keresik a kibúvót!Nem akartom megnevezni a céget,néhány nap alatt úgy is kiderül!
Válasz #275. hozzászólásra
Az fasza annyival én is kiegyeznék már .
Kombájn sikerült ?
Válasz #273. hozzászólásra
Igen,reglonnal
Ma befejeztem a naprát 18-42ig volt a suly 47 ha átlaga tisztán 35.3q
A KFT amibe benne vagyunk 2000 mázsa van lekötve 11200+fában a kitéhez bár 10000 másza volt a becslés a nyár elején de az eddigiek alapján felette leszünk
Válasz #272. hozzászólásra
desszikáltad ?
Válasz #271. hozzászólásra
A Szentendrei szigeten
Válasz #270. hozzászólásra
merre nyomjátok?
Hali
Nekiálltunk mi is,kb 35-40q és 6-7 víztarttalom,de van még nedves tábla is.A kombájn viszont 50q-át is kiír néha,de szerintem a fajsúly rosszul van megadva/0,46/.Holnap megmérjük.
Itt a Kite 70000ft/ tonnát mond,és a szerződéseket állítólag betartják.
..----..
Válasz #223. hozzászólásra
Szevasz Feri és a többiek!
Amint írtam ma belekóstoltunk a szotyiba NK Neoma iszonyatos sütős homokos partos terület Én még a 20 q sem láttam benne és kellemes meglepetésemre 12 ha-on 458q, 8% vízzel. A Brióba belevágtunk mert a szára és a tányéra zöld levél már semmi és "csak" 9,2 % víze van ezt majd hétvégén vagy jövőhéten lenyomatjuk. Brió jobbnak ígérkezik 40-45q/ha. Fajsúlyosak lesznek az tuti mert a 208 Mega tartálya búbig szűken 40 q fér bele.
Válasz #266. hozzászólásra
attól függ hogyan van átalakitva az adapter.az enyémen gyári forgókés van felszerelve,igy minimális a veszteség.
EZ a kérdés nem ide tartozi DE HÁTHA TUDNÁNAK segíteni!
NAPRAFORGÓ aratása kukorica adapter esetén mennyivel nagyobb a veszteség!?
MIVEL a környékben egyenlőre csak ilyen megoldás van!
ELŐRE köszi a válaszokat!
Én borzasztóan kíváncsi leszek....9800Ft-ba van szerződésem aláírva (nem a KITE zRt-vel), és azt mondták, hogy ki is fogják fizetni ennyibe. Mondjuk mikor februárban aláírtam ezt az árat, mindenki kiröhögött, mondván, hogy a szotyola aratásra úgy is lesz 15.000Ft. Nem is aludtam normálisan vagy 2 hétig. Most erősen úgy néz ki, hogy a végén én fogok nevetni, nem azok akik februárban kinevettek.
75500 októberre a gecik verik lefele mocskos cionisták
Válasz #261. hozzászólásra
1/4-részét.többi vizes.
Válasz #253. hozzászólásra
ne izgulj!!!! úgy is 3 vagy több havi átlagot számolnak. meg átb...-nak így is úgy is
Válasz #259. hozzászólásra
Bihar megye(hajdu nélkül) Románia.
Válasz #258. hozzászólásra
Laci,te már learattad a naprát?
Válasz #257. hozzászólásra
Honnan irsz?