Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
voltam határszemlén behoztam egy fej naprát,kivertem a szemet belőle,és lemértem.Beszoroztam a tőszámmal,és 35mázsa/ha jött ki .holnap bemérem a vizét a kolegámnál,és korrigálom a súlyt,remélem nem csalódok nagyot.Fej átmérő 18cm,és NK Delfi fajta.
Sziasztok! A kérdésetekre válaszoljak,Hajduszoboszlo-Balmazujváros-Debrecen háromszögben "garázdálkodunk"270 ha-n.Hagyományos szföldi növényekkel,s 1 kis paradicsomot is csinálunk minden évben.Segitségeteket kérném,buza ügyben.500t-ra keresűnk piacot.Értékei:siker28.8-29.6,feherje:14.1 a fuzáriummal vannak gondjaink.2.6%.Irjatok.ha van valami!
Jó estét min denkinek!
A korábbi magas szerződött árral kapcsolatban,van egy olyan érzésem,hogy nem fogják teljesíteni! Meg fogják találni a kibúvót,akifizetés alól!
Meg nem erősitett forások alapján ,már tőbb megkötött szerződést felbontottak! Arra hivatkozva,hogy a teljesités még nem indult el,és mind két félnek joga van visszalépni az ügylettől!
5408 hozzászólás
mit igérnek most?nekem7400mondtak reggel
voltam határszemlén behoztam egy fej naprát,kivertem a szemet belőle,és lemértem.Beszoroztam a tőszámmal,és 35mázsa/ha jött ki .holnap bemérem a vizét a kolegámnál,és korrigálom a súlyt,remélem nem csalódok nagyot.Fej átmérő 18cm,és NK Delfi fajta.
Válasz #155. hozzászólásra
Debrecenben.segitsek még? 5-6évvel ezelött 1 bordo Dacia furgonnal jártam.Hszob-i kömüves mester 2.lánya volt a feleségem.Monogrammja:Ka... H....
Válasz #153. hozzászólásra
A fateromal
Válasz #152. hozzászólásra
Te hol laksz????
Kicsi a világ-hálo! Ta.... P.... A Hszob-i Zöldségpiacon árultunk Paradicsomot-paprikát kb 15-16 éve.
Ráhibáztam?
Válasz #150. hozzászólásra
De én még nem tudom ki vagy mogram
Válasz #149. hozzászólásra
A kurva élet na ezt nem gondoltam!!!!!!!!!!!!!
Én a Busi tanyában tartom a gépek 1 részét,a többi Bujváros-telekföld.A monogrammod: He..... L.....?
Válasz #147. hozzászólásra
Ja minden gépem jd de ne adjun ki egymásrol infót!!!!! És te hóll ???
Talált,sülyedt.Mtz1025,zetor10540,2db jd 7800,4630 Rába 250.Te Hszoboszlon "székelsz"?Miröl ismerhetlek fel?
Válasz #145. hozzászólásra
Elmondjam neked???
Én tudom ám! :-))))
Válasz #143. hozzászólásra
Milyen gépeid vannak???
Válasz #143. hozzászólásra
CsÍzi
Ebesi "nagy vállalkozo" raktárában!
A Busi tanya környékéröl kit ismersz?
Válasz #137. hozzászólásra
Tényleg közel vagyunk !!! Hol van tárolva a buzád???
Válasz #137. hozzászólásra
Ja az a Busi tanyánál de van nagyhegyes felé az meg cserepes !!! Mind a két helyen van földem.
Válasz #138. hozzászólásra
Errefele még nádfedeles.
Válasz #136. hozzászólásra
Ja feléte a háztetö cserepes mi?????
Cserép düllö,Szovát és Ebes közötti u
Válasz #135. hozzászólásra
Felétek meg főleg!! :-))
Válasz #134. hozzászólásra
Mért felétek is vann???
Válasz #133. hozzászólásra
Azt még én is ismerem!!!
Nemhogy Ő!! :-))))
Válasz #132. hozzászólásra
Szerintem igen cserepes dülöt ismered????
Akár ismerhetjük is egymást..........?
Válasz #130. hozzászólásra
Pont a te hármasodva csakmég Ebes meg szovát is
"Merre felé" ?
Válasz #128. hozzászólásra
Mi is eladás ellöt állunk arra felé!!!!!
Sziasztok! A szállitást meg tudjuk oldani,csak legyen hova!
Válasz #125. hozzászólásra
Holl van tárolva???
Válasz #125. hozzászólásra
szállitani tudjátok?
Sziasztok! A kérdésetekre válaszoljak,Hajduszoboszlo-Balmazujváros-Debrecen háromszögben "garázdálkodunk"270 ha-n.Hagyományos szföldi növényekkel,s 1 kis paradicsomot is csinálunk minden évben.Segitségeteket kérném,buza ügyben.500t-ra keresűnk piacot.Értékei:siker28.8-29.6,feherje:14.1 a fuzáriummal vannak gondjaink.2.6%.Irjatok.ha van valami!
Válasz #123. hozzászólásra
Mert, mert!
Csak! Hogy olyan e mint nekem!
Mit láttál Te is a kérdés mögött?
Rosszindulatot vagy mi a f....?
Válasz #122. hozzászólásra
Nincs. Mert?
Válasz #121. hozzászólásra
Csak a talaj érdekelt volna, olyan nincs?
Válasz #120. hozzászólásra
Ja! Az nem szántás volt, hanem gyilkolás. Az megvan valahol a képmegoszón. Keresd meg, ha érdekel!
Válasz #119. hozzászólásra
Volt 1 amikor a zt-d szánt. Nem?
Még régebben.
Válasz #118. hozzászólásra
Hol?
Válasz #117. hozzászólásra
Volt 1 olyanod.
Válasz #115. hozzászólásra
Honnan szedjek Én olyat?
Válasz #114. hozzászólásra
örülj neki.
Válasz #114. hozzászólásra
Tegyed be a szántós képet Jani.
Válasz #113. hozzászólásra
Nincs.
Válasz #111. hozzászólásra
van naprád?
kités szerződésben benne van a nyers olaj ár is,ahhoz igazodik.
Válasz #110. hozzászólásra
Vismajor az is, ha le megy az ára:).
Válasz #109. hozzászólásra
Csak vismajor esetén lehet kilépni a szerződésből úgy emlékszem.
Jó estét min denkinek!
A korábbi magas szerződött árral kapcsolatban,van egy olyan érzésem,hogy nem fogják teljesíteni! Meg fogják találni a kibúvót,akifizetés alól!
Meg nem erősitett forások alapján ,már tőbb megkötött szerződést felbontottak! Arra hivatkozva,hogy a teljesités még nem indult el,és mind két félnek joga van visszalépni az ügylettől!