Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.88 FtUSD401.77 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bekre Pál #3961. hozzászólásáraJaja, Martfűn is azt dolgoznak fel mostanában. Azt mondják, hogy átlagos minőségű az anyag, a beharangozott extra jóhoz képest.
Válasz Nemcsik Béla #3960. hozzászólásáraUkrán szemétből a nagyok megvannak jódarabig, felkészülni a totális szívásra: csepp termés + gyenge árak...Pro tipp: újat nem eladni min. 9 hónapig!
Hajdu Bihar megyében keresek méheimnek napraforgó táblát, napraforgó virágzás idejére, 80 darab méhcsalád részére, ez több mint 25 hektár forgó beporzásához elegendő.
A tábla közvetlen közelében lereakott méhek még az önporzó fajtáknál is minőségi és mennyiségi javulást hoz, én pedig riasztom a nyulakat , őzeket :)
Kérem emailben keressenek: icemachine770510@gmail.com
Köszönöm !
Válasz ..,-:) #3946. hozzászólásáraMondom én! Odaírjuk hogy “szuper”, ezáltal ez egy vadiúj termék, tehát nincs árstop. Aztán a régiből is lesz, hetente vagy 15 palackkal a polcon ????
Válasz #bandi #3940. hozzászólásáraNem a hatszorosát, dupláját vagy szűk háromszorosát, évtől függ. Sok termett nekik tavaly. Most viszont hatalmas az aszály, és ennek megfelelő lesz a termés is. Oroszországon kívül majd mindenhol ez a helyzet. A határidős ügyleteknél a szeptemberi ár étkezési búza esetében meghaladta 438 eurót. De van olyan európai kikötői ár, ahol 460 euró már. A napraforgó esetében viszont, valamiért, 860-880 euró árnál marad az új termésre vonatkozóan. Az is igaz, hogy ezután fog kiderülni, milyen termések várhatók.
Válasz detti1 #3938. hozzászólásáraEz anomàlia, a hatszorosát exportálta mint az elmúlt 5 évben. Mostmeg kiviteli tilalom van. Amúgy nagymértékben emelnék a jövőben a kivitelüket, kérdés hogy ilyen inputanyag drágulás mellett tudják-e most növelni a volument.
Válasz detti1 #3930. hozzászólásáraA kérdés mennyit exportál, és mennyit fogyaszt. Indiában gondolom van aki fogyaszt is. Ezért exportál 3x annyit az ukrán mint az indiai.
Válasz detti1 #3930. hozzászólásáraNem is rád gondoltam, hanem a vadhajtásos emberre!
Ezzel próbálják elfedni az ukrán készletek lopását hogy Európát vádolják lopás tervezésével.
Úgy látod ahogy akarod, de az oroszok már a spájzban vannak, vagyis viszik amit érnek...
Válasz Drisa #3929. hozzászólásáraNem vagyok szerkesztő. Nyugi. Mi az ellenhír? És csak leírtam, ahogy látom a dolgokat. Ukrajna egyéként sem a legnagyobb búzatermelők közé tartozó ország. India, Oroszország jóval nagyobb.
Válasz detti1 #3923. hozzászólásáraNyugi elkéstek, oroszok mindent visznek.
Ez mekkora ellen hír, gratulálok a szerkesztőknek. Arról nem kellene írni ami már folyamatban van?
5378 hozzászólás
Válasz Bigyófelügyelő #3977. hozzászólásáraEz hol??
Sima napra mai ár: 240 , kuk: 12000
Lo 242
Ho 282
Praktika kft
Válasz barazdabetyar. #3974. hozzászólásáramerre?az önköltség alatti
Válasz lala #3973. hozzászólásáraItt elkezdték vágni.8-10 mázsa/ha.
Válasz barazdabetyar. #3972. hozzászólásáraelég karcsú.főleg hogy alig lesz normális napraforgó
Válasz lala #3971. hozzászólásáraBékésbe 22000 nettó a hagyományos új napraforgó.
borsodból valaki halott árat nagy a csend?
LO napraforgó áráról tud valaki valamit?
Változtak valamit az árak. HO?
Válasz tamasmolnar663 #3967. hozzászólására280 ho, kite
Sziasztok! Friss Napraforgó árakat tudtok? Mire lehet számítani?
Válasz TYLLA #3965. hozzászólásáraLehet a naprára épp nem vonatkozik, de a többi terményre inkább a folyamatos emelkedés az érvényes...
Válasz molnarmi1 #3964. hozzászólásáraEz nem tudom mennyire van így, mert egy hét alatt a búza 17, a kukorica 29 Euro-val emelkedett, a MAtif-on...
A tőzsdén úgy számolnak, hogy egész Európában jó termés lesz, nincs is sehol aszály, meg háború sincs tőlünk keletre.
Válasz Bekre Pál #3961. hozzászólásáraJaja, Martfűn is azt dolgoznak fel mostanában. Azt mondják, hogy átlagos minőségű az anyag, a beharangozott extra jóhoz képest.
Kite 1 hete 285+ kompot mondott HO naprára. Ha jó az olaj tartalom akkor ez még lehet több is az olaj bonifikáció miatt
Válasz Nemcsik Béla #3960. hozzászólásáraUkrán szemétből a nagyok megvannak jódarabig, felkészülni a totális szívásra: csepp termés + gyenge árak...Pro tipp: újat nem eladni min. 9 hónapig!
V álasz agrotomi #3959 hozzászólásáraKite Heves megye Lo tavalyi napraf. felvásárlási ára 245000,-
Sziasztok! Hallott mostanàban valaki napraforgó àrat ? Milyen àrban mozog most akàr a tőzsdén?
Tud valaki friss árat LO-ra?
Válasz Peti 8310 #3956. hozzászólására250eft körül
Sziasztok!
Hallott valaki HO napra aktuális árat?
Mai ajanlat 225 000, Fejer megye
Nem jó hír.
Ez is lehet az oka az olajosok árcsökkenésének.
Rárohad Indonéziára a pálmaolaj, kiszórják a készleteket
Tisztelt Gazdák!
Hajdu Bihar megyében keresek méheimnek napraforgó táblát, napraforgó virágzás idejére, 80 darab méhcsalád részére, ez több mint 25 hektár forgó beporzásához elegendő.
A tábla közvetlen közelében lereakott méhek még az önporzó fajtáknál is minőségi és mennyiségi javulást hoz, én pedig riasztom a nyulakat , őzeket :)
Kérem emailben keressenek: icemachine770510@gmail.com
Köszönöm !
Friss kötést hallott valaki?
Válasz szalayb0511 #3950. hozzászólásáraBocs az elforgatott képért
Egy kis érdekesség…
Napraforgó beszállítás, 30-as éveikben járó ukrán sofőrökkel, Győr környéki telephelyre(nagy gazda,kerekedő)!????
Válasz Jakab Emil #3943. hozzászólásáraSzívesen adnék,de bróker cég az összekötő kapocs .Nekünk Ő az ismerős.De mi még várunk a
csodára ...egy kicsit.
Üdv!
A napraforgó raktározás közben igényel valami kezelést, hogy tavaszig elálljon?
Válasz ..,-:) #3946. hozzászólásáraMondom én! Odaírjuk hogy “szuper”, ezáltal ez egy vadiúj termék, tehát nincs árstop. Aztán a régiből is lesz, hetente vagy 15 palackkal a polcon ????
Apa !
Kezdődik !!
Válasz Nemcsik Béla #3941. hozzászólására de legalább már 300 fölött van kezd izgalmas lenni mert az árpa szépen kalászol....
Válasz Nemcsik Béla #3941. hozzászólásáraBunge 310000
Válasz Nemcsik Béla #3941. hozzászólásáraEgy összeköttetést a kreskedővel tudnál adni?
Köszönettel
Válasz #bandi #3940. hozzászólásáraNem a hatszorosát, dupláját vagy szűk háromszorosát, évtől függ. Sok termett nekik tavaly. Most viszont hatalmas az aszály, és ennek megfelelő lesz a termés is. Oroszországon kívül majd mindenhol ez a helyzet. A határidős ügyleteknél a szeptemberi ár étkezési búza esetében meghaladta 438 eurót. De van olyan európai kikötői ár, ahol 460 euró már. A napraforgó esetében viszont, valamiért, 860-880 euró árnál marad az új termésre vonatkozóan. Az is igaz, hogy ezután fog kiderülni, milyen termések várhatók.
A tegnapi felvásárlási ár a Bungenél már 310.000.-ft.Lehet,hogy most megint emelkedik,remélem.
Válasz detti1 #3938. hozzászólásáraEz anomàlia, a hatszorosát exportálta mint az elmúlt 5 évben. Mostmeg kiviteli tilalom van. Amúgy nagymértékben emelnék a jövőben a kivitelüket, kérdés hogy ilyen inputanyag drágulás mellett tudják-e most növelni a volument.
Válasz #bandi #3936. hozzászólásáraDe az Unió is szépen exportál gabonát, évente több mint 30 millió tonnát.
Válasz #bandi #3936. hozzászólásáraIndia 7.85 millió tonnát exportált 21/22-ben. Most exporttilalom van náluk is.
Kapott valaki idei árakat?
Válasz detti1 #3930. hozzászólásáraA kérdés mennyit exportál, és mennyit fogyaszt. Indiában gondolom van aki fogyaszt is. Ezért exportál 3x annyit az ukrán mint az indiai.
Válasz Drisa #3933. hozzászólásáraTeljesen igazad van,van egy pár emberke akik politikát csináltak a topicból sajnos
Válasz Drisa #3933. hozzászólásáraNem én hoztam fel.
Válasz detti1 #3932. hozzászólásáraNem ide tartozik..,
Válasz Drisa #3931. hozzászólásáraTekintve, hogy eddig a legtöbbször kiderült, az ukrán nem mond igazat, csak Isten tudja, mi igaz a lopásból.
Válasz detti1 #3930. hozzászólásáraNem is rád gondoltam, hanem a vadhajtásos emberre!
Ezzel próbálják elfedni az ukrán készletek lopását hogy Európát vádolják lopás tervezésével.
Úgy látod ahogy akarod, de az oroszok már a spájzban vannak, vagyis viszik amit érnek...
Válasz Drisa #3929. hozzászólásáraNem vagyok szerkesztő. Nyugi. Mi az ellenhír? És csak leírtam, ahogy látom a dolgokat. Ukrajna egyéként sem a legnagyobb búzatermelők közé tartozó ország. India, Oroszország jóval nagyobb.
Válasz detti1 #3923. hozzászólásáraNyugi elkéstek, oroszok mindent visznek.
Ez mekkora ellen hír, gratulálok a szerkesztőknek. Arról nem kellene írni ami már folyamatban van?