Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A kukorica is gabona!! A napra és repce olajos növény és abból nem terem annyi, hogy megtiltsák a kivitelt ez igaz!!! Ott majd ár stop lesz, hogy az étolaj maradhasson a befagyasztott szinten!!!!
Ez már akkor sejthető volt amikor elkezdték a befagyasztásokat!! Nem sok idő kellett ,hogy elérjenek hozzánk is!!
Válasz Stabi #3518. hozzászólásáraAttól függ, hogy magára a napraforgóra vonatkozik majd, vagy az étolaj kivitelére. Mert inkább azt emlegetik, mármint az olajat. Az olaj kiviteli tilalma esetén a gazdákkal nem szúrnak ki. Illetve a kukorica még esélyes, hogy kiviteli tilalom lesz rá.
Válasz zoltano1993 #3515. hozzászólásáraNe bánkódj, levan a gond. Én is szeretném eladni mostanában, aztán ha 1 hónap múlva 500e lesz, akkor annyi lesz, sag schon.
Azt hallottam ma reggel egy felvásárlótól, hogy "erősen rugalmas" az ár-kimondod az x-et, aztán még x+15e is beleférhet. Na, ez már döfi. 300e-nél eddig kiszálltam volna, de most már csak kíváncsiságból is megnézem, meddig megy !
Válasz GREVEN #3460. hozzászólásáraJelen állás szerint ez a valóság, Hogy ennek mien következményei lesznek az már a jövő TITKA ha egyáltalán eljön ?????? Reméljük Putyin nem nyomja meg azt a bizonyos GOMBOT.
Válasz cimbike. #3496. hozzászólásáraAz enyém is a tárolóban van. Lassan igaza lesz a havernak repce napraforgó ár 1000 EURÓ tonnánként Szerintem a literenkénti 1000ftos árhoz már ez a felvásárlási ár is belefér a felvásárolóknak.
Válasz hadadi.andrew #3480. hozzászólásáraIgazából ha nem kapok semmit sem bánom, csak mínuszba ne legyen. Tavaly 1% volt plusz kaptam felárat a tisztaságra is kb 1%-ot. (Neoma)
Válasz zoltano1993 #3479. hozzászólásáraÉn is BÁCS KISKUN itt 10000ft többet szoktak adni érte mert nincs szállitás közel a DUNA egyenessen mehet az uszályba . Megpróbáljuk kivárni a 300000ft ot a repce már annyi ????
Válasz Garfield #3477. hozzászólásáraNa, vajon? Muszáj lesz nekik jó árakkal kijönni. Gondold át: ha kötsz, magad ellen fogadsz: azaz ha emelkedik az ár, mindenképpen szívsz, míg a felvásárló nyugalmat/fix profitot vesz. Ha csökken? Mostanában olyan (értsd min. 2019 óta) nem volt.
Egy példa: '18 végén megkínáltak 100e/t HO árral-na jó, kötöttem 600t-t mert volt vetve szűk 200 ha - eljött 2019 szeptember- a piaci ár már 110e/t na faxa, lett még 120 t plusz (nem jött be a remélt 4t/ha sajna) azt még odaadtam akkor annyiért azonnal. De 2020 májusában 147e-t adtak érte tisztán annak, akinek még volt - na ekkor lett elegem a kötésből, végleg, köszi. Egy jobb 200 LE traki ára elúszott, a biztosra menés/gyávaság miatt.
Persze, benne van a pakliban a 6-9 hónap taktikázás is - ha bírod zsebbel/idegekkel. Én nem fogom többet őket finanszírozni, az fix, ne fogadjon senki rám.
Itt a 280-as ár a küszöbön.Van aki 140ft adta oda a 2021-es termését leszerződve.Akkor a kérdésem az lenne,hogy hat a piacra az hogy nemigen fognak sokan szerződést kötni!!
5370 hozzászólás
A kukorica is gabona!! A napra és repce olajos növény és abból nem terem annyi, hogy megtiltsák a kivitelt ez igaz!!! Ott majd ár stop lesz, hogy az étolaj maradhasson a befagyasztott szinten!!!!
Ez már akkor sejthető volt amikor elkezdték a befagyasztásokat!! Nem sok idő kellett ,hogy elérjenek hozzánk is!!
Válasz Stabi #3518. hozzászólásáraAttól függ, hogy magára a napraforgóra vonatkozik majd, vagy az étolaj kivitelére. Mert inkább azt emlegetik, mármint az olajat. Az olaj kiviteli tilalma esetén a gazdákkal nem szúrnak ki. Illetve a kukorica még esélyes, hogy kiviteli tilalom lesz rá.
A gabona kivitelét már megtiltották!! Ha meglépik az olajosoknál is akkor befellegzett a napra és repce árának is!!! 18 óra RTL híradó!!
Tudtok mai árat Lo-ra?Köszi
Válasz zoltano1993 #3515. hozzászólásáraNe bánkódj, levan a gond. Én is szeretném eladni mostanában, aztán ha 1 hónap múlva 500e lesz, akkor annyi lesz, sag schon.
Hajdú-Bihar Kite LO-ra 330, nem bírtam tovább idegekkel, eladtam ????
Válasz ..,-:) #3510. hozzászólásáraNetto
Azt hallottam, hogy egyik olajütős cégnek sincs meg az új termésig a mennyisége……….ha nekem hazudtak, akkor én is……..
Válasz Nemcsik Béla #3511. hozzászólásáraEz már azért jó ár
32 0 +- boni a Kite ára,de nem adtam el. Lehet el kellett volna,nem lehet tudni.
Válasz hanzika #3508. hozzászólásáraTe nettóban vagy bruttóban írsz.
Itt Kite 320.
Heves megye Kite ma az Lo naprára 320-at mondott. Elég nagy a különbség!
350 kite pest megye
Válasz GREVEN #3502. hozzászólásáraEzt hogy nèzed? Én nem találom.
Válasz ..,-:) #3503. hozzászólásáraEgyelőre kibírják röhögés nélkül...
Válasz TYLLA #3504. hozzászólásáraTegnapi áron nem köthet, mai meg még nincs meg.
Válasz ..,-:) #3503. hozzászólásáraDe aktuálisan mennyiért vették volna meg?
Válasz hadadi.andrew #3501. hozzászólására400-ra nem röhögtek ki.....
Matid napra 1150 juró, de volt 1170 is
Azt hallottam ma reggel egy felvásárlótól, hogy "erősen rugalmas" az ár-kimondod az x-et, aztán még x+15e is beleférhet. Na, ez már döfi. 300e-nél eddig kiszálltam volna, de most már csak kíváncsiságból is megnézem, meddig megy !
Válasz GREVEN #3460. hozzászólásáraJelen állás szerint ez a valóság, Hogy ennek mien következményei lesznek az már a jövő TITKA ha egyáltalán eljön ?????? Reméljük Putyin nem nyomja meg azt a bizonyos GOMBOT.
Válasz cimbike. #3496. hozzászólásáraAz enyém is a tárolóban van. Lassan igaza lesz a havernak repce napraforgó ár 1000 EURÓ tonnánként Szerintem a literenkénti 1000ftos árhoz már ez a felvásárlási ár is belefér a felvásárolóknak.
Válasz cimbike. #3497. hozzászólásáraDe igy sem hangzik rosszul, plane a tobbieknek ajnlott arakhoz kepest.
Válasz TYLLA #3494. hozzászólásáraÍgy van.
Válasz ME109G14 #3487. hozzászólásáraÓ napra, raktárban van.
Válasz TYLLA #3494. hozzászólásáraSzerintem is.
Ho-ra hallottam 250-255 kotest.
Az Lo pedig mindig olcsobb.
Válasz k-roy90 #3493. hozzászólásáraSzerintem nem előkötésről van szó, inkább eladásról, csak rosszul fogalmazott.
Válasz cimbike. #3485. hozzászólásáraIdei termesre ki kot ennyiert?
Válasz BB. #3491. hozzászólásáraAz már döfi, a napra/repce keresettnek tűnik!
Ma délutáni Bunge ajánlat,Borsod,azonnali fizetés,júniusi elszállítás.
HO 317
Repce 317
Válasz cimbike. #3485. hozzászólásáraúj vagy Ó napraforgó?
Válasz Nemcsik Béla #3488. hozzászólására300e, Viterra, H-B m., 285e KITE, 290e Nyirség-Hasso.
L ehet tudni a mai Lo napraforgó felvásárlási árát?
Válasz cimbike. #3485. hozzászólásáraEz új öszi termésre vonatkozik ???
Válasz cimbike. #3485. hozzászólására332e?
Lo 33200, mai kötés.
Magas olajsavasra hallottam ma uj kotest 250+
Kite mai ajánlat LO 280000FT most már napi árak vannak itt is BÁCS kiskun
Válasz hadadi.andrew #3480. hozzászólásáraIgazából ha nem kapok semmit sem bánom, csak mínuszba ne legyen. Tavaly 1% volt plusz kaptam felárat a tisztaságra is kb 1%-ot. (Neoma)
Válasz zoltano1993 #3479. hozzászólásáraÉn is BÁCS KISKUN itt 10000ft többet szoktak adni érte mert nincs szállitás közel a DUNA egyenessen mehet az uszályba . Megpróbáljuk kivárni a 300000ft ot a repce már annyi ????
Válasz zoltano1993 #3479. hozzászólásáraBonira mennyit számolnál, százalékosan?
Mai ajánlat HBM Kite 272.000+boni, még várok.
Válasz Garfield #3477. hozzászólásáraNa, vajon? Muszáj lesz nekik jó árakkal kijönni. Gondold át: ha kötsz, magad ellen fogadsz: azaz ha emelkedik az ár, mindenképpen szívsz, míg a felvásárló nyugalmat/fix profitot vesz. Ha csökken? Mostanában olyan (értsd min. 2019 óta) nem volt.
Egy példa: '18 végén megkínáltak 100e/t HO árral-na jó, kötöttem 600t-t mert volt vetve szűk 200 ha - eljött 2019 szeptember- a piaci ár már 110e/t na faxa, lett még 120 t plusz (nem jött be a remélt 4t/ha sajna) azt még odaadtam akkor annyiért azonnal. De 2020 májusában 147e-t adtak érte tisztán annak, akinek még volt - na ekkor lett elegem a kötésből, végleg, köszi. Egy jobb 200 LE traki ára elúszott, a biztosra menés/gyávaság miatt.
Persze, benne van a pakliban a 6-9 hónap taktikázás is - ha bírod zsebbel/idegekkel. Én nem fogom többet őket finanszírozni, az fix, ne fogadjon senki rám.
Itt a 280-as ár a küszöbön.Van aki 140ft adta oda a 2021-es termését leszerződve.Akkor a kérdésem az lenne,hogy hat a piacra az hogy nemigen fognak sokan szerződést kötni!!
Válasz Nemcsik Béla #3475. hozzászólásáraNem montad neki,hogy ne vicceljen,1000 juró alatt nincs üzlet......
Kite ajánlat Lo-ra 260+boni ó napraforgóra
Válasz GREVEN #3473. hozzászólására240 fix ó-LO, H-Bm IKR, elengedtem, de 300-nál jelentkezem majd...
Valaki kapott friss árat?
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-02-27 20:06:41
Válasz hadadi.andrew #3470. hozzászólásáraMit kezdesz vele?