Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF437.64 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz VMisi #2800. hozzászólásáraIgen. Nagyon szép egyöntetű volt az állomány. Szinte nem is volt olyan hogy lelógó fej lett volna. Baromi jó volt kombájnolni, nem kellett egyáltalán liftezni az asztallal.
Nem volt különbség igazából. Fajsúlya azonos volt.
Az idei rekord egy LE113-as tábláról jött,de az tavaly pihentetett föld volt.
Válasz VMisi #2800. hozzászólásáraNem lehet rátenni a vonalzót mint az LE25-re, de mélyen lehajló vagy letört belógó tányérok nem nagyon vannak benne. Szóval eléggé egyenletes
Válasz VMisi #2791. hozzászólásáraNekünk idén a 113-ban volt megdőlt. Nem mondom hogy sok,de azt se hogy kevés. Viszont a 136-ban nem volt pedig egymás mellett voltak ugyanabban a táblában.
136-ból szinte semmit nem szórt a gép ez mellett a tisztaság mellett. A 113-ból kicsit többet. Rosta felület elvált szépen a 2 fajta között.
Mi csak 136-ot vetünk jövőre.
Válasz gcastle #2794. hozzászólásáraNálunk itt volt a Cargill(kb 8-10 éve adta el a telephelyet)ők adtak bonifikációt olajra,de volt amikor vissza kellett fizetni!
Válasz Gatti #2792. hozzászólásáraA felvásárlók a 2% szeméttel mis lenyúlnak, amiért semmilyen terményből még levonni nem lehetne tisztességes felvásárlás esetén, ugyanis az belefér a szabványba! Bonifikáció vagy levonás tisztaságért-nedvességért-olajért felénk csak a Bunge-nél vagy az UBM-nél van. A Glencore-t meg a Cargill-t nem tudom...
Válasz ME109G14 #2786. hozzászólásáraigen ki tudják fizetni az árát, neked is drága a gép meg minden emelkedik, nem kellene előre szerződni és akkor megadnák jobban az árát mert verseny lenne a gabonákért, ne adj isten választási évre a forintot is bedöntik még egy kicsit akkor a forintos szerződéssel kitörölhetjük...
Ezek a 150000 ft tonnánkénti árak a reálissak a 80 -100 millios kombájn árakhoz nem a 80 -90000ft UGYE tudnak ennyit is adni a terményért ha akarnak csak ugye nem akarnak csak ha nagyon muszájj de az ritkán van
Válasz szantofold22 #2781. hozzászólásáraFélek hogy a lehuzás nem áll meg talán soha mert mindig van kiszolgáltatott termelő aki nyomott áron kénytelen eladni mert kell a pénz.
Válasz ME109G14 #2774. hozzászólásáraAlapvetően egy normál év rendes termése 10-11 -12 e ft os áraival 4-5 t terméssel ugyanott van.Nekem 135 lett a vege de 40'alatti terméssel.Jól mutatnak a számok kivülről,de sokkal nem vagyok előrébb mert a termés meg olyan.Nem véletlen alakúlt igy. Mindenesetre jó hogy nincs olajütőm , igen legektetne kisvállalkozóként.A normális ár ez lenne .Nem a napra 8-9 kukorica 3-4 , tej 70ft és stb és stb s örülünk hogy egyszer rendes ár jön le.
Jól mutatja ezeket a beállt értékeket az hogy sokan leszerződték kicsivel akkor jobb áron mint az átlagos beállt ár.Tehát folyamatos volt a lehúzás
Válasz GREVEN #2771. hozzászólásáraMult héten 142000ft eladva sejtettem hogy még van benne mert a kereskedő hivott Elégedett vagyok mert 34q volt az átlag Ezek már azért elég komoly számok.Ezt a 140-150 ezres árat szerintem senki sem gondolta elöre Reméllem 2021 re is kitartanak a jó árak igaz a 100 milliós kombájnhoz ez az ár kellene tőbb éven átt
5370 hozzászólás
Válasz GREVEN #2818. hozzászólására21 es termésre vonatkozik.
Válasz GREVEN #2818. hozzászólására21es előkötés.Nagyon jó ár lenne lehet nem is várunk többet.
Ezek 21es termésűre előkötés vagy még előző évire?
Válasz ZuzoBayer #2816. hozzászólásáraKite tegnap magas olajsavas 133
Új árat tud valaki? 131sima 142savas szerintetek merre megy majd az ára?
Válasz Dinnyés Laci #2814. hozzászólásáraSzia egy kezdőbetű, hogy melyknél van ennyi
Válasz Roys #2810. hozzászólására165-170
Válasz Matyi50 #2805. hozzászólásáraNovember 26.-án Bunge-val szerződött volt nettó 148.000,- Ft/t, +/- boni. December 10.-14. között vitték el.
Válasz SCHLEPPER #2808. hozzászólásáraAz már nem rossz!
Válasz GREVEN #2809. hozzászólásáraEbben az évben ez nagyon jó!
Üdv. Tud valaki friss árat?
Válasz Praetor #2789. hozzászólásáraMegjött amire vártam.
+6600-as boni jött arra a tételre.
Olaj picit kevesebb, tisztaság azonos, viz picit magasabb.
Nagyon jó lett mind a 2 anyag.
Válasz k-roy90 #2806. hozzászólásáraKite 125+ boni
Válasz Matyi50 #2805. hozzászólására148+Boni, foktőre szállítva.
Naprforgó szerződést kötnek már a nagyobb kereskedők jövő évre? Ha igen, mennyiért?
Magas olajsavasra tud valaki elszámolási árat?
Válasz Dinnyés Laci #2796. hozzászólásáraKi vásárolja annyiért? Jó lenne, ha kitartana ez jövő évig.
Válasz VMisi #2800. hozzászólásáraIgen. Nagyon szép egyöntetű volt az állomány. Szinte nem is volt olyan hogy lelógó fej lett volna. Baromi jó volt kombájnolni, nem kellett egyáltalán liftezni az asztallal.
Nem volt különbség igazából. Fajsúlya azonos volt.
Az idei rekord egy LE113-as tábláról jött,de az tavaly pihentetett föld volt.
Keresek majd képet és rakok fel.
Válasz VMisi #2800. hozzászólásáraNem lehet rátenni a vonalzót mint az LE25-re, de mélyen lehajló vagy letört belógó tányérok nem nagyon vannak benne. Szóval eléggé egyenletes
Válasz Dinnyés Laci #2796. hozzászólására Jó olvasni akkor már nincs is messze a 200000 ft ár amit már több gazdatárs előre jósolt ITT MÁR BÁRMI LEHET.
Válasz GREVEN #2799. hozzászólásáraA 136-nál a fejmagasság egyforma volt? Ez is csak meghajlik mint a 113?
Termésátlagban volt különbség?
Válasz VMisi #2791. hozzászólásáraNekünk idén a 113-ban volt megdőlt. Nem mondom hogy sok,de azt se hogy kevés. Viszont a 136-ban nem volt pedig egymás mellett voltak ugyanabban a táblában.
136-ból szinte semmit nem szórt a gép ez mellett a tisztaság mellett. A 113-ból kicsit többet. Rosta felület elvált szépen a 2 fajta között.
Mi csak 136-ot vetünk jövőre.
Válasz Dinnyés Laci #2796. hozzászólásáraUh
Szója??
Válasz Dinnyés Laci #2796. hozzászólásáraAz igen !
De ha nincs valami nagyságrendben, akkor bár mennyi lehet annak az ára.
Válasz ME109G14 #2793. hozzászólásáramegjegyzésként....
170000 a szotya már...
Válasz gcastle #2794. hozzászólásáraNálunk itt volt a Cargill(kb 8-10 éve adta el a telephelyet)ők adtak bonifikációt olajra,de volt amikor vissza kellett fizetni!
Válasz Gatti #2792. hozzászólásáraA felvásárlók a 2% szeméttel mis lenyúlnak, amiért semmilyen terményből még levonni nem lehetne tisztességes felvásárlás esetén, ugyanis az belefér a szabványba! Bonifikáció vagy levonás tisztaságért-nedvességért-olajért felénk csak a Bunge-nél vagy az UBM-nél van. A Glencore-t meg a Cargill-t nem tudom...
Válasz GREVEN #2788. hozzászólásáraEzek már szép számok reméljük hogy nagyrészük kitart 2021 évre is
Egyébként ilyen plusz bónuszt olajtartalomért csak az olajgyárak szoktak adni vagy a felvásárlók is? Csak mert felénk sajnos nem jellemző.
Válasz GREVEN #2790. hozzászólásáraMilyen különbséget láttál az LE136 - LE113 között? Megéri váltani a 136-ra?
Válasz Praetor #2789. hozzászólásáraVárok még minősítés eredményt. Ha megjön, meg tudom mondani.
Válasz GREVEN #2788. hozzászólásáraLE113 esetében is volt bonifikáció? Ha igen, akkor hogy alakult?
LE136, kombájn tisztán
Most jött meg a minősítése.
+7500 Ft boni. Igy a végösszeg 156.000 Ft/t.
Válasz ME109G14 #2786. hozzászólásáraigen ki tudják fizetni az árát, neked is drága a gép meg minden emelkedik, nem kellene előre szerződni és akkor megadnák jobban az árát mert verseny lenne a gabonákért, ne adj isten választási évre a forintot is bedöntik még egy kicsit akkor a forintos szerződéssel kitörölhetjük...
Ezek a 150000 ft tonnánkénti árak a reálissak a 80 -100 millios kombájn árakhoz nem a 80 -90000ft UGYE tudnak ennyit is adni a terményért ha akarnak csak ugye nem akarnak csak ha nagyon muszájj de az ritkán van
LO napraforgó Nyíregyháza Hasso 15000 Ft/ màzsa ,nettó! Szerintetek fog még emelkedni???? Bàcs Megyében most mi az àr??
Válasz Jaffa13 #2783. hozzászólásáraHát lo már 150 felett is volt..
Meg akkörül lehet most is
LO napraforgó Nyíregyháza Hasso 13800 Ft/ màzsa nettó !! Szerintetek van még benne " tartalék"???
Válasz szantofold22 #2781. hozzászólásáraFélek hogy a lehuzás nem áll meg talán soha mert mindig van kiszolgáltatott termelő aki nyomott áron kénytelen eladni mert kell a pénz.
Válasz ME109G14 #2774. hozzászólásáraAlapvetően egy normál év rendes termése 10-11 -12 e ft os áraival 4-5 t terméssel ugyanott van.Nekem 135 lett a vege de 40'alatti terméssel.Jól mutatnak a számok kivülről,de sokkal nem vagyok előrébb mert a termés meg olyan.Nem véletlen alakúlt igy. Mindenesetre jó hogy nincs olajütőm , igen legektetne kisvállalkozóként.A normális ár ez lenne .Nem a napra 8-9 kukorica 3-4 , tej 70ft és stb és stb s örülünk hogy egyszer rendes ár jön le.
Jól mutatja ezeket a beállt értékeket az hogy sokan leszerződték kicsivel akkor jobb áron mint az átlagos beállt ár.Tehát folyamatos volt a lehúzás
Válasz Jaffa13 #2779. hozzászólására BÁCS KISKUN
Válasz ME109G14 #2777. hozzászólásáraSzia! Te melyik megyében êrtékesítetted??
Válasz ME109G14 #2777. hozzászólásáraNyíregyháza Hasso LO 13000/ màzsa komp nélkül!!
Már mindenki eladta a naprafogot friss árakat nem ir senki????
Válasz B.J. #2770. hozzászólásáraMa adtam el 152 bruttó... Ho mag... Ikr Hajdúnánás
Válasz Jaffa13 #2772. hozzászólásáraNT félegyháza(tipp).
Válasz GREVEN #2771. hozzászólásáraMult héten 142000ft eladva sejtettem hogy még van benne mert a kereskedő hivott Elégedett vagyok mert 34q volt az átlag Ezek már azért elég komoly számok.Ezt a 140-150 ezres árat szerintem senki sem gondolta elöre Reméllem 2021 re is kitartanak a jó árak igaz a 100 milliós kombájnhoz ez az ár kellene tőbb éven átt
Válasz Jaffa13 #2772. hozzászólásáraBács megye. Komp nélküli ár.
Válasz GREVEN #2771. hozzászólásáraSzia!
Melyik megyében vagy?
Ez az ár Kompenzàcióval értendő?
Köszönöm a választ!
A 104 és a 107-es kötés után ma a maradék eladva 148.500-ért.
Ez van. Ez már jobb nem lesz, max szívja az ember a fogát még rajta kicsit.