Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR410.85 FtUSD394.48 FtCHF436.3 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz attila83 #2096. hozzászólására Az ukránoknál jelentős tételek vannak olajos magvakból, csodálkoznék, ha emelkedne az ár ebben a szezonban.
Nekem mondjuk az összes költségem aratással együtt is bejön egy tonnán, így felette minden ajándék.
Válasz GREVEN #2112. hozzászólására90-ben sikerült úgy jó 2-3 hete, de már akkor is mondta az üzletkötő, mikor aláírtunk, hogy 8-assal fog kezdődni eztán.
Válasz borda77 (Joe) #2089. hozzászólásáraNem feltètlen azèrt kèrdeztem, csak szimplán èrdekelt, de az tèny hogy macerásabb a leadása, kezelèse.
Azèrt ha tudsz hos kötèsre árat megirhatnád. Más is.
Én azt mondom az elmúlt 10 évben a szotyi volt az egyetlen stabil bevételt hozó növény időjárástól függetlenül. Jó vagy kiemelkedő bevételt produkált...Repce is jó de ott a termés hektikusabb, bár az ütőveteményre rendkívüli hatása van ami kiegyenlít valamit mégiscsak...
Akkor mi a f...t vessünk? búza nem kell napra 8500??? Vicc, Repce sok van már most ezt írják mindenhol lesz 90 az ára, kuki sok van a világba... akkor? Édeskömény 100 heki? vagy mi?
Válasz DelPiero #2078. hozzászólásáraMindenki beszél össze-vissza:
Nagy mennyiségű pálmaolajat vásárolt ez a BFsz EU.
Megnőt a napra vetésterűlete.
Kite a HO irányába viszi az irányt,de ott tavaly nagy gondok voltak a minőségi teljesitéssel,a valós kifizetések LO-s árszint alatt történtek.
Vetőmag választás miatt,már időszerű lenne a döntés,de van félelmem,hogy nem a 2018 lesz a napra éve!
5370 hozzászólás
Válasz attila83 #2096. hozzászólására Az ukránoknál jelentős tételek vannak olajos magvakból, csodálkoznék, ha emelkedne az ár ebben a szezonban.
Nekem mondjuk az összes költségem aratással együtt is bejön egy tonnán, így felette minden ajándék.
Válasz GREVEN #2118. hozzászólásáraholnap felhívlak
Válasz Claastra. #2116. hozzászólásáraÍgy nem tudom melyik cég lehet. Írnál teljes nevet?
Válasz Claastra. #2116. hozzászólásáraÍgy nem tudom melyik cég lehet. Írnál teljes nevet?
Válasz GREVEN #2115. hozzászólásáraaz integrátorom agrokémia(még jó ,hogy rájukkérdeztem)
Válasz Claastra. #2114. hozzászólásáraSzabad tudni miféle cég? Akár privátban is jó. Nem vagyunk messze egymástól.
Válasz Claastra. #2110. hozzászólásáraváltozik hamar a világ,1 orája 93 + bonit ajánlottak más cégnél,na most mi van?kötök is vagy 2tonát hekinként
Válasz GREVEN #2112. hozzászólására90-ben sikerült úgy jó 2-3 hete, de már akkor is mondta az üzletkötő, mikor aláírtunk, hogy 8-assal fog kezdődni eztán.
Kötött le már valaki napraforgót?
Itt 87-ért lehet/lehetett kötni.
Válasz Claastra. #2110. hozzászólásáraEz azért durva. Én nagyon hittem a 90-ben.
mennyiért lehet kötni? itt 83 + bonit ajánlottak hagyományosra
Válasz .Szabi. #2108. hozzászólásáraAz komoly, hogy ba.znák meg....
Válasz DelPiero #2107. hozzászólására85
Ónapraforgóról tud valaki pillanatnyi árat esetleg?
Válasz Mf-es? #2105. hozzászólásáraKöszönöm így már van mihez viszonyítanom
Válasz papszi06 #2104. hozzászólásáraNem kite,és nem ikr,harmadik cég,90-be köt.
Én aszt szeretném tudni hogy a KITE -vel vagy az IKR milyen árba köttök őszre
Válasz papszi06 #2102. hozzászólásáraEgy hónapja adtam el,a 91-et alúról súrolta.Összel itt 89 volt.De piacgazdaság van!?
Sziasztok milyen áron kötik most a naprát
Válasz GREVEN #2100. hozzászólásáraLO 90000+boni
HO 99000+boni
Valaki új árat tud-e esetleg?
Esetleg valaki Kiskunfélegyháza környékéről van-e a forumon?
Valaki esetleg hallott valami elmozdulást ónapraforgóval kapcsolatban?!
Válasz Bécó #2097. hozzászólásáraSzerencsen. Repcére 100000Ft/t.
Válasz attila83 #2096. hozzászólásáraSzia!
Én is Borsodi vagyok, hol mondták ezt az ajánlatot?
Tudom nem ide vág, de repce kötésről hallani valamit?
Sziasztok!
Borsodban 85000-ért kötnék a sima naprát.
Másutt is csak ennyiért kötnének, fog ez még fentebb menni?
Válasz B.laca #2094. hozzászólásáraKöszönóm, akkor azèrt ezmèg elmegy.
Válasz JD 4630 #2093. hozzászólásáraHO 97000 + boni
Válasz borda77 (Joe) #2089. hozzászólásáraNem feltètlen azèrt kèrdeztem, csak szimplán èrdekelt, de az tèny hogy macerásabb a leadása, kezelèse.
Azèrt ha tudsz hos kötèsre árat megirhatnád. Más is.
Válasz borda77 (Joe) #2083. hozzászólásáraNorbi tarhonyát, az nagyon megy
Válasz Feri #2079. hozzászólásáraaz biztos hogy nőtt a vetésterület de tavaj kb 60-70%termés voltcsak
Válasz DelPiero #2078. hozzászólásáraerős forint a dollárhoz viszonyítva
alacsony olajár
Válasz JD 4630 #2088. hozzászólásáraén nem vetek ho-t nem tudom megoldani a külön rostát...
Én azt mondom az elmúlt 10 évben a szotyi volt az egyetlen stabil bevételt hozó növény időjárástól függetlenül. Jó vagy kiemelkedő bevételt produkált...Repce is jó de ott a termés hektikusabb, bár az ütőveteményre rendkívüli hatása van ami kiegyenlít valamit mégiscsak...
Válasz borda77 (Joe) #2086. hozzászólásáraMeg ki is száradhatt . Idèn vet3sforgó miatt nincs naprám, de ha lehetne sem vetnèk, a ho-st milyen áron kötik?
Válasz borda77 (Joe) #2086. hozzászólásáraDe még a Tisszán is.
Válasz JD 4630 #2085. hozzászólásáraAddig sok viz lefolyik még a dunán...
Válasz borda77 (Joe) #2083. hozzászólásáraAratáskor lessz vicc ha most ennyit mondanak
szemet szúrt nekik hogy tudunk mi is termelni
megijedtek
Akkor mi a f...t vessünk? búza nem kell napra 8500??? Vicc, Repce sok van már most ezt írják mindenhol lesz 90 az ára, kuki sok van a világba... akkor? Édeskömény 100 heki? vagy mi?
Válasz lac* #2081. hozzászólásáraaz idei szerződési ár
Válasz lala #2080. hozzászólására85 környékén volt múlthéten
friss árakról infó valakinek?
Válasz DelPiero #2078. hozzászólásáraMindenki beszél össze-vissza:
Nagy mennyiségű pálmaolajat vásárolt ez a BFsz EU.
Megnőt a napra vetésterűlete.
Kite a HO irányába viszi az irányt,de ott tavaly nagy gondok voltak a minőségi teljesitéssel,a valós kifizetések LO-s árszint alatt történtek.
Vetőmag választás miatt,már időszerű lenne a döntés,de van félelmem,hogy nem a 2018 lesz a napra éve!
Válasz lala #2077. hozzászólásáraNem tudom mi lehet a háttérben
De leginkább nem is mondanak semmit
Tavaly már ilyenkor 92-95 volt az ára
Válasz DelPiero #2075. hozzászólásáraÉn is ennyit hallok
Válasz Lajos76 #2074. hozzászólásáraAz nem sok...
Válasz DelPiero #2073. hozzászólására86-90ig hevesben
Ki mit hallott hogy mozognak ónapraforgó árai?
Sziasztok valaki kötött már le az idén naprát
Érdeklődnek napraforgónak mi a friss napi ára?