Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egy növszer és vetőmag kereskedő cégnél dolgozom, ahol szinte minden gyártó vetőmagja megtalálható. Ha valaki szeretne Nyíregyházán NAGYKERÁRON vetőmagot venni, keressen csütörtöktől. A Fehérgyarmati, Csengeri, Mátészalkai régióban ingyen ki is szállítom! tel: 06 20 556 7703 vagy email:tamas.tarcza@freemail.hu Üdv:Tarcza Tamás mérnök-üzletkötő
Válasz #1445. hozzászólásra
ha nem titok , megkérdezhetem kinek adtad el , ez telephelyen értendő ár vagy valahova be kell vinnetek , és hány napra fizet.
bocsi a indiszkrétet kérdeztem
"..lehet némi növekedés, bizonyos időjárási
és kereslet-kínálati szempontoktól függően." Ugyan alapvetően az amerikai piacot említi a cikk, mégis hatással lehet a magyar terményárakra is...
http://marketprog.eu/hu/hirek/2014-ev-eleji-kitekinto
Ma hivtak olajnaprát keresve, kamionos tételre 90-92e igérve mennének is érte, kkfháza környékén vannak, ha érdekel valakit a telszám, hivhat érte és alkudozhat vele . / kukorica is érdekli, de árat nem kérdeztem, mert abban sem vagyok érdekelt /
Szerintem ki kell várni,ha már betároltuk akkor a lehető legtöbbet ki kell belőle venni,nem szabad idegeskedni,fel kell venni a pókerarcot,ez a mg egy ilyen drága sport,valaki kis pályán focizik,valaki nagyon,és persze függ hogy mennyire kell a pénz!
Ma kaptam árajánlatot a szotyára 9100+komp.
Nekem sajnos a likviditási problémáim miatt el kell fogadnom ezt az árat, de aki tudja szerintem tartsa, mert szvsz most fog még emelkedni.
5402 hozzászólás
NT Kft. gyomaendrődi paritással 8600, Bunge ugyanez 8800, Bunge Martfűre beszállítva 9050 nettó. Mindkét cég bonifikálja.
Válasz #1450. hozzászólásra
8700 békés megye
hallott valaki friss árat?
Válasz #1448. hozzászólásra
1447 hozzászólásra!
Válasz #4924. hozzászólásra
Egy növszer és vetőmag kereskedő cégnél dolgozom, ahol szinte minden gyártó vetőmagja megtalálható. Ha valaki szeretne Nyíregyházán NAGYKERÁRON vetőmagot venni, keressen csütörtöktől. A Fehérgyarmati, Csengeri, Mátészalkai régióban ingyen ki is szállítom! tel: 06 20 556 7703 vagy email:tamas.tarcza@freemail.hu Üdv:Tarcza Tamás mérnök-üzletkötő
Válasz #1445. hozzászólásra
ha nem titok , megkérdezhetem kinek adtad el , ez telephelyen értendő ár vagy valahova be kell vinnetek , és hány napra fizet.
bocsi a indiszkrétet kérdeztem
Válasz #1442. hozzászólásra
44+fa a kukorica ára, most mi ennyiért adjuk.
"..lehet némi növekedés, bizonyos időjárási
és kereslet-kínálati szempontoktól függően." Ugyan alapvetően az amerikai piacot említi a cikk, mégis hatással lehet a magyar terményárakra is...
http://marketprog.eu/hu/hirek/2014-ev-eleji-kitekinto
Friss árakat tud valaki Békésben? köszönöm
tud valaki friss árakat napra ill. kukoricára kamionos tételre
Válasz #1440. hozzászólásra
2011 tavaszán volt a búza 82 forint, de az idén februárban is volt 71.
Válasz #1439. hozzászólásra
Hát 82 az nem volt még véletlenül sem, amit én tudok a legtöbb az 68 volt!!! Van neked más infóid vannak???
Válasz #1438. hozzászólásra
az se normális, amikor majdnem duplája volt az ára.
Válasz #1436. hozzászólásra
Szerinted nem szartak be az erőlködéstől, hogy mertek adni érte 41 ft????????
Válasz #1436. hozzászólásra
köszi
Válasz #1435. hozzászólásra
Tőlük nem,de 41 volt a mai ár.
Válasz #1434. hozzászólásra
kukoricát nem kérdezted tőllük ?
Ma 94-be vitte a kite.
Küldtem a telszámot !
Ma hivtak olajnaprát keresve, kamionos tételre 90-92e igérve mennének is érte, kkfháza környékén vannak, ha érdekel valakit a telszám, hivhat érte és alkudozhat vele . / kukorica is érdekli, de árat nem kérdeztem, mert abban sem vagyok érdekelt /
TŐZSDE 98500
Sziasztok,nem tudtok árakat,a Fehércsikos napraforgó étkezési mag csépelös mag,ki hogy nevezi!
Ugy hallotam 250-300ft/kg!
Válasz #1428. hozzászólásra
cargill,de a bungénál is ott van
Válasz #1427. hozzászólásra
Kinél?
Válasz #1426. hozzászólásra
Én utoljára 93-at halottam.
Üdv!
Esetleg tud valaki aktuális napra árat?
Válasz #1424. hozzászólásra
attól még írhatnál egy napi árat
Szerintem ki kell várni,ha már betároltuk akkor a lehető legtöbbet ki kell belőle venni,nem szabad idegeskedni,fel kell venni a pókerarcot,ez a mg egy ilyen drága sport,valaki kis pályán focizik,valaki nagyon,és persze függ hogy mennyire kell a pénz!
Aktuális árat tudtok?
Válasz #1418. hozzászólásra
Ma a Bunge is 91-et mondott
Válasz #1416. hozzászólásra
Szóltam szépen,hogy 98 lesz még idén...
Csak sikerült... .6.67% . Nem rossz!
Válasz #1414. hozzászólásra
Mekkorát? Nem találom.... És csak a napraforgó?
Válasz #1417. hozzászólásra
Megköszönném!A nevemre kattintva ott az email címem.
Válasz #1413. hozzászólásra
Ha gondolod priviben megírom...
Válasz #1415. hozzászólásra
Tényleg,96 decemberre,csak kérdés a fizikai piacra mi jön át ebből
Válasz #1414. hozzászólásra
ránézek
Válasz #1412. hozzászólásra
ma nagy emelkedés volt a bét-en
Bár én már kisöpörtem a tárolót átlag 88-ba,de az ismerőseimnek
van még rendesen és 90-től akarnak eladni ezért érdekelne.
Válasz #1411. hozzászólásra
az nagyon jó ár,engem is érdekelne
Válasz #1410. hozzászólásra
Kitől?
Ma kaptam árajánlatot a szotyára 9100+komp.
Nekem sajnos a likviditási problémáim miatt el kell fogadnom ezt az árat, de aki tudja szerintem tartsa, mert szvsz most fog még emelkedni.
Látom, ma már a tőzsdén is 90-nél jár
Válasz #1405. hozzászólásra
cargill
Válasz #1404 hozzászó
Hol ajánlottak ennyit?
Válasz #1403. hozzászólásra
85 felénk de tételtől függ
Válasz #1404. hozzászólásra
KI ad érte ennyit?
Válasz #1403. hozzászólásra
89000+áfa
mai árat tud valaki?