Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Vasárnap még 8050 forintot akartak adni a napraforgóért. Azt mondták, annyit lehet tenni, hogy várunk hétfőig a lezárással, hogy merre mozdul. Hétfőn 2-kor kimondták a 8250-t, mi annyira zárattuk le. Szóval egyelőre úgy néz ki, hogy felfele poroszkál majd talán. Szerintem az lesz a mérvadó, hogy sok helyen be van már takarítva, hallani nagy átlagokat, de annyira nem lesz itt sem rekord termés, arról nem is beszélve, hogy sok felé kint is van még a napra, ami már nem használ neki. Annyira meg nincs nagy területen vetve, mint amennyinek látszik. Szvsz.
Hát nem is verik nagydobra, a Bünge minden gyárát bezárta mifelénk és áttelepült Magyarországra, valahol fel kell dolgozni a romániai rekord mennyiségü termést is, lett 1,9 millio tonna.
Hát, nem is tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek? Nem itt avatott olyan régen hőn szeretett vezérünk? És ott mintha nem erről lett volna szó, hogy külföldi alapanyagokat fognak feldolgozni!
Nábrád Holding Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, napraforgó felvásárlási ára: 8730 Ft. Még itt most kezdődik a napraforgó aratás!!!
Mi a helyzet az ország többi részén az ár tekintetében??? Nem lehet nagy eltérés!
Állítólag van a gazdáknak érdekképviselete,valami kamara a neve,azoknak szolj,hogy szervezzenek útlezárásokat,meg gyárkörbezárást,ja csak nagyon elvannak foglalva az uszorakamarai tagdíj kiszámításával ,behajtásával,hajrá magyar gazdák,előre szopatós kamara
Itt baranyában a helyi cégnél is levan vágva eddig 70ha deszikálva volt , a többi is lesz nemsokára fújva. Eddig 22 q átlag, de ugye a gyengékkel kezdték, majd ezután szedik a mélyfekvésűeket. Ez az eleje nem túl bíztató , főleg ilyen árak mellett... mint egy 40q-ás búza, csak erre több a költség.. Víz 7-9 között.
Én ma mértem vizet,de még 15 körüli.
Szerintem még hétvégéig várunk vele. Bízok benne,hogy lesz 3,5 tonna hektáronként. Sajnos én is 81-82-t hallottam.
5402 hozzászólás
Étkezési mag milyen árban van?
Fehércsikos?
Jó lenne ha 250ft/kg!
Válasz #1350. hozzászólásra
Vasárnap még 8050 forintot akartak adni a napraforgóért. Azt mondták, annyit lehet tenni, hogy várunk hétfőig a lezárással, hogy merre mozdul. Hétfőn 2-kor kimondták a 8250-t, mi annyira zárattuk le. Szóval egyelőre úgy néz ki, hogy felfele poroszkál majd talán. Szerintem az lesz a mérvadó, hogy sok helyen be van már takarítva, hallani nagy átlagokat, de annyira nem lesz itt sem rekord termés, arról nem is beszélve, hogy sok felé kint is van még a napra, ami már nem használ neki. Annyira meg nincs nagy területen vetve, mint amennyinek látszik. Szvsz.
Szerintetek hosszútávon megy feljebb az ár , vagy ahogy épp most is tovább csökken és lent marad ?
Mi indokolja az idei árat , és ha feljebb menne , azt mi váltaná ki ?
Válasz #1348. hozzászólásra
Válasz #1347. hozzászólásra
A napraforgó Áfás
Válasz #1329. hozzászólásra
Náluk,Kisalföldön 7800Ft+áfa,nincs olajprémium!
Válasz #1343. hozzászólásra
Hát nem is verik nagydobra, a Bünge minden gyárát bezárta mifelénk és áttelepült Magyarországra, valahol fel kell dolgozni a romániai rekord mennyiségü termést is, lett 1,9 millio tonna.
Cigándon ma 80000Ft/tonna a Buzafoodnál
Válasz #1341. hozzászólásra
Az enyém Ebesen van betárolva. Délután a Chemical-Seed-nél már csak 82.000 ....:((((((
Válasz #1342. hozzászólásra
Hát, nem is tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek? Nem itt avatott olyan régen hőn szeretett vezérünk? És ott mintha nem erről lett volna szó, hogy külföldi alapanyagokat fognak feldolgozni!
Válasz #1338. hozzászólásra
A foktői gyár szerbiábol és romániábol hoz be naprát. Ez maguk a glencorosok is mondták.
Válasz #1337. hozzászólásra
és te?merről?
Válasz #1337. hozzászólásra
hpályi
Válasz #1338. hozzászólásra
Valaki itt írta lejebbb egy hónapja kb, hogy volt valami rendezvényen és ott mondták hogy Foktőn bevásároltak az ukránoktól talán.
Ki mit tud hogy a új Foktői üzem vesz magyar napraforgót vagy valahonnan máshonnét vásárolja a napraforgót???????????
Válasz #1335. hozzászólásra
Hol tárolod?
Válasz #1335. hozzászólásra
Pár perccel azelőtt beszéltem velük, ahogy írtál. Nekem is ennyit mondtak, kihangsúlyozva, hogy a 83 + komp-ban benne van a bonifikáció is!!!!!!!
Válasz #1334. hozzászólásra
kemikal seed
de folyamatosan kapják az ajánlatokat ahová letároltuk debrecen mellett.
majd amelyik többet igér azé lesz.
Válasz #1333. hozzászólásra
Üdv! Hol? Kinél?
hajdu bihar 8300+komp+olaj.
Jajj tényleg igazatok van!!!!
Azért azt írd oda hogy ez bruttó ár,az az 7800+komp
Hello!
Ez már a kompenzációval növelt ár ugye?
Nábrád Holding Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, napraforgó felvásárlási ára: 8730 Ft. Még itt most kezdődik a napraforgó aratás!!!
Mi a helyzet az ország többi részén az ár tekintetében??? Nem lehet nagy eltérés!
Válasz #1327. hozzászólásra
Azt énis szeretném tudni?
Csépelös mag 170ft és 250ft lesz,ez ami fehércsikos étkezési!
Az árak hogy mozognak mostanság?
Válasz #1325. hozzászólásra
Csak mire a levélírásra válasz érkezik,nemhogy tettek,addigra a 2014-es naprát is eladjuk.
Válasz #1317. hozzászólásra
Hát te is elkéstél, mert ma reggel megtörtént ez a levélírás!!
Válasz #1322. hozzászólásra
NT is 84
Válasz #1321. hozzászólásra
IKR
Válasz #1321. hozzászólásra
Állítólag az Agromolnár (CARGILL) Apácán 84
Válasz #1318. hozzászólásra
Hol?
Válasz #1319. hozzászólásra
Egy fokkal jobb csak az a baj, hogy a két ajánlat között van kb. 230 km, mint mindig sajnos...
Válasz #1318. hozzászólásra
85+boni
Most volt telefonálás. 8100/q nettó. Inkább nem jellemzek semmit.
Válasz #1316. hozzászólásra
Állítólag van a gazdáknak érdekképviselete,valami kamara a neve,azoknak szolj,hogy szervezzenek útlezárásokat,meg gyárkörbezárást,ja csak nagyon elvannak foglalva az uszorakamarai tagdíj kiszámításával ,behajtásával,hajrá magyar gazdák,előre szopatós kamara
Válasz #1315. hozzászólásra
Gusztustalan az ár!! Mindenféle termelési költség a csillagokban, az értékesítési ár meg nagy fauszt!!!
Válasz #1312. hozzászólásra
Búzánál se gyenge a változás, de itt a legrosszabb, szinte majdhogynem a tavalyi fele...Itt is 84-et hallani.
Válasz #1311. hozzászólásra
Vagy Neoma vagy le 25, azthiszem inkább az utóbbi, de most nemtudom megkérdezni jelenleg.
erre 84 az ár
Válasz #1310. hozzászólásra
Ez az ár egy nagy kibaszás, arra leszek kíváncsi, hogy a napraforgóolaj mennyivel lesz olcsóbb!!! Szerintem semmivel!!!!
Válasz #1309. hozzászólásra
Milyen fajta a 22 mázsás??
Tegnap én is levágtam a neomát 34,3q/ha nettó,8,5- 9 -es vizzel...az ár itt is 81E/ft
Itt baranyában a helyi cégnél is levan vágva eddig 70ha deszikálva volt , a többi is lesz nemsokára fújva. Eddig 22 q átlag, de ugye a gyengékkel kezdték, majd ezután szedik a mélyfekvésűeket. Ez az eleje nem túl bíztató , főleg ilyen árak mellett... mint egy 40q-ás búza, csak erre több a költség.. Víz 7-9 között.
Válasz #1294. hozzászólásra
Debrecen alatt mŕr levŕgtak vagy 30ha 2 Claas-al
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2013-09-04 05:57:27
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2013-09-04 05:57:19
Én ma mértem vizet,de még 15 körüli.
Szerintem még hétvégéig várunk vele. Bízok benne,hogy lesz 3,5 tonna hektáronként. Sajnos én is 81-82-t hallottam.
Válasz #1301. hozzászólásra
Azt a kukoricát amit nem adtál el 62-ért meddig fogod tárolni?
Válasz #1296. hozzászólásra
Egyébként mifelénk is mennek összefele a naprák..