Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Énis ugy csinálom ,hogy a tengerit eladom mikor januárban 6-7eft és nem most ami 4-5eft a mag is 250-300ft fehércsikos de januárban pedig remélem több lesz egy kicsit nem sok van ami 5 holdon termet!
Csak jöjjön ki az 25kg átlagban 1 zsákban!
Szervezünk egy jó kis tüntetést a gyárak elött?! Figyelem felkeltésnek mivel magyar uniós pénzből támogatást úgy ítélnek oda, hogy nem kötik ki azt hogy elöször a magy termést legyenek kötelesek feldolgozni...stb?
És ki is fizették a 6 jegyű összeget ? Apám régebben kötött szerződést jó áron, a piaci ár lentebb ment, és nem akarták szerződött áron fizetni. A napi ár, és a szerződött ár között fizették.
Jó föld, szinte semmi vadkár és egy vékony réteg juh trágya úgy, hogy ne égesse, de azért legyen hatása. + azt a kevés esöt ami idén volt pont jókor kapta gondolom.
Nálunk napraforgó után az 5 tonnás búza már nagyon jónak számít, pedig a környékünkön van hogy a 6 tonna is "gyenge"...
Tegnap adtam el Darázséknak 81+-ért.
Szerintem ez korrekt volt. Fent voltam Jászberényben és rengeteg a talponálló napraforgó, főleg a kukoricát vágják, ami érdekes.
Üdv. Békéscsabán ma brutto 88 500 adnak a napráért vagy is 79000+komp vagy nettó 80 000 ft-ot a kukorica 43120 komposan az 38500 és AZONNALI FIZETÉSSEL !! / Save Energy Kft - 06306847878
Válasz #1354. hozzászólásra
Azért is láthattad, mert errefelé 2,5 nap alatt majd 50mm eső leesett. Amúgy lassan készen lennénk, így meg csak a jövő hét elején lesz valami!
Ma telefonált a Pio-s dílerünk. Gondolom statisztikákat készít, főleg, hogy először vetettünk idén napraforgót, bár ő a kukorica után is mindig felhív, hogy milyen lett. Elmondása szerint az országban legalább a napra 40%-a még talpon van. Voltunk ma Szentes, Ópusztaszer, Csólyospálos, Soltvadkert útvonalon és rengeteg napraforgót láttunk talpon állni.
5402 hozzászólás
Válasz #1400. hozzászólásra
miért pont 98-ig
kukoricáról milyen megérzéseid vannak?
Válasz #1400. hozzászólásra
Még az is lehet, de én már 2hete eladtam 81 nettóért... kellett a kavics, pedig vártam volna,ha tudok... se termés, se ár... hibátlan az idei év
Még idén elmegy 98-ig...
Válasz #1398. hozzászólásra
Nem,telephelyi ár
Válasz #1394. hozzászólásra
beszállítva ennyi?
Én olyat hallottam holnap 90000 lesz.
Válasz #1395. hozzászólásra
netto
Válasz #1394. hozzászólásra
Ez nettó vagy bruttó?
friss ár 88000ft/t
Énis ugy csinálom ,hogy a tengerit eladom mikor januárban 6-7eft és nem most ami 4-5eft a mag is 250-300ft fehércsikos de januárban pedig remélem több lesz egy kicsit nem sok van ami 5 holdon termet!
Csak jöjjön ki az 25kg átlagban 1 zsákban!
még nem adtam el egyiket sem- majd januárban
Válasz #1389. hozzászólásra
A Bungés üzletkötő azt mondta a minap,ha tárolom nekik havonta egy ezrest emelnek az áron
Válasz #1389. hozzászólásra
Biztos fog emelni,mikor lebillented a átvevönél!
De remélem a tengeri ára is fog emelkedni,és nem 4000ft lesz a kukorica!
szerintetek fog még emelkedni a a napra ára?
Én + 280-300ft/kg az fehércsikos étkezési mag!
A Kombájnos mag a fekete az meg 80ft hallottam!
Válasz #1385. hozzászólásra
én 84-et hallottam , cargill
Tegnap kite 87000
tud valaki friss kité-s bungé-s árakat?
Válasz #1383. hozzászólásra
86300 felénk a max
Mai ár IKR 85000 Ft
Válasz #1381. hozzászólásra
http://bet.hu/topmenu/kereskedesi_adatok/arupiac/hataridos_gabonatermek
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hol nézhetném meg a napraforgó olaj tőzsdei árát? Előre is köszönöm!
Válasz #1379. hozzászólásra
OFF
42 g/ha, vagy 42 q/ha mert nem mindegy :-)))
ON
Ez szép átlag.
Utolsó darab napra levágva tegnap, Kondi 42g/ha nettó súly , 12,5 víz ,3,5 kosz., ja és május 10.-i vetés
Válasz #1376. hozzászólásra
Jóbenapraforgóztá idén mi?
Múlt hét vége 85000 a Bunge-nél.Ma vittem nekik az utolsó kanyart(hála istennek)Asszem 3× 50 tonnát szerződött a főnök.
Biztos "földhöz vágtad"...egy csomó embert "fölhöz vág" az idei év is...
Válasz #1374. hozzászólásra
Hívj,eltünt a számod,telócsere volt
Válasz #1342. hozzászólásra
Szervezünk egy jó kis tüntetést a gyárak elött?! Figyelem felkeltésnek mivel magyar uniós pénzből támogatást úgy ítélnek oda, hogy nem kötik ki azt hogy elöször a magy termést legyenek kötelesek feldolgozni...stb?
Válasz #1371. hozzászólásra
Még szép hogy kifizették, én is behordtam nekik tavaly a szerzödött kukoricát 45-ért.
Válasz #1368. hozzászólásra
Jó neked itt 7800+komp
Válasz #1361. hozzászólásra
És ki is fizették a 6 jegyű összeget ? Apám régebben kötött szerződést jó áron, a piaci ár lentebb ment, és nem akarták szerződött áron fizetni. A napi ár, és a szerződött ár között fizették.
Válasz #1369. hozzászólásra
Szabolcs megyében Nagyecsed!
LEMARADT!
étkezési fehércsikos napraforgó mag 260ft/kg
84 nettó + boni, ami sajnos -boni lett. Ilyen sem volt még!
Válasz #1357. hozzászólásra
Ez csak neked jó!!!!!!!!!!!!!! Termeljél magadnak ennyiért!!!!!!!!!!!
borsodból tud valaki friss napra árakat?
Válasz #1364. hozzászólásra
Válasz #1363. hozzászólásra
Jó föld, szinte semmi vadkár és egy vékony réteg juh trágya úgy, hogy ne égesse, de azért legyen hatása. + azt a kevés esöt ami idén volt pont jókor kapta gondolom.
Nálunk napraforgó után az 5 tonnás búza már nagyon jónak számít, pedig a környékünkön van hogy a 6 tonna is "gyenge"...
Az 5 tonnás hogy sikerült?
Nekünk mindig nagyon jó a búza napraforgó után.
Le sem merem írni.
Ár 6 jegyü + boni (szerzödéssel volt).
A nettó termés tonnában 4essel kezdödik átlagban, a legjobb darabon pedig 5össel.
Búza lesz a helyén, kíváncsi vagyok mit mutat jövöre a mérleg. Sok jóra nem számítok.
83-ba sikerült tegnap+bonifikáció.
Tegnap adtam el Darázséknak 81+-ért.
Szerintem ez korrekt volt. Fent voltam Jászberényben és rengeteg a talponálló napraforgó, főleg a kukoricát vágják, ami érdekes.
Válasz #1357. hozzászólásra
Ez messze a napi ár alatt van!
Üdv. Békéscsabán ma brutto 88 500 adnak a napráért vagy is 79000+komp vagy nettó 80 000 ft-ot a kukorica 43120 komposan az 38500 és AZONNALI FIZETÉSSEL !! / Save Energy Kft - 06306847878
Válasz #1354. hozzászólásra
Azért is láthattad, mert errefelé 2,5 nap alatt majd 50mm eső leesett. Amúgy lassan készen lennénk, így meg csak a jövő hét elején lesz valami!
Válasz #1351. hozzászólásra
Szia ez Bungés ugye?
Ma telefonált a Pio-s dílerünk. Gondolom statisztikákat készít, főleg, hogy először vetettünk idén napraforgót, bár ő a kukorica után is mindig felhív, hogy milyen lett. Elmondása szerint az országban legalább a napra 40%-a még talpon van. Voltunk ma Szentes, Ópusztaszer, Csólyospálos, Soltvadkert útvonalon és rengeteg napraforgót láttunk talpon állni.
Válasz #1352. hozzászólásra
Nálunk 122ft-ért megy