Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én nem kötném le, az biztos. Egyetlen olyan gazda társat sem ismerek, aki ne tudta volna eladni, és a nyakán maradt volna. Ellenben olyat igen, aki nem jól szerződött, és nem tudta teljesíteni a vállaltat, vagy olcsón szerződte le, és adta oda. Biztos van olyanra is példa, hogy a leszerződöttért többet adtak mint a szabad piacon értékesítettért, de hogy nem ez a jellemző, abban biztos vagyok!!!!
Várjuk ki a végét.....csak nehogy a Bunge képviselője pitizzen szeptemberben nálatok, hogy adjátok neki a terményeteket. (mert ha nem lesz meg a vásárolni való mennyisége akkor ki..asszák mint macskát....)
Utálom az ilyen férgeket, aki azért ugatnak mert most nem kerül nekik semmibe.....
Megkérdeztem ezt a 2012 dec 28-as törvényt nincs ilyen csak vetit a Bunge! a napra ára a békasegge alatt lesz a Bunge képviselőjével beszéltem a napraforgó már esőnékül is megterem mondta! napiár!
Nekünk azt mondta a kereskedő,hogy az állam nem engedi mert sok volt a vis major és akkor a gazda védve van és ő az akin el akarják verni a port.Nem tudom,de a mi kereskedőnk aki tavaly ilyenkor már hívott,hogy lehet lekötni,és részünkről jó áron,tegnap azt mondta idén nem lehet lekötni...
Ilyet nem hallottam, csak azt hogy pl. a Bunge nem akar kötni termelővel mert fél a nem teljesítéstől. Csak kereskedővel, mert annak teljesíteni kell akármi is történik. A termelővel meg szívjon ő!
Kedves Mindenki!
Hallottátok,hogy nem lehet lekötni a terményeket idén januártól a sok visz major miatt??!!Az árak aratás körül fognak meglenni.Vagy csak minket akartak lerázni?!
Itt az ember semmit nem tud eladni !
Tengeri ára mindenkinem 6000ft kellene mikor boldban 8000ft én meg 7000ft adom ,ha vesznek 5q akkor lemegyek 6500ft/q
de ez igy van a maggal is hogy 2012es mig 250forint
de a 2011es meg kutyának se kell,de a vetömag pétisó+ vegyszer,gázolaj az mindig emelkedik de a termény ára nem!
van eladó 36 zsák mag ha valakit érdekel irj imélt!
meg van szórva, nem penészes és nem dohos,gyere el és nézz meg amugy vasárnap jönnek megnézni a 2011est!hát nem tudom szüleimé de 120ért biztos odaadnák,ök döntik el,ha nem tudják eladni nem fogják 60ft odaadni de 100ért sem,vesznek 2 malacot és megetetik vele és nem megy kárba nem kell tápot venni!még a 2012est nem nagyon akarják eladni mert arra van vevö aki 300is megadják és házhoz is jön!Hely Fábiánháza! kell mobilszám?
Eladó 2011es napraforgó fehárcsikos 8-10q kb 50 zsákkal
Megegyezés szerint ajánlott ár 150ft!kg aludható!
Érdeklödni Fábiánháza Nézze meg és Döntsön
Eimal-bene1980@freemail.hu
tel-30-többi itt megvan!
5402 hozzászólás
Válasz #1250. hozzászólásra
Bocs, de én ezzel vitatkoznék. Akár tényekkel alátámasztottan is... Az, hogy 10-ből 8, az meg egyenesen kizárt.
Válasz #1250. hozzászólásra
Ja.
Válasz #1249. hozzászólásra
10 évből 8-ban a jol szerződött jár jobban mint a sima piaci ár
Válasz #1245. hozzászólásra
Én nem kötném le, az biztos. Egyetlen olyan gazda társat sem ismerek, aki ne tudta volna eladni, és a nyakán maradt volna. Ellenben olyat igen, aki nem jól szerződött, és nem tudta teljesíteni a vállaltat, vagy olcsón szerződte le, és adta oda. Biztos van olyanra is példa, hogy a leszerződöttért többet adtak mint a szabad piacon értékesítettért, de hogy nem ez a jellemző, abban biztos vagyok!!!!
Nekem nettó 120 ra kötöttek biztosítást 152000/ tonna egy hete!
Valahol ez között lehet az ár..
Tavaly is többet adtak a napraforgóért
Nagyon nem jó
Repcére kötik a szerződéseket 118000/tonna
és a napraforgó 5-10% szokott alatta lenni.
Az jó!?
Válasz #1243. hozzászólásra
Hmm az jó ár lenne!
A tőzsdén hiába néztem, a múlt hónapot lezárták, most meg 120körül látom amit kevesellettem.
Akkor ideje körbekérdeznem a környéken, még van egy kicsi eladnivalóm.
Köszi
A múlt héten 148.000 netto-t hallottam. Nem hangzott rosszul, csak nekem sajnos mar nincs...
Üdv!
Tud valaki aktuális árat?
Válasz #1226. hozzászólásra
Jó ötlet,tőzsdézzenek a saját bőrükön,ne a miénken.
Napraforgó van eladó 36 zsákkal 120ft/kg akit érdekel
30-480-07-16
Napraforgó van eladó 36 zsákkal 120ft/kg akit érdekel
30-480-07-16
Lesz kötés csak azt várják,hogy mindenki el tudjon vetni mert sok a belvizes terület
Válasz #1233. hozzászólásra
A biztos 12.500 kontra bizonytalan 8000-14.000.
Válasz #1235. hozzászólásra
Várjuk ki a végét.....csak nehogy a Bunge képviselője pitizzen szeptemberben nálatok, hogy adjátok neki a terményeteket. (mert ha nem lesz meg a vásárolni való mennyisége akkor ki..asszák mint macskát....)
Utálom az ilyen férgeket, aki azért ugatnak mert most nem kerül nekik semmibe.....
Válasz #1231. hozzászólásra
Megkérdeztem ezt a 2012 dec 28-as törvényt nincs ilyen csak vetit a Bunge! a napra ára a békasegge alatt lesz a Bunge képviselőjével beszéltem a napraforgó már esőnékül is megterem mondta! napiár!
Válasz #1233. hozzászólásra
....meg ami még el sincs vetve....
Mi értelme van eladni azt ami még ki sem kelt?
Válasz #1231. hozzászólásra
nálunk se kötnek. szerintem aratáskor lebaxák az árakat rendesen
Válasz #1229. hozzászólásra
Nekünk azt mondta a kereskedő,hogy az állam nem engedi mert sok volt a vis major és akkor a gazda védve van és ő az akin el akarják verni a port.Nem tudom,de a mi kereskedőnk aki tavaly ilyenkor már hívott,hogy lehet lekötni,és részünkről jó áron,tegnap azt mondta idén nem lehet lekötni...
Válasz #1228. hozzászólásra
Hát az nagy "csecs" lenne kedves!!
Ilyet nem hallottam, csak azt hogy pl. a Bunge nem akar kötni termelővel mert fél a nem teljesítéstől. Csak kereskedővel, mert annak teljesíteni kell akármi is történik. A termelővel meg szívjon ő!
Válasz #1227. hozzászólásra
Na az nagy védelem lesz ha aratáskor benyögik,85 Ft/Kg...
Így igaz, ezt hallottam én is, hogy védik a gazdákat.
Kedves Mindenki!
Hallottátok,hogy nem lehet lekötni a terményeket idén januártól a sok visz major miatt??!!Az árak aratás körül fognak meglenni.Vagy csak minket akartak lerázni?!
Itt az ember semmit nem tud eladni !
Tengeri ára mindenkinem 6000ft kellene mikor boldban 8000ft én meg 7000ft adom ,ha vesznek 5q akkor lemegyek 6500ft/q
de ez igy van a maggal is hogy 2012es mig 250forint
de a 2011es meg kutyának se kell,de a vetömag pétisó+ vegyszer,gázolaj az mindig emelkedik de a termény ára nem!
van eladó 36 zsák mag ha valakit érdekel irj imélt!
Válasz #1223. hozzászólásra
Voltam konferencián ,meg dolgom volt minek ugyis elvoltatok itt!
Válasz #1222. hozzászólásra
Hol voltál elveszve, elejébe hiányoltak, de nagyon.
36 zsák Napraforgó van eladó fehércsikos 2011es
ár 120/kg kb 8-10q
érd nállam!
Válasz #1220. hozzászólásra
ott a pont
mai nap legjobb hozzászólólása
Nekem is van másfél diszperzites vödör forgó meg egy fél vödör borssó akit érdekel hívjon bátran MEGEGGYEZÜNK
Válasz #1218. hozzászólásra
KOMOLY ÉRDEKLÖDÖT VÁROK !
akit érdekel napraforgó eladó van álatoknak is!
17 zsák 120ft
35zsák 100ft
érd Fábiánháza ha érdekel adok telószámot is!
Nekünk most 138+komp.-ot mondtak. Esetleg valaki más hallott e valamit?
Keresik,de erre a nagy keresetre meg visszaléptek az eladók és még ennyiért sem adják...kezd érdekes lenni
Válasz #1214. hozzászólásra
Hol hallottad és milyenre?
Válasz #1213. hozzászólásra
147-et hallottam
Tud valaki jó napraforgóárat?
Eladnék vagy 20 zsák magot 2011es 120ft ért!
érdeklödni,itt a fórumban!
Válasz #1209. hozzászólásra
Akkor érdekel 120ft?
Mikor nézed meg?
50-55zsák 8-10q kb!
Válasz #1209. hozzászólásra
meg van szórva, nem penészes és nem dohos,gyere el és nézz meg amugy vasárnap jönnek megnézni a 2011est!hát nem tudom szüleimé de 120ért biztos odaadnák,ök döntik el,ha nem tudják eladni nem fogják 60ft odaadni de 100ért sem,vesznek 2 malacot és megetetik vele és nem megy kárba nem kell tápot venni!még a 2012est nem nagyon akarják eladni mert arra van vevö aki 300is megadják és házhoz is jön!Hely Fábiánháza! kell mobilszám?
Válasz #1208. hozzászólásra
Ha penészes vagy szaga van semmit ha nem ,akkor 120-at de kellene több is.Mennyire tiszta ?
Válasz #1207. hozzászólásra
Van 2011es 8-10q 50 zsákkal!
mennyit adsz érte?
Válasz #1205. hozzászólásra
Engem érdekelne.
Jó reggelt!
Hogy megy a magpiac lenne eladó napraforgó
SZABOLCS-MEGYÉBEN!
Sziasztok,hogy megy a mag a piacon Zsákban nálam van
2012es 97 zsákkal 300ft
2011es 50 zsák kb 150ft
Válasz #1203. hozzászólásra
Eladó 2011es napraforgó fehárcsikos 8-10q kb 50 zsákkal
Megegyezés szerint ajánlott ár 150ft!kg aludható!
Érdeklödni Fábiánháza Nézze meg és Döntsön
Eimal-bene1980@freemail.hu
tel-30-többi itt megvan!
Helló 2011es mag van eladó 50 zsákkal 8-10q Szabolcs -Megyében !
Akit érdekel eimal bene1980@freemail.hu
megegyezés szerint?