Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem ide tartozik, de csak így tudlak elérni.
Múlt évben említetted, hogy van régi ASZV-as vetőgéped.
Érdekelne, ha megvan még.
Kérlek írj privátban: spymankaq@freemail.hu
Idáig felfele ment az ár meg elég jo eredmények lettek.Sztem lefele fog menni hogy mennyit a fene tudja,a 140 körüli ár már elég jo de ezt nem mi döntjük el.Csak az ideg öli az embert hogy jol dönt e!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert itt semmi nem biztos.A tözsde is ugrál le föl eggyik héten emelkedik a másikon annyit csökken.Ugyhogy a matek lecke fel van adva hogy jol számoltunk e!!!!!!!!!
Vagyis "briód" lesz jővőre is...Ja a gombaölőzés idén teljesen felesleges volt,én sem szórtam...már csak a reglon kihagyás miatt kell izgulni,most 10-es a víz
Válasz #1129. hozzászólásra
Bocsi, nem egészen érthetően írtam.
Rendes fémzárolt mag volt,és az én Nf termés adataimat írtam be,nem pedig a szomszédét.
Felénk is a pár gazdatárs nem költött lofaszt se rá és 30q megállitotta a saját 5-7q-val többet adott,babusgatva is volt jobban tápanyaggal.De a gombaölös kezelés és a bor kimaratt most mindenütt.Saját táblákba is volt szárrodhadás de nem számottevö.
Itt 14000/q egyik cégnél, ahova én viszem 13800/q a napi ára. De ma rákérdeztem hogy menyibe fizetitek, azt mondta a srác hogy mennyi legyen...úgy egyeztünk, hogy az ára emelkedik majd megbeszéljük, a napi ár pedig elvan felejtve.
10-36q-ig vágtunk idáig, terület függő(saját Neoma).
5402 hozzászólás
Válasz #1142. hozzászólásra
Szia Mézga!
Nem ide tartozik, de csak így tudlak elérni.
Múlt évben említetted, hogy van régi ASZV-as vetőgéped.
Érdekelne, ha megvan még.
Kérlek írj privátban: spymankaq@freemail.hu
Üdv, Árpi
Válasz #1150. hozzászólásra
na ja,de megint bebuktatták a forintot,még mehet feljebb
Idáig felfele ment az ár meg elég jo eredmények lettek.Sztem lefele fog menni hogy mennyit a fene tudja,a 140 körüli ár már elég jo de ezt nem mi döntjük el.Csak az ideg öli az embert hogy jol dönt e!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert itt semmi nem biztos.A tözsde is ugrál le föl eggyik héten emelkedik a másikon annyit csökken.Ugyhogy a matek lecke fel van adva hogy jol számoltunk e!!!!!!!!!
Válasz #1148. hozzászólásra
Kösz, sok választásom nemvolt, ezt tudtam kialkudni.
Válasz #1147. hozzászólásra
Jól
Mivel nincs tárolóm, 14500+ ér eladtam.Nem tudom jól csináltam-e vagy nem de ez már ennyi.
Békésbe is 138-140
Válasz #1141. hozzászólásra
sütemény...
Alakul...
Válasz #1142. hozzászólásra
pedig annyi van plusszba
Válasz #1141. hozzászólásra
ez érdekes lenne számomra
Napra nálunk elérte a 150-et
Válasz #1139. hozzászólásra
a 4 ezret ilyen kisebb nagyobb tételekből rakták össze az enyém 38 volt
Válasz #1138. hozzászólásraÉn 137-138 ajánlatokat hallottam idáig legtöbbet 100t-ás tételre.
Válasz #1137. hozzászólásra
hétfőn vágtuk ma telefonáltak ennyiért vásárolnak 4000 tonnát mondtam neki menjen
Válasz #1136. hozzászólásra
Trigo itt ajánl 140000 tonnánként + komp??????????
Válasz #1135. hozzászólásra
én
Békésbe ki tud friss árat?????????
ma telefonáltak a trigótól 140000/to oda adtam
Vagyis "briód" lesz jővőre is...Ja a gombaölőzés idén teljesen felesleges volt,én sem szórtam...már csak a reglon kihagyás miatt kell izgulni,most 10-es a víz
Válasz #1131. hozzászólásra
persze gondoltam én csak viccelődtem
Bocsi, nem egészen érthetően írtam.
Rendes fémzárolt mag volt,és az én Nf termés adataimat írtam be,nem pedig a szomszédét.
Válasz #1128. hozzászólásra
Felénk is a pár gazdatárs nem költött lofaszt se rá és 30q megállitotta a saját 5-7q-val többet adott,babusgatva is volt jobban tápanyaggal.De a gombaölös kezelés és a bor kimaratt most mindenütt.Saját táblákba is volt szárrodhadás de nem számottevö.
brio-ba nekem is volt saját nemesítés jó volt de mióta jó ára van a szotyinak nem vezettem be uj fajtákat
Válasz #1126. hozzászólásra
az én szotyim
Válasz #1126. hozzászólásra
Hát van az NK Neoma és a SAJÁT Neoma!
Válasz #1124. hozzászólásra
mi az,hogy "saját"
tegnap vágtuk a naprát e-82 es 29 Q fizető átlaggal nem nézett ki belőle aránylag kicsik voltak a tányérok
Itt 14000/q egyik cégnél, ahova én viszem 13800/q a napi ára. De ma rákérdeztem hogy menyibe fizetitek, azt mondta a srác hogy mennyi legyen...úgy egyeztünk, hogy az ára emelkedik majd megbeszéljük, a napi ár pedig elvan felejtve.
10-36q-ig vágtunk idáig, terület függő(saját Neoma).
Válasz #1122. hozzászólásra
Igen...
Válasz #1120. hozzászólásra
Szted ennyit fognak nekünk igérni +komp????????
Válasz #1117. hozzászólásra
az igen itt 1t-ás átlaggal is vágják
Válasz #1117. hozzászólásra
145-ig
pio LE25 van valakinek? mit tud a neoma-hoz képest
Kondit szedett már valaki?
Nk neoma 35-37q/ha átlaggal is jött ma.137+komp ajánlat is van már 100t-ás tételre.Ma meg a tözsde emelkedett,mehet még feljebb?????????????
Válasz #1115. hozzászólásra
tuning pio
Válasz #1113. hozzászólásra
Az lenne ám az igazi!
Darázs Jberény is 135 már.
Ma 136e+komp-ért eladva baranyában.PR63HE39-es volt 32.5t/ha átlag.
Válasz #1111. hozzászólásra
Nagy igazság van benne, de a környéken aránylag ez volt a legjobb ajánlat, és elég nagy cégről van szó, úgyhogy remélem nem lesz gond.
Válasz #1110. hozzászólásraÉn nem adnám csak ha fizet azonnal vagy pár napra.
Tegnap arattuk, 130-ért adtam oda (Neoma). Igaz a pénzt csak október végére ígérték
137-138 az ár itt békésben is már.
Válasz #1105. hozzászólásra
Ki ad annyit, pest megyében????????
Válasz #1106. hozzászólásra
Válasz #1104. hozzászólásra
felénk nem egy van aki 1 tonnát hektáronként lekötött most nem tudja teljesíteni, vennie kell mástól... lesz 140 az ár...
üdv. Mai ár felénk (Pest megye) 135 nettó, 3 napja még csak 125 nettót mondtak.
Emelkedik szépen 13800-14000ft a mai ár.De felénk vannak 10q szotyik, nem is kevés.
Válasz #1102. hozzászólásra
De nem azt mondták,hogy holnap már nem adják meg