Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na ez az, azt fogják mondani nem termett és ennyi az ár!! Nézd meg a búzát már kezdik pedzeni hogy a kenyér drágább lesz 15-20 forintal mert rosz volt a termés!! Régebben meg az jött le a médiából hogy a búza ára nem befolyásolja a kenyér árát, akkor miből is készült a kenyér anno?????????
Én ha kapnék ilyen ajálatot a termésem felét le kötném!!Mert akár a naprával is megtörténhet az ami a búzával.. A ország meik részén kapsz ilyen ajánlatokat??
ahogy közeledünk az aratáshoz keresnek meg a felvásárlók és jelenleg 135 ezres ajánlatuk van számomra-az lenne a kérdésem hogy érdemes e ennyiért lekötnöm szerintetek?
Bakker.. Az nagy mázli lehetet!! Örülök neki de tényleg.. Nálunk sem kifejezetten a tö szám csökenés lenne a nagy baj..Hanem az hogy tökre egyenlötlen az egész.. van ahol méteres 2 méteres szünetek vannak..
mennyivel vetetétek?én simán kiegyeznék,ha a végére 45ető/ha os állományom is maradna.pár éve brió volt hatalmas nyúlkárral max 30e tőmaradt és 4t felett adott.
Szabi a 25% tol a 32% ig az azért Már elég ütös.. És a számomra máig fölfoghatatlan módon van egy része a területnek ahol csak kb 10% a kiesés.. ezrekszerint nem egyforma az inger küszöbünk!! a MSZ- ben a cég max 5 ismer el..Gondolom te azért olyat sem szeretnél magadnak..Egyébként meg van akinek az egész területe töcsön van..Ami kis túlzásal már 100% is jelenthet az már kelöen dúrva gondolom??
Azért mert anyi még maratt benne hogy meg hagyjuk.. De kb úgy néz ki mintha egy pancser vetette volna egy ki szuperált spc-vel tö hiány tö hiány hátán.. Még jó hogy magas tö számal lett vetve..
5372 hozzászólás
Válasz #1070. hozzászólásra
NEKEM IS, NEKEM IS!
Válasz #1065. hozzászólásra
Tudom én tritikáléból meg rozsból is lehet kenyeret csinálni, lehet hogy nem annyira finom de kenyér!!
Válasz #1068. hozzászólásra
Hecikém tudnál adni valami "privá" elérhetőséget? Kellene egy kis segítség alkatrész ügyben.
szolnok melett mondták az árat
mellesleg mennyiért tudom majd elpasszolni vágás napján azonnal?
hadszámoljam má ki azt a brutál idei nyereséget ?
Válasz #1066. hozzászólásra
a kis optimista
Válasz #1065. hozzászólásra
Meg a vastagbélrák ajándékba!
Válasz #1064. hozzászólásra
adalék apa adalék
Válasz #1063. hozzászólásra
Na ez az, azt fogják mondani nem termett és ennyi az ár!! Nézd meg a búzát már kezdik pedzeni hogy a kenyér drágább lesz 15-20 forintal mert rosz volt a termés!! Régebben meg az jött le a médiából hogy a búza ára nem befolyásolja a kenyér árát, akkor miből is készült a kenyér anno?????????
Válasz #1058. hozzászólásra
Akkor miért kötött 126 meg 130-ért
Válasz #1061. hozzászólásra
Azért van ám sok napraforgó ami szar, vagy nagyon gyenge, lehet lekötni valamennyit de meggondolva csak!!
Válasz #1060. hozzászólásra
Én ha kapnék ilyen ajálatot a termésem felét le kötném!!Mert akár a naprával is megtörténhet az ami a búzával.. A ország meik részén kapsz ilyen ajánlatokat??
sziasztok
ahogy közeledünk az aratáshoz keresnek meg a felvásárlók és jelenleg 135 ezres ajánlatuk van számomra-az lenne a kérdésem hogy érdemes e ennyiért lekötnöm szerintetek?
Válasz #1058. hozzászólásra
De a "nincsből" sem lehet nyereséget kihozniu!!
Válasz #1057. hozzászólásra
A végtelenségig nem emelnek.Az NT szerint,120000 ft felett,nem lehet nyereséget kihozni a maprából.
Válasz #1054. hozzászólásra
Még + bonifikáció, akkor jó. Érdemes lehet még várni is mert ez a nagy szárazság "odatesz" mindennek rendesen!!
Fog teremni is ???????
Amikor a repcét 145-150-ért keresik, mert alig termet valami szerintem ez érzésem szerint xar.
Moderálta: Szabi. (11018) 2012-07-04 13:52:09
én is annyiért kötöttem...sztem korrekt!
napraforgó lekötés 120 szerintetek?
Friss árat tud-e valaki?
Kite ma 123...az azért biztató,hogy a belső információ szerint a gyárak átáltnak teljesen naprára a repce helyett...mert nincs
Válasz #1050. hozzászólásra
Bakker.. Az nagy mázli lehetet!! Örülök neki de tényleg.. Nálunk sem kifejezetten a tö szám csökenés lenne a nagy baj..Hanem az hogy tökre egyenlötlen az egész.. van ahol méteres 2 méteres szünetek vannak..
Válasz #1049. hozzászólásra
mennyivel vetetétek?én simán kiegyeznék,ha a végére 45ető/ha os állományom is maradna.pár éve brió volt hatalmas nyúlkárral max 30e tőmaradt és 4t felett adott.
Válasz #1048. hozzászólásra
Szabi a 25% tol a 32% ig az azért Már elég ütös.. És a számomra máig fölfoghatatlan módon van egy része a területnek ahol csak kb 10% a kiesés.. ezrekszerint nem egyforma az inger küszöbünk!! a MSZ- ben a cég max 5 ismer el..Gondolom te azért olyat sem szeretnél magadnak..Egyébként meg van akinek az egész területe töcsön van..Ami kis túlzásal már 100% is jelenthet az már kelöen dúrva gondolom??
Válasz #1047. hozzászólásra
és ettől vagy beszarva? itt írogatsz mindenféle rémségeket a naprátokról napok óta,azzal a tőszámmal abszolút csúcstermésre képes a napra!
Válasz #1046. hozzászólásra
Kb 47-50 Ezer.. Amikor vetetük elhieted hogy nem ezt terveztem be magamnak..
Válasz #1045. hozzászólásra
mennyi a maradék tő állomány?
ető/ha
Válasz #1043. hozzászólásra
Azért mert anyi még maratt benne hogy meg hagyjuk.. De kb úgy néz ki mintha egy pancser vetette volna egy ki szuperált spc-vel tö hiány tö hiány hátán.. Még jó hogy magas tö számal lett vetve..
Válasz #1039. hozzászólásra
Mi lett a naprátokkal??????????
Válasz #1039. hozzászólásra
miért nem vetitek újra?
Válasz #1037. hozzászólásra
Igaz!! Lehet kötök, rápróbálok a 125-re holnap!!
Válasz #1040. hozzászólásra
Nem tudom, szövetkezeten keresztül mennek ezek a dolgok, talán NT kft?
Válasz #1038. hozzászólásra
ki
Válasz #1038. hozzászólásra
Ajálom a SYNGENTA figyelmébe ezt az öszeget!!!!!!!!!
126.000-os kötésre adtak ma ajánlatot.
Válasz #1036. hozzászólásra
124-et hallottam ma hajtós kollégától
friss árakat tud valaki naprára?
Válasz #1034. hozzászólásra
pest környékén 119
Bungés árat ki tud?
hogy alakulnak az árak napra fronton?
Válasz #1024. hozzászólásra
Már 1 tonna le volt nekik , csak hogy ki keltek így még 0,5 tonna lett pluszba...
Válasz #1023. hozzászólásra
Talált...
Válasz #1029. hozzászólásra
multhéten erősödött a forint ,de megint átesett kemény gyengülésbe(sajnos),jövőhéten erősödnek a terményárak
muszáj lesz lassan gondolkodni zoldforrás szerint emelkedés várható
Válasz #1027. hozzászólásra
vagy csökken,esetleg stagnál,azért valljuk meg 120 körül ez már jó ár
Válasz #1025. hozzászólásra
ne fossatok,majd emelkedik
Válasz #1025. hozzászólásra
ez Bungés ár,a többit nem tudom,de hasonló lehet
Mindenhol esik a napra ára?
Válasz #1011. hozzászólásra
többet kelett volna,mai ár 119e ft/t
Válasz #1015. hozzászólásra
Ez akkor nyílván az N. KFT , Kiskun...?