Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1087. hozzászólásra
Vége???
Itt (szabolcs) még el sem kezdődött!
Sőt az elejének is kell még 5-6 nap minimum, de pl. a Kondinak 2 hét is sztem...
Na ez az, azt fogják mondani nem termett és ennyi az ár!! Nézd meg a búzát már kezdik pedzeni hogy a kenyér drágább lesz 15-20 forintal mert rosz volt a termés!! Régebben meg az jött le a médiából hogy a búza ára nem befolyásolja a kenyér árát, akkor miből is készült a kenyér anno?????????
Én ha kapnék ilyen ajálatot a termésem felét le kötném!!Mert akár a naprával is megtörténhet az ami a búzával.. A ország meik részén kapsz ilyen ajánlatokat??
ahogy közeledünk az aratáshoz keresnek meg a felvásárlók és jelenleg 135 ezres ajánlatuk van számomra-az lenne a kérdésem hogy érdemes e ennyiért lekötnöm szerintetek?
5402 hozzászólás
Válasz #1101. hozzászólásra
136é adjuk minden .......eddig .........
ezvan
Válasz #1100. hozzászólásra
akit érdekel hívjon, lejjebb a számom
Ma 134 + bonifikáció
Válasz #1097. hozzászólásra
Válasz #1097. hozzászólásra
Az már tuti
ismerős ma ma mondta csanádapácán az agromolnár/cargill/-nál 136
16-ig felmegy 8m/ha
Baranya 135 a napra
130 ezer, +/- bonifikáció.
70/3103282
125 kombájn alól szemetesen???Még nem tuti de ha így lesz akkor elgondolkodtató.
Friss árakat tud valaki???????A tözsde szárnyalt ma!!!!!!!!!!A napra emelkedett.
Üdv . Tud valaki friss árat??
Sokan nem mondják pontosan mennyi lett. A héten az enyém is le lesz,.. remélem, majd beírom pontosan.
Vége???
Itt (szabolcs) még el sem kezdődött!
Sőt az elejének is kell még 5-6 nap minimum, de pl. a Kondinak 2 hét is sztem...
Válasz #1085. hozzászólásra
Tízen pár hektárt leszeretnék vágni a héten, az jó ha lesz 10q, a többit kb 2hét múlva, azok kicsit jobbak,még sok a zöld benne.
Válasz #1085. hozzászólásra
Tiszta súlyt,még itt se hallottam,pedig lassan vége a naprának.
Válasz #1084. hozzászólásra
Nyaggattak is hogy milyen árakat hallottam, erre elég sok a kereskedő...le vagyok szerződve,csak hogy nekem se legyen jobb.
Azt is ma hallottam erre még 20g/ha fölött nem volt senkinek. Jobban örülnék az alacsonyabb árnak, és dupla termésnek.
Válasz #1083. hozzászólásra
Felénk meg 125 mindössze!
Válasz #1082. hozzászólásra
Ma nekem is ennyit mondtak.
Válasz #1079. hozzászólásra
Ma hallottam 148 kompenzációval együtt.
Válasz #1078. hozzászólásra
Inkább 100 ezer,és 30 mázsa/ha,mint tavaly,mint 150 10 mázsával.
130 körül megy de mindenki szerződött úgyhogy nem nagyon van eladó termések eddig 1.5-2 tonna
Tudtok friss árat irni?
Válasz #1077. hozzászólásra
150-nél már nem gondolkodnák...
Válasz #1075. hozzászólásra
alakul...
Válasz #1075. hozzászólásra
na hála Istennek múlthéten 124et mondtak
Franciska 130
Válasz #1073. hozzászólásra
anthera 128
Tud valaki árat mondani???
Válasz #1070. hozzászólásra
NEKEM IS, NEKEM IS!
Válasz #1065. hozzászólásra
Tudom én tritikáléból meg rozsból is lehet kenyeret csinálni, lehet hogy nem annyira finom de kenyér!!
Válasz #1068. hozzászólásra
Hecikém tudnál adni valami "privá" elérhetőséget? Kellene egy kis segítség alkatrész ügyben.
szolnok melett mondták az árat
mellesleg mennyiért tudom majd elpasszolni vágás napján azonnal?
hadszámoljam má ki azt a brutál idei nyereséget ?
Válasz #1066. hozzászólásra
a kis optimista
Válasz #1065. hozzászólásra
Meg a vastagbélrák ajándékba!
Válasz #1064. hozzászólásra
adalék apa adalék
Válasz #1063. hozzászólásra
Na ez az, azt fogják mondani nem termett és ennyi az ár!! Nézd meg a búzát már kezdik pedzeni hogy a kenyér drágább lesz 15-20 forintal mert rosz volt a termés!! Régebben meg az jött le a médiából hogy a búza ára nem befolyásolja a kenyér árát, akkor miből is készült a kenyér anno?????????
Válasz #1058. hozzászólásra
Akkor miért kötött 126 meg 130-ért
Válasz #1061. hozzászólásra
Azért van ám sok napraforgó ami szar, vagy nagyon gyenge, lehet lekötni valamennyit de meggondolva csak!!
Válasz #1060. hozzászólásra
Én ha kapnék ilyen ajálatot a termésem felét le kötném!!Mert akár a naprával is megtörténhet az ami a búzával.. A ország meik részén kapsz ilyen ajánlatokat??
sziasztok
ahogy közeledünk az aratáshoz keresnek meg a felvásárlók és jelenleg 135 ezres ajánlatuk van számomra-az lenne a kérdésem hogy érdemes e ennyiért lekötnöm szerintetek?
Válasz #1058. hozzászólásra
De a "nincsből" sem lehet nyereséget kihozniu!!
Válasz #1057. hozzászólásra
A végtelenségig nem emelnek.Az NT szerint,120000 ft felett,nem lehet nyereséget kihozni a maprából.
Válasz #1054. hozzászólásra
Még + bonifikáció, akkor jó. Érdemes lehet még várni is mert ez a nagy szárazság "odatesz" mindennek rendesen!!
Fog teremni is ???????
Amikor a repcét 145-150-ért keresik, mert alig termet valami szerintem ez érzésem szerint xar.
Moderálta: Szabi. (11018) 2012-07-04 13:52:09
én is annyiért kötöttem...sztem korrekt!
napraforgó lekötés 120 szerintetek?
Friss árat tud-e valaki?