Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fel kell hívni őket telefonon. Az árközlés jelen esetben azt jelenti, hogy a főnök leszól az üzletkötőknek, hogy mi a napi ár. Bár most hogy mondod, régebben ismerőstől úgy hallottam, hogy naponta e-mailben kapott aktuális árat.
Fizetnek. Általad megjelölt telephelyről elviszik, nem kell vinned sehová. Szerintem az egész országból megveszik.
Az aktuális árról: Ismerős most ad el valakinek tavalyi naprát 12.000+fáért.
És hogy kicsit mást is reklámozzak: a Bunge Martfűn kombájntisztán is átveszi a magot aratáskor. Ismerősök 2 éve hordják oda közvetlenül a kombájn alól traktorral. Talán 2%-ot levonnak, de erre nem esküszöm meg. Lehet számolni, hogy kinek éri meg.
Válasz #952. hozzászólásra
Gondolom vásárol napi áron is, nem emlékszem ment e tőlünk szerződés nélkül.
Fizettek!
Múlt héten a gyűlésre is eljött onnan a főnök, akarnak vásárolni az bíztos.
Én a múlt héten adtam el nekik közel 600 tonnát....
Annyira erősödött a forint és tartottam tőle, hogy
valamennyit beesik az ár.
Sajnos árat egyenlőre nem írhatok, de jóval magasabb!
Igaz én évek óta, CSAK NEKIK adok el és ezt honorálják.
Én reggel beszéltem vele,a 110-et konkrétan mondta.Meg azt is,hogy a vetőmag mellé,egy nagyobb kedvezményes gyomírtót is szeretnének adni.Jövőhéten tud konkrétat erről.
Most beszéltem az NT-vel. Árat még nem tudnak, de azt mondta az üzletkötő, hogy mindenki másnál többet ajánl majd. Példaként azt mondta, hogy ha mások 11.500-at, akkor ők 11.600-at. Valamint 99% hogy él az a dolog ami tavaly is, miszerint ha tőlük veszed a vetőmagot, akkor a végén 50%-ot jóváírnak belőle. Az durván számolva is azt jelenti, hogy ha listaáron számolják és a finanszírozással rájön plusz 10% kamat, akkor is 40 % engedmény. Meggondolandó!
Az a baj, hogy általában ilyenkor szokott lenni árban a plafon, az utóbbi években legalábbis. Erősen hajlok egy biztonsági 10q/ha-os kötésre. Aztán majd meglátjuk.
Ez idén jött be. a KITE is aláíratja a partereivel. Baromság az egész, mert élelmezésbiztonsági megfontolása van... ha valami toxint találnak az étolajba, akkor ki tudják nyomozni hogy a te szotyoládban volt-e. De kérdem én, ha beöntik az uszályba és összekeverik a több ezer tonna naprát, akkor mi értelme... Amúgy kukoricánál is csinálják... Igazi oka a BÜROKRÁCIA nagybetűvel.
még nem találkoztam ilyennel,pedig tavaly is adtam el naprát...
az idén amit a tsz vásárolt fel ,azután küldött most egy pár oldalas nyomtatványt, "Biomassza Igazolás-Termesztett Biomasszára" cimmel ,a felvásárolt,termesztett napra adatait ,mennyiségét ,adószámot stb kellett rajta megadni
Szia Gox! Nekem is lenne e-mailen keresztül egy kérdésem hozzád!
Légyszíves írd meg az e-mail címedet erre az elérhetőségre:
atis0125@gmail.com
Köszönettel:
WITCHER
Tanyán van 1x3 2x5 1x6
Éshogy a témához kapcsolódjon a hablaty......
Vajon a NAPRAFORGÓ ÁRA fedezte e ezeket lefele?????
Hát a válasz nemmm
Parasztnál nem láttam még effajtát udvaron.
Ideje lenne elsőként berobbanni......a köztudatba
Kedves Gox! A hozzászólásaid találtam egy engem érdeklő témát, amiben otthon vagy. Tudnál egy elérhetőséget adni, amin kérdezhetnék! Ide írd meg légyszi: kisszaby@gmail.com
5372 hozzászólás
nebammeg,már kötnek napraforgót...
Trigo árat nem tudtok?
Válasz #966. hozzászólásra
mik a feltételek? hogy szokott történni a dolog?
sziasztok.ti mennyi nitrogén hatóanyagot tesztek napra alá szét szórva bedolgozva vetés elött??
Válasz #968. hozzászólásra
Fel kell hívni őket telefonon. Az árközlés jelen esetben azt jelenti, hogy a főnök leszól az üzletkötőknek, hogy mi a napi ár. Bár most hogy mondod, régebben ismerőstől úgy hallottam, hogy naponta e-mailben kapott aktuális árat.
Válasz #967. hozzászólásra
És hol tudod követni az árat? Én nem találom sehol
Válasz #964. hozzászólásra
Lehet hogy közben esett az ár. Minden nap 1-kor van árközlés, ami aznap 4-ig érvényes.
Válasz #965. hozzászólásra
150 tonnát
Válasz #964. hozzászólásra
mennyit kötöttél?
Válasz #963. hozzászólásra
Te közelebb lehetsz hozzájuk,mert én csak 112-vel tudtam kötni velük most
Válasz #961. hozzászólásra
Tegnapi Bunge ár: Telephelyen 114.000, Martfűre beszállítva 115.000
Válasz #961. hozzászólásra
Hello! Én ma kötöttem 11300-ért Kiskunfélegyházára. Elég korrekt szerződést adtak! Kunsági Éden étolaj
valaki tud már árakar?Keleti országrész érdekel.
Válasz #958. hozzászólásra
Tegnap 113000+ mondtak.
Válasz #955. hozzászólásra
Esetleg az Ilona malmot, vagy Darázsékat J.berényban.
Válasz #956. hozzászólásra
Merci Kft. 11000-ért köt, részleteket jövő héten tudok!
Fizetnek. Általad megjelölt telephelyről elviszik, nem kell vinned sehová. Szerintem az egész országból megveszik.
Az aktuális árról: Ismerős most ad el valakinek tavalyi naprát 12.000+fáért.
És hogy kicsit mást is reklámozzak: a Bunge Martfűn kombájntisztán is átveszi a magot aratáskor. Ismerősök 2 éve hordják oda közvetlenül a kombájn alól traktorral. Talán 2%-ot levonnak, de erre nem esküszöm meg. Lehet számolni, hogy kinek éri meg.
Napraforgót kötött már valalki le,mijen áron?
sziasztok szolnoktol 5 km re van 16-18 tonna naprám nem tudjátok kit érdekelhet?
Válasz #950. hozzászólásra
elér, mi is kapcsolatba vagyunk veluk
Gondolom vásárol napi áron is, nem emlékszem ment e tőlünk szerződés nélkül.
Fizettek!
Múlt héten a gyűlésre is eljött onnan a főnök, akarnak vásárolni az bíztos.
Válasz #951. hozzászólásra
Aha...
Akkor azért volt az az 50%-os vetőmag akció...
Csak szerződöttet vásárol fel ?
Fizet rendesen ?
Válasz #950. hozzászólásra
Miért ne érne, tavaly a Mátramagban is mindenki oda adta el, most 115.000-re Ígérik a idei napránal az árát.
Válasz #949. hozzászólásra
Közben ki guuugliztam ...
Kösz.
Az a baj már felénk nem igen ér el a kezük...
Válasz #947. hozzászólásra
http://www.kunsagieden.hu/
Válasz #947. hozzászólásra
Kiskunfélegyházán van egy magántulajdonban lévő olajfeldolgozó, NAGYON KORREKTEK!
Mostmár napi közel 800 to a kapacitásuk.
Válasz #939. hozzászólásra
Az ki ?
Válasz #942. hozzászólásra
Én a múlt héten adtam el nekik közel 600 tonnát....
Annyira erősödött a forint és tartottam tőle, hogy
valamennyit beesik az ár.
Sajnos árat egyenlőre nem írhatok, de jóval magasabb!
Igaz én évek óta, CSAK NEKIK adok el és ezt honorálják.
Válasz #944. hozzászólásra
A tőzsdei 118-as árhoz ezek a 105-110-ek nem valami magasak.
Válasz #943. hozzászólásra
Én reggel beszéltem vele,a 110-et konkrétan mondta.Meg azt is,hogy a vetőmag mellé,egy nagyobb kedvezményes gyomírtót is szeretnének adni.Jövőhéten tud konkrétat erről.
Válasz #942. hozzászólásra
Most beszéltem az NT-vel. Árat még nem tudnak, de azt mondta az üzletkötő, hogy mindenki másnál többet ajánl majd. Példaként azt mondta, hogy ha mások 11.500-at, akkor ők 11.600-at. Valamint 99% hogy él az a dolog ami tavaly is, miszerint ha tőlük veszed a vetőmagot, akkor a végén 50%-ot jóváírnak belőle. Az durván számolva is azt jelenti, hogy ha listaáron számolják és a finanszírozással rájön plusz 10% kamat, akkor is 40 % engedmény. Meggondolandó!
Válasz #940. hozzászólásra
Elvileg mások 105 környékén kötik.Valaki tud pontosat?
Válasz #940. hozzászólásra
Az a baj, hogy általában ilyenkor szokott lenni árban a plafon, az utóbbi években legalábbis. Erősen hajlok egy biztonsági 10q/ha-os kötésre. Aztán majd meglátjuk.
Válasz #939. hozzászólásra
tavaly magasabban kötötte!
Válasz #936. hozzászólásra
NT az új naprát köti 110 be.
Válasz #937. hozzászólásra
Mennyire veri le??????
Válasz #936. hozzászólásra
Lassan már a csillagos eget is leveri.. Persze ilyenkor már nincs belőle egy kiló sem
Tud v.ki aktuális napra árat?
Válasz #934. hozzászólásra
Ez idén jött be. a KITE is aláíratja a partereivel. Baromság az egész, mert élelmezésbiztonsági megfontolása van... ha valami toxint találnak az étolajba, akkor ki tudják nyomozni hogy a te szotyoládban volt-e. De kérdem én, ha beöntik az uszályba és összekeverik a több ezer tonna naprát, akkor mi értelme... Amúgy kukoricánál is csinálják... Igazi oka a BÜROKRÁCIA nagybetűvel.
még nem találkoztam ilyennel,pedig tavaly is adtam el naprát...
az idén amit a tsz vásárolt fel ,azután küldött most egy pár oldalas nyomtatványt, "Biomassza Igazolás-Termesztett Biomasszára" cimmel ,a felvásárolt,termesztett napra adatait ,mennyiségét ,adószámot stb kellett rajta megadni
Tud e valaki éppen aktuális Napraforgó árakat???
Szia Gox! Nekem is lenne e-mailen keresztül egy kérdésem hozzád!
Légyszíves írd meg az e-mail címedet erre az elérhetőségre:
atis0125@gmail.com
Köszönettel:
WITCHER
Válasz #928. hozzászólásra
Igen elég jók, de én most a napraforgóra fajtákra gondoltam!
Tanyán van 1x3 2x5 1x6
Éshogy a témához kapcsolódjon a hablaty......
Vajon a NAPRAFORGÓ ÁRA fedezte e ezeket lefele?????
Hát a válasz nemmm
Parasztnál nem láttam még effajtát udvaron.
Ideje lenne elsőként berobbanni......a köztudatba
Vegyél há------ ugyis csak a szobában mamával egymásnak gurigáztok a összetekert 500europikkal heheehe
Válasz #927. hozzászólásra
nekem az X6,de az X5-öt se vetném meg
üdv!
kinek melyik gyártó melyik terméke vállt be a legjobban?
Válasz #924. hozzászólásra
Kedves Gox! A hozzászólásaid találtam egy engem érdeklő témát, amiben otthon vagy. Tudnál egy elérhetőséget adni, amin kérdezhetnék! Ide írd meg légyszi: kisszaby@gmail.com
Élőre is köszönöm!
borsodi árakat tud valaki?
Válasz #923. hozzászólásra
Arra én is kíváncsi lennék, mert vagy kifizetik euróban, vagy forintban az aktuális fizetéskori középárfolyamon.
Na most akkor ténylegesen menyi a napraforgó ára???