Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bakker.. Az nagy mázli lehetet!! Örülök neki de tényleg.. Nálunk sem kifejezetten a tö szám csökenés lenne a nagy baj..Hanem az hogy tökre egyenlötlen az egész.. van ahol méteres 2 méteres szünetek vannak..
mennyivel vetetétek?én simán kiegyeznék,ha a végére 45ető/ha os állományom is maradna.pár éve brió volt hatalmas nyúlkárral max 30e tőmaradt és 4t felett adott.
Szabi a 25% tol a 32% ig az azért Már elég ütös.. És a számomra máig fölfoghatatlan módon van egy része a területnek ahol csak kb 10% a kiesés.. ezrekszerint nem egyforma az inger küszöbünk!! a MSZ- ben a cég max 5 ismer el..Gondolom te azért olyat sem szeretnél magadnak..Egyébként meg van akinek az egész területe töcsön van..Ami kis túlzásal már 100% is jelenthet az már kelöen dúrva gondolom??
Azért mert anyi még maratt benne hogy meg hagyjuk.. De kb úgy néz ki mintha egy pancser vetette volna egy ki szuperált spc-vel tö hiány tö hiány hátán.. Még jó hogy magas tö számal lett vetve..
Latom itt valoszinu teremelök irnak. Tettem fel egy hiredetest, de nem sok valaszt kaptam meg.
Svedorszagban elek es egy nagy ugyfelnek szuksege lenne hatalmas mennyisegu naproforgomagra madareledelnek, tehat nem a legjobb minöseg. Csomagolva kene 25 kg-os plasztzsakokba, szallitassal. Azt meg mi is el tudnank intezni. 900 tonna agusztus 30 napja alatt, es utana folyamatosan.
Valaki tudna segiteni? Surgös lenne, mert mar szerzödest akarnak irni.
moger44@hotmail.com
5402 hozzászólás
Kite ma 123...az azért biztató,hogy a belső információ szerint a gyárak átáltnak teljesen naprára a repce helyett...mert nincs
Válasz #1050. hozzászólásra
Bakker.. Az nagy mázli lehetet!! Örülök neki de tényleg.. Nálunk sem kifejezetten a tö szám csökenés lenne a nagy baj..Hanem az hogy tökre egyenlötlen az egész.. van ahol méteres 2 méteres szünetek vannak..
Válasz #1049. hozzászólásra
mennyivel vetetétek?én simán kiegyeznék,ha a végére 45ető/ha os állományom is maradna.pár éve brió volt hatalmas nyúlkárral max 30e tőmaradt és 4t felett adott.
Válasz #1048. hozzászólásra
Szabi a 25% tol a 32% ig az azért Már elég ütös.. És a számomra máig fölfoghatatlan módon van egy része a területnek ahol csak kb 10% a kiesés.. ezrekszerint nem egyforma az inger küszöbünk!! a MSZ- ben a cég max 5 ismer el..Gondolom te azért olyat sem szeretnél magadnak..Egyébként meg van akinek az egész területe töcsön van..Ami kis túlzásal már 100% is jelenthet az már kelöen dúrva gondolom??
Válasz #1047. hozzászólásra
és ettől vagy beszarva? itt írogatsz mindenféle rémségeket a naprátokról napok óta,azzal a tőszámmal abszolút csúcstermésre képes a napra!
Válasz #1046. hozzászólásra
Kb 47-50 Ezer.. Amikor vetetük elhieted hogy nem ezt terveztem be magamnak..
Válasz #1045. hozzászólásra
mennyi a maradék tő állomány?
ető/ha
Válasz #1043. hozzászólásra
Azért mert anyi még maratt benne hogy meg hagyjuk.. De kb úgy néz ki mintha egy pancser vetette volna egy ki szuperált spc-vel tö hiány tö hiány hátán.. Még jó hogy magas tö számal lett vetve..
Válasz #1039. hozzászólásra
Mi lett a naprátokkal??????????
Válasz #1039. hozzászólásra
miért nem vetitek újra?
Válasz #1037. hozzászólásra
Igaz!! Lehet kötök, rápróbálok a 125-re holnap!!
Válasz #1040. hozzászólásra
Nem tudom, szövetkezeten keresztül mennek ezek a dolgok, talán NT kft?
Válasz #1038. hozzászólásra
ki
Válasz #1038. hozzászólásra
Ajálom a SYNGENTA figyelmébe ezt az öszeget!!!!!!!!!
126.000-os kötésre adtak ma ajánlatot.
Válasz #1036. hozzászólásra
124-et hallottam ma hajtós kollégától
friss árakat tud valaki naprára?
Válasz #1034. hozzászólásra
pest környékén 119
Bungés árat ki tud?
hogy alakulnak az árak napra fronton?
Válasz #1024. hozzászólásra
Már 1 tonna le volt nekik , csak hogy ki keltek így még 0,5 tonna lett pluszba...
Válasz #1023. hozzászólásra
Talált...
Válasz #1029. hozzászólásra
multhéten erősödött a forint ,de megint átesett kemény gyengülésbe(sajnos),jövőhéten erősödnek a terményárak
muszáj lesz lassan gondolkodni zoldforrás szerint emelkedés várható
Válasz #1027. hozzászólásra
vagy csökken,esetleg stagnál,azért valljuk meg 120 körül ez már jó ár
Válasz #1025. hozzászólásra
ne fossatok,majd emelkedik
Válasz #1025. hozzászólásra
ez Bungés ár,a többit nem tudom,de hasonló lehet
Mindenhol esik a napra ára?
Válasz #1011. hozzászólásra
többet kelett volna,mai ár 119e ft/t
Válasz #1015. hozzászólásra
Ez akkor nyílván az N. KFT , Kiskun...?
Válasz #1015. hozzászólásra
jászsági?
Az ár mindent eldönt
az ár a lényeg :D ha jó a 900 tonna hamar meglessz :D
Válasz #1018. hozzászólásra
Na és menyit szándékoztok fiztni érte?? Tudhatod ez sok mindent eldönt manapság..
Válasz #1014. hozzászólásra
Latom itt valoszinu teremelök irnak. Tettem fel egy hiredetest, de nem sok valaszt kaptam meg.
Svedorszagban elek es egy nagy ugyfelnek szuksege lenne hatalmas mennyisegu naproforgomagra madareledelnek, tehat nem a legjobb minöseg. Csomagolva kene 25 kg-os plasztzsakokba, szallitassal. Azt meg mi is el tudnank intezni. 900 tonna agusztus 30 napja alatt, es utana folyamatosan.
Valaki tudna segiteni? Surgös lenne, mert mar szerzödest akarnak irni.
moger44@hotmail.com
Húúú B meg. ez komoly!!Nálunk a 126 volt eddig a leg magasabb!! Egyébként jó lenne ezt öszel is tartani!!
Remélem összel is lessz ilyesmi ár.
Válasz #1014. hozzászólásra
nem kite
Válasz #1013. hozzászólásra
Gondolom kite-s cég.........
Válasz #1012. hozzászólásra
termelői cégnél vagyunk tagok és oda........
Ha szabad kérdezni kinél?
131000+fa/t fél tonnát le is kötöttünk mult7ten nem leszünk telhetetlenek
Válasz #1009. hozzászólásra
Békés megye.
Kite 126-ér egy hete igy hallotam ikr nem köt.
friss árakat tud valaki?Északi országrész.
Válasz #1006. hozzászólásra
köszi én is azon gondolkodom hogy még várok
Válasz #1003. hozzászólásra
A múlt hét végén is volt már termelő aki 130-ért kötött.
A BÉT-en az őszi tőzsdei árak 129 körül mennek.
Válasz #1003. hozzászólásra
A múlt hét végén is volt már termelő aki 130-ért kötött.
A BÉT-en az őszi tőzsdei árak 129 körül mennek.
agromulti 126
meddig várjunk ma 122- ért lehetne 1 to kötni a trigónál